Cinsellik, üremeyi ve çeşitli hormonları aktif ederek, bağlılık, mutluluk, doygunluk gibi duyguları yaşamamızı sağlayan bir eylem. Hayatı ciddi derecede kısıtlaması ise üreme ve mutluluk bedeli olarak düşünülebilir. Enerjiyi ciddi derecede düşürüyor. Fazlası hayata dair hisleri öldürüyor. Buna karşılık asla bedava değil. Masraflı ve zaman alıcı. Peki cinsellik olmazsa ne olur? Yalnızlık duygusu yaşarız. Biraz gergin hissederiz. Bu bizi harekete geçirir. Enerjimiz artar. Odaklanma ve hissetme kabiliyetlerimiz geri döner. Öğrenme kapasitesi, spor kapasitesi artar. Karşı cins tarafından çekici bulunmaya başlarız. Çünkü enerjik ve yaşam dolu oluruz. Her şeyden keyif almaya başlarız. Acaba diyorum buna ihtiyaç ihtiyaç diye diye insanların bu işle çokça meşgul olup mındar olmalarını mı hedefliyorlar?
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok güzel yazmışsın. Gerçekten fazlası zarar yokluğu da aradaki çekimi azaltıyor. Çünkü erkek ve dişi bir araya geldiğinde hormonlar devreye giriyor. Bu heyecan olur aşk olur ya da libido yükselmesi olur. Hayatın her yerinde cinsellik var. Hatta subliminal mesajlar yoluyla bile beynimize işliyor. Kurtulmak çok ama çok zor.
03 Yorumla
Soran+1 yılFlört ederken mesela her şey çok güzel. Birlikte heyecanlanıyorsun. Konuşmak üretken olmak için bir çaba var. Muhabbetler kaliteli. Bir özen var. Cinsellikten sonra bunlar bitiyor. Cinselliğe devam etmesen bu sefer soğukluk oluyor. Aklın sürekli meşgul oluyor bu sefer abartabiliyorsun sıkıntı. Uzak dursan duramıyorsun dediğin gibi her yerde seni uyaran bir şeyler var. İşine odaklansan plan dahilinde bir yere koysan ve o günü ödül günü yapsan falan bu seferde saçma geliyor yani bunu Rabbim neden başımıza bela etti bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAynen flört esnasında o saf duygular çok güzel. Ama cinselliğe girince ar damarın çatlıyor kendini çok basit hissediyorsun. Hayvanlaşıyorsun. O yüzden keşke sadece üreme amaçlı yapılsa.
Soran+1 yılNeslinizin arayışı içinde olun. Dinen beklenti bu. Tamam olalım da bir olur iki olur. Gerisi ziyan. Oh be diyip ömrümün sonuna kadar normal bir hayata devam etmek isterdim. Ya çok derdimiz var buna sarıyoruz unutalım falan diye sonra perişan oluyoruz hep aynı noktada kalıyoruz. Ya işi bilmiyoruz. Abazalık hikayesi değil bu yani psikolojik bir durum olduğu kanaatindeyim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılİhtiyacım
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşamının bir parçası yani. Olmayınca işler yürümüyor gibi.
+1 yılAlışkanlık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar