Cinsel Yaşam Kızlar, ilişkide cinsellik ne zaman yaşanmalı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bence 3 ay sonra Güncellemeler+1 yıl ... Kızlar, ilişkide cinsellik ne zaman yaşanmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ne zaman eminsen ve istiyorsan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemen bence yoksa ten uyumunu anlayamazsın ten uyumu olmayınca da ileride ipler kopar bu sebeple hemen ten uyumunu anlaman gerek diye düşünüyorum. Bir sefer yatmayı dene zevk alabiliyorsan doğru insanlasin demektir. 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne zaman isteniyorsa o zaman yaşamalı 0 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Evlenşnce 0 3 Yorumla Sedeaaa +1 yıl Bu devirde evlenene kadar üstüne toprak atarlar... Bakire ölürsün 😂 evlilik yaşı 35+ o da belki. Yorumla lilyyx +1 yıl Yo atmazlar evlenen çok Yorumla Peteksi +1 yıl Ozaman herkesle yaşarsan her birinde ayrı hayal kırıklıgı yaşarsın Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ne zaman eminsen ve istiyorsan
Hemen bence yoksa ten uyumunu anlayamazsın ten uyumu olmayınca da ileride ipler kopar bu sebeple hemen ten uyumunu anlaman gerek diye düşünüyorum. Bir sefer yatmayı dene zevk alabiliyorsan doğru insanlasin demektir.
Güven sağlandıktan sonra
Evet sana katılıyorum
Ne zaman isteniyorsa o zaman yaşamalı
Ne zaman hazir hissedersen
Evlenşnce
Bu devirde evlenene kadar üstüne toprak atarlar... Bakire ölürsün 😂 evlilik yaşı 35+ o da belki.
Yo atmazlar evlenen çok
Ozaman herkesle yaşarsan her birinde ayrı hayal kırıklıgı yaşarsın