Masum bir ilişki varken neden diğer türlüsünü seçiyorsunuz. Özellikle KS uygulamasındaki sorular hep bu yönde yok sevgilimle bunu yaşadık yok şunu yaşadık. Yani bilmiyorum bana saçma geliyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
cinsellik öyle planlanarak yapılacak bir şey değildir. İki insanın birbirine çekilmesi ve zevki birbirleriyle yaşamaktır. Çok yakışıklı ya da çok güzel biriyle olursun ancak zevk almazsın. Orta düzey biriyle olursun aşırı keyif alırsın. Burada yazılanlara ise çok takılma. Çoğu yalan dolan ve olmayan şeyler
06 Yorumla- +1 yıl
Tamam ama ben cinsellik içeren bi ilişkide erkeğin sevdiğini düşünmüyorum kusura bakma
- +1 yıl
Genel olarak bakıyorum kesin gözüyle zaten bakılmaz. Genel olarak erkekler en ufak bir hatada ilişkiyi bitiriyor eğer ilişkide cinsellik yaşandıysa ama masum bir ilişkide öyle olmuyo gözlemlerim bunlar
- +1 yıl
Emin misin çok azdır bitireni
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğin yaşanıyor olması ile ilişkinin masumiyeti zarar görmez. Cinsellik kirli veya ayıp bir şey değil ki, ilişkiyi kirletsin. Masum ilişki nedir?
06 Yorumla- +1 yıl
İlişkinin masumiyeti zarar görür mü diyorum genel anlamda ilişki basitleşiyor
- +1 yıl
Cinselliği nasıl algıladığına bağlı olarak değişir. Cinselliğin ilişkiyi nasıl basitleştirdiğini biri bana mantıklı şekilde açıklayabilir mi? Masumiyetin cinsellikle ilgisi yok.
- +1 yıl
Öyle ifade etmek istedim bana göre öyle sana göre öyle değildir bu beni ilgilendirmiyor. Burası benim soru alanım çünkü. Herkes için konuşmuyorum genel anlamda ülkemizdeki erkekler böyle ilişkide cinsellik varsa en ufak kavgada kız or*sp* oluyo ve aynı zamanda ilişki gerçekten de basit bi ilişki oluyor bi derin anlamı kalmıyo sen farklı düşünürsün ben farklı düşünürüm o yüzden önce insanların düşüncelerine saygılı olmalısın
- +1 yıl
Yazdıklarımda bir saygısızlık görmüyorum. Cinselliği erkeğin kadını "çirkin" emellerine alet ederek kirlettiği bir eylem olarak görürseniz, erkeğin ve toplumun gözünde kadın "o. pu" olur. Ben cinselliği özgürce yaşayan kadınlar için bu tabiri asla kullanmam...
- +1 yıl
Tamam sen genelin içinde değilsin ama ülkemizin %90ı böyle
- +1 yıl
Bu konuda tavrımı kadınlardan yana koyuyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sana saçma geliyor ama ilişkilerin %50 cinselliktir güzelim. Aşkım seni seviyorum seni yerim diye diye nereye kadar gidecek? Bir hissetmek lazım yaşamak lazim
03 Yorumla- +1 yıl
Ama burada ilk buluşmamızda şunu mu yapsam bunu mu yapsam sorularına ne diyosn peki?
- +1 yıl
Tamam bende onları eleştiriyorum zaten
+1 yılMasum bir iliski dedigin arkadaslik olur ancsk baska ne olabilir ki
15 Yorumla- +1 yıl
Masum bir ilişkide öpüşme olabilir ilerleyen zamanlarda zaten ben ona okeyim ama cinsel ilişki yaşamanın ilişkiyi basitleştirdiğini ve bitirdiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Sacmalik o zaman evlenince de asla iliski yaşamamalisin iliskin basitlesir ve biter
- +1 yıl
Evlilik farklı ya çocuk oluyo aileler tanışıyo
- +1 yıl
Sizin gibilerin zihniyetine zıcayim ben. Sizlerde 3 gram beyin var mi cidden merak ediyorum. Tabi herif bekarken farkli oluyor imzayi atinca o adam gidiyor yerine baska birisi geliyor. Mallar yaaa
- +1 yıl
Önce bir üslubuna dikkat et bu benim düşüncem senin düşüncen de daha farklı olabilir. Önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğren
+1 yılikisinide yasabilirsin ikiside bi ihtiyac biri fiziki digeri manevi ihtiyac
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasum ilişkiyi hak edecek insan bulursak öyle yaşanır onun dışında hak etmeyene geçirmek lazım
03 Yorumla- +1 yıl
Hak eden çok az o zaman bu durumda
Cevap sahibi+1 yılEvet bir bulursam öyle hak edecek birini çok mutlu ederim ama çoğunun ex aşkı var yani unutamadığı erkekler var öpüştüğü erkekler var doğal olarak bağ oluşuyor eskileriyle
- +1 yıl
Ben hep masum ilişkiden yanayım hep de öyle oldu
+1 yılmasumiyetinizi skeyim sizin ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bende seni
Korkuyorum yazmaya 2 saat once kıza küfür ettin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkinin masumu nasıl oluyor ki?
02 Yorumla- +1 yıl
Soruyu bi daha oku
- +1 yıl
İnsan doğasında sadece çay içerek ömrün bittiği bir durum yok. Yemek içmek kadar doğal bir şey cinsellik. Sen aseksüelsin sanırım
+1 yılSevgilin yok herhalde.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yoksa ilişkide yürümez
00 Yorumla
+1 yılSeks güzel çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellk içeren
00 Yorumla
+1 yılCinsellik içeren
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yeterli fazla ileri gitmeyelim
00 YorumlaMasumm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Masum istemem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi