Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖnce kişisel şartlar önemli, herkesin çok farklı bir yaşamı var. İki tarafta birbirini çok sevmeli ve ne olursa olsun güven olmalı. Birbirini olduğu gibi kabul etmeden uzun ömürlü bir ilişki olamaz. Birde tüm geçmiş unutulmalı.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Duygusal ilişkilerde önemli olan şey karşılıklı anlayış ve güven. Sürekli kafalarda soru işaretleri ve sorgulamalar olursa o ilişki çok yıpranır. Cinsellik olarak ise de bencillik. Örnek verecek olursam da; bir erkeğin oral yapıp kadının yapmaması. ya da erkeğin boşalıp kadının tatmini için elinden geleni yapmaması. Örnekleme çok olur böyle.
12 Yorumla
+1 yılUyumsuzluk kesinlikle.. Arzu, tutku, hormonların durumu, beklenti.. Bunlar birbirine yakın yakın değilse büyük sorun oluyor..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim..
+1 yılKonuşmamak , karşı tarafın düşüncesine saygı duymamak en büyük sorundur çözüm iletişimi kesmeden konuşarak anlaşmaktır.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk ilişkisi olmaması. kadınların paraya bakarak evlenmesi erkeklerin de her gün cinsellik yaşarım düşüncesiyle evlenmesi. bu yüzden ortak nokta olmaması bazen çevre baskısı bazen düşüncesizlik ile hızlı kararlar alınması. ve ten uyumunun olmaması en önemlisi de kafa yapısının uymaması.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılBir insanla yıldızların barışmıyorsa yani kafalar denk değilse ne yapsan olmuyor , ben bu yaşıma kadar bunu deneyimledim, bu olay her konuda etkili bir faktör 🙏 naçizane benim fikirim bu şekilde 🙏☘🦋☕
14 Yorumla- +1 yıl
Emin ol sezen buna o kadar inanıyorum ki 🙏🙏🙏 seninde dediğin gibi bu uyum bu elektrik olmadıktan sonra gerisi nafile ( affına sığınarak cinsellikte dahil buna)
- +1 yıl
Estağfurullah 🙏☘🦋☕
+1 yılKendi istediğimiz şekilde değiştirme çabaları o insanı olduğu gibi kabul etmemek. Ben bunu yontarım ya mahtığı
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılCinsel ilişkiye girmeden evlenenler karşısına ne çıkarsa öyle devam ettirmeye çalışıyor ya da yollar ayrılıyor kesilmemiş karpuz ne çıkarsa artık patates çuvalı gibi yatan kadınların sayısı oldukça fazla erkek önemli değil onlar için
10 Yorumla
+1 yılO çekimin kaybolması o auranın kalmaması heycanın tükenmesi bir ne bi buna gerçek bir sevgi olmadıgını hissettiğiniz aşk olmadıgının insanın sonradan anlaması... 🥂
10 Yorumla
+1 yılİlişkide en önemlisi aslında isteklerin yerine getirilmesi birşeylerden eksik kalmamak gerekiyor uyum daha çok önemli.. erkek kadını yatakta memnun etmeli kadında aynı şekilde..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bir kadının en büyük hatası erkeği değiştirmeye çalışması erkeğin ise kadından fazla bir şey beklememesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTutkulu olmayan partnerler en büyük sorun zman kaybı
10 Yorumla
+1 yılİnsan önce kendini bilmeli sonra uyumlu olacagi sevgili bulmalı
10 YorumlaGüven sorunu ve kişilerin birbirini dinlememesi bence.
10 Yorumla
+1 yılİki tane sorun var.
1. Güvensizlik
2. Araya ücüncü kısı sokmaktır..
10 Yorumla
+1 yılDetayda her şeyi yazmışsın, ekleyecek bir şey bulamadım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence en büyük sorun diyaloğun ortadan kalkması iletişimsizlik
10 Yorumlaen büyk ve çözümü olmayan tek sorun bi tarafın çok istekli doyumsuz olması diğerinin ona uyum sağlayamaması
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin çükküsünün kalkmaması, kadının başının ağrıması 🙄🙄
01 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılmaneviyat değil maddiyatın ön planda olması. vede gelişen teknoloji
10 Yorumla
+1 yılIliskide en buyuk sorun evliliktir
14 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef daha hic bir sey gormeden ilk begendinle omur boyu evli kalmaya zorlayan evlilim harici iliski yasamayi jmkansiz hale getiren bir zorbalik sistemi. Ve sonuclari maalesef gunumuzde cok yogun hissediliyor mutsuz milyinlar surusu. Sokaklara cik bak bir tane digru durust gulumseyen insan kalmadi herkes gergin mutsuz ve sinirli
- +1 yıl
Yapacak bir sey yok bizler harcandik. Tanrinin bize yeni ve guzel bir hayat daha vermesinden baska bir ümidim kalmadı benim.
+1 yılBen biliyorum ama söylemem. )))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılRutine donmek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Özenti özenti özenti
10 YorumlaGüven
00 YorumlaSeks yok ondan hep
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026