Hem cinsel anlamda hemde aşk anlamında çünkü bu aralar benimle fazla ilgilenmiyor biliyorum beni sevdiğini ama bu aralar ilgisi çok az çok çabalıyorum her türlü seviyorum onu sürekli şımartıyorum ama hiç böyle beni bir kadın gibi hissettirmiyor erkekliğini göstermiyor hep bebek gibi pasif olmaya başlıyor. Doğal olarak ilgim ona karşı azalmaya başladı böyle azalsın istemiyorum aşkım ve bağliliğim hep daim kalsın istiyorum nasıl yapıcam bunu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu oluyor hep. söyle senle ilgilensin açık açık konuşun
ona annesi gbi davranma
Artık davranmıyorum ama artık minik küçük bir bebek gibi oldu çıkmıyorda bu huyundan
Canı dayak istiyordur
Bence bir süre ara ver uzak dur biraz
Yani nasıl ara vermek
En az 3 ay görüşme
Hayır çok saçma bence. Yani görüşmeyerek ne elde edeceğiz? Sorunlarımızı masaya yatırmayarak çözmeyerek bir sonuca varamayiz
Nasıl bir erkeklik bekliyorsun tam olarak?
İlgilenmesini beni anlamasini
Açık açık söyle ona birlikte daha çok vakit geçirelim diye
Ayrilarak
Hayır onu seviyorum hala umudum var böyle söylemesi kolay geliyor senin için
Sevmiyorsan ve Ilgın azaldiyzw bence daha fazla onu kandırma
Benim kimseyi kandırdığım yok ben ilişkimiz için tolerans tanıyorum ve üstelik onu sevmediğimi dile getirmedim? onu hala seviyorum sadece ilgim azaldı sebebinide söyledim.
Tamda sen niye bu kadar sinirlendin belki yanlış okudum ne bu sinir afra tafra
Bu kadarda negatif olma o senden ayrilir
Hayır negatif veyahud sinirli değilim sadece söylüyorum. Ayrılsaydı önceden ayrılırdı zaten
Peki ona fazla ilgi verme şimdi bilmiyorum kaç ay veya yil birliktesiniz ama fazlada. Bağlanma derim
3.5 yıldır beraberiz. Askerliğini bekledim 6 ay yeni geldi askerden. Askere gitti geldi ve değişti. askere gitmeden once çok mutluyduk ama artik icindeki erkeği bulamıyorum sanki
Bak ciddi düşünüyorsan onunla vakit geçirdiğinde mutluysan hala ilk gün ki gibi heyecanlanıyor San falan filan evlen ama aksi takdirde diğeri ise hiç bulaşma derim. mutlu olmadığın bir adamla. omur boyu yaşamak zordur
Ciddi düşünüyoruz biz. Ama askere gitmeden önce her şey o kadar iyiydi ki. Hala ilk gunku gibi kor alevler halinde aşiktim ona. Ya aslinda hala aşiğim. Fakat askere gidip gelmesiyle değişti ve biraz ateşim dindi
Size şimdiden mutluluklar diliyorum o zmn dediğim gibi iyi düşün yinede ablamda aynı yollardan geçti.. ve sonu hüsranla bittu
Doğru haklısındır belki teşekür ederim
Ablamda ilk başta senjn gibi ilk başlarda soğudu sevmedi ama o kadar yıl birlikte oldukları için. evlenmek zorunda kaldı ve boşandı şimdide (rica ederim
istediğini almış