Bi arkadasla tanistik 1 haftadir falan normal konusuyorduk. Iyi hos sohbet ediyorduk. Neyse iste bu arkadas durdu gec yaziyorum nedeni iste birisiyle cinsel muhabbet yapıyorum haberin olsun skshzkdjdjjdjdhzjsjdhdhdhskdjzkaj
Yok ben deger verdigim icin söyledim dedi ama yani ben bunu duyunca otomatikman soğuyorum. Abicim bana ne senin sanal sexsinden beni baglamiyor sormadim da ustelik böyle bi seyi. Neden gec yaziyosun vs seklinde de bi sorum olmadi 😂 isim var de gec yok birisiyle cinsellik konusuyordum haberin olsun ne demek? Beni hayretler icine dusuruyor bu erkek milleti
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biraz ilgi çekme moduna geçmiş. Hani "senle cinsellik düşünüyorum, sekste de tecrübeliyim. İstersen deneyebiliriz" gibi yaklaşmış bence. Bir çeşit muhabbet yönlendirme gibi. Gereksiz çaba yani :D
Igrenc bi caba bilmiyorum cok sacma
Bu yolda her şey mübahtır diye düşünüp çabalamış. Tıpkı şey demek gibi "her gün bir kızla sevişiyorum lanet olsun çok bıktım" diyip aslında "senle sevişmek istiyorum" demek gibi bir durum :D
Cok güzel engel yedi benden :Dd birde diyor ki sana deger veriyorum o yuzden soyledim haber verdim diyor ne alaka ya soedum mu
Sana o kadar değer veriyormuş ki yediği naneleri bile anlatıyormuş sırf sen soğu diye. s. s Son pişmanlık sözleri olmuş biraz :(
Ahahah sanki askerden arkadaşıyım 😅😅
Sen onu arkadaş olarak görmüşsün de o biraz seni f*ck olarak görmüş gibi :(
Yaptını erkeklıgemi sıgdırıyo nedemek istiyo cşnsellik konusuyorum diye konusuyosan lafını etmek dogru degil bence bunlar yüzğnden var ya kendimden utanır oldum ayıptır
muhtemelen oyke biri yok ve sirf sana konuyu acip tepkini olcmek hatta devaminda senle yapabilmek icin soylenmis bisi
Oyle mi dersin ben oyle bi amac sezmedim bastan ortaya koydum o muhabbetlere girersen engel yersin diye ama yani durup durupken de bunu söylemezsin ben birisiyle konusuyorum dedi guzel dedim cinsellik konusuyorum haberin olsun dedi dhdhjdjdjd yani neden ki? Sormadim etmedim
nedenini anlattim. direkt istese zatne engel yiyecekti
Kötü dusunmek istemiyorum desem de kafaniz ayni calisiyor yorum yapan erkekler ayni dusunuyor 😅
bunlar taktik. akli olmayanlar dusuyo. sen dusmemissin.
Erkek milleti deme bu sacmasapan insanin yaptigi kendini baglar. Gereksiz insan, aklinca seni yokluyor.
Cinsel sohbete acıgım sinyali vermiş amacı sexting senle sonrada reale ilerlemek
Bunu ilk başlarda soyledi duskunum dedi ne diyim tamam anladim dedim ama dedim bana o konulara acarsan engel yersin dedim saygi duyuyorum dedi yani amaci neydi bilmiyorum ama kendisinden sogutmayi basardi
Senin onlacinsellik olarak yaklaşmıycagını anladığı için direk söylemiş zaten ışık yakarsa yakar yakmasada kendibilir koparırsa kopar hesabı
Erkekler faydalanma mayıcagını anlayınca boş verir terslenir
Olabilir valla ne desem bilemedim guzel guzel konuşuyorduk icine micti djdj
Evet biraz dürüst olamıyorlar canım işte
Atiyorum sen bi kiza arkadasca konustugun bi kiza durup dururken bir kizla konusuyorum desen cinsellik konusuyordum haberin olsun desen ne amacla dersin 😂cidden haberi olmasi icin mi soylersin yoksa amacin yem atmak mi olur
Amacım yem atmak gibi olur
seninle cinsellik knuşmak için ayak yapmış çakal😂
Aaa tum yorumlar bu yonde ama ben öyle düşünmüyorum cunku ben bastan soyledim o konulara girme girersen engelyersin dedim tamam saygi duyorum dedi sonra durup dururken ben birisiyle konusuyorum dedi guzel dedim sormadim he sonra cinsellik konuşuyoruz haberin olsun dedi dbdhhd? Bunu neden dersin ki? Alkis tutmami bekliyordu herhalde tepki verince sacmalayan ben oluyorum sonra
tüm y0rumların bu yönde 0lmasına hiç şaşırmadım hemcinsimizi iyi tanırız 😎 işte sen en başdan söylediğin için k0nuya direk dalamadı d0laylı y0ldan girip senin tepkini ölçmeye çalışıy0 senden ufak bi ışık görse hemen başlıcaktı
O 'lar bozuk sanirim djdj gecmis olsun.. Ya bilmiyorum ki sanırım öyle oldu ama sozde bana deger verdigi icin soylemis :))) guler misin aglar misin
haha evet ya lapt0pun klavyesinde 0 b0zulmuş sıfıra basıy0rum bende 0 nun yerine🤣 ne değer vermesi ya seks istiy0r ama açıkca söyleyemiy0r
Ahahha anladim bozuk oldugunu 😂 ama e yuh 1 hafta olmus konuşalı her önüne gelenle cinsellik konusmuyorum hatta hic konusmuyorum kendisine soylemistim zaten hatta demistim de acarsan bu konulari engel yersin diye saygi duydu. Yani ben merak etmiyorum milletin cinsel hayatini soru da sormamışim ki gelip bana bunu diyorsun ama yani cok guzel soguma nedeni oldu sag olsun :)
söyledin ama 0 yine kendi bildiği istediği gibi yaptı seni k0nuya çekmeye çalıştı işte görmüş 0ldun gerçeği
Amacini bilemem ama bisey planladigi kesin ama iste ben de soguma yapiyor hatta igrenc geliyo yaparsin ama soyleme bana ne senin şeyinden sormadim ustelemedim karismadim falan insanlar garip
b0şver salla geç 0nu
Engelledim :))
tamam işte bu kadar yani👏
Neyse ki 1 haftadir konusuyorduk yoksa bosa gidecekti zamanim 🤦♀️😬
şansın varmış ucuz atlattın 😃
Baya baya yol yapmış.
Yorum yapanlarin hepsi böyle diyor 🤦♀️😅
Hazirlan hahahaha
Ne hazirlanmasi engelimi yedi 😂birde sana deger verdigim icin soyleme geregi duydum dedi sormadim ama hee sormadim bile ben sana gel beraber mi yapalim dedim diyor sacmaliyosun gerçekten dedi sadece soyledim dedi ama yaniii ben senin erkek kankan degilim yedigin nanelerinden haberim olsun bana neee bana neeee djdjdj tek sogumama neden olur ki oyle de oldu 😂neyse ki 1 haftayla falan yirttik zamanimi fazla calmadi
bombo herifmiş bu ya :D
Sana yol yapmış
Ahahah sende mi boyle dusunuyorsun 😂kotu düşünmeyim diyorum ama yok hep bu yonde yorumlar var. Djdj sozde bana deger verdigi icin soyleme geregi duymus ben de saçmalıyormusun tepki vererek 😅
Kişiliksiz biri
Bunu da bi kiza soylemezsin yani
Seni zarflamış
Zkzkkskd
Aslında senden istemiş
He oldu gözlerim doldu
Sen öyle san
Oyle bi niyeti yok ama cok sacma durup dururken ben birisiyle konusuyorum cinsellik konusuyorum haberin olsun ne demek fjdjdjjddjje
engelli heralde
Hem engelli hem engelli