Yeni evli 1 yıllık çocugu yok, Doktor Asiistan ortopedi yaşı en fazla 30 Tolgahan sayışmana çok benzıyor çok yakışıklı ve çekici annem ameliyat olduğu süre de kaldık ilkte beni görünce garip baktı sonra asistanlar olarak gezinirlerken Uzaktan süzdü fiziğimi o kadar yani pek bişi yok anneme platin takılacak yine kalıcaz hastane de cidden aşırı çekici geliyor çok istiyorum bir gece bile olsa razıyım linç etmeniz umrumda degıl dayanamıyorum engel olamıyorum kendıme
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende annemin tedavisi için gittiğim bir ortopedi asistanını beğenmiştim çocuk uzun uğraşlar sonucu buldum instgramdan istek attim kabul etmedi başka bir hesabimdan attığımda kabul etti baktım sevgilisi varmış konu orada kapandı benim için. Hayatında biri varsa saygı duyup geri cekilmemiz gerekiyor olması gereken bu değil mi? Senin kocana birisi aynı muameleyi yapsa ne hissedersin bu kadar ucuz olmayalım lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım ben zaten damdan düşer gibi ekleyemem yazamam da öyle bir istek benım ki çocuk zaten görücü uslü evlenmıs gibi kız ona göre değil sadece zengin kız eczacı dükkanı var ne para kazanıyor öyle bir Doktor daha biliyorum sırf eczacı dükkanı var diye obez kadınla evlenmıs genç doktordu o da sırf para için yapılan bir evlilik ama ben mesaj atıp ekleyemem zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılPlatin takilacagi zaman biraz daha samimi davran sicak davran biraz belli et kendini ilgisini dikkatini cek eger o kadar istiyorsan guzel bir kadinsan kayıtsız kalamaz zaten sana gerekirse acik oynarsın kartlarını
112 Yorumla
Soran+1 yılİşte o zaman şansımı deniycem teşekkür ederimmm o zaman dananın kuyruğu kopacak her şeyi anlıycam her gördüğümde oh çekıyorum resmen eriyorum
Cevap sahibi+1 yılNasilsa kaybedecek bir seyin yok en azindan aklinda kalmamış olur biraz daha yakin davran bu sefer nasilsa daha önceden görüştünüz ilk görüşme degil bu burada olmasaydik herkesin içinde daha net fikirler verebilirdim kesin çözüm olabilirdi
Soran+1 yılHakllsın ben rahat davranacam asılıcam eğer tepki verirse ekler yazarım şimdi orta da bişi yok yazamam ona rezil olurum
Cevap sahibi+1 yılSimdi acele etme ikinci bir kez görüşünce adim atarsın rahat davran ozguvenli ol eklemeden de yazarsin gorusmenin durumuna göre çekingen davranırsa acikca dersin tek gecelik de olsa arzuladigini
Soran+1 yılZaten oda ancak ona onaylı olur ama böyle fiziğimi süzdüğüne göre çapkın biri belli kabul edebilir ama bazen soğukta duruyor bilemedim anneme son kontrolle gittiğimiz de doktorun yanında o vardı asistan olarak biz tam giderken arkama gectı kapıyı kapattı orada bile kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılDedigin gibi susuyorsa zaten kardi koyamaz sana fiziginde iyiyse:) arkama geçti derken temas falan mi etti ona bir çay kahve ısmarlamak için girişimde bulunabilirsin cok ilgilendiniz sagolun vs diyerek
Soran+1 yılArkamda dikildi işte öyle de bir şey soramam evli adam ya ancak yazabilirim ondan net bır ışık alırsam çok yakın davranmam gerekıyor eriyorum öyle böyle değil
Cevap sahibi+1 yılEvli olduğuna nasil eminsin bu kadar kalınlığını kullanırsan kesin çözüm olabilirsin direkt sonuca odaklanmalisin ciddi bir ilişki yasamayacaksin nasilsa o da senden bir işık bekliyor olabilir
Soran+1 yılEvli düğün fotoğrafları var evlendıgı tarihi bile biliyorum eşi silik tip öyle seksi tutkulu bir tip değil benım gibi eczanı dükkanı var zengın ama o çocuğa göre değil o çok tutkulu biri gözlerimden anlıyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılAnladim sen eşinin tam zittisin anlatimlarina göre kesin elde edersin onu hamlelerini düzgün yerinde ve zamanında yaparsan
Soran+1 yılUmarım elde ederım çok istiyorum her seyı yaparım bir gece bile olsa
Cevap sahibi+1 yılAcemice davranma eline ayagina bulaştırma yeter ki başıma bela olur diye düşündürme onu istersen erkek gözünden daha detaylı ince puf noktalarını verebilirim kendimi acmami istersen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıleee becerir merak etme ya :)
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu arzuladığımı bilmıyor ki yazmama da daha detaylı ışık almam gerek
- +1 yıl
niye ki bir mesaj cek ya da yakin davran
Soran+1 yılOndan netlik almam gerek durduk yere mesaj çekip rezil olamam
- +1 yıl
kime rezil olucaksin
hayvanin aklina karpuz kabugu dusmeli :)
yoksa adam hastasinin kizini taciz mi etsin
Soran+1 yılHastane de kalalım o zaman düşecek baya asılıcam tepki verirse yazarım şimdi sadece fiziğimi süzdü diye yazmam orta da bişi yok
- +1 yıl
bol sans
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye linç edelim ki insan duygusuna yenik düşüyor
10 Yorumla
+1 yılAnneme platin banada baska sey tak de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önce ablana baktı mı bu doktor
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır asistan bu hocası annemi ameliyat etti ikinci ye edicek
Cevap sahibi+1 yılbir tane ruh hastası ablasının doktorunu sürrekli aşıım diye paylaşıyordu o sandım :D
Soran+1 yılValla ben de ruh hastası oldım bu adama çok istiyorum çok
Cevap sahibi+1 yılya sen o musun acaba :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen var ya tam bir kaş mersin
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun kaşmeri olurum 🥰
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende doktorum yaz bakalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit söyle o zaman bana bi posta çak de ✋
00 Yorumlaben sana yardm ederm.
00 Yorumla
+1 yılUcuz kadınsın
03 Yorumla
Soran+1 yılİster ucuz ister basit çok istiyorum eriyorum görünce
- +1 yıl
Git ver o zaman
Soran+1 yılNe kadar kolay söylüyorsun adamın karşısına geçip becer beni mi diycem ondan bir ışık almalıyım süzmesi bir anlam ifade etmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça söyke
10 Yorumla
+1 yılOlabilir bende evliyim ve arzuladigim insanlar var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. O birazda sana bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ac bacaklqrini bekle
00 Yorumla
+1 yıltabuların veya sınırların var mı?
01 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen lınc yıyeceksın ama etkılemenın yollarını anlatırım ıstersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılNaptin söyledin mi
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık söylemem net bir şey yok orta da
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey yaptın mı onla
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya sadece bir kere arkama gectı iletişim bile olmadı kı
Cevap sahibi+1 yılGörüntülü falan
Soran+1 yılAy saçmalama ileteşşim yok çocuğun onu arzuladığımdam haberi yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli birini aşırı arzuluyorum bir gecelik bile olsa onu nasıl elde ederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat