Arada bir sevgilimle kaçamak yapıyoruz otele gidiyoruz ikimizde başkalarıyla evliyiz. Sıkıntı olur mu acaba bu durum evliyim sonuçta
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yıldan beri otellerde kalmaktayım sıkıntı olmadı rahat ol ama kayıtlar emniyete gidiyor bilgin olsun. Arkadaşım
04 Yorumla
Soran+1 yılEmniyete gidiyorsa ne oluryor yani bana ne gibi sorun yaratır bu durum
- +1 yıl
Sana sorun yaratmaz emniyette bu işe karışmaz sadece bilgin olsun istedim. Mutlaka senin kayıtların emniyette kalacaktır
Soran+1 yılBana ve evliligime zarar vermezse kalsın yani
- +1 yıl
Yo hiçbir zararı olmaz emin ol sadece bilgi amaçlı emniyet açısından kalır senlik bir durum değil bu arkadaşım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Mahkemelik olmadığın Surece sıkıntı yok.
Ha bide Kocan seni aramaya giderse büyük problem.
Çünkü otel Kayıtları günlük Karakola gidiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yakalanıp mahkemeye düşmezsen bir sorun olmaz. Bir günmü kaliyorsunuz yoksa saatlikmi kalıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 3 saat felan
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki nasıl denk gelip konulup sevşme aşamasına geliyonuz ya ben de aşırı yakışıklı çekici olmama rağmen bi türlü o kıvama gelemiyorum gören hayran yani orada sıkıntı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz önceden de görüşüyorduk. Sevgiliydik cinsellik yaşıyorduk öyle.
Cevap sahibi+1 yılAnladım beni bu halimle reddedenler garip yani çünkü aşırı yakışıklı biriyim
Cevap sahibi+1 yılYani dahası olacak eminim kendimde ama zamana bırakmak gerek
yani şöyle ilerde durum anlaşılırda eşin ıspat isterse otel kayıtlarını isteyebiliyorlar. diye biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik olmaz ama otelde her kalan kimlik bilgileri polise gönderiliyor. Yani ilede bir sıkıntı olursa olabilir
00 Yorumlabulamadık şöyle evli bi manita anasını satim gjfkdl
00 YorumlaBosanırken kocandan bir sey talep edersen sıkıntı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAraştırma olsa kayıtlar cıkar tabii ama herönüne gelene vermiyorlar cavcılık izniyle
00 Yorumla Otel kayıtları emniyetle her gün paylaşılır. Olası bir durumda bütün kayıtlar ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılEşler polis değilse olmaz. Polis olsa bile mahkeme karari olmadan bakilamaz buna
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz. Yani adli bir durum olmadığı sürece sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı olacağını sanmıyorum ama olmasını çok isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBazı otelciler gizli kayıt alıp p*rno sitlerine satıyorlarmış diye duymuştum nemada doğru bilinmez ama temkinli olmakta fayda var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir durummuş gibi bir de kadına akık veriyorsunuz 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgittiğiniz otelde adli bir durum olursa sizi ifade vermek için çağırabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsorgulama ya da baskında eşlerinize bilgi verilir her ikinizin de...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok sorun olmaz. Hangi şehirdesin? Hangi otel bu arada?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu durumun kendini sıkıntı zaten otel kayidi niye olmasın
Sevmiyorsan ya sabret ya boşa
aldatma nasıl biri bilmem ama örenirse canını yakabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. evlilerle cok kaldim bi sorun olmadi.
00 Yorumla
+1 yılEvet otel kayıtlarından çıkar hepsi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok be nerden sıkıntı olucak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kimsenin haberi olmadığı sürece sorun yok
00 Yorumla
+1 yılBisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYakalanırsan evet
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılTabi ki
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılolmaz neden olsun