sonuçta özel oda falan var diyorlar peki sonuçta içerde ne yaptığınız biliniyor utanmadınız mı yaptıran varsa?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
sonuçta özel oda falan var diyorlar peki sonuçta içerde ne yaptığınız biliniyor utanmadınız mı yaptıran varsa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu test nasil veriliyor? Odaya gecip mastürbasyon mi yapiyorsunuz?
aynen öyle imiş bugün yaptım
Nasil oluyor? Erekte halde falan mi olmaniz gerekiyor? Bir seyler falan mi izliyorsunuz o anda?
film var ama ihtiyaç duymadım evet erekte olmak gerek ama 3 gün yapmadan gitmek gerek sorun olmuyor
siz evli misiniz? çocuk için bazen bu testi erkeklerden istiyorlar
Nasil yani odada bu iş icin ozel film mi var? Tv falan mi var. Acip izleyebiliyor musunuz? Yoksa kendi telefonunuzdan falan mi izliyorsunuz?
Evli degilimde merak ediyordum erkekten nasil örnek aliyorlar ki acaba diye. Ben bir kutu veriyorlar evde falan veriliyor. Sonra hastaneye götürülüyor gibi düşünüyordum. Işte mesela evde mastürbasyon yaparsin kutuya bosaltirsin ya da esinle olursun bosalmayi yine verilen kutuya yapiyorsundur gibi dusunuyordum. Bunun icin ozel bir odaya koyduklarini dusunmemistim.
yani örnek alırken mastürbasyon yaptım odada evet video falan vardı ama kullanmadım. numunenin belli sürede laboratuvara gitmesi gerektiği için hastane ortamında alınması önemli. maalesef devlet hastanelerinde lavaboda yapılıyor ama özel hastanelerde oda var içinde koltuk falan olan. tv de var. merak ettikleriniz varsa yazıp sorun isterseniz düzeyi bozmadan mesaj da atabilirim
bu arada tüp bebek tedavisi olursa sperm alma şekli değişiyor
ben çok verdim biye uyanıyım keyfi bi durum degil hatta bazılarında içerde tvde p*rno açık
elbette ama bir başka durum daha olmuştu...
Ne gibi
Bende aşırı kaşıntı ve yara vardı. Doktor bakalım dedi. Hemşire var yanında... O da uzun yıllar tanıştığımız kız...
Hayır utanmam
Neden yapulıyor o
çocuk neden olmuyor diye doktor istedi tüp bebek tedavisi
Hayırlısı olsun hakkınızda
Teşekkürler