Cinsel Yaşam Sırf zevk için biriyle ilişkiye girer miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Ben girdim alkollüyken Sırf zevk için biriyle ilişkiye girer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Yapıyorum zaten burdan. olsun başka uygulma olsun bir çok kez görüsme sağladığım. kadinlarla birlikte oldum 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. biz erkekler duygusallıktan ziyade daha hayvani dürtülerle hareket ettiğimizden dolayı buna cevabım hayır olursa inanmayın :) 0 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl büyük konusmamak lazım ama şuana kadar zevk için biriyle ilişkiye girmedim. girmeyide düşünmüyorum gereksiz 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Girerim çünkü cinsel ilişkiye bayılıyorum zevk hastasiyim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Olabilir, hayır demem. Yapanı da yargılamam. 0 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Ama böyle olmaz az detay ver çok sade anlatım hiç heyecan yok 0 0 Yorumla
pinkpussylove Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl zevkine tanımadığım çok kızla ilşkiye girdim bekaret bozdum vs vs 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Değdi mi? Pişman oldun mu yoksa milletin dediği gibi genelde 0 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Neden olmasın, bir f*ck bulduktan sonra sadece zevk için bile yapılabilir... 0 0 Yorumla
SehzadeSelim5 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Girerim seninle yapalım istersen tam bi s ikiciyim 😂 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zaten zevk için yapıyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güvenli ve istekli biriyle neden olmasin 0 0 Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl olgun seven ama benimde hoşlanacağım olmalı 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben hep zevk için yaşarım cinselliği😃 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Blmem gerçekten ihtiyacım varsa girerim 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet giriyorum zaten 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Tabi alkollüyken masumuz dimi 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Zaten sırf zevk olsun diye girmiyor muyuz 0 0 Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bende girerdim bu gece de çok yükseğim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Duygu olmadan yapamam 0 0 Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. zaten zevk için yapmıyor muyuz 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi bir yaşam biçimi buda zevkli yanları var 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evet girdim 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. Girdim ben 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Girerim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. girmişliğim vardır 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Yapıyorum zaten burdan. olsun başka uygulma olsun bir çok kez görüsme sağladığım. kadinlarla birlikte oldum
biz erkekler duygusallıktan ziyade daha hayvani dürtülerle hareket ettiğimizden dolayı buna cevabım hayır olursa inanmayın :)
büyük konusmamak lazım ama şuana kadar zevk için biriyle ilişkiye girmedim. girmeyide düşünmüyorum gereksiz
Girerim çünkü cinsel ilişkiye bayılıyorum zevk hastasiyim
Olabilir, hayır demem. Yapanı da yargılamam.
Ama böyle olmaz az detay ver çok sade anlatım hiç heyecan yok
zevkine tanımadığım çok kızla ilşkiye girdim bekaret bozdum vs vs
Değdi mi? Pişman oldun mu yoksa milletin dediği gibi genelde
Neden olmasın, bir f*ck bulduktan sonra sadece zevk için bile yapılabilir...
Girerdim ama girmem 😅👌
Peki gene girer misin sen?
Girerim seninle yapalım istersen tam bi s ikiciyim 😂
Zaten zevk için yapıyorum
Güvenli ve istekli biriyle neden olmasin
olgun seven ama benimde hoşlanacağım olmalı
Ben hep zevk için yaşarım cinselliği😃
Zaten zevk için değil mi seks
İyi yapmışsın canım devamı gelmedi mi
Blmem gerçekten ihtiyacım varsa girerim
Evet giriyorum zaten
Tabi alkollüyken masumuz dimi
e zaten sırf zevk için giriyoruz😂
Duygusuz herşeye karşıyım
Zaten sırf zevk olsun diye girmiyor muyuz
Bende girerdim bu gece de çok yükseğim
Alkollü çok zevkli oluyo
Alkollüyken normal
Duygu olmadan yapamam
zaten zevk için yapmıyor muyuz
Tabi bir yaşam biçimi buda zevkli yanları var
Evet
evet girdim
evet zaten amaç zevk
Girdim ben
Girerim
O ana bağlı
Girmezdim tipim olmalı kriterlerim var
Evet girdimde
Kimle
girmişliğim vardır
Girerim
Gırilir girilir
olay nasıl gelişti pekii ulaşıp anlatsan?
Hayır
Olabilir
Hayır sanmıyorum
İlk kez mi
Girerim
Girerim galiba