Ne ciddi bir ilişkim oldu ne de düzgün bir mesleğim. Benim yaşımdakilerin kocası çocukları işi var. Ben hala geçmişle savaş veriyorum. Bunalımdan çıkamıyorum. Üstelik bakire bile değilim 18 yaşından küçükken cinsel ilişkiler yaşadım resmen hayatımın içine ettim. Benim sonum ne olacak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye koşullarında insan kendisi için yaptıklarının bir anlam ifade etmediğini görünce canı yanıyor sizi çok iyi anlıyorum. Tavsiyem sakın yaş bunalımına girmeyin etraftan etkilenip moralinizi bozmayın. Çünkü kimseyle yarışmıyoruz hayat devam ediyor çabalamaya devam etmemiz gerekiyor bu yüzden umudunuzu yitirmeyin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bu anlamda çünkü yaşayan bilir bu süreçleri.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzele gelmiyorum teşekkür ederim
Soran+1 yılAyrıca yaş bunalımdan önce daha büyük dertlerim var yoksa yaşlı olduğumun farkındayım teşekkür ederim çok yardımcı oldun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeyi istiyorsan tanısabiliriz ben de cok mutsuzum evlenmeyi istiyirum ve maalesef ben de bakjr degilim iyi bir kazancim var ama hor goruluyorum yine de seni kullanmaya falan calismam evlilik oncesinde cinsel iliski talep etmem edersem birakirsin. Nerede yasiyirsun istersen özelden mesajlasalim ben de cok mutsuzum
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden hor görülüyorsun
Cevap sahibi+1 yılGarsonum diye halbuki iyi bir kazancım var egitim fakültesi mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılSen nerede yaşıyorsun sakincasi yoksa
Soran+1 yılSiz bakir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi bakir degilim maalesef evlenecegim kadinda da bekaret aramam onun için
Cevap sahibi+1 yılIsterseniz konuşalim özelden kullanmak gibi bir niyetim yok gercekten
Soran+1 yılYok teşekkür ederim
+1 yılGeçmişi yani sonucu degismeyen seyleri düşünerek kendini uzme. Seni bu halinle kabul edip sevecek biri elbet çıkar. Ama sen kendini kapatarak sadece kendini cezalandirirsin. Birilerini tanimak icin kendine sans vermelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben o tür insanlara şans vererek de kendimi cezalandırmadım mı
- +1 yıl
Hayır bak hala hayatında değil O tipler. Sonucta biz insanlar her konuda dogruyu deneye yanila buluyoruz. Geçmiş geleceğine set olmamalı. Hatalardan ders alip ona göre hayatina bakmalısın. Yenilen kadınların toplanma tecrübe diyoruz. Sende tecrübe kazanmış oldun
Soran+1 yılBen değerimi düşürdüm seviyemi düşürdüm değdi mi
- +1 yıl
Değdi ya da değmedi değil konu. Sonucta ne kadar pisman olsan yorum yapsan sonuç değişmeyecek
Soran+1 yılEvet ne hatalarım ne de geçmiş değişir
- +1 yıl
Ee o zaman unut ve hayatina bak. Her bitis yeni bir başlangıçtır
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla ben düzgün bi hayata 30 dan sonra başladım. Yaptıklarının kötü olduğunu düşünme. Bundan sonrası için plan yap
04 Yorumla
Soran+1 yılErgenlik çok kötü geçti çok hata yaptım vicdan azabı çekiyorum
Soran+1 yılSeks yaptığım kişi bile bana tecavüz etti ergenliğim çok ağır geçti
- +1 yıl
Evet, zor biliyorum ama geçmişine takılı kalma. Herşeyi geride bırak, öğrendiklerinle yeni hayatına başla. Emin ol kimsenin hayatı 4 x 4 lük değil. Herkes bi sürü şey yaşadı, kimse mükemmel değil.
İşte bi anda bunları farkedip anlayınca aydınlanıyorsun, sonra hiç bişey eskisi gibi olmuyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerseyi baştan yapabilirsin geçen giden bir şey yok biraz kendinle sorunların var sadece. Ben yardımcı olur anlatırım
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzele gelmiyorum teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin hayat senin hayatın
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek 29 yaşında olan sen değilsin
Aynı dert bende de var019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılTalibim.
Cevap sahibi+1 yılYasiyon mu
Soran+1 yılYuh ya bir pes etmedin 😂
Cevap sahibi+1 yılEtmem seni alana kadar devam
Soran+1 yılBurdan kim kiminle evlenir
Cevap sahibi+1 yılNasip bilemeyiz
Soran+1 yılUmarım bulursun
Cevap sahibi+1 yılBulamazsam sen varsin
Soran+1 yılBakir misin
Cevap sahibi+1 yılDeğilim ama duyguları ile oynanmış saf bir oğlanım ben
Soran+1 yılBende herşeyiyle oynanmış saf bir kızdım
Cevap sahibi+1 yılYaslarda aynı şansa bak
Soran+1 yılBen daha 29 olmadım
Cevap sahibi+1 yılKaçlısın 93 lümü
Soran+1 yıl94.
Cevap sahibi+1 yıl1 yaş zorun olmaz herhalde
Soran+1 yılKimseyi istemiyorum burdan
Cevap sahibi+1 yılGörücü geliriz
Yeni başlangıçlar yap geçmişi bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadı hiç halen bakirim.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler