Saçının tek teline zarar gelsin istemeyen aşık erkekler yatakta nasıl değişip sert davranıyorlar? Yoksa aşık mı değiller?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç cinsel deneyimim olmadığı için ne derece mantıklı ve tutarlı bi yorum olur bilmiyorum ama kesinlikle onun istemeyeceği bişeyi yapmazdım öncelikle sonrasında bildiğim kadarıyla ne kadar sert olursan o işi yaparken o kadar zevk veriyo burdaki sertlikten kastım kölelik gibi değil ya da tokat boğaz sıkma değil sadece daha hızlı ve sert vurma gibi olabilir yani bu da kadın zevk aldığı için olabilir o inlemeleri acıyla beraber zevki de getiriyor diye biliyorum ya da hayal ediyorum yani keşke tecrübem olsaydı da yansıtsaydım ama hayalim de ben de altımda inleteceğim ama normalde saçının teline zarar gelsin istemeyeceğim bi ilişki istiyorum sürçü lisan ettiysek affola
079 Yorumla
Soran+1 yılözel bir soru olacak istersen cevaplamayabilirsin
neden cinsel deneyimin olmadı sen mi istemedin yoksa fırsatın olsaydı yapar mıydın
Cevap sahibi+1 yılFırsatım oldu uzak durdum yapmak istemedim nedeni ise ilerde eşimin bakire olmasını istediğim için en azından vicdanen rahat olabilmek için uzak durdum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak ister misin?
Soran+1 yılbir şey daha sorcam. diyelim ki karşına bir kadın çıktı ve aşık oldun kadının bakire olup olmadığını nasıl öğreneceksin direk soracak mısın? diyelim ki sordun şahsen ben bunu soran birisiyle olmazdım (şimdi diyeceksin ki kesin senin geçmişin oldu o yüzden böyle diyorsun diye ama elime erkek eli bile değmedi) çünkü ben geçmişte bir şeyler yaşamış olsaydım bu adam beni sevmeyecek miydi diye soru işaretleri aklıma gelirdi ve bunu soran kişiden vazgeçerdim
belki kadın benim dediğimi yapmadı vazgeçmedi bakireyim dedi. dediği doğru da olabilir yalanda.
diyelim ki yalan söyledi ve evlenmenize çok az zaman kala ben bakire değilim dedi ne yapardın? vaz mı geçerdin?
Cevap sahibi+1 yılYa bu zaten zınk diye sorulacak bi soru değil hiç özel bişeyler yaşadın mı derdim üslup olarak bu şekilde yaklaşırdım bu 1 ikincisi yani yeri ve zamanı var herşeyin üçüncüsü eğer çok güvendiğim biriyse ve pişman olduğuna çok eminsem altını çiziyorım bu güveni bana verdiyse yine devam ederim dördüncüsü önce bakireyim sonra değilim diyen biriyle devam etmezdim çünkü güvenim kırılırdı ha yine aynı şekilde söylemedi bile ben onu gerde gecesi farkettim Allah kesinlikle böyle bişeyle sınamasın sınanmak istemediğim için yorum yapmayacam
Soran+1 yılgeçmişte ilişkisi olduysa ve pişmansa olur, pişman değilse olmaz diyorsun. istemiş ve yapmak istemiş neden pişman olsun ki?
Cevap sahibi+1 yılBak sadece bu yönden düşünme bakire kalmak isteyip de tecavüze uğrayan namuslu insanlar da var ailesi tarafından bile bu 1 ikincisi ( ben de iyi alıştım şık sayar gibi ) belki kötü bi anında sarhoş falan olup farkında olmadan gerçekleşti her şey o da olabilir ama herşeyin farkında olup yapıpp bide pişman olmayan birisiyle zor yine biyük konuşmayım da
Cevap sahibi+1 yılBu arada konuşmak istersen konuşabiliriz?
Soran+1 yılfarkında olması gereken her şey ne?
Soran+1 yılya insan düşünmeden edemiyor ben şimdi bir erkeği seveceğim onunla birlikte olacağım sonra pişman olucam neden ki?
Soran+1 yılburdan konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılDedim ya belki de sarhoştun istemiyodun ama sonra pişman oldun ayılınca
Cevap sahibi+1 yılYa belki beni yobaz birisi olarak göreceksin ama böyle şeyler evliliğe özel olmalı
Soran+1 yılyani kendi rızası dışında veya sarhoş halde yaptıysa belki olur ama isteyipte yaptığı için olmaz mı diyorsun?
