Kendime hedeflediğim birçok şeyi başardım ama hala yetersiz hissediyorum, ne yapmalıyım?

Birkaç defa psikologlara da gittim ama hala düzelemedim. Kimseye anlatamadığım için burdan birilerine söylemek istiyorum bana biraz yardımcı olur musunuz. Öncelikle 17 yaşımda kendimde fark ettiğim kötü şeyleri düzeltmek için birşeyler yapmak istedim. Kilo sorunum vardı ailemin ekonomik durumu kötüydü. O zaman boyum 178 kilom 95 di. Üniversite kazanma hedefim de vardı. Üniversiteyi kazanana kadar düzenli uyudum ve balık yağı tükettim boyumun uzaması için. Üniversiteyi kazandım İTÜ endüstri mühendisliği mezunuyum. Üniversiteyi kazandığım yaz dönemi 68 kiloya düştüm ve kas yapmaya başladım. 7 yıldır spora devam ediyorum kaslarım da baya gelişti zaten. Boyum 183 oldu. 33.000 TL maaşım var. Alın dolgusu, çene dolgusu, burun dolgusu yaptırdım. Saç köklerimi düzelttim kötü oldukları için. Ailemin ihmalinden kaynaklı hafif içe basma sorunum var yürüyüş dersleride aldım modellerden fakat hala acaba kötü yürüyor muyum diye hissediyorum gerçekten diğer insanlar rahat rahat yürürken ben yürüyüşüme dikkat ederek yürümeliyim. Diksiyon eğitimi aldım ses terapistine gittim. Kişisel bakımıma çok dikkat ediyorum. Ama yinede kendiminden yeterince tatmin olamıyorum. ( Bu arada sevgililerim felanda oldu ) çünkü ben ne yaparsam yapayım doğuştan 190 yakışıklı 20 cm penisli bir adam gibi olamayacağım ve asla o kadar sevilmeyeceğim. Gerçekten her akşam uyurken bunları düşünmekten yoruldum bir çözümünüde bulamıyorum doktor ilaç verdi. Psikolojik ilaç kullananlar ömür boyu kullanmak zorunda kalıyor ruh gibi oluyor diye hiç başladım belki alışkanlık yapar diye. Gitar kursuna yeni başladım şu an umarım biraz mutlu eder bu beni. Sizce bu durumdan kurtulup mutlu olacak mıyım? Bunları yaşayanların beni anlayacağını umuyorum

Kendime hedeflediğim birçok şeyi başardım ama hala yetersiz hissediyorum, ne yapmalıyım?