Ben kendimi bildim bileli extra istekli bı bayan oldum hep şimdi sevgilimle Evlilik düşünüyoruz bana bugün seni nasıl dogurucam onu düşünüyorum dedi nasıl dedim her an istekte olan bir kadınsın dedi bende moral verdim tabi ama baktım bunu harbi harbi dert ediniyor geçen bir dört kadın muhabbeti geçti bana sen Zaten 4 kadına bedelsin gözünü seveyim benden böyle birşeyler bekleyemezsin mecalim yok zaten dedi. Sizi de istekli bayan ürkütüyor mu veya ben ondan daha istekli olduğum için mi bu göze batıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- m+1 yıl
Kesinlikle bence ediyor ben bunu doyurur muyum doyuramaz miyim kaygısı oluşuyor heleki erkek birkaç yaş büyükse korkuyor ama kendini bile bence itiraf edemiyor. Hani hep diyorlar işte istekli olsun canımıza gelsin vs bunların hepsi yalan istekli kadından korkuyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
ekstra yorum yapmaya gerek duymadım bu yorum üzerinden konusucam. kısmen haklısın. doyururmuyum doyurmazmıyım dan daha çok ben olmadıgımda baskasını ister mi sorusu can sıkar bence. güven sorunu ortaya çıkar. şey diyebilirsin doyurduguna göre neden baskasını istesin ki ama bu aşk degil ki. kimin nerde ne yapacagı hiç belli olmaz.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sevgililik döneminde böyle bir şey pek dert edinmez genellikle ancak evlilik cuddi bir mesele. Erkek ve kadın için konuşuyorum; aldatma olayları bu kadar artmışken insanların bu konuya bağlı olarak korkularının olması bana doğal geliyor... Umarım çok mutlu olursunuz
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. İlişkinin güzelliğini yaşayan her kadın istek konusunda üst seviyelerdedir. Bu nedenle her zaman erkeğin kadındna daha fazla istekli olması bence daha makbuldür.
19 Yorumla- +1 yıl
Genellemeler aptalcadır ilk cümle çöp... ikinci cümle de dün dediğin sözle çekilişyor😉
Kusura bakma abi açık konuşurum🤭 - +1 yıl
Erkekle kadın çok zıt kutuplu olmamalı abi ikisi de istekli olmalı uçurumlar olmamalı. Ayrıca istisnalar her zaman güzeldir😉
- +1 yıl
Evet Allah isteyene nasip etsin inşallah eşref saatidir😂😂
- +1 yıl
Eşref saati ya duaların kabul oldugu saat bu yaşa gelmişsin ben mi öğreteyim dini terimleri😂😂😂
- +1 yıl
Nedennn😏
- +1 yıl
Senin durumun seninkini baya korkutmuş
00 Yorumla - +1 yıl
Hem seviniyorlar ama bir yandan da korkup endişe ediyorlar. Ben de ilişkide mesela zor doyarım. Erkekler başta oha çok iyi kadın baya seks yapıyor hani öyle isteksiz ve bü kere yaptık tamam değil diye seviniyorlar ama bakıyorlar ben bir kerede doymuyorum bunlar da doyuramıyor endişe ediyorlar korkuyorlar kaybetmekten vs. Zaten ben de doyuramadıkları içim ayrılıyorum yani diyorum ya ben başka erkeklerle de olayım ya da bitirelim diyorum.
25 Yorumla- +1 yıl
Hahaha valla beni bulan da altın madeni bulmuş gibi oluyor ama benim de beğenmem lazım çoğunu beğenmiyorum. Beğendiğimde ama sabahlar olmasın jdkdld
Beni korkutmaz başarısız olsam bile beraber bir şekilde eğlenir üstesinden geliriz diye düşünüyorum ama senin fazla isteğin onu yoruyor ve gözünü korkutuyor sanırım veya belki de farklı tabulardan dolayı da böyle düşünüyor olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Aşırı istekli olmak da hiç istekli olmamak kadar kötü. Doymuyorsan hiçbir şekilde illa ki tedirgin eder
00 Yorumla Bak kadın dediğin bu iste. Dostun gibi seveceksin düşmanın gibi s.. ceksin. hayalimdeki hatun sensin.. tebrik ederim seni
00 Yorumla- +1 yıl
Burada bence senin isteğini doyuramazsam başka erkeğe gidermi korkusu var daha çok. Yoksa istekli bayanı kim istemez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,7b cevap paylaştı. İstekli kadın iyi olur her istediğimizde ilişkiye hazır ve zevkli yapması bizi doyurması güzel olmazmi
00 YorumlaTam aradigim kadin tipi. İsteksiz veya az istekli kadinlar hiç bana gore degil. Sabah aksam birer posta yapmamiz lazim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. ya ne korkucaz. bana denk gelmiyor işde, bende, senin gibi, arıyorum. gidip başkasına düşüyorsunuz.
00 Yorumla- +1 yıl
Yaşlarınız kaç ve daha önce senin potansiyelini görmüş birisi mi
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabiki gördü 4 yıl önce sevgiliydik şimdi bu yıl tekrar barıştık ve Evlilik düşünüyoruz. Ben 25 o 30 yaşında
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Kanka verebileceğim tek öneri eğer olurda sekste doymasan bile doymuş gibi hissettir ona ve o kendini özgüvenlo hissetsin
- +1 yıl
Örnek veriyorum mesela bugün seks yaptın sonra de ki çok yordun beni yıprattın vs vs
- Soran+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ve öyle yapıyorum çünkü öbür türlü eksik hissedip bozulacak yetiyor mu , yetmiyor ama seviyorum sonuçta
- +1 yıl
Aynen öyle o yüzden durmadan ona kendini hissettir ve çok çok tatmin olduğunu dile getir
- +1 yıl
Daha detaylı anlatırdım da yorumlarda banlanıyorim
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Rica ederim detaylı bilgi isterseniz yazın anlatayım
- +1 yıl
istekli kadından korkmam ama erkekler korkuyor nedense. istekli kadın candır
00 Yorumla - +1 yıl
Zayıf erkek çocuklarını tedirgin edebilir herhalde. Kendine güveni olmayan insanlar vakit ayırmayın
00 Yorumla - +1 yıl
istekli bayan ya da erkek. sınırları zorlar. aldatmaya meyillidir.
00 Yorumla İstekli olması benim için çok iyi. Dozunda olduğu sürece iyi hem de çok iyi.
00 Yorumla- +1 yıl
İstekli kadın erkeği de isteklendirir ki böyle bi durumda doymama şansın yok
00 Yorumla Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf bir garı isen değerlisin bak
00 Yorumla- +1 yıl
Sorun aslında sevgilinde, istekli kadınların nasıl tatmin edileceğini bilmiyor anlaşılan
00 Yorumla Kişiden kişiye değişir. Ama sabaha kadar sevişmek gibisi var mı ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Öyle biri çıkmadı ki hep korkuyorlar tabi mutluluktan ağlayanlar oldu sonunda
00 Yorumla- +1 yıl
Neden Tedirgin olayım ki istekli kadın çok iyidir ve ben çok severim arzulu kadınları
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır ben istekli kadınları çok severim çok istekli korkutmaz aksine daha çok hoşuma gider
00 Yorumla Arkadaş insanlar nekadar şanslı olduğunu anlamayip birde bunu dert ediyorlar ☺️
02 Yorumla- +1 yıl
Başta benimkiler de seviniyordu ama sonra ben onların doyurmasının söylediğimde ya diyordum bitirelim ya da ben başkaları ile de olayım çünkü ben aldatmam diyordum kabul eden de oldu ağlayıp zırlayıp isyan eden de oldu özetle bitirdim hepsiyle olmuyor öyle çünkü.
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İstek tenhada değil sahada ölçülüyor. İlişkin yoksa ya da evli değilsen isteğin ne kadar yüksek olduğunu anlayamazsın
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben aktif cinsellik yaşamadan bilmiyordum mesela istekli olduğumu ama sonra partnerlerimle sexe bağlayınca ben hep çok zor doyuyor ya da doymuyordum ondan hep bitti. Onlar çünkğ yetirmiyordu bana ve kıskanıyorlardı
- Cevap sahibi+1 yıl
İşte sen böyle istekli sayılır , yalnız hiç biri seni doyuramadı mı
- +1 yıl
No. Yani olay sadece fiziktenitmiyor. Fiziksel doyursa ruhsal doyuramadı ruhsal doyursa fiziksel doyuramadı
- Cevap sahibi+1 yıl
@ofsıkıldımyine sana aşkla karışık bir ilişki lazım demek. Tutkulu sert 🔥
- +1 yıl
Yes
- Cevap sahibi+1 yıl
@ofsıkıldımyine eklesem konuşabilir miyiz
Bana niye denk gelmiyo böylesi 3. Den sonra yeter diyen oldu en isteklisi
00 Yorumla- +1 yıl
Oyle biriyle evlenirsen hayatin boyunca açlik cekersin. Onunde yemek varken yiyememek seni cok uzer yorar hayattan biktirir
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
İstekli olmak tedirgin edebilir çünkü zevk almasan aldatma ihtimalin doğar.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Kadın zaten sexe meraklı olmasa adam der aman zaten bu benle zorla yapıyor başkasıyla da yapmaz.
- Cevap sahibi+1 yıl
Tam olarak öyle değil belki o adamı istemiyorda olabilir.
- +1 yıl
Yok be yarın tam tersi olur minnoşluk yapmasın hiç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı. ben gayet severim de seninkinin gözü korkmuş galiba
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
psikoloji bu durumu %100 etkiliyor o yüzden çok kasmasın kendini söyle
00 Yorumla Aksine daha da istekli yapar , şu devirde bu biraz zor ama 😅
00 Yorumla- +1 yıl
Harun abi kullanma dedim şu mereti.
21 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yok be yalan atıyor aklın sıra sen daha fazlası gozuk diye yatağa bir geçin bakalım kucağından indiriyor mu seni sabaha kadar
00 Yorumla - +1 yıl
120 kilo mu bu adam ne bu özgüvensizlik
04 Yorumla- Soran+1 yıl
190 boyunda 85 kilo..
- +1 yıl
obez olsa gtten göbekten içine kaçar dersin de öyle de değil
- Soran+1 yıl
Sporcu birde desem...
- +1 yıl
sporcuysa kendine güvenmesi lazım
bence korktuğu nokta farklı
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Onu da anladım zaten de bizim hiç birbirimize güvensizliğimiz olmadı ben daha istekliyim bunu o da bende biliyoruz ve yıllar sonra tekrar isteyen evlenelim diyen o oldu en başta çünkü böyle diyor ama böyle de olmasan Evliliğe falan yanaşmazdim diyor anlamadım ki
- Soran+1 yıl
Ben doyuramazsam aldatır mı beni gibisinden düşünceler..
Kıçını yalamak istiyorum 😍😋
00 YorumlaŞahsen benim hoşuma gider
00 Yorumla- +1 yıl
Benim hoşuma gider
00 Yorumla - +1 yıl
Belki zaman sonra bitiyor
00 Yorumla - +1 yıl
Sadakatsizlik olabilir. Bu da korkutur.
00 Yorumla Yatağa geçince açılır o merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Asla ben tedirgin olmam
00 Yorumlalibidosuz olmaz evlilik çoooookkkkk zoooorrrr
00 Yorumla- +1 yıl
Evet ünkü ona yetemeyip aldatılırmıyım endişesi
00 Yorumla Ay ben de oyleyim umarim boyle bisi yasamam 😞
01 Yorumla- +1 yıl
Akrepmisin? Doymasan takviye alırsın
00 Yorumla - +1 yıl
sevgilin çok şanslı ;)
00 Yorumla - +1 yıl
Benim hoşuma gider daha çok
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kanka gerçekten dediğin gibiysen sana sormak istediklerim var ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Senn kadar istekli değil mi
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Tedirgin olmuş ki söylemiş.
