Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik bakire olmayan türk kızi için sadık kalmanin yolu değil bacım kimse tarafindan kabul edilmeyeceginden korkup kapak atmayı istediği bir sığınaktır. Ama türk kizi icin söylüyorum bunu yabanci kizlar icin degil onlar bir erkegi gelecegini yakacak kadar arzulayip seks yapip sonra da saf canım birini bulup evlenmeyi istemiyorlar. Neden bekaretini verdigi adami evlilik icin dusunmemis peki? E cünkü akli fikri uçkurunda olan ya da evlenme kririterine uygun olmadigi halde sirf tensel bir zevk icin bir kadinla birlikte olan bir erkek kiz onunla cinsel zevki aliyor. Kendi degimleriyle en degerli hazinesini ona teslim ediyor sonra da ayy napicam simdi kullanildim yalaniyla nasil evlenecem krizine girip kendisini sirf kabul ediyor diye hiç kendisine göre bulmadigi biriyle onu saf yerine koyup evlenmeyi istiyor üstelik bir de bunlarin geleneksel yaşamayip geleneksel evlenmeyi isteyen dügün altın çeyiz isteyen türleri var bu da bir iki yüzlülük
Dünya kadar geleneksel türk erkeği var bakire olmayan batılı kızlarla evleniyirlar ve hiç sorun etmiyorlar neden bir düşün bakalım?
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayan kizlara bak cogu koca arayisindadir ben kendim gördüm bu siteden de okudum nasil evlenecem kimse beni istemiyir diyenler birisi kendisini kabul ediyorsa onu begenmese sevmese de evlenmeyi istiyor e adam da s a l a k mi kullanip atiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet haklisin o konuda
Soran+1 yılyani önem veriyorlar mı diyorsun
Cevap sahibi+1 yılNe demek bekarete önem veriyirlar mi tabi ki önem veriyorlar sevgolik ďonemi olmasi bekarete önem vermedikleri anlamina gelmez ki aksine zatwn görücü usuluyle evlenmeyi isteyen erkek bakire kiz bulmak icim o yöntemi kullaniyor güvendik tanidik birini araya koymayi istiyir sen ne zaman nasil kaybettin bekaretini anlat yardimci olmaya calisayim
Soran+1 yılhayır bekaretimi kaybetmedim. ilerde görücü usülüyle evlenmek istiyorum ama hem tek ilişki yaşadığım kişi kocam olsun istiyorum hem de zar parçasına tapan yobaz biriyle evlenmek istemiyorum. sırf bu yüzden bekaretimi kendim bozmaya bile çalışıyorum.
söylediklerim biraz karmaşıkta olsa böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma ama sen ruh hastasisin yaa kizim senin yaşim en fazla 18 değil mi? Bir defa kendinle çelişiyorsun neden ilk iliski yaşayacagin kisinin kocan olmasini istiyorsun madem zar kafalinin biriyle evlenmeyi istemiyorsun kendin bozmaya calisiyorsun git seviş biriyle öyle çik kocanin karşisina madem zar onemli degil ahlaki olarak oyle düsünüyorsun git caninin cektigi biriyle seks yap
Cevap sahibi+1 yılHem erkekler zara önem vermoyorlar karilarinin kendinden önce biriyle iliski yaşamamamis olmasina onem veriyorlar
Soran+1 yılevet haklısın kendi düşüncemi özgürce ifade ettiğim için ruh hastası oluyorum bu türkiye de. ilkimi kocamla yaşamak istememin tek nedeni kendi karakterimden kaynaklı. vücuduma birden fazla erkeğin dokunmasını istemiyorum. yani bu benimle ilgili bir durum herhangi bir erkeğin bilip bilmemesi gerekmiyor.
bu durumu bir erkeğe ben bakireyim diyerek bunu bir artı özellikmiş gibi kullananlardan olmayacağım.
erkekler zara önem vermiyorlarsa o zaman benim kendimi bozmak istemem seni neden rahatsız etti?
Soran+1 yıldediğin yine aynı yere çıkıyor. bir erkek kızın geçmişte ilişki yaşayıp yaşamadığını nasıl anlayacak? ya kızın söylediklerine güvenip inanacak ya da; zar yerinde duruyorsa ilişki yaşamamış bu kızdan olur, zar durmuyor bu kız ilişki yaşamış bu kızdan olmaz diye düşünecek
Cevap sahibi+1 yılYahu sen yine kendinle celisiyorsun kzim sen bana dokunan ilk erkek bekaretimi alan erkek kocam olsun diyorsan sen kensin bir defa zara önwm vwriyorsum yani erkler gibi karim ben den önce hic limseyle seks yapmamis olsun diyorsun e erkege niye zar kafali diyorsun o zaman?
Soran+1 yılokuduğunu bile anlamayan bir cahilsin
Cevap sahibi+1 yılYa he ya 8 milyar insanin hepsi de okusun aynisini anlar sen kendine evlenecegin adamin ilki olmamayi yakistiramiyorsan o zaman adamin evlenecegi kasinin ilk iliskisini kendisiyle yasamayi istemesine de bir şey demeyeceksin sen kendim geleneksel birisin adami geleneksel biri olmakla suçluyorsun lafa bak ya mal misin kizim sen? Adam tabi bakire ister bakire olmayan kizlarin ne mal oldugu belli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu görüş hep var ve bayağıda su kaldıracağa benziyor ama olay ne biliyormusun iş kadında biter kadın severse tapar ve senden başkasını gözü görmez benim eşim bakire değildi evlendiğimizde bizde şöyle bir sorun oldu aramızda eski erkek arkadaşlarından geri dönüp mesaj atan olmuştu en başında konuşmuştum kendisi ile seni arayan soran irtibat kurmak isteyen olur mu demiştim olmaz hepsi bitti gitti demişti doğruda söylüyordu adamlar evlenmişti gerçekten fakat erkek milleti işte mesaj atınca biri benim canım baya bir sıkılmıştı çok kavga ettik bu yüzden benim düşüncem sadakatsizlik değilde eski olduğu erkek arkadaşları meselesi oldu ben değil zaten bütün erkekler bunu düşünür eskiden birşeyler olmuş ve bu kimseler ile aranda bir özelin var ama bayan istemese bile hiç görmek istemese bile erkek milleti geri arayabiliyor ve ortam sıkıntılı bir hal alıyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayan kadın için "evlenmeden önce yaptıysa evlendikten sonra da yapabilir" düşüncesinde olan erkekler net g**izekalıdır. Evlenmeden önce seks yapmış olmakla sadakatsizliği bağdaştırabilmek için ağır zeka özürlü olmak gerekiyor
00 Yorumla
Kötüleyerek yanlış bir şey yapıyorlar. Evlenirken bakire olup da sonrasında orsp olan da var. Ayrıca herkesin tercihi kendisini ilgilendirir kimseye laf düşmez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılHerkesin görüşü isteği farklı olabilir bakir olmayıp bakire isteyen birine de saygı duymak lazım bakire istemeyene de. Hiçbir konuda zaten tek bir ortak görüş yok
20 Yorumla
+1 yılSaçma bir dusun Ce
Ama şunu bilmem lazım
Partner sayısı arttıkça kıyaslama oluyor
Atıyorum onceden birlikte oldugun kişi daha iyidir vurmakta
Kiyaslarsin diye korkuyir00 Yorumla
+1 yılHer Bi haltı yerken biz erkekler namusluyuz ama Bi kadın yapsa orspu damgası çok yanlış saygı duymak gerekir kim ne yasadiysa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu aşmak gerek zar var yok olayı net çözmez zarı yok namuslu zarı var namussuz da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerek bile yaşayarak sadakatsizleşmiyor mu önce yapan sonrada yapabilecek durumda olurken bir kız kendisini eşi olacak kişiye saklayamamışsa ne değeri olur ki
00 Yorumla
+1 yılYanlış bi düşünce ben onlarca kez yapmışım ona bakire ol mu diyeyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu derece cahillerden uzak durmak gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın peki görücü usülüyle evlenmek isteyen erkekler bekarete önem veriyorlar mıdır? yani onlarında çoğu cahildir diyebilir miyiz
+1 yılBakire olmayanla işim olmaz olmamalıda zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılkızı çok sevdin eşleneceksiniz ama bakire olmadığını öğrendin yine aynısını mı derdin
- +1 yıl
Evet derdim dünyam başıma yakılırdı bana uygun olmadığını anlamış olurdum (yobaz ve başka nedenle alakası yok bana uygun değil )
- +1 yıl
Evet görücü usulü de olsa bekarete önem veririm
+1 yılSadakatsizdir çünkü ona buna veren ileride aldatır
02 Yorumla
Soran+1 yılsen bakir misin
- +1 yıl
Evet
Bakire olupta her boku yiyene var
10 YorumlaBen öyle değerlendirmiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yanlis sacma bi onyargi sadece
00 YorumlaBen öyle bakmiyorum herkes hata yapar illaki
04 Yorumla
Soran+1 yılneden hata olsun istemiş ve yaşamış bu kadın
Soran+1 yılherkesin günahı kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKim öyle bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle çünkü
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne