Erkeklerin takıntısı futbol maçı, maç yorumları, maç özetleri. Tuttuğunuz takımın önemli maçı olsa o akşam eşiniz/sevgiliniz geceliğiyle vesaire gelse sizin dikkatinizi kendisine çekmeye çalışsa ve hemen o an sizi istediğini söylese. Reddedip maçı izlemeye devam mı edersiniz, maçı kapatıp eşinizle mi ilgilenirsiniz, bir yandan maç izleyip bir yandan eşinizle mi ilgilenirsiniz TV karşısında?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seks yapardım
Bi yandan maç izleyip oral yaptırıp üstüme oturtum öyle devam ettim sonra da domalma falan köklüyorum dibine kadar ses çıkmasın diye ses açtım tv nin onlar gol attı mı gollllll diye köklüyorum bi anda
Futbol sevmem ve izlemem ama kendimden örnek vereyim. Online oyun oynarken gelse yanıma ve dile getirse bunu, söverim açıkcası çünkü oyunda Rank var ve kaybedersem o maçı, benden çekeceği var. Affetmezdim.
Kolayı var koltuğa otururum kucağıma alırım gözüm macta bedenim sevgilimde bide kulağına fısıldarim bu yemek önce aparat maçtan sonra ana menü gelicek merak etme derim 😋
Cok takinti seviyesinde fanatik ise karismam diye düşünüyorum. Ama degilse oturur oral yaparim sonra mac mi ben mi o karar verir skmdksnsn
İkisi olmaz mı
Yok odagi bende olsun isterim
Emin ol odağı sende olur maç eşliğinde güzel oluyor
Hanımefendi size karım diyebilir miyim😂
Aman amann 😅
İstersen tabiiii 😂
Sagol tesekkurler😃
Bu istiyorum demek mi 😂
H ayır kalsin demek 😅
Haydaaaa… rota yeniden hesaplanıyor 😅
Bi yandan maç izleyip bi yandan yaptığımızı hayal ettim de garip olurmuş ajshdhdh
Zamanı gelince yaparsın
maçı da bırakmam hatunu da, alırım altıma öper okşarım sevişiriz, kafamı kaldırınca da maça bakarım karşımda, sonra pompalamaya başlarım maç temposuna göre hızımı ayarlarım zevkle :D
Tv ke karşı domaltir hem maç izlerim hem onu mutlu ederim
kesinlikle kapatırdım ama beni tahrik etmesi gerekir.
Maç veya sevdiğin herhangi bir program umrumda olmaz hemen eşimin yanına giderim
Fanatik bir insan değilim. Eğer o maçı açtıysam kapattırması için gecelik giymesine gerek yok 😂😂
Tv ki kapatır koltukta kucağıma alıp delicesine dudaklarına yapışırdım bi yandan Da sürtğnerek üstünü çıkartırım
Yaklaşık 1 ay önce yaptığımız şey, son yarım saat başladık ve yarım saat boyunca kafa maçta beden eşimde devam etmişti
televizyonu kapatırım :D
Kadının becerisine bağlı
Maç izlerken de olur aslında
Maç izlerken huzur verin knk
Eşinle ilgilenr