216 Yorumla- +1 yıl
Sen peki tedirgin olur musun
- Cevap sahibi+1 yıl
Kadının istekli olmasından ben niye tedirgin olayım ki
- +1 yıl
Erkeğin çok istekli olursa diyorum bende
- Cevap sahibi+1 yıl
kadın için sorun değil bence
- +1 yıl
Normalde doyumsuz ve istekli misin sende
- Cevap sahibi+1 yıl
galiba evet
- +1 yıl
Sertliği seviyo musun o anki istek ve arzuyla
- +1 yıl
Partnerin gittikçe çok sert davranabilir mi o anki zevkin vermiş olduğu hazla
- Cevap sahibi+1 yıl
Merak ediyorum, sen nasıl hergün bir şekilde yazdıklarıma yorum yapıyorsun. )))
- +1 yıl
Nasıl yani 😊 hep senin yorumlara mi yaziyorum ben 😉
- Cevap sahibi+1 yıl
Bir şekilde karşılaşıyoruz.
- +1 yıl
X per puanın var mı?
- Cevap sahibi+1 yıl
çoook
- +1 yıl
Ki kesin var yoksa 4 x per olmadan cinsellik sorularına yorum yapılamıyor.
- +1 yıl
Özele gel şimdiden teşekkürler 😊👍
- +1 yıl
Yaş araligin doğru mu bu arada ve evli misin
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Burçlarınız ne?
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben koç o terazi..
- Cevap sahibi+1 yıl
Terazi erkeğiini de korkuttuysan 😂😂🤭🤭🤭
- Soran+1 yıl
Canım teraziler çok aktif zaten değiller cinsellik anlamında konuşursak.. ben aslan çok beğeniyordum. mesela kendimden sonra aslana kefilim akrep vs diyorlar da akrep çok yavaş durağan sarmıyor çok
- Cevap sahibi+1 yıl
Terazi burcu bence en horny burçlardan bir tanesi. Seninkinin haritası farklı muhtemelen
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Havking gibi mi olmak istiyon
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayır aksine istekli olmasını isterim
00 Yorumla Senle evlensem daha allahtan ne istiyim
07 Yorumla- Soran+1 yıl
O da o yüzden evleniyor bence hem. dert yanıyor hemde yok böyle olsun diyor anlamadım
- Soran+1 yıl
Bana da öyle geldi ama Allah'ın izniyle öyle bir şey olamaz biz hiç güvensizlik yaşatmadık birbirimize demek ki ister istemez insan düşünüyor
- +1 yıl
Bence de öyle. Hana da hem seviniyorlardı ama beni tatmin edemedikleri için de kıskanç ve ezik hissedip korkuyorlardı. Hepsini de terk ettim zaten sonunda sıkıldım başkaları ile olmak içim. Yani erkek ya kadını elinde tutmak için çalışacak ya da paylaşmayı kabul edecek bu kadar basit. Bunu kabul eden erkek var yani.
- +1 yıl
Evet ediyorum zaten. Yani buluşmadan önce kriterlerime uymuyorsa hiç buluşup duygusal fiziksel yakınlık kurmuyor eliyorum. Yoksa çünkğ kriterlerime uymazsa boşuna başla bitir oluyor
- +1 yıl
Bence sen seni duyurabilecek erkekle evlen
00 Yorumla - +1 yıl
Beni ürkütmez açikcası
00 Yorumla - +1 yıl
Yok nerde şöyle istekli bi
Kız bulamadım00 Yorumla - +1 yıl
Bilâkis daha çok iştahlandırıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle bir şey olacagını sanmıyorum dogal bir şey bu
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Devamını Gör(64)