Cinsel Yaşam Libidonuzu yükselten şeyler neler? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Biri ne yapsa, giyse ya da dese libidonuz artardı Libidonuzu yükselten şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
kaanov Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Son 3-4 senedir sütyenlere böyle ince bir ip yapıyorlar hafif göğüs dekoltesiyle çok güzel sürüyor ve aşırı yükseltiyor bu beni.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Mini etek bacak bacak üstünde arada frikik verip kilotun görünmesi veye meme catalını edilince göbeğe jandarma görmek 0 0 Yorumla
Ögrtmn42 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Renkli desenli dantelli ve fileli çoraplar, dar taytlar, dar kot pantolonlar, dantelli tangalar v. b. çok tahrik ediyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Libidom genel olarak yüksek ve tavanda olduğu için ekstra yapılan şeyler libido yerine erekte ediyor hahhahah 0 0 Yorumla
Ahmet_5134 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Daravık taytla otobüste önüme geçse. Memelerini açsa. Gözümün içine baka dudaklarını ısırsa. Bana bakarak kahkaha atsa... 0 0 Yorumla
mutluyaşamsırrı Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl bana sürtünmesi nedense çıplaktan daha çok haz alıyorum hemen dimdik:P 0 0 Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Nefes alinca artiyor verince dusuyor nefes tekrar alinca tekrardan artiyor boyle bisi 😅 0 0 Yorumla
Birabey Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişiye göre değişir bunlar hoşlandığım biriyse fark etmez çuval giysin vururum 😂 0 0 Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı. Günaydın. "Islandım" denilmesine karşı koyamıyorum. 0 0 Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Gøtteki tangaya hastayimBide tayt giyen fizikli kadinlara of of gece gece nerden soktun aklima 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ateşli kelimeler, yaptığı kur ya da giydiği fantezi gecelikler libidomu daha da tavan yaptırır 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. libidomuz hep tavan olduğu için birinin bişi yapmasına gerek yok 😂😂 0 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sohbet esnasında etekli olupta bacak bacak üstüne atıp aradan görünen külot çıldırtır 0 0 Yorumla
aytekin27 Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Şalvarlı kapalı kızlardan daha çok tahrik oluyorum. 0 0 Yorumla
kadir2000 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Önümde daracık pantolon giyse bile yükselir bazen o kadar dar giyiniyorlarki araya kaçıyor pantolon orada altıma almak istiyorum kızı 0 0 Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgilimse yükseltir onun harici s1klemem 1 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Hisetmedigim dokunmadigim hicbir sey yükselmez⚘ 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakışlar yeterli 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. karşı cinsin verdiği enerjiye bağlı oluyo 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Siyah ince çorap kış etek kalın bacak 0 0 Yorumla
Baysiy Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Bunu hiç düşünemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Son 3-4 senedir sütyenlere böyle ince bir ip yapıyorlar hafif göğüs dekoltesiyle çok güzel sürüyor ve aşırı yükseltiyor bu beni..
Mini etek bacak bacak üstünde arada frikik verip kilotun görünmesi veye meme catalını edilince göbeğe jandarma görmek
Renkli desenli dantelli ve fileli çoraplar, dar taytlar, dar kot pantolonlar, dantelli tangalar v. b. çok tahrik ediyor
Libidom genel olarak yüksek ve tavanda olduğu için ekstra yapılan şeyler libido yerine erekte ediyor hahhahah
Daravık taytla otobüste önüme geçse. Memelerini açsa. Gözümün içine baka dudaklarını ısırsa. Bana bakarak kahkaha atsa...
bana sürtünmesi nedense çıplaktan daha çok haz alıyorum hemen dimdik:P
Nefes alinca artiyor verince dusuyor nefes tekrar alinca tekrardan artiyor boyle bisi 😅
Kişiye göre değişir bunlar hoşlandığım biriyse fark etmez çuval giysin vururum 😂
Günaydın.
"Islandım" denilmesine karşı koyamıyorum.
Gøtteki tangaya hastayim
Bide tayt giyen fizikli kadinlara of of gece gece nerden soktun aklima
Ateşli kelimeler, yaptığı kur ya da giydiği fantezi gecelikler libidomu daha da tavan yaptırır
libidomuz hep tavan olduğu için birinin bişi yapmasına gerek yok 😂😂
Kadın benim beyaz gömleği giyse altı çıplak olsa off
Anime ve gothic tarzında giyinen kızlara aşırı yükseliyorum.
Sohbet esnasında etekli olupta bacak bacak üstüne atıp aradan görünen külot çıldırtır
Şalvarlı kapalı kızlardan daha çok tahrik oluyorum.
Önümde daracık pantolon giyse bile yükselir bazen o kadar dar giyiniyorlarki araya kaçıyor pantolon orada altıma almak istiyorum kızı
parfüm ve kapalı görünce bide siyah tül çorap
Sevgilimse yükseltir onun harici s1klemem
Kucağıma oturması yeter
Hisetmedigim dokunmadigim hicbir sey yükselmez⚘
Bakışlar yeterli
karşı cinsin verdiği enerjiye bağlı oluyo
Siyah ince çorap kış etek kalın bacak
İstekli bir kadın yükseltmeye yeter.
yanimda olması bile yeter
senn
şıklığı, yakıştırarak giyinmesi.
kadınlar