Soran+1 yılyobazlık değil bende senin gibi düşünüyorum bazı şeyler evlilik dışında yaşanınca evliliğe bir şey kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılİsteyip de yapıp pişman olduysa da bi nebze ama pişmanlık yoksa zor
Soran+1 yılnedennn pişman olsun
Soran+1 yılcidden merak ettiğim için soruyorum neden yabi
Soran+1 yılyani
Cevap sahibi+1 yılYa neden pişman olsun mesela ben şimdi yapsam pişman olurum neden 1. Si günah bişey zina etmiş olurum 2 si hangi yüzle eşimin bakire olmasını isteyecem diye üzülürüm
Cevap sahibi+1 yılYani mesela der ki ergenkwn yaptım çocukluk aklı şu an ki aklım olsa yapmazdım vs gibi
Cevap sahibi+1 yılSen hiç yaptığın şeyden pişman olmaz mısın niye böyle konuşuyosun
Cevap sahibi+1 yılMesela ben sağlık lisesine gittim isteyerek gittim ama sonra pişman oldum keşke gitmeseydim hiçbir işe yaramadı
Soran+1 yılvalla şu ana kadar yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım çünkü pişman olacağım bir şey yapmam yaparken iki kere düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılHerkes sen değil bazen 2 kere düşünmek bile yeterli olmuyo
Soran+1 yılben sağlık lisesine gidip memnun kalmasaydım pişman olmazdım bu da bir tecrübe oldu sağlık lisesi ne onu görmüş oldum derdim ve okulumu değiştirirdim
Cevap sahibi+1 yılBen de yaptığım şeyden pişman olmam pişman olacağım bi davranışı da yapmam
Soran+1 yılinsanız tabiki de hata yapabiliyoruz doğru düşünemediğimiz zamanlar oluyor ama pişman olup keşkelerle yaşamak için hayat çok kısa
Cevap sahibi+1 yılHata yaptığın zaman pişman olacaksın keşke demeyeceksin ama yüzün kızaracak pişman olacaksın yüzün kızarmıyo bide övünür gibi ilişkim oldu derse istemem yani
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeylerde büyük konuşmak iyi olmaz yine de büyük konuşmayım ama istemem yani
Soran+1 yılvalla hiç kusura bakma ama her haltı yiyip bakireyim diyen birisi de çıkabilir karşına
bunda övünecek bir durum yok ama emin ol açıksözlü insandan zarar gelmez
Soran+1 yılbence de büyük konuşma ve evlilik için bakirelikten çok daha önemli şeyler var sen sonuçta hayatını bir zar parçasıyla paylaşmayacaksın bir kadınla geçireceksin
Cevap sahibi+1 yılAçıksözlü insandan zarar gelmez mi iyi o zaman aldatsın gelsin ben seni aldattım desin herkes de alkışlasın aaa kadın doğru söylüyo bak açık sözlü diye herşeyin bi yeri bi zamanı var ayrıca ben saklasın demiyorum tabi ki açıksözlü olsun ama utanarak üzülerek yapmasaydım ama oldu diyerek anlatsın yaptım pişman değilim demesin pişkin pişkin
Cevap sahibi+1 yılBi zar değil önemli olan
Cevap sahibi+1 yılAnlamadığın şey şu ki
Cevap sahibi+1 yılBakirelik bana göre iki bacak arasında değil
Cevap sahibi+1 yılGider ters ilişki de yaşayabilir gelip bakire miyim diycek bence en az zarı yırtılan kadar o da bakire değil
Soran+1 yılben aldatsın sonra gesin yüzüne söylesin diye bir şey demedim ki konuyu çok çarptırıyorsun.
hadi diyelim dediğin gibi oldu aldattı saklaması daha mı iyi?
Cevap sahibi+1 yılYa da sürtünür bence bakire değil yani bence
Cevap sahibi+1 yılSen diyosun ki açıksözlü insandan zarar gelmez ben bu lafına istinaden söyledim çarpıtan sensin
Soran+1 yılbakirelik iki bacak arasında değil diyorsun ama bakire birini istiyorum bunu da uygun bir dille geçmişte özel bir şeyler yaşadın mı diye soracağım diyorsun..
söylediklerin çelişkili
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden özel bişeyler diyorum
Soran+1 yılkız sana tek tek şunla öpüştüm bunla yattım diyecek
Cevap sahibi+1 yılGidip arkadan vurdurmuş birini de istemem en az kızlığı gitmiş birini istemediğim kadar
Soran+1 yılyattım mı*
Cevap sahibi+1 yılAnlatması uzun sürcek biriyse zaten sıkıntı 😅
Soran+1 yılişte demek istediğimde bu. sen ne kadar özel bir şey yaşadın mı diye sorarsan sor hiçbir zaman gerçeği bilemiceksin. senin için gerçek o kadının iki dudağından çıkan şeyler olacak
Cevap sahibi+1 yılYa tabi ki öyle ama gerçeklerin ortaya çıkma gibi kötü bi huyu vardır
Cevap sahibi+1 yılBen şu an senin neyi savunduğunu anlamaya çalışıyorum cidden
Soran+1 yılarkadan yaptığını nerden anlayacaksın? kızın sevgilisi gelip sana anlatmadığı sürece hiçbir şey ortaya çıkmaz
Cevap sahibi+1 yılCidden yordun kıza sorcam söyleyecek hani
Cevap sahibi+1 yılDicem özel bişeyler yaşadın mı
Cevap sahibi+1 yılCevap verme tenezzülünde bulunmayacaksın sanırım hayırlıs sabahlar her şey gönlünüzce olur inşallah
Soran+1 yılbak ben hiçbir şeyi savunmuyorum senin fikrine de saygı duyuyorum kendini eşine saklıyorsan bakire biriyle olmak istemen en büyük hakkın
ama az önce saydığımız ihtimaller gibi gerçekler istediğimiz gibi olmasına engel oluyor
tek anlatmak istediğim şey bakirelikten çok daha önemli şeyler var ve yukarıda dedinya ben zinaya bulaşsam pişman olurum diye
yani onunda pişman olmasını istiyorsun ama yanlış düşünüyorsun
zina, günah gibi şeyler allah la kul arasındadır
peygamber efendimiz zamanında zinakar bir kadın sokakta aç bir köpeğe su verdiği için tüm günahlarının silindiği biliniyor.
biz her ne kadar başkasının günahına bakarsak bakalım allah varken bizim ne haddimize?
Cevap sahibi+1 yılYa tamam benim için bu da önemli bi kriter yaptıysa yanlış bişey olduğunu bilsin ben yanlış yaptım desin ama yaptığı şeyi yanlış olarak görmüyosa benim için sıkkntılı durumda diyprum
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum beni büyük konuşmaya sürüklüyorsun dediklerimde netim yani
Soran+1 yılbenim kimseyi bir şeye sürüklediğim yok ben ne dersem diyeyim zaten sen en sonunda kendi bildiğini yapacaksın ama unutma insan korktuğuyla sınanırmış
umarım her şey gönlünce olur.. hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılAllah kimseyi korktuğu şeyle sınamasın her şey gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılSenin sorduğun gibi ben de sorsam mesela feminist misin?
Soran+1 yıldeğilim, ve insan ayırmam
Cevap sahibi+1 yılÖyle bi wibe aldım bide ben o kadar samimi içten dürüst cevaplar verdim 2-3 seks anısı anlatacak çocuk özele çağırdı gittin ben çağırdım gelmedin cidden sanırım kıskandım umarım benim de iyi insan olmamın ekmeğini yiyeceğim zaman gelir hayırlı sabahlar
Soran+1 yılgizliden çıkar mısın
Cevap sahibi+1 yılNeden 😅
Soran+1 yılseks anısı dinlemediğimi gösterecektim de
Cevap sahibi+1 yılYok bişey ispatlamana gerek yok bi iftira atmak için ya da karalama yapmak için söylemedim bunla ilgili anlatacağım başka şeyler var yazmış çocuk günahını aldıysam özür dilerim bende o çağrışımı yaptı
Soran+1 yılsana doğru çağrışım yapmış zaten
ama saf olan ben anlayamamışım😂
Soran+1 yıladam soru üzerine konuşacağız ayağına başka şeyler konuşmaya çalıştı
Cevap sahibi+1 yılSorun değil özür dilerim özel hayatına müdahale etmek için de yazmadım sadece ben ilk yorumu falan yazarken de içten ve samimi cevaplar verdim diğer cevaplarımda o çağırdığında gittin ben çağırdığımda gelmedin bunu biraz kıskandım zorundalık bi durum da yok yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılİşte hep öylelerinin çağrıldığı yerlere gidiliyo ne yazık ki
Soran+1 yılyok yanlış anlamadım zorunda da hissetmedim
Soran+1 yılya ben gerçekten burdan konuşuyoruz diye sende gizli olunca gerek duymadım
Cevap sahibi+1 yılSorun değil cidden o sırada sadece imrendim yani dedim ki demek böyle seks anısı için çağrıldığı zaman gidiliyot ( sen yanlış anlamışsın ama durum böyle doğru anlasan gitmezdin gibi bi wibe aldım şu an ama o sırada hissettiğim bu ) adam gibi sohbet edildiğinde çağrıldığında gelinmiyo o sırada böyle hissettim
Soran+1 yılaman boş ver gelmeyenler kendi kaçırıyor adam gibi sohbeti
Soran+1 yılo yüzden ben kaçırmayacağım teklifin hala geçerliyse özelden konuşmak isterim🙃
Cevap sahibi+1 yılSen gelmedin mesela 😅
Cevap sahibi+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılçünkü biz adam gibi sohbetimizi buradan yapıyorduk 😉
Cevap sahibi+1 yılYazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılÇok süper görüş aldım ahahah 😅
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aşık olmak güzel şey duygu beslemekte öyle. Ama cinsel anlamda sert olunduğunda sevmiyor demek doğru değildir. Cinsellik başka bir boyut zevk anında bir çok şey yapılabiliyor. Tabi kadın istemezse ve hale yapıyorsa saygısı yok diyebiliriz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet davranır yatak hayatında aşk hayatında olduğundan farklı olabilir erkekler ve kadınlarda öyle olursa daha mutlu bir cinsel hayatiniz olur yani yatakta hayat kadını gibi olmak tabiri olursa daha güzel bir cinsel hayatınız olur sınırlarınızı kaldırın mutlu bir ilişkiniz olur
03 Yorumla- +1 yıl
Sen öylemi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet bence öyle olmali sınırları kaldır derken cukcold gibi seylerden bahsetmiyoruk ben tek eşliyim fakat eşimi mutlu etmek icin yatakta her yolu denerim
- +1 yıl
Evlimisin sen
+1 yılalakası bile yok. Yatakta sertlik mübahtır ve aşka meşke yer yoktur.
Yani sana sertt davranıyor diye beni sevmiyor moduna girmene gerek yok tabii yatak dışı ilişkinizde sevildiğinden eminsen...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
Nerede kimler büyütüyor sizi ya helak olup gidin de bi refah seviyesine çıkalım
01 Yorumla
Soran+1 yılbeddua döner dolaşır seni bulur demişlerde sorum neden seni rahatsız etti?
+1 yılNe alakası var aşkla seksin ya yatakta sevdiğim kadinla sevdiğim şeyleri yaparım sert seviyorsak sert soft seviyorsak soft
00 YorumlaAşk ile alakalı bir durum değil ya bu karşılıklı isteyince olması gerekir ama sert olmak diger taraf istemeden sert davranıyorsa bencilliktir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSekste sevgi acıma gibi duygular unutulur. İçgüdüsel olarak erkekler sadist olur. Seviyor olsa bile o an cinsel güdüler baskın olduğundan empatik davranamaz.
00 Yorumla
+1 yılYataktaki olay fantezi zevk hazzin olayı kaç partnerin oldu çoğu istemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden kıyamazlar evlendikten sonrada merhametli davranırlar
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden önce ilişki yaşadıkları kadına kıyarlar çünkü hiçbiri her şeyi yaşadığı kadınla evlenmiyor
Cevap sahibi+1 yılBişey anlatacam gizliden çıkıyım mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır davranmaz gerçek seven adam davranamaz kadın isterse belki ama yinede kıyamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılbendede yaaa
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyım mı gizliden bazı şeyler var bunla alakalı anlatacağım
Soran+1 yılolur çık
Cevap sahibi+1 yılGel
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşkla İlişkiyi karıştırma, ikisi çok farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik çok daha farklı bu konuda seversen daha sert zevk verirsin
00 YorumlaSekste sert davranmak erkeğin zevk anlayışına bağlı
00 YorumlaBu ayrı bir konu aşk iliskisi yokki ki zaten kadanlarda öyle tercih ediyor
00 YorumlaYatakta kurallar değişir canım hiç denemedin mi
06 Yorumla
Soran+1 yıldenemedim
Soran+1 yılkarşıma denemeye değer birisi çıkınca ever
Soran+1 yılt
Soran+1 yılistemem
O anki enerjiye bağlı aşk ile alakası yok bunun
02 Yorumla
Soran+1 yılo anki enerji bile olsa insan sevdiğinin canı yansın ister mi ya biraz çelişkili durum
Tabii ki sert davranır
01 Yorumla
+1 yılDerin ve detaylı bi konu..
00 Yorumla
+1 yılSevgi ile yataktaki ilişki farklı olur
07 Yorumla
Soran+1 yılsevmediğin biriyle aynı yatağa girer misin
- +1 yıl
Buradan konuşmasak mı engel yemek istemiyorum
- +1 yıl
Yazma şansın varsa yazabilirsin
- +1 yıl
Anlayacağım ama nasıl yazsam bilemedim
- +1 yıl
İlişki esnasında vücutlar hormon üretirler bu hormonlar yüzünden aldığımız zevk artar zevk yüzünden kendini kaybedip sert ilişkiye girerler
- +1 yıl
Sevmediğin biri ile aynı yatağa girersin ilişkiye girmek ihtiyaç o anlık olur
- +1 yıl
Yeterince açıklayıcı oldu sanırım
+1 yılSeninki nasıl davranıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap versene
+1 yılDavranırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç erkekle oldun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDavranir
00 YorumlaBen kıyamam
00 YorumlaDavranabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekliğin şanından
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler aşık oldukları kadına cinsel ilişki sırasında sert davranır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler