Kadınla normal bir yakınlığınız var ve asla kaşı gözü oynayan birisi değil kendi halinde hayatı ailesiyle geçen birisi diyelim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ne bileyim kadının kasının gözünün oynamasına gerek yok aram iyiyse ve bunu söyledikten sonra benimle dostluğu bitirmeyeceginden eminsem, veya ne diyorsun sen ne deyip beni toplum içinde ifşa etmeyecekse ve aşırı rahat bir kişiliğim varsa olabilirdi. Ben mesela daha ciddi biriyim ciddiyet iyidir evli kadın bana karşı bir adım atmazsa asla öyle bir şaka yapmazdım zaten şakadan da ileri bir şey olmazdı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın cıvıksa gevezeyse seks teklifi bile eden olur ama kadın asil kaliteliyse kimse bir laf söylemeye cüret edemez cinsel iltifatın altında onu baştan çıkarıp yatağa atma zihniyeti yatar genelde ayrıca sanki size yapılmış bu iltifat çok laşka hareketler sözler konuşursanız sonu bu olur ama bazen kendini bilmez insanlarda vardır siz normal birisinizdir karşıdaki gevezedir laf bilmez konuşur ama iltifat eden erkekse yatak hayali vardır
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ne yani o kadın ölmedi ya elbet iltifat edilir.
hem de en çok ilgiye şımarmaya şımartılmaya çocuk gibi ilgilenip saçının telinden ayaklara kadar ilgiye şımartılmaya ihtiyacı var.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
+1 yılKarşımda ki insan bana 1 adim atıyorsa iltifat değil de neyse o konuşuluyor ama yok farkmk bir seviyede ilişkin arkadaşlığın var ise gerek yok..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılasla kaşı gözü oynamayan kendi halinde hayatı ailesiyle geçen birisi ise cinsel anlamda iltifat etmem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İhtiyacı varsa istekli bir hanım ise o istiyor bunu belli ediyorsa olabilir. Onunda gönlünü almak lazım
00 YorumlaOlabilir tabi ki, yapiyorum zaten. Vucudu seksi, ateşli, bakimli olursa kaç cocugu olursa olsun iltfat ederim. Kendisi hoslaniyorsa rahatsiz olmuyorsa
00 YorumlaAslında ben. Öyle her aklına geleni realde söyleyen biri değilim. Çok beğenirsem onunda bana ilgisi olduğunu anlarsam ederim
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeyler düşünüyorsam onunla ilgili öyle olur ancak
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın ki, 2 çocuğu var diye cinsellik den mi uzak
00 Yorumla
+1 yılÇocuklu evlibirine cinsellikle nasıl iltifat ediyor sapıkmı bu
00 YorumlaHiç çocuğu olmasa bile cinsel anlamda iltifat etmem. Hoş o gözlede bakmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer ki çekici bir kadınsa aramızda bir yakınlık varsa elbette iltifat edilebilir arzulanabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş yerimde İnci adında bir kadın vardı evliydi ve ona her fırsatta dile getirirdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuç
Cevap sahibi+1 yılOnun da hoşuna gidiyordu sık sık kur yapıyordu
Gizli Üye(36-45)+1 yılEderim. Ediyorum arada 😁 neyse sakıncalı içerik 😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlayı detaylandirir mısın bu arada. Cinsel olarak dediğin +18 mi yani
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılNe dediler peki?
Soran+1 yılGerek yok detaya.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kez böyle bir durum oldu. İkisinde de ilişki yaşadık. Ama evli oldukları için devam ettirmek istemedim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. O kadını bulayım her konuda iltifat ederim yoluna kurban olurum hemde
00 YorumlaToplumumuzda hoş karsilanmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılToplumu kim umursar. Sizin fikrinize göre soruyorum
+1 yılEğer dikkat çeken bir tipi varsa edilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki de, etik değil
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Yapamazsın tabikide iltifat edilmez
00 Yorumla
+1 yılO tacize girer
00 Yorumlaböyle birine edemezsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. ilgisiz kaldıysa elbet edilir 😁
00 YorumlaNeredesin peki görme şansı var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocası etsin ben niye edeyim.
00 Yorumla kadından ışık görmeden olmaz o öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evet ederim tabi seksi ise
04 Yorumla
Soran+1 yılYakınlık derecesi ne olursa olsun eder misiniz
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğendiysem ederim
00 YorumlaTabikide iltifat edilir
00 Yorumla
+1 yılederim
05 Yorumla
Soran+1 yılPat diye yani öyle mi
- +1 yıl
evet.
Soran+1 yılYakınlığı ne olursa olsun eder misniz
- +1 yıl
yakınlığı fazla olursa iltifatımın derecesi de artar sormak istediklerinizi rahat sorun ve rahatça söyleyebilirsiniz
- +1 yıl
tabi ki buyrun
Detaylı bi konu 2 kelimeyle özetlenemez
00 YorumlaNiye olmasin
00 Yorumla
+1 yılNe dedigine bagli
00 YorumlaEvet edilir
00 Yorumla
+1 yılederim neden etmim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden edilmesin ki🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak?
Cevap sahibi+1 yılHmmm arada sohbet muhabbet varsa olur , yoksa aksi bile düşünülemez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır etmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgii duyuyorsam ederim tabikii
00 Yorumla
+1 yılYatarım bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana mı ettiler
00 Yorumla
+1 yılO kadın senmisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İki çocuklu evli bir kadına cinsel anlamda iltifat edebilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat