Hadi şu klâsik sorunun cevabını bulalım artık
Boyu
İşlevi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hadi şu klâsik sorunun cevabını bulalım artık
ben iri uzun bir adamım penis boyutlarım baya iyi. Hatta minyon kadınlar eline alınca parmakları birleşmeyen dahi oluyordu. Ama sorunun cevabı için diyeceğim şey şu ki şeyi kalkan çabuk inmeyen ve istekli olan ve biraz da kalınsa karşısında p*rno star yoksa mutlaka tatmin eder.
yani şehvet performans ve kalınlık
Eig seçmeden önce neredeydin
canın sağolsun :)
buna net açıklık getirmek imkansız değil ancak her erkeği :Johnny Castle, Cris Slater, tommy Gun, Chad White, Danny Mountain, Kris Slater ile kıyaslamak abes ile iştigal olurdu,
gelelim konuya 20 cm penisin olsun ama daha vagina dudaklarına yaklaşınca pofff boşalsın, ya da 10 cm penisin olsun ince kısa yani buda kötü pofff, ülkemiz genellemesinde 14,5 cm ortalama avrupa kıtasında ilk üçe giriyoruz,
ideal penis 12 cm ile 18 cm arasındadır boy olarak, kalınlık ise 4 cm ile 6,5 cm arasıda
gelelim ana temaya şayet 15 dakikadan az ise başın belada, zira kadın ancak uyarıldı,2 saatten fazla ise yine başın belada sürtünmeden dolayı birazdan kıvılcımlar çıkacak itfaiyeyi ara,30 ila 45 dakika ideal herkese bol şans diliyorum arkadaşlar
cevabım işlev işlev
İşlevi olarak işaretledim ama aslında ikisinin de yeteri ölçüde olması gerektiğini düşünüyorum 12 cm ve üzeri penisler 18e kadar normal boyutta penisler sayılıyormuş eğer bir insanın penisi normal boyutlardaysa ve ön sevişme dahil erkek işini iyi yapabiliyor kadına dokunmasını, aynı anda ruhunu sevmesini de biliyorsa bence boyunun 13 14 cm olmasının bir sakıncası yok
Aynen öyle
Teşekkürler
EİG için teşekkürler <3
Rica ederim
Kadınların cevaplanması gereken soruyu erkeker cevaplamış
Ayrıca boydan ziyade kalınlık önemli i. İnce peniste işlev olsa nolur
Vayy tecrubee
En doğru tespit
O zman kalinligi mi uzunluğu mu diye soralım:)
17 ideal bence yani bana göre:))
Tecrube ve pozisyonları bilmen guzel
7 cm kalınlık 7 cm boy? yapmayın bayan tecrübe neyse fikrinize saygıı göstermeliyim
kalın kısa, kalın uzun ince kısa ince uzun başka tarifi yok bunun saygılarımla
Doğru söylüyorsunuz hanımefendi.
Cevap
53Cevap
10 santim olsun erken boşalma olmasın doyuma ulaşmayacak kadın yoktur
Çok takılıyor herkes bana göre zamanı geldiğinde doğru zamanda kullanabilmek. Mükemmel bir ön sevisme sonrası , çiftlerin orgazmi tavan yaptığında acele etmeden her anın keyfini alarak kullanabilmektir. Güvenilir bir partner olduğu kadar doyumsuz ve tecrübeli partner en önemlisi
@leylanindusbahcesi ; Profil yazını okuyupta geldim yoruma :) Bence harika bi insansın onu bilesin ( biliyorsun da, duy istedim diyeyim ).
Boyu mu işlevi mi? Cevap: İşlevi önemli ama bi erkek onun işlevini kullanmayı beceremiyorsa, işte o noktada boyu devreye giriyo! Yani, sahibinin işlevsel olarak veremedeği hazzı, penisin ebatları tamamlayabiliyo :)
Yine de siz bilirsiniz..
8 cm yeterli vajinayı tatmin etmek için. "Şu kadar cm olmazsa tatmin olamam" diyen çok kız yorumu gördüm burada. Onlar aşk falan istemiyor sadece "büyükse iyi tatmin eder" gibi bir algıya kapılıyor başka hemcinsleri tarafından. Halbuki kulaktan kulağa yayılmış saçma sapan bir bilgi.
Normal bir kadın ilişkideki süreye odaklanır, sevildiğini, arzulandığını hissetmek bunu görmek ister.
şahsen benimki boy olarak TR standartları üstünde. Kadının gözünü doyurdu şuana kadar rahatlıkla ama almakta zorlanma sıkıntısı veya ilk ilişkide erken boşalma gibi işlevsel problem yaratabiliyor. O sebeple işlev sanki daha iyi. Boy tamamen kendimden biliyorum ego kastırıyor
Genel de kadınlar hem boyu uzun, hem kalın ve hem de işlevli penis seviyorlar. Aslın da bunu siz ve diğer kadın kullanıcıların belirtmesi daha mantıklı olur. Nasıl seviyorsanız artık bilemeyeceğim...
kadınların çok fazla penise odaklandıklarını düşünmüyorum
öncesindeki kışkırtmalar güzel sohbet yenilen karşılıklı yemek biraz müzik dans bunlar varken kadın ne yapsın penisin boyutunu
Boy ve işlev son noktada geçerli o noktaya kadar zaten zevkin yüzde yetmiş sekseni yaşatılır.
Görenler ve ilişki yaşadığım kadınlar işlevliğinden memnun. Boyundan ve kalınlığından da etkilenmiyor değiller hani.
