Dün bir iş arkadaşım, seksin sadece üremek için yapıldığına inandığını ve bu yüzden çocuk sahibi olduktan sonra eşiyle odalarını ayırdığını söyledi.
Hayatımda duyduğum en saçma şey bana kalırsa.
Dün bir iş arkadaşım, seksin sadece üremek için yapıldığına inandığını ve bu yüzden çocuk sahibi olduktan sonra eşiyle odalarını ayırdığını söyledi.
Hayatımda duyduğum en saçma şey bana kalırsa.
Belki de yeterince tatmin olmayan kişilerin uzaklaştığında sundukları bahanelerden biridir. Normal şartlarda o hazzı yaşamış bir insan bunun tekrarını mutlaka ister diye düşünüyorum.
Bunlar saçma seks aile mutluğu saadeti için önemlidir üreme için yapılan seks seks değildir zebkte vermez alamazsın da bu bir hayvanı aşılama yöntemi gibi bir şeydir yenı bir akım çıkarttılar aynı veya ayrı odalarda karı koca başka yatakta yatıyor sadece seks sırasında bir aradalar aptalca durum
Arkadaşınızın ilişkisinde ciddi sorunlar var bu belli. Muhtemelen görücü usulü bile evlenmiş olabilir. Ayrıca bu kafadaki birisinin mutlu olabileceğini sanmıyorum. Umarım profosyonel yardım alıp biraz toparlarlar...
Aşk veya sevgi olmadan yapılan bir evlilik olduğu için aralarında çekim olmaya bilir bu durumda da insan bir şey hissetmediği biriyle birlikte olmak istemez bunlarda ki sorunbu olabilir
Cevap
20Cevap
Sadece üremek değil ki amaç bu çok ilkelce bir düşünce 😐
Arkadaşın dersten zevk almadığı için öyle dudunuyir. Libidodunu aldırmış arzu ve neydi yok olmuş veya eşini sevmiyor. Bence tedavi olması gerekiyor.
Seksten* düşünüyor* hep yanlış yazmışım bu gün uine günümdeyim
Anladım anladım ahahahaha
Aslında bu, yediğimiz yemeğin doymak için olması ama yine de lezzet aramamız gibi bir şey. Severek yapılan her eylemi daha güzel haliyle gerçekleştirmek doğamızda var.
Çocuklarımız olmadan önce nasılsa hâlâ aynı
kaliteli bir evlilik için iyi bir uyum şart
bunu da bu yorumun ipuçlarında görülüyor
Benim için sadece 1 defa üremek oldu.
Onun dışında keyif almaktı amacım
Hiç böyle saçma şey duymadım. Çekici gelmiyordur ondan bırakmışlardır
kafaya bak hele hele
Benimki de aynı şeyi yaptı. 3 yıldır bu durumdayım. Dayanamadım bir arkadaşımla aldattım. Duramadim yani
üremekle işim yok ben zevkli olduğu için seks yaparım😍 öyle bi kadınla evli olmak adama hayatının en büyük şoku olmuştur😂
Bence esas amac üretmek değil birlikte keyfin zirvesine çıkarak rahatlamak gözüyle bakıyorum
Sadece üremek için seks yapanların bence hayvanlardan farkı yok.
Eşide aynı kafadaysa sorun yok bence, ama değilse kadın çok bencilmiş.
İnsanın fıtratında var cinsellik. Üreme haricinde de bu bir güdüdür.
O zaman bizi hayvanlardan ayırt edici bir şey kalmaz ki..
Sadece üreme amaçlı düşünenler hayattan zevk almasını bilmiyorlar bence...
amaç bu zaten
Çok haklısın, zaten belli bir kesim zaten öyle yapıyor.
Diğer canlılar için üretmek, şempanze yunus ve bizler zevk için yapıyoruz sanırım.
Mallık MK, hem zevkli hem faydalı mükemmel bişey kısaca 😂
Yanlis dusunuyo arkadasin. Cinsellik olmazsa evlilikte eninde sonunda biter.
Kendisine saygı duymak lazım ama zevki yönünü yabana atamayız
Zevk te gerekli bu hayatta değişik şeyler
Gerçekten de saçma bi karar almışlar 🙏🙄
cinsel ilişki sadece üremek için değildir.
Çok saçma bir dusunceymis
Yoo ben zevk için yapıyorum
Çok canım ya o kişi
Saçmalık
Saçmalık
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?