Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bu bir çekim kanunu değil. Olay aslında çok basit; bu tür nefsine esir olmuş erkekler her önüne gelen kıza sarkar. Sarktığı 100 kızdan belki 1 tanesini kandırır reddedildikçe inat eder daha çok sarkar. Erkeklerin yarıya yakını bu şekilde değildir ama yarısı tüm kadınlara defalarca bu şekilde yanaşıp teklifte bulunduğu için tüm erkekler böyle düşüncesi oluşuyor.
İstemediğin erkekler cimri, bencil ve pis birde seni gerçekten sevmemeleri, bu tür erkekleri çekmek istemiyorsan yapacağın şey aslında çok basit. Gerçek hayatta bir erkek hizmet sektöründe çalışanlara iyi davranıyorsa o erkek iyidir. Sanal ortamda ise erkekleri kurduğu cümleler ele verir. Örneğin yazım kurallarına dikkat eder, kimseye kötü şeyler yazmaz, yorumları incitici değil aksine yardımcı olmak içindir. Eğer sakıncası yoksa tanışmak isterim, bu bir tanışma teklifi yani sevgili olma veya buluşup kahve içme gibi bir şey değil. Nasıl ki cimri, bencil ve pis erkek kriterin var her insanın birtakım kriterleri var. Bu bağlamda tanışıp konuşmadan aradığımızı bulamayız. Sosyal olunmazsa zaten aradığın gibi bir insanı bulma adına sıkıntı büyük demektir
154 Yorumla
Soran+1 yılBen saten herkesle internet tanışmadım gayet normal hayattan arkadaş okul ortamından tanıştım ve hepsi dışarda diğer insanlara grimden sektöründekilere de gayet iyi saygılı sempatik davranıyordu. Zaten öyle bi kabalık görsem o an keserim ilişkiyi. Öyle mesela agresif küfür eden ya da trafikte beya garsona bağıran biri olsa anında bitiririm. Ama hiçbiri öyle değildi. Onu diyorum. Herkes başta rol yapıyor ve kibar. Zaman geçtikçe ne bok olduğunu görüyorsun.
Soran+1 yılAyrıca evet bence çoğu erkek nefes alsın yeter modunda her kadına sulanıyor yavşıyor hiç onur gururları da yok işte iki yıl boyunca yalvarıyor ediyor sonra belki 1-2 gün bi kadınla ilişki yaşıyor. Acınası.
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda rol yapılıyor haklısın ama bunu her iki tarafta yapıyor. Sadece erkekler rol yapıyor dersen ben ve benim gibi erkeklere haksızlık olur. Nefes alsın yeter diyenler zaten ayrı bir boyut ve canlılar sınıflandırmasında en alt tabaka olan erkeksi hayvanlar kısmında yer alıyor. Bir türlü anlamıyorum bir erkek nasıl olurda nefes alsın yeter der? Çarşıda pazarda bile alacağımız şeyin en güzelini seçen hayatına alacağı, çocuklarının annesi olacak kadını neden en güzel şekilde seçmez ki?
Soran+1 yılYok yani de ben güzel ve zten standart üstü olduğum için hepsi elde etmek için her şeyi yapıyordu işte.
Cevap sahibi+1 yılSeni güzel bulanlar neden sadece seks yapmak ister ki? Neden hayatını birleştirmek istemiyorlarda sadece seks yapıp bırakıp gitme düşünceleri oluyor?
Soran+1 yılHayır ya öyle değil tabii ki hayatını birleştirmek istiyor ama beni sömürme olarak. Yani benim param var eğitimim zekam güzelliğim var. Onlarda bunlar yok. Diyor sen benim sefil hayatımda benle yaşa ama benden hiçbir şey bekleme beni sev ve seks yap. Ama ben tipsiz cimri ve pisim. Beni böyle kabul et diyorlar. Öküz ve kaba da oluyorlar zamanla. Ben de doğal olarak delirip bitiriyorum. Beni terk eden bi erkek yok ki hayatımda. Ben bitiriyorum işte onlar leş olduğu için.
Soran+1 yılSonuçta beni hak etmeyen. Leş insanlara ben niye bedenimi sevgimi hayatımı vericem.
Cevap sahibi+1 yılYani benim param var eğitimim zekam güzelliğim var. Onlarda bunlar yok. Diyor sen benim sefil hayatımda benle yaşa ama benden hiçbir şey bekleme beni sev ve seks yap. Ama ben tipsiz cimri ve pisim. Öküz ve kaba da oluyorlar zamanla. Beni böyle kabul et diyorlar.
Gerçekten açık açık böyle diyen biri oldu mu? Böyle diyen biri bence seni gerçekten beğenmemiştir ve nefes alman onun için yeterlidir birde maddi olarak seni kullanıyordur.
Cevap sahibi+1 yılseni hak etmeyen birine sevgini vaktini vs vermeme konusunda sonuna kadar haklısın =))
Soran+1 yılŞöyle bana bunu direk demediler. Ama bir tane flörtüm sadece iki kere görüştüğüm şey dedi. Ben sana çok değer veriyorum çok beğeniyorum vs vs ama işte ben ilişki istemiyorum bi de maddi olarak bu ara sıkışığım ondan işte o söz verdiğim şeyleri sonra yabaşliriz dedi. Kafeye gitme gezme gibi. Ama tamamen yalandı. Yani herif tamamen benle bedava seks yapıl yalandan iki aşığım değer veriyorum diyordu bi de seni şuraya götürxem bunu yapcam etcem diye bana hayal kurduruyor sonra da ay şu an param yok diyordu zaten sadece iki kerre görüştük. İlkinde gğzel romantikti eli doluydu hediye filan almıştı ana ikincide tamamen zorla seks için görüştü ve orada anladım zaten kullanmaya çalıştığını bitirdik o an zaten kavga edip.
Soran+1 yılDiğerinde de arkadaş olarak tanıştık bu bana aşık oldu ve full sarkmaya başladı hep bana yemekler yapıp kahve şu bu bi şeyler yalıyordu müşrik atıyor film atıyor ilgileniyor çikolata alıyor böyle basit şeyler. Sonra ilte yakınlaştık ettik sevgili olduk. Bu 1-2 liralık şeyler be yoğun ilgi aşkla beni ikna etti ama bakıyorum çocuk acayip cimri sefil fakir biri. Bana verdiği şeyleri hep ondan bundan arkadaşından alıyor genelde filan.
Soran+1 yılSonra işte ilişki devam ettikçe bu sen al demeye başladı. Dışarı çıkıyoruz bu bana hiçbir şey ısmarlamıyor. Ben de buna 1-2 ısmarladım baktım bu hiçbir şey almıyor bana ben de almadım artık. Böyle boş boş geziyoruz. Ya da evine gidiyorum ediyorum bi şeyler veriyor ama hep ev arkadaşlarından. Sonra söyleniyor sen de getir. Marketten al filan. Sonra alıyorum ortak alıyoruz. Sonra bu tamamen bana aldırmaya çalıştı bi ben o zaman kavga ediyorum filan. Diyorum senin karşında enayi mi var canım. Hep milletten ezik gibi yaşıyorsun ne biçim erkeksin diyorum. O zaman işte küsüp ayrılıyorum diye alıyor ediyor bi şeyler yapıyor yine ucuz 1-2 kuruşa.
Soran+1 yılHani ayrılmayım diye yalvarıyor ama bir yandan da su verse of pof diyor. Sevgililer gününde ucuz şeyler alıyor. Sonra bak işte bunları aldım daha ne yapayım diye söyleniyor. Ben beğenmiyorum trip atıyor. Diyor ben fakirim benim imkanlarım bu kadar işte. Ben seni seviyorum sen de beni sev işte yanımda kal. Beni destekle ben de zamanla para kazanıcam işte seni daha çok mutlu edicem filan diyor. Ama ben hiç inanmıyorum. Tamamen amacı kullanmak diyorum. Ondan ayrılıyorum. Öyle yani.
Soran+1 yılBi kere bi ev arkadaşı bana şey dedi. O seni sevmiyor inanma senden daha zengin ya da güzel bir kız bulduğu an ona gider dedi mesela. Ya da yakın kız arkadaşım da dedi tamamen seni kullanıyordu bence çok toksik biriydi diye.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sende getir diyebiliyor mu?
Soran+1 yılÇok manipülatif şeytan biriydi ama zaten 2-3 ay sürdü ilişki çok değil ama baya yıprandım ağladım kötü oldum süreçte. Çünkü ten uyumu iyiydi ve bağlanmıştım hergün sabah akşam birlikte olduğumuz için. Hani yalnız da olduğum için ayrılık zor oluyordu o dönem. Bi de ilkimi yaşadığım kişiydi özeldi bi anlamda.
Soran+1 yılEvet ya şaka gibi di mi ama diyordu yüzsüz
Soran+1 yılİşte diyordu mesela bana he ele gelsene diyordu tamam diyordum. İçecek getirir misin o zaman diyordu. Ya da işte misafir gelecek şundan alır mısın sen de artık bu evde yaşıyor gibisin sonuöta hep geliyorsun diyordu
Soran+1 yılBen tabii bozuluyor tartışıyordum
Cevap sahibi+1 yılÇirkin, pis ve cimrileri paratoner gibi çekmişsin gerçekten.
Soran+1 yılSonra tamam neyse filan diyordu ama iki gün sonra mesela beni çağırıyordu dolap boş. Aaa gidelim birlikte alalım diyordu. Hani asla ondan kullanmamı istemiyordu batıyordu pisliğe
Soran+1 yılBi de mesela kendi bana gelirken hiçbir şey getirmiyordu. Diyordum sen istiyorsun ama gelirken elin boş geliyorsun. Yine kavga ediyorduk filan çok iğrençti.
Soran+1 yılEvet öyle oldu maalesef.
Soran+1 yılMesela benim çorabım yok diyordum
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarını hayretle okuyorum.
Soran+1 yılBenimkilerden al diyordu bi bakıyordum hep delik filan çorapları
Soran+1 yılYa da işte bigün üşüdüm bana montunu verdi iğrençti montu yani eski pis filan sonra dedi çöpe atsan da olur zaten eskimişti atacaktım
Soran+1 yılO kadar leş iğrenç biriydi
Soran+1 yılYa da yere bi şey düşse alır yerdi iğrenmeden
Soran+1 yılCimrilikten kondom almak bile istemezdi bazen çok para diye
Soran+1 yılİşte zaten hergün kavga dövüş ayrıldım
Soran+1 yılBi de tehdit etti beni yok işte ayrılma benden eşyalarını vermem vs illa benle görüş gel diye
Soran+1 yılUyuşturucu gibiydi çocuk başta bi bağlandık hayatıma aldım hep dine çekti zarar verdi üzdü bi yakamı bırakmadı iğrenç biriydi
Soran+1 yılAma bir yandan da harika seks yapıyorduk ya da eğleniyorduk işte yanında çok iyi hissediyordum o yalnızlığım mutsuzluğum geçiyordu sarılıp öpüşüp yanında olunca
Soran+1 yılAma uzaktayken nefret ediyordum. Diyordum ben nasıl böyle iğrenç bi insana aşığım. Hani cidden büyülemiş gibiydi beni
Soran+1 yılAma allahtan kısa sürdü
Cevap sahibi+1 yılYazdıkların şaka gibi yaaa
Cevap sahibi+1 yılÇorap olayına çok güldüm =)
Cevap sahibi+1 yılEşyalarını vermem nedir yaaa
Cevap sahibi+1 yılBöyle birine erkeksi hayvan bile denmez. Parazit gibi bir şey.
Cevap sahibi+1 yılGerçekten var mı böyle erkekler?
Soran+1 yılAynen öyle ben de nasıl küfürler ettim aşağıladım. Sonra herkese cinsel sorunu anlattım. Dedim bu parazit ezik böcek beni seks be para olarak kullanmaya çalıştı. Ben terk ediyorum bu y haftalardır peşimi bırakmıyor eşyalarımı vermiyor tehdit ediyor polise gidicem filan dedim tüm ev arkadaşlarına ve arkadaşlarına. Herkes oha işte saçmalamış şu bu diye benim tarafımı tuttu.
