canim cok yandi ama sevistigim cocuk o artik benim falan dedi baya keyif aliyor gibiydi.. erkekler icin bakire biriyle yatmak kotu bir tecrube mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de seks yapmadım bu yaşıma kadar erteledim. Yeri ve zamanı değildi dedim hep. Hala daha bakireyim. Öpüşme dahi yok. Erkekler bir zafer kazanmış gibi hissediyorlar. Çoğu erkekten ilkim olmak istediğini duydum ama bu beni biraz da sinir ediyor. Kendisini çok özel hissedecek, ilk ben seks yaptım. İlk ben dokundum falan... Evlenip evlenmeyeceğimin bile belli olmadığı bir herife bu hissi yaşatmak istemiyorum bazen. Bu değeri hak etmediğini düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
İlkin olacaksa evlenecek kişi olmalı.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin adına çok üzüldüm be gerçekten acıdım bu kadar mı ucuz bu kadar mı düştünüz çok yazık o anne babana doğacak cocuklarına onların yüzüne nasıl bakacaksın
23 Yorumla
Soran+1 yılne alakasi var orumcek beyin seni erkek istedigi halti yer kadin oturur kocasini bekler oyle mi kafani s2m senin
Cevap sahibi+1 yılÇirkenleşmene gerek yok
Erkeğinde bu haltı yemesini isteyen kim hayasız kadın- +1 yıl
Anlamazlar, yobaz derler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence bir an önce evlenmeye ya da en azından nişanlanmaya bakın ki ortada kalmayasın.
110 Yorumla
Soran+1 yılortada kalmak gibi bir durum yok, ben o dusunce tarzina sahip degili
- +1 yıl
Siz öyle olmayabilirsiniz ama ilerde sorun olur evleneceğiniz zaman. Yani kötü anlamda söylemedim.
- +1 yıl
Böyle olmasın diye yazıyoruz ama ne yazık ki tepki görüyoruz.
- +1 yıl
Slak bunlar boş ver ben o düşüncede biri degilim diyor ulan senin o dusuncede olman önemli değil ki evlenecegin adam o dusuncede mi o önemli. Bir de yani ben iki tane kadinla defalarca kez iliski yasadim ama bekaret almadim firsatim varken vicdanim elvermedi ama evlenecek olursam günün birinde bir kizla bakire olan kizi bakire olmayan kiza tercih ederim. Yani dusunurum ya gelecegini yakacak kadar bir adami arzulamis diye rahatsiz olurum dini inancim yok geleneksel biri degilim ama bakire olmayan bir türk kizinin bana olan hisleri hakkinda şüphe ederim çünkü çogu bakire olmayan kiz koca arayisinda keriz avi da oluyor mümkünse bakire kiz ararim. Ha bir de şöyle bir durum var çogu geleneksel türk erkegi bakire olmayan yabanci kizlaela evleniyorlar sorun etmiyirlar niye? Çünkü diyor ki bunlarin toplumunda evlilik disi cinsel iliski normal bir sey kiz 16 17 yasinda birinden hoşlanmistir. Seks yapmistir diyor. Gelecegini yakacak toplumsal degerleri bir kenara itecek kadar bir erkeği arzulamistir diye dusunmuyor ve kizin hislerinden de şüohe etmiyor. Bu kiz kendini bana yamamaya calisiyor diye düsunmüyor. Pek cok secenek varken beni seçdiyse beni gerçekten sevmiştir diyor. Valla çoğu kiz o kadar slak ki türkiye de yemin ederim bekarete hiç önem vermeyen bir ingiliz adam gelse türkiyeye burada bir süre yasasa türk toplumunu tanisa bir dakika ya ben keriz miyim der bakire kiz ister evlenmek icin. Ama ben adım gibi biliyorum sen bile bekarete o kadar önem veriyorsun ama avrupali bir kizla aşk yaşasan seninle evlenmeyi istese sorun etmezsin bakire olmamasini ama kardeşim bu ülkede bakire olmayan türk kızıyla başka seçeneği kalmamışsa hiçbir erkek evlenmez slak bunlar
- +1 yıl
Bekaret bu kadar önemliyken gözünü karartıp da bunu veren bir kız zaten o kişiyi çok sevmiştir ve unutamaz.
- +1 yıl
He işte slak bunlar anlamıyorlar ki o kadar grzkalilar ki niye en açık fikirli bir erkek bile bakire olan bir kizi önceliyir diye düşünmüyorlar. Bekaretini bir erkege veren bir kız ya çok sevmistir o erjeği ya da çok çekici bulup dayanamayip kendini teslim etmiştir. Unutamaz tabi ki onun için isterse yüz tane kadinla seks yapmış bir erkek bile kaldıramaz bu durumu ben iki kadinla düzenli ilişki yaşadım arasira da tek gecelik ilişkilerim oldu otelde çalışırken ama evlenmeyi istersem bir türk kızıyla bekaret ararim tabi ki mecbur kalırsam bakire olmayan kizla evlenirim
- +1 yıl
Bizim kültürümüzde bekaret en değerli şeylerden birisidir. Bu kadar değerli bir şeyi kime verdiyse ona gitsin demek hakkımızdır.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTamam siz çok iyiyim seyirciler çok zevkli olur umarım o çocuk bunu Beğenebilir
00 Yorumla
+1 yılKahkaha attım ne hissettiğini biz nereden bilelim ondan bize soruyorsun ayrıca senin yaşın kaç ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSoru o degil ne hissediyosun nasıl hissediyosun olmalı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk sevismeler unutulmaz 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılPismansan sıkıntı var demektir
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hic bakire denk gelmedi bilmiyorum
00 YorumlaAfiyet şeker olsun devamı gelecek mi
00 Yorumla
+1 yılRahatlamış hissetmelisin
00 YorumlaGüzel hisssetmelisin zevkli bişi bu yaptığın
00 YorumlaO artık benim ne kadar iğrenç bi laf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. alakası yok nie kötü olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİcine girdi mi peki sadece sevisme mi oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi tamam
00 Yorumla3 gün sonra ayrılır
01 Yorumla
Soran+1 yılnie
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılharika ;)
00 Yorumla
+1 yılSevişmek yüzeysel oluyor ilişkiye girdin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş kaç
00 Yorumla
+1 yılİkinci olacak mı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi