Cinsel Yaşam Bir kadından gelen seks teklifinin reddedilme olasılığı nedir? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bir kadından gelen tek gecelik ilişki teklifinin reddedilme olasılığı nedir? Bir kadından gelen seks teklifinin reddedilme olasılığı nedir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoşlanmadığım birisiyle neden sevişme gereğinde olayım. Tabii reddedilir. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. %1 falandır. 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Reddetmişliğim olmuştur. Tehlike arz edenleri 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadının gideri varsa ve başlarına bela açacağını düşünmüyorlarsa reddetmeleri düşük bir ihtimal 1 4 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla arslannn355 +1 yıl katılıyorum Yorumla arslannn355 +1 yıl evli değilse dediğin gibi gideri de varsa olur Yorumla Sadiiii +1 yıl Kesinlikle bu dogru gideri varsa bela olmayacak biri ise her türlü 😁 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ben çok kez reddettim. Ahlakım bunu gerektirir. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Reddedenler bile var 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Hayatta inanmam buna 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kişilik meselesi 1 7 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani her erkek kabul eder diye bir şey yok erkeklerde de seçicilik vardır nefes alsın yeter diyenlerden olmadığı sürece Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Nefes alsın yeter diyen birisi değilim. Seks herkesle yapilmaz yapılmamalı da Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Duygusuz seks zaten zevkli olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte anlatmak istediğim de bu erkek de olsa her kadından gelecek olan tek gecelik ilişki teklifini kabul etmez ki etmemeli de Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl X per puanın kaç bu arada? Kafa dengi birisi olduğun çok belli merak ettim seni açıkçası Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Çalışıyor musun 🤔 ev hanımı misin Yorumla
C00LRahiP Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. Etmiştim.. Bence %50 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yoktur😃 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hoşlanmadığım birisiyle neden sevişme gereğinde olayım. Tabii reddedilir.
😎👍
%1 falandır.
😎👍
Reddetmişliğim olmuştur. Tehlike arz edenleri
😎👍
Kadının gideri varsa ve başlarına bela açacağını düşünmüyorlarsa reddetmeleri düşük bir ihtimal
😊👍
katılıyorum
evli değilse dediğin gibi gideri de varsa olur
Kesinlikle bu dogru gideri varsa bela olmayacak biri ise her türlü 😁
Ben çok kez reddettim. Ahlakım bunu gerektirir.
Reddedenler bile var
Hayatta inanmam buna 😊
Kişilik meselesi
Nasıl yani
Yani her erkek kabul eder diye bir şey yok erkeklerde de seçicilik vardır nefes alsın yeter diyenlerden olmadığı sürece
Nefes alsın yeter diyen birisi değilim. Seks herkesle yapilmaz yapılmamalı da
Duygusuz seks zaten zevkli olmaz
Tamam işte anlatmak istediğim de bu erkek de olsa her kadından gelecek olan tek gecelik ilişki teklifini kabul etmez ki etmemeli de
X per puanın kaç bu arada?
Kafa dengi birisi olduğun çok belli merak ettim seni açıkçası
Çalışıyor musun 🤔 ev hanımı misin
Etmiştim.. Bence %50
😎👍
Yoktur😃
😊👍