Soran+1 yılİşte sonra cinsel sorunlarını da söyledim. Dedim bu iki aydır benim içime bile giremiyordu çükü kalkık kalmıyor ondan ben terk ettim. Delirdi filan dedim. Hep eliyle ağzıyla yapmaya çalışıyordu filan dedim. Çükü kalkmıyor dedim.
Soran+1 yılMillet inanmadı. Oha yok artık filan dediler. Gidin bakın inanmıyorsunız kalkmıyor dedim.
Cevap sahibi+1 yılCinsel sorunlarınızı anlatmazsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılSonuçta özele giriyor, her ikiniz içinde özel.
Cevap sahibi+1 yılBu arada kaç yaşındasın?
Soran+1 yılYani ben de herkese demedim ama onun bana yaptığı şeyler de az değildi iyi niyetimi sevgimi kullanmaya çalışması
Soran+1 yılBi de ben ona aşık olmuştum gerçekten beni sevdiğine inanmıştım meğersem canım bebe cinsel sorununu gizlemek için öyle davranıyormuş. Hani hep bana romantik davranıp işte ben diğer erkekler gibi değilim seni zorlamam sıkıştırmam. Ben gerçekten seni seviyorum işte seks yapmasak da olur sen istemezsen yapmayız. Yok ben canın acır diye korkuyorum diye palavra atıyordu. Aslında olay zaten bunun ben istesem bile yapamayacak olmasıydı. Ben bunu görene kadar tabii inandım güvendim sevdim sonra baktım hepsi yalanmış.
Cevap sahibi+1 yılZaten yazdıklarını hayretler içinde okudum. Çorap meselesi, elin boş gelme demesi ve daha niceleri komedi gibi
Soran+1 yılEvet çok uç şeylerdi. Bi de bu mal 30 yaşında düşün. Elin boş gelme demiyordu bu arada. Şunu getirir misin bunu getirir misin diyordu.
Cevap sahibi+1 yıl30 Yaşında olgunda biriymiş hayret... Görgü görenek yoktu demek ki... Kim bilir hangi medeniyetten uzak il veya ilçede yaşıyordu. Öyle ya bu kadar uç şeyler diyorsa medeniyetle alakası yok demektir.
Soran+1 yılİtalyada tanışmıştım işte öğrenciydik. Kolombiyalıydı. Aynen sefil mal biriydi ama işte insanları etkilemeyi biliyordu öyle dıştan ezik kötü durmuyordu millete kendini sevdiriyordu tipi de çirkin değildi iyiydi öyle.
Cevap sahibi+1 yılGünaydın 🌅🌅
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kızı tertemiz sevdim... Tam 6 yıldır... Her düştüğünde elinden tutup kaldırdım... Her zor anında yanında oldum... Ne zaman paraya sıkışsa destek verdim... Yani maddi manevi hep yanında oldum... Sayemde bu sene sonunda özel eğitim öğretmeni olacak inşallah... Ama yine de sevmedi beni... Tertemiz sevdim... Uğrunda gözümü kırpmadan ölecek kadar... Sonuç mu... Artık selam bile vermiyor 😊
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapma ama erkeklerin çoğu madem aşık olmuyorum, bari cinsel odaklı yokluyayım belki tutar diyor ama kadınlarda tuhaf seni seviyorum, çok güzelsin vs iltifatşarı sırala iş o noktaya kayar hatta üstünde kalmaz zaten kendi ayrılır. Açıkca niyetim o yönde desen tersler. Neyse çıkmak zorunda mısın? Hatta evlenmek zorunda mısın? Zamamla biri denk gelecekse gelir. Sende de var suç.
02 Yorumla- +1 yıl
😮😮😮Yok artık
- +1 yıl
@Elmayanak01 şaşırma artık çoğu erkek kızları cinsellik için istiyor
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Benimde libidom yüksektir ama 3 haftadır konuştuğum kadınla cinsellik konuşmadım. İlgi gösterdim sonra o seks yapmak istedi? Yani bu iki tarafta da var bence insanlar istediğini çekemiyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok ya çok bir şey beklemeyeceksin Türkiye gibi bir yerde.
01 Yorumla
Soran+1 yılAvrupa’da da ettim beğenmedim hepsi Türk gibiydi
+1 yılValla Tatlım Bazı Erkekler İçin Diyorum Bunu Dediğin Gibi Güzelsen Seni Sadece Cinsel Amaçlı Kullanıyor ve Gerçekten Sevmeyi, Kıymet Bilmeyi, Değer Görmeyi Ve Karşı Taraftan da Aynısını Bekleyen İnsanlar da Var Elbet Ve Amacı Cinsellik Olmayan İnsanda Var. Ama Dediğin Gibi Olanlardan Uzaklaşıyorum Ben Genelleme Yapma Sakın Tatlım.
149 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle benimle sadece seks için görüşmek isteyen erkeklerle ben zaten bitiriyorum. Baştan bunu belli ederse zaten ilişki yaşamıyorum ama çoğu seviyor değer veriyor güzel davranıyor ama sonra bunu azaltıp olayı sadece seks ticaretine çeviriyor hani sen benle seks yap ben seni seveyim ilgi vereyim mutlu edeyim yoksa sevmem modunda. Hani içten ve gerçek değiller. Ben de o nedenle bitiriyorum zarar çünkğ sevgileri sahte sadece sen onla seks yap diye yalandan romantizm yapıyor.
- +1 yıl
Gerçekten Seven Bir İnsan Zaten Seninle Amacı Yatmak Olmaz Kalpten Sevdikten Sonra Zaten Onu Düşünmez Bile Şöyle Bi Gerçek Var Tamam Cinsellik Hayatımızın Bi Parçası Ama Buna da Bi Yaklaşımı Farklı Olmalı Diye Düşünenlerdenim. Öyle Seviyorsan Sarılıyorsan Ve Arkadasından Hemen Cinsellik Gelmesi Gerektiğini Düşünen Erkekler Var Öyle Mutlu Ediyorsam Sende Beni Yatakta Mutlu Et Düşüncesi Bazılarında Bi Bitmedi.
Soran+1 yılYa ben bin tane erkek tanıdım liseden üniversiteden masterdaneheo de kaliteli çevre ve okullardandı çoğu da arkadaşımdı yani barda tanışmadım. Ona rağmen hepsi bana sadece et parçası gibi yaklaştı. Ben böyle normal ilişki istedim hani haftalarca aylarca bi sarıl öpüş et sevgililik yaşa sonra da cinsellik gelsin. Ama hiçbiri öyle değildi işte direk ilk öpüşmede ya da ilk buluşmada hadi seks yapalım diye taciz ediyorlardı.
Soran+1 yılHem bu kadar peşimde erkek olması hem de hiç gerçekten seven olmamış olması çok kötü
- +1 yıl
İşte Dediğim Gibi Tatlım Gerçekten Seven Birisi Olsaydı Düşünmezdi Cinselliği. İlişkide Yani Sevip Sayıyorsa Zaten Sarılırsın Öpersin Yanağından Ve Arkasından Hemen Yatak Aklına Geliyor Bazılarının. Bazıları Bi Kadını Cinsel Obje Olarak Görüyor Kullanıp Kullanıp Atıyor İşte
Soran+1 yılBeni kullanıp atamaz kimse çünkü kendimi kullandırmam ama hepsi cinsel obje gibi gören aptallardı. Şöyle gerçekten sevgiyle sarılan öpen ve orada kalan erkek tanımadım. Hepsinin tek değeri cinsellik popo meme.
Soran+1 yılİşte kendi kalitemde erkek karışma çıkmıyor hiç. Nerde ezik tipsiz mal var onlar peşimde. Benim onlarla ilişki yaşamam onlar için hayal benim için tamamen ziyan. Zaten birkaç haftada kaçıyorum.
- +1 yıl
Cinsel Obje Olarak Görüyorlar Tatlım Bazıları Hariç Cinsellik O Olmadan Sanki İlişki Yürümeycekmiş Gibi Geliyor Niyeyse
Soran+1 yılEvet aynen öyle davranıyorlar işte. Sen seks yapmayacaksan direk ilgi alaka görüşmeyi konuşmayı kesiyor. seks yapıyorsan da sonradan soğursan aynı şekilde tamamen sexe göre ilgi sevgileri.
- +1 yıl
Cinsellik için gelen belli eder zaten baktın gelmiyor mu amaç belli gerçekten seven sayan bi insan düşünmez bile
Soran+1 yılKamka işte bana gelen tüm erkekler cinsellik için gelmiş çok üzücü yani. Düşünsene 6282292 tane erkek geliyor hepsinin tek derdi seks
- +1 yıl
Anladım şekerim seni ben ama gel gelelim bunu anlatamazsın işte ve sende bundan sonra gardını alırsın artık
Soran+1 yılYok alıyorum zaten de yine karşıma çıkanlar aynı. İki kişiyle arkadaş olarak buluştum biri taciz etti zorla öpüp elledi beni polise şikayet ettim. Diğeri de ayrılırken sarıldı boynumu öptü. Yine sinirim bozuldu. Hep taciz yani.
Soran+1 yılHani kendimi korumam ve sinirimin bozulmaması için hiçbir erkekle başbaşa görüşmemem gerekiyor yoksa fix tacize uğruyorum
- +1 yıl
Hayatım senin karşına adam gibi seven birisi çıkmadığı için işte böyle oluyor başbaşa görüşmek isteyeceksin yine diyorum ya seven insan yapmaz ki vardır mutlaka çıkar bize denk gelmiyor gelir mutlaka
Soran+1 yılYani 1-2 taciz etmeyen Abaza geldi ama onun dışında hepsi dokunma elleme derdinde iğrençler.
- +1 yıl
Öyle Tatlım Seni Seven Çıkacaktır İlla Ve Derdi Cinsellik Olmayan
Soran+1 yılİnşallah bakalım. Senin çıktı mı
Soran+1 yılYani şöyle beni sevdiler zaten de ama ben onlara göre çok iyi olduğum için. Zaten herkes diyor seni herkes sever ne var ki güzelim zenginim eğitimli komik iyi biriyim. Ne var ki cidden marifet değil. Sömürmeye kullanmaya seviyor hepsi. Ben çirkin başarısız parasız olsam gram sevmezler onu diyorum
- +1 yıl
Çirkinlik Değil Ama Yine Cinsellik İçin Gelirler Kullanmalık Görüyorlar Kadınları
Soran+1 yılAynen bi de gittikçe kadınlar da iyice ucuz ve basit oldu. Eskiden kadınlar zordu nazlıydı şimdi hepsi ilk günden erkeğin üstüne atladı. Erkeklerin de bi yeri kalktı. Ben 3 kere buluyorum of işte hadi seks yapalım diyor. Yuh diyorum daha çok erken seni tanımıyorum. Of işte ne kadar zorsun şu bu diye söyleniyorlar. Çünkü çevremdeki kızlar ilk günden yatıyor.
- +1 yıl
Bazı Kadınlar Öyle Kendilerini Dediğin Gibi Ucuzlaştırma Ve Basitleştirmeye Gidince Olan Diğerlerine de Olmaya Başladı. Kadınlar Nazlı Mı Nazlı Çok İyi Oluyordu Ve Seviliyordu Ve Bi Asiliği Vardı Şimdi Hiç Mi Hiç Yok Kimsede Naz Nasıl Yapılır Bilmeyen Kadınlar Var Ortalıkta. Valla İyi 3 Kere Buluyorsan Hemencecik Amacı Belli Ediyor Zaten Ve Hemen Yatak Derdine Düşüyor Hepsi. Hemen Yatak İlişkisi İstiyorsa Beklentisi Bellidir O İnsanın Daha Fazlası Gitmez Hep Tek Gecelik Takılıyım Der O Tip Erkekler İşte İstediklerini Vermeyince Senden Kötüsü Yok Veya Sen İyi Bi Kadın Değilsin Anlamına Geliyor Onların Gözünde Çevrendeki Kızlar İlk Günden Hemen Yatağa Geçiyorsa Kusura Bakmasınlar Don Lastiği Gibi Geniş İnsanlar Ve Çevrelerinde Gören Erkekler Seni de Öyle Zannediyor Bence Hayatım Sen Çevreni Değiştir O Arkadaşlarınla Merhaba Merhaba Başka Yürümez. Ben Hala Kalpten Seven İnsan Vardır Diye Ümidimi Kaydetmiş Değilim Fakat Şuda Bi Gerçek Cinsellik Hayatımızın Bi Parçası Lakin Zamanı Gelince Oda Banada Çok Gelen Giden Oluyor İsteğini Alamadı Mı Eyvallah Ya Herşeyi Cinselliğe Bağlamanın Bi Faydası Yok Bunu Bi Tip Erkekler İçin Söylüyorum.
Soran+1 yılYa şöyle ben Avrupa’da yaşadım eğitim için orada çevredeki kızlar öyleydi ondan çevreni değiştiremem. Ha benim gibi kızlar da vardı ama onlar gğzel ve çekici değildi zaten erkekler beğenmiyordu. Bana şanslarını deneyip reddedilince de şaşırıyorlardı işte. Ama Türkiye’de de zaten seks yapmayacağımı tahmin ediyorlardı ama yine de hep zorlayıp ısrar ediyorlardı. Belki yapar diye. Yine bitiriyordum.
- +1 yıl
Neden Değiştirmiyorsun Ki İşte O Zaman Cinsellik İçin Gelecekleri Belli Arkadaşlarını Öyle Görüp Buda Öyledir Diye Geliyorlar Zaten Gelmeye de Devam Edecek Türkiye'de Neden Yapamayacakmışsın Bi Kısıtlama Mı Var Hayır İşte Zorlama Zorlama İle Olunca Yapıyor Muydun Cinsel İlişki
Soran+1 yılHayır yapmıyorum tabii ki kavga edip bitiriyordum. şu an çevremde öyle arkadaşım yok zaten.
- +1 yıl
He İyi Bari :) Bitir Bitir Sende Gerek Sevgiyi Arayanlardansın :)
- +1 yıl
Elif sende cinsellik yaşayan biri değil miydin sanki öyle hatırlıyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz Arkadaş Sırf Aşk Sevgi Adı Altında Gelipte Cinsellik Amacı Olanları Eleştiriyoruz Kafan Basmadıysa İyi Oku Bu 1. 2ncisi Ve Sanane Benim Cinsel Hayatımdan. 3. Şu Yazılanları Tekrar Oku Oku Küçük Beyninle ve 4. Takip İsteğini Niye Atıyorsun Gerçi Onaylamam Niye Atıyorsan Onu da Anlamış Değilim.
- +1 yıl
Doğru hatırlamisim senle tartıştık daha önce. Müslüman olup da neden zina yapıyorsun diye sormuştum sana ordan başlamıştı kavga
- +1 yıl
Eleştirme hakkın yok sen nasıl birileriyle yatmak istiyosan bizde istiyoruz siz isteyince suç yok da biz isteyince mi var?
- +1 yıl
Kusura bakma kızlar cinsellik için varlar başka fayda etmez bizim için
- +1 yıl
Ayrıca konya gibi yerde nasıl böyle giyiniyon sjsjsjsn
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz 1-Kavga Etmişsiz Ve Hatıralmıyorum 2-Eleştirmeye Açık Olmamız Gerekiyor Demekki Beni Veya Benim Gibi Olanları Kimse Eleştirmesin Sütten Çıkmış Ak Kaşığız Mı Diyorsunuz ve Sütte Leke Yoktur Sende Vardır Mutlaka 3-Kusura Bakma Ama Sizin Gibi Küçük Beyinliler Anca Ve Anca Kızları Bi Cinsel Obje Olarak Görür Ve Sizin Gibilerde Bizler İçin Fayda Etmezler Ondan İşte Yalnızsınız Sen Ve Senin Gibi Düşünenler 4-Ve Sanane Nasıl Giyinirsem Giyinirim Ve Konya'da Kapalı Kızları Da Var Açık Kızları Da Var Herkes Türkiye Cumhuriyet'i Devletinde Mustafa Kemal Atatürk'ün Getirmiş Olduğu Özgürlük İle Özgürdür Giyinmede Buna Kimse Karışamaz Ve Annem İle Babam Karışmıyor Sana Ne Oluyor
Soran+1 yılUlan bi insanın kendini bilmesi de ne güzel herif şerefsiz diye isim almış cidden yavşk şerefsiz bir bok etmez. canım senin gibi kadınları sadece cinsellik gören sefiller sürünsün gebersin yalnızlıktan. Elif sen haklısın aynen zaten seversin edersin öyle cinsellik yakınlık yaşarsın ama diğer türlü sana sadece seks için değer veren seviyor numarası yapan erkeklerden nefret ediyorum.
Soran+1 yılÇok düzgün ve güzel cevap vermişsin de bence bu aptala değmez bile. Ezik yalnız ölecek eskorta belki bi kere gider kfldldşd
- +1 yıl
Arada ki fark siz severek cinsellik yaşamak istiyorsunuz bizim için sevgi aşk yok. Kusura bakma sen severek cinsellik yaşamak istiyorsun diye bizde sizi severek cinsellik yaşamak zorunda değiliz. Ha severek yapmışsın ha sevmeden yapmışsın fark etmiyor zina sevince ortadan yok olmuyor siz namuslu düzgün kız olsaydınız namuslu düzgün sizle evlenmeden cinsellik yaşamayan erkek denk gelirdi. Kusura bakmayın daha çok ağlarsınız
- +1 yıl
İslamda kadın istediği gibi giyinir diye bir ifade yok
- +1 yıl
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz İşte Bu Yüzden Yalnızsın Hala Anlamadın Demi Bizde Siz İstediğiniz Diye Cinsellik Yaşamak Zorunda Veya Zorunda Kılamazsınız. Namuslu Düzgün Bireyler Olup Olmadığımızı Bunu Tartışacak Son İnsansın Ve Hatta Değilsin Bile Madem Öyle Neden Cinsellik İsteyen Kızlarla Sürekli Yatıp Kalkmaya Devam Ediyorsun Veya Ediyorsunuz Sen Ve Senin Gibi Düşünenler İçin Diyorum.. Ve İslam'a Getirdin Madem Konuyu ALLAH Evet Örtün Diyor Lakin KESİN Bir Şekilde Demiyor İsteyen Kapanabilir Demek ki İstemeyen Kapanmayabilir Ve Şunu da Yaz Bi Aklının Köşesine İslam'da Asla Ve Asla Zorlama Yoktur
Soran+1 yılcanımsın tanımak erkeğe selam vermek kahve içmek arkadaş olmaya ucuzluk diyor. Iy kusucam yallah Arabistan’a seni pislik şerefsiz.
Soran+1 yılGeri ze kalıııı
- +1 yıl
Zorlama yoktur derken kimse zorla müslüman olamaz ama müslümansan dine uymak zorundasın
- +1 yıl
@soran Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler ise kötü kadınlara; temiz, lekesiz kadınlar temiz erkeklere; temiz, lekesiz erkekler de temiz kadınlara yaraşır. İşte bu temiz olanlar, kötü söylenti çıkaranların, iftira atanların dillerine doladıkları şeylerle ilgileri olmayanlardır. Koruma kalkanına alınırlar, onlara bağışlanma, bol ve güzel rızıklar vardır.
- +1 yıl
Nur suresinde geçen bir ayet. Siz düzgün kadın olsaydınız düzgün erkeklere denk gelirdiniz. Düzgün erkek yok hepsi sapık demeden önce dönün aynaya bakın ben neyim ki ben düzgün erkeği hak edeceğim diye sorun kendinize bir düşünün sonra ağlamayın zaten düzgün kadın değilseniz ömrünüz boyunca düzgün erkek denk gelmeyecek bunu da bilin lütfen
- +1 yıl
Kuranda kapanmaktan bahsedilen şey zorunlu. Isteyen yapar istemeyen yapmaz diye bir şey yazmıyor ayette
- +1 yıl
Sizin gibiler işte ayy beni kullandı ay bu erkeklerin hepsi sapık diye ağlarlar işte. Zina yapmayan düzgün kadınlar da var onların sizin gibi böyle bir sorunu yok sevmeden seks ya da severek seks falan. Onlar için evlenerek seks diye bir kavram var. Sizde ağlamaya devam edin erkekler sevmeden seks istiyor diye
- +1 yıl
Noldu sustunuz ikinizde? Çünkü size cevap hakkı birakmayacak şekilde dinden örnek verdim iyi günler
- 4 ay
Allah örtünün diyor zorlama yok ama bu ahirette cezasını çekmeyeceğinz anlamına gelmiyor. Bu dünyada mutlu olmak istiyorsan zinadan uzak duracaksın. Zaten kadınlar açık olduğu için cinsellik yaşamak isteyenler karşısına çıkıyor. Allah bu durumdan kadınlar kendini korusun diye de örtünün diyor. Erkekler gözleriyle nefisleriyle sever. Onların fıtratında var bu. Siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Severek cinsellik yaşamaktan bahsediyorsunuz. Severek cinsellik nikahla olur. Seven erkek nikahsız dokunmaz canım. Severek seks yapın sonra ayrılın gelsin yenisi. Hayat kadınından ne farkınız kalıyor? Sizlerin bu rahatlığı erkekleri cesaretlendirdi zaten. Zor kadın nikahsız kendine yaklaştırmayan kadındır.
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Güzellik gelip gecici hevestir önemli olan insanın yüregi gğzel olsun yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı afedersiniz konuyu belden aşagı getiren erkek aciz bir insandır ve sizi elde etmek için elinden geleni yapar şeytan gibi her kılıga girer zaten sonrada foyası meydana cıkar bunun gibi aciz cahıl insanla yüzünden ne hale geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnşallah öyle erkekler belasını bulur pişman olup sürünürler
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten hepsine beddua ediyorum bi tane iyi andığım yok. Hepsi şerefsiz.
Cevap sahibi+1 yılBende onların acı çekmesini beter olmasını istiyorum
Çocuk birgün eve dönmüş babasına bugün 40 tane uğursuz gördüm demiş, babası bakmış çocuğun yüzüne oğlum 40 tane uğursuz görmen normal değil o kadar adam uğursuz olamaz sakın sen uğursuz olmayasin demiş.
00 Yorumla
+1 yılbirazda genel olarak siz bizi itiyorsunuz bu düşünceye tamam seviyoruz değer veriyoruz önemsiyoruz ama cinsellikte hayatımızda var ve ben seninle birlikte iken bunu yaşamak için farklı biri ile bir arayış içine girmem normal olan bunu seninle yaşamam tabbikide bunun bir zamanı var bir hafta ilk ay değil ama bunu karşımdan beklerim aksi olursa da bir başkası ile bunu yapmalıyım ozaman da aldattı olacak biraz bizim tarafımızdan bakın konuya rica ediyorum:)))
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım cinsellik zaten benim için de ihtiyaç. Ayrıca ben kimseyle cinsellik yaşamak için aylarca yıllarca bekletmedim ve bekletmem de ama herif sadece bana seks gözüyle bakarsa da ağzına biber sürerim. Çoğu erkek kadını sadece kullanma derdimde değer vermiyor o nedenle kadın zaten sinir olup bitiriyor. Sonuöta ilişkinin bedeli var kadın ruhundan anlaman kadını mutlu etmen lazım. Çyle seks yap geç ilişki olmaz.
Soran+1 yılAyrıca seks sadece erkek için değil mal mısun. Kadın da seksi erkekle tatmin olmak istiyor. Ben cinsel sorunu olan erkekleri terk ediyorum istediği kadar bana ölsün aşık olsun. BENİM İHTİYACIMI KARŞILAYAMIYOR ÇÜNKÜ
- +1 yıl
bu üslub ile konuştuğun için sana daha fazla yorup yapmayacağım normalde yorum yapmıyorum pek fazla sebeb de bu şekilde konuştuğunuz için
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞana bişe diyimmi iyi olmakta yaramiyor kizlara ve bu durum şans isi galiba ya banada hiç insan gibi kafa dengi biri denk gelmiyor ciddi söyluyom şu abazan tayfa bile benden daha rahat bi kafaya sahiptir ben hep iyi olmaya çalıştım ama yarı yolda bırakıldım yine boş işler.. O kadar canimli cicimli komusuyolar iş ciddiye binince biz arkadaşız sg awk bizde cidden şans yok millete bakiyom ne güzel ilişkiler yaşıyor
10 Yorumla
+1 yılNormal erkekler normal insan gi i davranır
Iki ilgiye kanacagina
Normal erkek bul
Normal erkek sırf kız olduğundan sürekli konuşmak için konu bulmaz
Karsu tarafta bulsun der00 Yorumla
+1 yılErkeklerden uzak durmak daha mantıklı ya da kullanıp atın. Sadece sevişsin oral seks yapsın zevk alın sonra yallah edin.
07 Yorumla- +1 yıl
Sevişip oral yapınca zina olmuyor mu? Namussuz olunmuyor mu? Kızların kb cinsellik konusunda bizi kullanacak birşeyleri yok çünkü sokan biziz afedersin
- +1 yıl
@Profesyonelşerefsiz hayır evlilere zina var. Bekarlara diyor ki Allah temiz temizle kirli kirliyle evlensin yani kirli bir erkeğe bakire olan bir kız olmaz
Soran+1 yılO zaman tüm erkekler evde kaldı jdkdldld
Soran+1 yılcanım sokmakla kullanmanın ne alakası var canım. Sende çubuk var organ olarak kadında delik var ve ikisi de kendine göre zevk alıyor ve çidtleşme oluyor. Ne malsın git biraz biyoloji çalış canım ya p*rno izlemekten beynin yanmış cahil.
Soran+1 yılCanım değil Y A V ŞAK MAL kardeşim İB NE DEMEK İSTEDİM PİS LİK SENİ. İNSANI CİNSELLİKTEN SOĞUTUYORLAR SENİN GİBİ EMBESİLLER YA
- +1 yıl
Bekar biri seks yapınca zina yok mu?😂
- +1 yıl
Soğu banane? Kullanılan sen oluyorsun
+1 yıl2000'den sonra dünya modern mağara dönemine geçtiği için geleneksel kadın erkek ilişki türü de tükenmeye başladı aradığını zor bulursun ama bulursun
00 Yorumla
+1 yılMaalesef bazı kadınlara iktidarsız erkeğe denk geliyor artık sizin şansınız hiç üzülmeyin çözümü iktidarı olan erkekler ile takılmak
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl iktidarsız. Sertleşme sorunundan mı bahsediyorsun.
- +1 yıl
Elbet de
Soran+1 yılBen de bi kere iktidarsıza denk geldim. Ayrıldım tatmin edemiyor diye.
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sen onları seçiyorsun badboy takintindna vazgeçersen analrsin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır abi öyle bi takıntım yok ki benim
Soran+1 yılArkadaşım bana değer veren öyle tam olmadı. İki tane oldu gibi ama onlar da sonradan bozdu yani. Ben zaten bana değer vermeyen insanla görüşmem ki. Direk bitiririm.
Soran+1 yılÖyle mal gibi değer görmeyip o erkeğe aşık kalan aylarca yıllarca kölesi olan biri değilim
Belkide biriyle ilişkiye girmşsen o diğerlerine bunu söylemiş olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır mal. İlişkiye girmeden önce de böyleydi.
Soran+1 yılAyrıca hiçbir ilişki yaşadığım birbirini tanımıyor. Ne alakası var. Köyde yaşamıyorum ben.
Genelde bu tür erkeklerle hangi ortamlarda tanışıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılİnternet arkadaş ortamı okul
Soran+1 yılYani ben katılmıyorum buna çok. Ben Zeki çalışkan insanları kibar insanları nefsine hakim olan insanları çekici bulurum. Kendim de öyleyim ama flört ettiğim ilişki yaşadıklarım pek öyle değildi zaten aşık da olmadım. Denk geldi flört ettim kısa süre.
+1 yılRospu cocuğu çok boş ver öylelerine güvenme bas engeli gitsin
013 Yorumla
Soran+1 yılKanka zaten yıllardır her hafta en az on kişi engelliyorum
Soran+1 yılYani çıktım gerçekten bi tane düzgün ilişki yaşanacak erkek yok hepsi sorumsuz ergen abaza
- +1 yıl
Biz sorumluyuzda ne oluyor sanki nerde it varsa onu buluyonuz sonra tüm erkeklerin mk diyorsunuz adam olan erkek gidipte sana yavşamaz ilk mesajı atmaz
Soran+1 yılİşte bana adam değil nerde şerefsiz pislik var onlar denk geliyor. Ben bi tane erkek hatırlamıyorum böyle hemen seks yakınlaşma modunda girmeye çalışmayan beni rahatsız etmeyen düzgünce flört eden. Hepsi sapık.
- +1 yıl
Düzgün erkek az evet qma böyle yazmayanda gqy diyonuz nasıl olacak bu iş bence sen adım at birilerine belki öyle bulursun adım beklersen sosyal medyadan hep abaza kanıni s1ktiklerim yazacaktır bence cinsellik 2 3 sene gecmeden acılmamalı
Soran+1 yılAdım attıklarımın hepsi sevgilisi var çıkıyor diğerleri de hep abaza pislik oluyor.
- +1 yıl
Kusura bakmada bunun suclusu sizsiniz 2 tane arkadaşım aldattıldı buluncada aldatıyorsunuz ne degişik varliklarsınız sizi seven her daim kaybediyor
- +1 yıl
Adım attiklar demek ki çok üst değerde erkekler
Soran+1 yılLan mal. Erkekler beş para etmez şu hadise bile embesil herifle sevgili oldu herifin iki günde havalanmış
Soran+1 yılBi de sahte yüzün almış kasıma ucuz şırftntı herif. Siz hepiniz basit ucuz kalitesiz gram Kadın hak etmeyen iğrençlersiniz. Siz üremeyin gidin eskorta para dökün ezikler.
