kizlar yeni evliyim ilk gecemde kanama olmuştu bi kaç kez yaptık zar zor en son yaptığımda içimden bisy kopmuş gibi hissetim ve çok kan gelmeye basladi asiri derece kan geldi sebep nedir bilen var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normaldir kanama olması. Yapılması gereken ilk gece yavaş ve kanama başlayınca bırakılması gerekirken siz devam edip bir kaç kez yapınca kanama tahribata dönüşmüş eğer kanama halen var ise Dr görünmekte fayda var
12 Yorumla
Soran+1 yılYok ilk gece çok zordu kendimi salmadim cok korktum agladim ettim 7 satt sürdü sakinlesmem ve kendimi brakmam bi kez kanadi kizlik zaridi o ama ondan sonra bi kaç kez yaptık ama tam olmadi aci hissetimden dolayi ve darliktan ama en son uaptigimizda çok asiri derece kan geldi gerçekten fazla kan geldi 1 satt sürdü o kanama
- +1 yıl
Geçmiş olsun keşke birileri veya Sağdıçlar akıl vereydi sana Zorluk çekmezdin böyle. Korktuğun utandigin zaman bir kadeh iç ki gevşe ama ilişki incesi kayganlanstirici kullan. Esin de yavaş olsun kaçıran yok. Ama şikayetin ağrın sızın varsa erteleme doktora görün kadın doğum uzmanı olan birine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
+1 yılAdeti yakınsa ve kızlık bozuldu sonra bir kaç ilişki de kan geliyor bazı kızlarda
12 Yorumla
Soran+1 yılAdetimin bittiği gün oldu bu ama bisy koptu sanki
- +1 yıl
Bir doktora git genede sen
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal değil orası izlesene kadar yapmamalıydınız
14 Yorumla
Soran+1 yılÜstünden 2 hafta geçti hergün satasiyor tam o iş olmuyor bende acidi için alisamiyorum ama dün sağlam girdi ve bsy koptu sanki hissetim aninda çok kan gelme basladi 1 satt sürdü kanama hala agrio
Cevap sahibi+1 yılOnun umrumda değil rahim ağzı kanseri neden oluşuyor sanıyorsun
Soran+1 yılBu sebepten mı oluşuyor
Cevap sahibi+1 yılİyileşmesini beklemediğiniz için oluyor yarayı devamlı kanatmak yani
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılbelkı cok fazla kasıyorsun belkıde yeteeınce hazırlamadan eşiniz acelecı davranıyor bence uzun uzun opüşerek hıssederek yavaşnyavaş denemelısın alışmalısın eşinlede konusmalısın senın ağrına gore yapmamalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tam islanmadan yaptığınız için vajina içinde tahrip olmuş iyileşene kadar bekleyin ve eğer ön sevişme yoksa ilişkinizde ilişkiye girerken mutlaka kayganlastirici kullanın
00 Yorumla
+1 yılPozisyon ve ilk kızlık bozulunca erkeğin çokıp kadının idrar yapar pozisyonda olması lazım
Durmayıp devam ederse kanama çoğalır
Oyurup kanamanın dışarı akmasını sağlamazsan bırıkır bırden akar
00 Yorumla
+1 yılKuru kuru girmesin ve iyileşene kadar yapma bir dr görün öküz gibi dalmasın sonraki ilişkilerinde kayganlaştırıcı kullan
00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılön sevişmede iyice islanmadığın için olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir birine yakın birleşik ikvajina duvarını ayırıyor penis o an
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSert şekilde mi iliskiye girdiniz kendini cok mu sıktin on sevismeyi kisa mi tuttunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFena zorlamış orası da mağlum acı çekmiş
19 Yorumla
Soran+1 yılİsteksizdim ondan dolayi mi sence
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişmeniz oldu mu ve ıslandın mı
Cevap sahibi+1 yılKuruyken daldı demi ondan böyle oldu
Soran+1 yılİstemedim zorladi beni islanmamistim okadar çok
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal. Bak dediğim çıktı
Soran+1 yılÜstüne cikardi serefsiz. Kokledi mi napti bisy koptu o an sert bisy koptu sanki aninda kaymak sicacik kan geldi asiri derece Şu an da kahverengi tonlarda akindi var kasık agrisida var 😔
Cevap sahibi+1 yılMaalesef bi ayıya denk gelmişsin
Cevap sahibi+1 yılÖyle yaparsa yanaşma sende
Cevap sahibi+1 yılKonuş öküz değilse anlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk gece sadece bi kez yapman gerek yeni çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Buyukse yirtikmistir zorlamıştır işi bilmiyorsa
00 YorumlaUmarım rahımınıze zarar vermemıştırsınjz
00 Yorumla
+1 yılyırtmış resmen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar derdiniz neydi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBilmem, hiç seks yapmadım.
20 Yorumla
+1 yılİyi misin şu an
02 Yorumla
Soran+1 yılAgrim var Tskler
- +1 yıl
Dün mü yaptınız
+1 yılEşin öküz gibi daldığı için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç eşin cokmu zorladı
03 Yorumla
Soran+1 yıl31 yasindayim he zorladi o yüzden mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYavaş olunmalı ilk ilişkide eşime yavaş olmuştum böyle sorun olmadı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne