Arkadaslar ikinci evliligim eski esim bana yetmedi bosandim bosaninca sapik gibi cok fazla iliskilerim oldu artik yeter dedim ikinci kez evlendim simdide onunla beraber olmak istemiyorum cünkü gün icersinde 6-7-8 bazen 10 kere sacma sapan mastürbasyon pesindeyim is yerinde ya da aile icinde cok zorlaniyorum hemen wcye gitmem gerek 1-2 dakika sürüyo ama yapmayinca delircek gibi oluyorum Allah askina Ben bu lanet huydan nasil vazgecerim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla klitoral mastürbasyon yapmışsın. Hemen orgazm olup kısa süreli zevk yaşıyorsun sadece. Önce kocanı neden arzulamadığını çözmen lazım. Seks olursa daha da azalır mastürbasyon sayın. Daha sonra yavaş yavaş sayıyı azalt ve süreyi uzat. Örneğin bu hafta günde 10 kere yapıyorsan 9'a indir. Öteki hafta 8 olsun ama süreyi uzatacak yeni şeyler dene. Örneğin seks hikayeleri oku. Böyle böyle daha kaliteli orgazmların olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiç cinsel ilişki yaşamadım ve evleninceye kadar da yapmayacağım dedim kendime. Ama bazen dayanılmaz oluyor. Evde yalnız odamda olduğumda, genelde geceleri çok istekli oluyorum. Ben bile buna fazla diyorsam seninki daha fazla bir istek sanırım. Birde gerçekten yaşasam kim bilir nasıl olurdum..
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. isteğin çok ama eşinle uyum varsa zaten sana yetmeli tabi soru troll değilse :) yoksa senle konuşmak isterdim gizli olmasaydın :) evlenip boşanan biri her zaman daha fazlasını ister yeniden evlensen bile ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılGercektenmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
42Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyona iki evlilik arasında mı alıştın. ben de evliyim yapıyorum iş yerinde filan sen gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılHayir ilk evliligimden beri
- +1 yıl
yetersiz eşler bizi maalesef buna yöneltiyor. şu anki ilişki sıklığınız ne? sıklıktan ziyade doyurucu oluyor mu? mastürbasyonda farklı fantezi hayallerin mi var eşine açamayacağın
Soran+1 yılVarya hic bi ise yaramiyo o yuzden bir sürü oyuncak aldim
- +1 yıl
eşinle orgazm olup hemen 5 dk sonra ikinciyi mi istiyorsun... yoksa eşinle orgazm olamıyo musun artık?
+1 yılDefalarca sanal seks yap sexting yap vajina kuruyuncaya kadar emin ol vazgecersin ya da soğuk su dök vajinaya ben misafirlikte kalkınca bir an önce boşalayım diye wc de mastürbasyon yapardım boşamazdım soğuk su dökerdim yumuşardı
00 Yorumla
+1 yılBen se aynıyımmmm aslaa doymuyorum aslaaa. Partnersiz kalınca daha fazlaaa oluyooo. Benim kadın versiyonumsunn. bazen elleriim yetmiyor sanki
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bu nasil gecer
- +1 yıl
Nasılll geçeceğiii belli amaa doyulmuyor onsuzz. offd çok kötü oluyormm çok kötü. Sende durum nasıl
- +1 yıl
Ahh napıosunn şuann elllerin halaa a.. mnda mı
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu dürtüsel bişey mi yoksa fiziksel bi mecburiyet mi? PSAS sendromu diye bişey var duydun mu hiç? Bu olabilir mi sendeki?
22 Yorumla
Soran+1 yılHic daha önce duymadim
Cevap sahibi+1 yılAraştır bak bu bahsettiğim bi hastalık. Özellikle yapmasam delireceğim dediğin için söyledim bunu. Çünkü bu istekli olmanın ötesinde bişey belli ki.
sen baya otomatiğe bağlamışsın işi seksde kesmiyo seni zor valla böyle bilemedimki çözümü nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltroll mu ciddi misin yemin etsene gercek dogru olduguna
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah canimi alsin 30 yasindayim kadinim ve Bence sapigim ya da hastayim
Cevap sahibi+1 yılsapikta degilsin hastada degilsin sadece libidon asiri fazla isteklisin yani ama sunu merak ettim yani yanlis anlama sakin bni zaten gizlisin simsiyah kasli aleti buyuk bir zenciyle yapar miydin yani firsatin olsa o kadar mi doyumsuzsun
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seninkisi kesinlikle tedavi edilmesi gereken ciddi bi sorun profesyonel destek alman şart anormal çünki
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikolog a gitmeliyim degilmi?
+1 yılsen bayagı bagımlı olmussun psikolog git
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
masturbasyonu bırakıp gercek reel yapmayı deniycen yoksa isin zor
bende aynı durumdayım evli kadın hoslanıyor benden napcamıda bılmıom kocasuyla ayrı yasıor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi karım olsun dünyalar kadar borcum olsun. Hep hayalimdir doymak bilmeyen dişi. Issız adada aç susuz kalınır öyle kadınla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz dertleşwlimmi saygı çerçevesinde bunun çözümü yok ama azaltabilirsiniz hemde kız arkadaşımla yaşadığım sorunu paylaşmak istiyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle klitoral orgaxma alışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBurdan soracam abla olmadı ama sormak istemiyorum bu rdan
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılAbla burdan olmaz lütfen özelden sorayım
Eşini neden istemiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor
+1 yılHormon baskılayıcı ilaç kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılIlac hic istemem
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. eşinle neden cinsellik yaşamıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor canim onu istemiyor
- +1 yıl
eşinle otur konuş. vücudunu baştan aşağı yalasın. yalayarak defalarca boşaltsın. sonra senin istediğin değişik pozlarda tekrar tekrar boşaltsın
en ideal kadının üstte olmasıdır. daha çok haz alırsınız. daha çabuk geliriniz.
otur konuş çözmesi gerek bu sorunu eşin. böyle mastürbasyon ile hayat geçmez
+1 yılalışmışsın mastürbasyon. ondan dolayı bırakman zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni gün içinde kaç defa skmk gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılNerede boyle hep istekli kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski eşininki küçük müydü
01 Yorumla
Soran+1 yılKücük degil de hic bosaltamiyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kadın versiyonumsun resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil gecer
Cevap sahibi+1 yılHem geçsin istiyorum hem geçmesin yaş aralığımz bile yakın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı fantezi deniyorsan ondandır
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil birakcam
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bende aynıyım tek farkımız ben hiç ilişki yaşamadım
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsin doyuramiyor mu peki seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikologa gitmelisin bir sorun var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine başkalarıyla yatmaya başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana ben lazım ya direkt...
00 Yorumla
+1 yılSen baya isteklisin doyumssuzsun dimi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılmastürbasyon yapınca boşalıyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İyide is yerinde de mi boşalıyorsun
- +1 yıl
Eşin yetmiyormu sana
Zormuş
04 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasil
Soran+1 yılCocukken hemde 8 9 yaslarda masaya ya da koltuga sürterek
Tedavisi var mı ki bı doktora gitsene
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela Hangi Doktor? Kadinmi? Psikologmu
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBenimle tanisarak birakabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSen gene iyisin be ben 3 4 yapıyorum hergün
00 YorumlaFB bul
00 YorumlaOha gercekten mi?
00 Yorumla
+1 yılAblası çözümün bnde ya Z istersen
00 Yorumlabırakılmıyor
00 Yorumla
+1 yılYüzünü yika..
00 Yorumla
+1 yılNiye kocan yapmıyor mu