Cinsel Yaşam Evli olduğunu bildiğiniz halde birisini arzuladığınız oldu mu? Asiyye Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 013 Ya aşırı ilgimi çekiyor çünkü çok yakışıklı Evli olduğunu bildiğiniz halde birisini arzuladığınız oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır olmadı. 0 0 Yorumla
TheLondoner Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Oldu. Arzular medeni duruma göre oluşmuyor sonuçta. 8 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ara sıra nadiren bu hissi yaşadım ama bu karşı taraftan kaynaklı. Ne diye aşırı samimiyet ve ilgi gösteriyor ki 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Oldu, arzulamakla kalmadım😃 evli olması bişey değiştirmez bende evliyim kimseye zorla bişey yapmıyoruz, arz talep dengesi😉 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bir kez oldu ama takıntı haline gelmedi 3 günde geçti 0 0 Yorumla
Vedat_kurt Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Evliyim. Çoook evli kadını arzuladım ve çoğuyla da birlikte oldum 0 0 Yorumla
Ykslbyr1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 81% +1 yıl Valla durum farklı evli ise sıkıntı yok dibi duruyor ama ne yapmayız diye sorarım 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet oluyor tabi ama sadece arzulama devamı asla olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüz verirse affetmem aşko 😂 11 17 Yorumla mirxano +1 yıl Bu ben olayım o vakit 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sence yakışıklı mısın? Öyle olsa foto olurdu 😂😂 Yorumla mirxano +1 yıl Bu senin bakışlarına bağlı herkesin değil ve fotonun olmaması kötü olduğumun simgesi olamaz bence ön yargılı olma hemen 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burası bir sosyal platform ve bazı şeyleri böyle önyargı ile öngörmekteyiz 😊 Yorumla mirxano +1 yıl Her nekadar sanal alem olsada neticede gizliliğin bir önemi olmalı diye düşünüyorum 😄 Yorumla kyrat +1 yıl sexting yapalım mı pembeli görüş sahibi 😊 Yorumla mirxano +1 yıl Bak aşağıda nefsine hakim olamayan bir aklı selim davetiyede bulundu Yorumla gokselinho +1 yıl Beni isteyen oldu Yorumla kyrat +1 yıl @mirxano engel olma bize renktaş yakıştıramadım sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burada da çok gizemli olunacak bir yer değil sanki Yorumla mirxano +1 yıl Buraya zaten fazla itimat etmiyorum benimki de bir heves işte öyle herkese güven olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazdım 🤷🏼♀️ Yorumla Vedat_kurt +1 yıl Evliyim ve çoook evli kadını arzuladım. Çoğuyla da birlikte oldum Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Banada yazarmısın rica etsem Yorumla izmirsevdalisiiii +1 yıl Olgun ve evli seviyorsan şayet Yorumla Gokhantunc47 +1 yıl Noluyo burada ya 😂 Yorumla özgür1022 +1 yıl Yüz vercem sana ama gizlisin kii😉 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Oldu ama evli olduğunu söylememisti sonra evliyim deyince bıraktım hala aklıma gelince titriyorum yani gördüğüm en güzel varlikti 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay yok, ben korkarım😨 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oldu ama birsey yapmadik 0 0 Yorumla
sortaç Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bi çekim hissedersen oluyor 0 0 Yorumla
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Onda sana karşı ilgi nasıl? 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır hiç öyle bir ilişkim olmadı.. 0 0 Yorumla
bırakamıyorum7 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Evet arzuluyorum ama İçimde kalıyor 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet daha dün akşam misafirdik orada offf of 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Teorik olarak evet pratikte hayır 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oluyor ara sıra 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. oldu 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Oldu yaşadık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hayır olmadı.
Oldu. Arzular medeni duruma göre oluşmuyor sonuçta.
Ara sıra nadiren bu hissi yaşadım ama bu karşı taraftan kaynaklı. Ne diye aşırı samimiyet ve ilgi gösteriyor ki
Oldu, arzulamakla kalmadım😃 evli olması bişey değiştirmez bende evliyim kimseye zorla bişey yapmıyoruz, arz talep dengesi😉
Bir kez oldu ama takıntı haline gelmedi 3 günde geçti
Evliyim. Çoook evli kadını arzuladım ve çoğuyla da birlikte oldum
Valla durum farklı evli ise sıkıntı yok dibi duruyor ama ne yapmayız diye sorarım
Evet oluyor tabi ama sadece arzulama devamı asla olmaz
Yüz verirse affetmem aşko 😂
Bu ben olayım o vakit 😄😄
Sence yakışıklı mısın? Öyle olsa foto olurdu 😂😂
Bu senin bakışlarına bağlı herkesin değil ve fotonun olmaması kötü olduğumun simgesi olamaz bence ön yargılı olma hemen 😊
Burası bir sosyal platform ve bazı şeyleri böyle önyargı ile öngörmekteyiz 😊
Her nekadar sanal alem olsada neticede gizliliğin bir önemi olmalı diye düşünüyorum 😄
sexting yapalım mı pembeli görüş sahibi 😊
Bak aşağıda nefsine hakim olamayan bir aklı selim davetiyede bulundu
Beni isteyen oldu
@mirxano engel olma bize renktaş yakıştıramadım sana
Burada da çok gizemli olunacak bir yer değil sanki
Buraya zaten fazla itimat etmiyorum benimki de bir heves işte öyle herkese güven olmaz
Özelden yazdım 🤷🏼♀️
Evliyim ve çoook evli kadını arzuladım. Çoğuyla da birlikte oldum
Banada yazarmısın rica etsem
Olgun ve evli seviyorsan şayet
Noluyo burada ya 😂
Yüz vercem sana ama gizlisin kii😉
Oldu ama evli olduğunu söylememisti sonra evliyim deyince bıraktım hala aklıma gelince titriyorum yani gördüğüm en güzel varlikti
Ay yok, ben korkarım😨
Bence herkese olmuştıe ya
Bence arzulamayan yoktur
çok defa oldu
Oldu ama birsey yapmadik
hayır olmadı.
Bi çekim hissedersen oluyor
Onda sana karşı ilgi nasıl?
Hayır hiç öyle bir ilişkim olmadı..
Evet arzuluyorum ama İçimde kalıyor
Evet daha dün akşam misafirdik orada offf of
Teorik olarak evet pratikte hayır