Hemen temiz ol demeyin öyle bir sorunum yok ama eşim ne oral yapıyor ne de yaptırıyor. hatta o bölgeye dokunmuyor bile. onu buna nasıl ikna ederim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral yapmayan erkeklere şaşıyorum kadınlar tertemiz heryerini kaymak gibi hazırlıyor erkekler o güzelim yerleri öpüp emip yalamiyor sizdeki daha kötüymüş dokunmuyor bile, adam belkide oraya bile bakmazdım belki içine düşerim diye,😂😂 bazi erkekler nane molla olur titiz olur bu tipler sorunlu olur onu alıştırmak size düşer öpmesi sevmesi nasıl o konuda bilgi verirsen konuşup çözüm yoluna bakarız
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirçok yöntem var bunla ilgili kaç yıllık evlisiniz bu önemli ve en önemlisi eşinizin isteği arzusu ve heyecanı bunlara göre bir çok çözüm var.. öyle yok temiz yok şu bu değil olay önemli olan esinize heyecan getirmek bir çok vakada yaşadığımız ender konulardan ama çözülür
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl
Cevap sahibi+1 yılDetay önemli burada nasıl yazayım takip edin isterseniz sonra silersiniz
+1 yılYapmayana zorla yaptıramazsın benim eşimde yapmaz ısrar edince benden izin kime yalatıyosan yalat ama bana birdaha teklif etme dedi canım bunuda arkadaşına anlatmış bana ilk oral yapan arkadaşı oldu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılArzularını topla ve yaklaş
Sor onu açık açık hani seni istiyorum sen niye istemiyorsun diye00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. O nasıl eş? Eminmisin. Bir daha bak o adam olamaz? Vibratorr. ya da güzel kardeşim olma. İhtimali yüksek
31 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle iyi bak bencede
+1 yılBunun için ikna edilmeye ihtiyaç duyuyosa değişim zamanı gelmiş😂
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyin değişimi
- +1 yıl
O adamı değiştir😂🤣
- +1 yıl
Belliki adamın cinsiyeti doğmadan 5 dk önce belirlenmiş, tam erkek olamamış
Soran+1 yılNe alakası var
- +1 yıl
Normal olan erkek oral yaparken bir yerden sonra kadının o zevke dayanamaması yani geri çekilmesi, bir kadın bakımlıysa tepeden tırnağa yalanır öpülür, cinsellik gir çık değil enazından benim için, bunu eşine okut çünkü sen ateşli bşr kadınsın ve bu arzu seni ya ayrılığa ya da aldatmaya iticek cinsel açlık böyle bişey
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu o ne demek. oral erkeğin görevidir. kadının değil. her erkek eşini oral olarak hazırlamalıdır. böyle saçmalık mı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceleri çikolata meyve ile dene emin ol sonra kendi isticektir eğlenceli hale getir
58 Yorumla- +1 yıl
İse yarar mı
Cevap sahibi+1 yılOfff hemde nasıl ki en sevmeyeni bendim şimdi vazgeçilmez tat ilaç
- +1 yıl
Sen mi döküp yaliuorsun o mu
Cevap sahibi+1 yılIkimizde yapıyoruz ama ben sadede seviyorum artık eğlence ararsak yapıyoruz
- +1 yıl
Him. göğüslere döküp deneyebilirim aslında
- +1 yıl
Nereye tavsiye edersin
Cevap sahibi+1 yılHarika olur heryerde emip vakumla hisset yanlız iyi geceler
- +1 yıl
Çocukmu lan bu mamayamı alıştırıyoruz😂🤣
Çok şeyler kaçırıyor ya gercektn tadını alsa bırakamaz biraz muhafazaksr bir ailede mi yetişmiş eşin, böyle baskilansrk mi büyümüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yapmak bir istek meselesidir. Ben bal yerine koyar yerim çok da tatlı olur ama yapmak istemeyen ne yaparsan ikna olmaz. Sen yanlış adamla evlenmişsin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDirek çık üstüne koy ağzına mecbur oral yapmak zorunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOralsz ilişki olmaz kocanok şey kaçırıyor farkında degil beceriksiz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVajinan nasıl peki koku vs var mı kararma falan var mı ondan dolayı mi istemiyor
00 Yorumlagecmıs olsun bazı asalaklar dıcem kusura bakma.. aslında vucudumuzda temız dedıgımız ellerımızden bıle daha temız bıryer oldugunu bılseydı agzını hıc cıkartmazdı :)
00 Yorumlaoral yapılmazmı ya :/
00 Yorumla
+1 yılYüzüne otur ve o muazzam sıvıyı tattır ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun için ne sebebi öne sürüyor?
00 Yorumla
+1 yılteyze kaç yaşındasın
00 YorumlaBal dök sonra da mesaj at bal dök yala diye
00 YorumlaAç ser önüne yala şunu de
00 YorumlaEvlenmeden konuşulacaktı bunlar geçti artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl69 la baslayin devami gelir.
11 Yorumla- +1 yıl
Adam yalamıyo diyo 69 diyo 😂🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde erkekler sever bu işi
10 Yorumlaİknaya ne gerek var normalde yapması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapmak istemeyen adama yaptıramazsın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAaammm yalanmaz mı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYasiniz kac iciniz gecmis sizin
00 Yorumla
+1 yılçok zor
00 Yorumla
+1 yılAyni sıkıntı
00 YorumlaKötü durum oralsız ilişki mi olur
00 Yorumlaiyice azdır onu
00 YorumlaNe kadar suredır evlisiniz yapmama sebebi ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş doğruysa bu soru. Yeni olamaz
00 Yorumla
+1 yılZevksiz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılNutella sür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzaktan girip çıkıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. mal o.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. daya ağzına
00 Yorumla
+1 yılEdemessin gel bana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem