Geri çekilerek boşalıyor hep ancak ben çok korkuyorum bu sebepten kondom kullanmasını istiyorum ancak kendisi kondom sevmiyor ve abartttığımı düşünüyor. Kondom kullanmazsa sevişmeyeceğimi söyleyecem. Sizce bu sebepten benimle sevişmeyi keser mi? Normalde uyumumuz çok iyi ve benimle sevişmekten baya zevk alıyor ancak yine de keser mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSenden vazgeçeceğini zannetmiyorum! Sende biraz üslübunca söyle ki, ürkütücü olma! Senin ciddiyetini anlasın yani!!! Geri çekilerek boşalma erkekler için zor bir an! Bi daha, son bi daha derken patlayabilir içerde ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılÇevresinde kondomsuz seviştiği kişiler varsa benimle sevişmeyi kesebilir. Sevgili değiliz sonucta
- +1 yıl
f*ck body misiniz? ( eger çok özele giriyrosa dm yapabilirsin ).
Soran+1 yılBurdan konusalim evet fbb
- +1 yıl
fb iseniz, bunu istediginde gidebilir, sonuçta elinin altında birsürü fb kız vardır :/
Soran+1 yılBenden çok zevk alıyordu yine de gider mi
- +1 yıl
Orgazm her bedende aynıdır sadece fantastik tadı değişir. Sonuçta senden önce de farklı ve deli boşalmıştır O! Şimdi, sen varken başka kızları da beceriyordur zaten! Yani, şimdi gitmese bile, nasıl olsa kısa bi süre içinde başka A_ tatmak isteyecegi için gidecek... Sen söyle ona prezervatif olayını, nasıl olsa gidecek!
Hem sadece hamilelik degil, bunun hastalıgı da var, kimbilir pipisini nerelere sokupta geliyo sana :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKondom şart ve sevişecek erkekten bol ne var. Hadi erkekler bulamayabilirde, kadınlar kime dese tamam der. Söyle güvenilir bir erkeğe cinsel partnerin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kondom kullanmayacaksa sen ya doğum kontrol hapı kullanacaksın ya da spiral takacaksın başka bir yöntem yok. Konuşun anlaşın aksi halde sen anne o da baba olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılSpiral zararlı diyorlar bi riski var mı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama takma zaten daha kaç yaşındasın ki evli bile değilsin sanırım. En iyisi doğum kontrol yapı kullan diyicem ama o da hormonel olarak pek sağlıklı değil diyorlar bu yüzden en sağlıklı ve zararsız olan erkeğin prezervatif takması.
Soran+1 yılPeki sadece o prezervatif kullansa yeterli olur mu ben de ekstra ilaç kullanmayayım demi
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani Kondom kullanmasını hamile kalmamak için mi istiyorsun hastalık için mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri çekilme epeyce risklidir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen doğum kontrol hapı kullansam bile mi
- +1 yıl
Hiçbir durumda sıfır değil olasılık ama çok çok düşük.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEla kullanırsın dert etme
00 Yorumla Keserse kessin eşeğini sağlam kazığa bağla
00 YorumlaBaşka partner bul derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkondomla zevk alınmıyor ozaamn sen korunacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlsın başkasını bulursun sende ya hamile kalırsan bu risk alınır mi
00 YorumlaDoğum kontrol hapı kullanmanı oneririm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İçine bosalmadigi sürece sorun yok bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeserse haberimiz olsun kondomlari alıp geliyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahag
Cevap sahibi+1 yıl😉😉😉😉
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKesmez bence saygı duymalı sana
04 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim kondomsuz sevişecek birileri varsa çevresinden kesebilir. Sonucta sevgilim değil
- +1 yıl
Başkasıyla zaten oluyordur ama illaki seni tekrar istediğinde sana ulaşır bende kız kankamla kapıyorum bosalacagimda ağzına yâda önden çıkarıp arkasına sokup boşalıyorum böyle daha zevkli ikimiz icin
Soran+1 yılKondomsuz mu sevisiyorsunuz
- +1 yıl
Evet oda bende istemiyoruz zaten boşalma anında gelince farkediyor yâda en söylüyorum kendi eliyle çıkartıp ya ahlhzina alıyor yâda dudağını ısırıp arka deligine alıyor bosal içime diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılKondom kullanıyorum düşünüyor musun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorkman gereken şey günahı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kullandır hamile kalma riskin olur
00 Yorumla
+1 yılDoğum kontrol hapı kullan ondan habersiz
00 YorumlaCondom kötü ya
00 YorumlaTürk usulü et ete değecek 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Trolsun
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim ciddi soruyorum
Evlimisin?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Partnerim kondom kullanmak istemiyor sırf bu sebepten benimle sevişmeyi keser mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat