33 yaşındayım. Benimle birlikte olmak isteyenlerin yüzde 90 ni genc. Ne buluyorsunuz yasi buyuk kadinlarda merak ediyorum? En şaşırtıcı, bu kişilerle sohbetim cok akıcı cok guzel gidiyor. Sevgili olsak bu kadar gitmezdi sohbet
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Zaman değişti genç erkekler olgun kadından genç kizlar olgun erkekten hoşlanıyor 😂🤣 sen sevgili olsan sadece yatak için olurlar ve konuşma suanlik akicidir köprüyü geçene kadar 😁😁
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılniye akıcı gidiyo sürekli sana onay verdikleri icin farklı konu buldukları icin ama gel görki kendi yasıtlarını önemsemediklerini it gibi davranıyolar zaman gelıncede istediklerini alıncada sana aynısını yaparlar emin olabilirsin ama dene bakalım genc erkek bulmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim umrumda olmazlar bağlılık yok sevgili degiliz. Onlardan önce ben tekmeyi vuruyorum gitsinler diye. Napayim genclerle uzun süre gitmez. Umursamadigim icin gitmiyorlar zaten daha çok geliyorlar. Bana gelince böyle Ama yaşıtlarını süründürüyorlar ona üzülüyorum
- +1 yıl
senden istedıklerını alıyolarmı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli ne istediğini bilen kadın olarak görüyorlar. ya da yalvartmayacak ugrastirmayacak çünkü erkekler soğuk ilgisiz ne istediğini bilmeyen yalvaran isteksiz kadınlardan hoşlanmazlar. Bunu yapanlarda genç olanları.
00 Yorumla
+1 yılOlgun kadın daha bilgili ve ne istediniz bilir bu yüzden tercih ediyorum bende ve deneyimim oldu harika ötesi Bi sey
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
38Cevap
Ya erkeklere olgunlaşmamış diyorlarda yaşıyla olgunlaşanlar için durum farklı. Bazı hareketleri saçma geliyor yaşıtların:)
10 YorumlaBöyle tecrubeli biriyle vakit gecirme şansım olmadi hiç. Genelde 20li yaslardaki kizlarin muhabbet sarmiyor ve yatakta mızmız oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılSanirim sen de gençlerle saha çok sohbet etmeyi seviyorsun dediğine göre.. akiciymis ya.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDesene bu yaştan sonra emzircek olsam çocuğumu emziririm diye 😂😂
10 Yorumla senin tecrübeli 0ldugunu düşünüy0rlarsa ve 0lgunluğun cazip geliy0rdur 0nlara
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa olgun ve rahat evlilik gerekmeyen ilişki istiyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks ideal bence bende o yaslardayken buyuklerle yattim ve makina gibi olunca da o kadinlar da istiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPeki devam ediyor musun onlarla?
+1 yılMuhtemeldir ki kendi yasıtlarının cocuksu hareketlerinden hoşlanmıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biri onu demişti yaşıtım olan kızlar cocuk gibi sacma sapan hareketleri var
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiz yüz vermiyoruz bizim de aklımız olgunlarda ondan belkim
10 Yorumla
+1 yılGençler seni isterde seni kesermi onu düşün😃
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizimde ilgi alanımız içindesin tanımakta faydalı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinden yaşça büyük olmasına rağmen o kadını elde etmek, onu tatmin etmek, yatakta doyurmak, hayatta mutlu etmek çok onore edici geliyor.
Yaşa rağmen bizimle olduğunu bilmek bize yaşı unutturacak kadar çekici olduğumuzu hissettiriyor.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. tek bi nedeni var yaşıtlarının çoğu bakire ya da vermiyo olgun kadınların bakirelik derdi yok kolay verir kafasındalar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılE daha basit görüyorlar alacaklarını daha çabuk alcaklarini düşünüyorlar vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılKısaca kafa agritmayan iliski. Bugun erkek bıraksa kadın olgun sonuçta beni bırakma diye basının etini yemez.
- +1 yıl
Evet bide genç erkek sonuçta yatakda daha iyidir bilinci kadınlarda var
Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Sexste tecrübeli sin ya ona hevesleniyor lar bu arada sen de tam yaşındasın harikasın yani
00 YorumlaPeki siz bekar misiniz dul mu? Bide vucudnuz güzelse ilgi görmeniz normaldir 😊
00 Yorumla
+1 yıl33 yaşındakileri ne yapacaksınız cidden beyler
08 Yorumla- +1 yıl
Sana mı gelelim
Soran+1 yılBence sevinmelisin 33 yasindaki biriyle takılan erkekten hayır gelmez sana birde o yönden düşün
- +1 yıl
Bizim ezik türk erkoları böyle sadece. d
Soran+1 yılAma oyle deme cok arttı bu durum ciddi ilişkiden kaçan erkekler demekki olgunlara koşuyor 😂
- +1 yıl
Ben hiç öyle erkeklere denk gelmedim nedense
Soran+1 yılDenk gelme zaten duzgun insanlar cikar inş
- +1 yıl
Sana da ablam 💜
Soran+1 yıl❤️❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre olgun değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olgun seviyorsun
- +1 yıl
Benim kriterlerim farklı
Soran+1 yılMerak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç oldun mu onlar ile
00 Yorumla Olgunun yeri ayrı çıtırın ayrı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi daha çok ilgimi çektin ;)
01 Yorumla- +1 yıl
sohbet etmemiz yok mu ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe adı üzerinde olgunluk
00 Yorumla Sizde seviyorsunuz cunki gencleri
00 Yorumla
+1 yılBi görseydik seni
00 YorumlaÇünkü daha çekici ve tecrübeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkamu spotumu reklam mı anlamadim :))))
00 Yorumla Coğu kişi olgun istiyor
00 YorumlaSeni tecrübeli biliyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi gencle seks yap sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni nesile göre daha tripsizsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tecrübe çekicilik ve seksilik
00 Yorumla
+1 yılMerhaba nasılsınız genc ve zarif mi fiziginiz var
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo balik etliyim
- +1 yıl
Anladım demek balık etli sevenlerde var
+1 yılMızmızlanmamaları
00 Yorumla
+1 yılgüzelll
00 Yorumla
+1 yılDiyorsunnn
00 Yorumla