B işlevi boyunda çok kısa olanı iyi olmaz uzunu istediği kadar sokar sorun olmaz işlevini iyi yapan tercih edilir
boyu iyi olsun kalınlığıda işlevide iyi olsun istemezmisiniz. neden kıyas yapıyorsun hepsi olsun büyük düşün herzaman:)
Şimdi benim ki 13 cm çevreside 13 cm bu kime yeter erken boşalmada var bununla yetinirler mi hadi cevaplayın
Tek sorun erken boşalma ona çözüm bul iyide sevisirsen aglatirsin bile
Ah ah keşke öyle olsa fotoğrafta görünce bile küçük diyorlar etkilenmiyorlar erken boşalma için çözümün önerin var mı?
Doktor
boyu ile daha tatmin olmadım ben
Erkekler anlamıyor ama bunu
onlar anlasa zaten her şey çok daha güzel olacak ama anladıkları sert mi yavaş mı :)
Anı yaşamayı bilmiyorlar
sana yazmamda sorun olur mu
Çünkü seksin sadece vajinaya gir çık ve boşalma zannediyorlar da ondan.
Ne boyu ne işlevi Eşler arasında Tenn uyumu Öpmeye doyamadıgın geceler olmalı
Deneyerek sen karar vereceksin buna söyle bakalım her boyu büyük olan mutlu etti mi seni
20 cm olup 1 dk süren mi? Yoksa 15 olup 30 dk süren mi? Seçimini yap
Bankacı mısın Leyla? Ajsjjd
boyu tabii sonra islevi ogrenir bilmiyosa bile
İkisininde yeri ayrı.. erken bosalmayan, kadının içinden çıkmayan bir penis her zaman iş görür
işlev > boy işini bilen libid0su yüksek bi erkeğin memnun edemeyeceği kadın y0ktur😎😉
Tabii ki bunun cevabını ancak her türlüsünü deneyimleyen kadınlar verebilir.
boy değil işlevdir cunku erkegın yataktaki basarısı kadının aldıgı haz ıle olculur bence
Her ikiside bence önemli hem doyurucu hem göze hitap etmeli
sana bu yasta işlevi lazim😊boyunu secme sansin yoksa...
İkisi birada hatta kalın olsun
boy - işlev , kalınlık! Hep göreceli kavramlar bunlar! Acaba bu kriterlerinize uygun olup olmadıgını nasıl bilecek karşı taraf :/
sana ne kadar kalın lazım kol bilegi kadar yeter mi :D
Ne şiş yansın ne kebap ortaya hepsinden olsun
Biz işlevi diyoruz ama kadınlar boy istiyor
Alakası yok
Önemli olan işlevi.
Biraz boyu olsun yeter kadın zevk alır zaten
Ne uzunu ne kalını en iyisi içinde çok kalanı demiş kadın
Benim için onemsiz bir soru 24 cm ve kalin olunca gerek yok başka bir şeye
tabiki işlevii
Önemli olan kadına verdiği zevk
Yiyene sormak lazım, ben ne bileyim?
Sence hangisi önemli olan o 😊
Boyu, çağı, sertliği ve işlevidir makbül olan
Bence onun değil partnerin işlevi önemli
Buda sorumu tabiki işlevi
Neden hep erkeklere yükleniyor bu soru 🤣
sana hangisi lazım?
Bu soru başka nerde sorulduki
Benim prifilime gir bak bakalım ben sormusmuyum
Bana ne senden
Allah uzun ömür versin o zman
Iyyyy
Uza sabah sabah hadi kızım yürü
Sen yürü bence😂
Sabah sabah canın istiyor bence
Yürü git dayı sabah sabah kalkmış galiba seninde
Yav kızım kaşınma git sabahın bu saatinde donu çıkarsam kıl yumağı gibisindir hadi yazma
Kendine bakarak mı konuşuyorsun djjfdjjf
Yok benim lazerli yavrum temiz ama senin öyle
Yaw yürü git kskfkdkkfdkf
Ananın suçu yok baban olacak insan keşke halıya bisalsaydi da sen olmayaydin
Pas vermedik diye ağlama hadi naşş
Ben ağlamam aglatirim bunu bil
Alkış
Ne alkışı skjgjd
Kız olsam işlevi derdim
Bulabildin mi cevabı?
Önce işlev ama sonra boy
benim için boyu önemli değil senin için önemli
Ben içimde ne kadar kaldigiyla ilgilenirim
bende içinde ne kadar tutabildiğin ile ilgiliyim bu penisten daha çok sana bağlı bence içinde ne kadar kalmasını istiyorsan o kadar tahrik edebilmen lazım kaldırmak önemli değil ayakta tutmak daha önemli bence de
Erken bosalmana bahane arama
içindeyken hiç çıkarmadan 2 defa geliyorsam ne kadar erken boşalırsam boşalayım 2. en yarım saat sürer :) bu da bence sana yeter yetmezse de devamı gelir
C her ikisi de
Bence sana sormak lazım
Sert ve işlev li sen hangisi seversin
Uzun penis. Boy önemli aga. 25 cm olmalı.
İşlevi
Boyu
işlevi kesinlikle
Ask kazanacak😁🙄
Bir adım önde ❤️
Boysuz işlev olmaz
Bence boyu
Kadınların gözünün. doymasi lazim bence
Katılmıyorum
Neden katılmıyorsun işlerinden önce büyüklüğü diyenler çoğunlukta demektir işlevsellik 2. nco planda
Hiç bir kadın uzun olupda kendini tatmin etmeyen bir penis istemez
O zmn. hem. islevli hrm. buyuk buda herhalde zenci arkadaşlar. y8ne çok sanslilar:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?