- +1 yıl
Senin cibiliyetini s1kerim rospunun doğurduğu 3scortlar senin gibiler işte karakter karşısındaki hakaret eden rospu olup gidiyor ayni annen gibi s1ktimin aptalı
- +1 yıl
Banane hadiseden mk aptal evladı ne anlatiyorsun sen
- +1 yıl
Laannnn noldu 2 dk da sjsndndd
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Şimdi her erkek cinsel lik ister kimse kendini kandırmasın cinsel lik bitince soguk davranıyor sa o adam yaramaz ama cinsel lik yaşayıp maddi manevi her zaman yanındaysa o adamı kaybetme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senle alakası yok günümüzde herkes seks peşinde o yüzdendir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte çoğu insan da böyle diyor ama bence olmayan da vardır ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet cekim kanunu demekki iyi insan degilsin flortozsun sen 😅😅
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOzaman zevk almaya bakicaksjn guzelim
+1 yılDirekten seks muhabbetide olmaz mkk
Karşındaki sonuçta insan obje değil014 Yorumla
Soran+1 yılE yani onu diyorum zaten açıkça seks demese de direk olayı oraya çekmeye çalışıyorlar 1.-2. Görüşmede hemen yakınlaşmaya çalışıyor aç abazalar
- +1 yıl
Katılıyorum
Soran+1 yılHemen olayı dokunma sevişme elleşme eve götürmek istiyorlar ben hayır diyince de ya taciz edip zorluyorlar ya da trip atıp ilgiyi görüşmeyi kesiyorlar.
- +1 yıl
Abazanlar
Soran+1 yılYani çevremde tüm ilişkilere bakıyorum millet ilk günden sevişiyor. Hiç flört vs kalmamış. Uzmanlar 3 ay flört edin diyor. Millet fb kafasında tamamen. İlk günden seks yapalım duygu olmasın ilişki olmasın.
Soran+1 yılEvet işte yani hayatımda abaza olmayan sadece 2-3 erkek tanıdım. Onun dışında 617181 hepsi abazaydı çok iğrenç.
- +1 yıl
Yapıcak bişey yok türkiye burası
- +1 yıl
Tamam bizimde libidomuz yükseliyorda
İlk buluşmada bunlardan bahsedilmesi istenmesi
Gerçekten iğrenç
Escort muamelesi
Herşeyin bir zamanı usülü var
Soran+1 yılEvet işte resmen çoğu erkek bedava eksper arıyor. Ki bi de ben rahatsız olduğumu ve mesafeli olduğumu baştan söylüyorum. Buluşmadan önce. Diyorum ben sevgili olup aşık olmadığım biriyle seks yapmam. İlk önce arkadaşlık ve tanışma önemlidir işte aylarca tanışıp emin olduktan sonra diyorum sevgililik konuşulur. Hepsi tamam evet haklısın diyor sonra buluşuyor direk ses ev dokunma bunlara zorlama filan. Zaten yüz vermediğimde kavga ettiğimde de bozulup bi daha arayıp sormuyorlar. Arkadaşım doğru düzgün flört ilişki yaşamayacaksan ne diye taciz etmeye buluşuyorsun anlamıyorum.
- +1 yıl
Haklısın
Soran+1 yılAyrıca libido ve ahlakın ne alakası var. Benim de libidom yüksek ya da sevgilim olsa evet cinsellik bol yaşarım ederim uyum varsa ama kimseye ilk buluşmada saldırıp taciz edip daha tanışmadan seks konusu açmıyorum.
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılİşte naapsam bilmiyorum valla o kadar çok taciz edildim ve et parçası muamelesi görüyorum ki erkeklerle flört ederken. Ondan aylardır kimseyle kahve içmeye buluşmuyorum. Bıktım çünkü hepsi aynı bok.
Soran+1 yılHani liseden eski arkadaşım dediğim bile mesela sana aşığım seviyorum diyor. A diyorum ne tatlı işte gerçekten seviyor dilan diye düşünüyorum sonra sohbete devam ediyoruz ya da görüşüyoruz. İşte çok fitsin spor yapıyor musun vücudun ne kadar güzel gibi iğrenç abaza sohbetler yapıyorlar.
Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Hep aynı karakterde insanları çekiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi gerçi tamamen aynı değiller mesela eğitimli var eğitimsiz var yaşı küçük var büyük var. Tembel var çalışkan var. Zeki veya aptal var. Temiz ya da pis var. Değişiyor.
Aynen senin çekiminde problem var galiba 😊
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte niye. Güzelim diye hep abazalar geliyor.
Soran+1 yılYa sıradan ya da ezik efendi gibi olanlar da benden biraz yüz bulunca direk abazalaşıyor. Hani bakir olan erkekler bile bana sarktıkları zaman of senle seks yapsam keşle kafasına giriyorlar direk tiksiniyorum.
Soran+1 yılTamam da ne alaka ben yüz vermiyorum ki. Ben normal sohbet ediyorum bunlar direk orama burama bakıp ev muhabbeti yapmaya ya da bana dokunmaya çalışıyorlar. Ben de istemediğimi güzel şekilde söylüyorum ya da evlerine davet ettiklerimde hayır dedim ya sana neye zorluyorsun diyorum işte.
Soran+1 yılİyice ısrar ettiklerinde de küfür hakaret edip engelliyorum. Polise şikayet etmişmişim de çok var. Rahatsız taciz ediyor diye.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşte geldim makus kaderini değiştirmeye
00 Yorumla
+1 yıldogru insan kaldımıki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbat olanın sen olduğuna o kadar eminim ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSize yaranılmıyor biz napalım size acaba
00 Yorumla Çevreyi degistir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevrem değişik zaten hep farklı yerde tanışıyorum
+1 yılsorun sendeee
00 Yorumla
+1 yılHer zaman öyle olmaz
00 Yorumla
+1 yılÇekim kanunu :d
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!