Her koç aynı oldgunu düşünmüyorum.. yumusak başlar sert bitirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koçum ama yorumlardaki gibi sert olmaktan yana değilim genel anlamda vücudu keşfetmek sevişmek önceliğim kadının kendini bırakmasını önemli yönlendirilmeyi sevmem
0
51 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında kast ettiğim bu baskın olmak, peki nasıl kadınlardan hoşlanorsın söz dinleyen uyumlu insanlardan mı
Koç zaten kendisi yönlendirmeyi baskın olmayı sever kendisi gibi bi kadınla anlaşamaz karşı taraf daha uyumlu sakin olaylara geniş bakan koçu sakinleştirecek birisi olmalı ben de öyle isterdim
Makatı neden yaparlar ben de anlamıyorum daha güzel olana müsade edilmiş zaten. Ama kadınlar bu konudaki tutumlarını ilişki esnasında esnetebiliyorlar o an ki haz farklı deneyimler istiyor heralde. O yüzden sordum
Sen de içindesin gibi. Hayır her türlü askerlik yapacaktım zaten en azından 12 aylık olsun maaşlı olsun dedim vatan borcu yani şu an meslek olarak değil
Geçinmek zor ama devir de kötü bilmiyorum ben eşimin erkeklerin bulunduğu bir ortamda çalışmasına sıcak bakmıyorum dışarıda aldatmayan insan çok az bedenen olmasa bile zihnen. Buna da ortam hazırlamak istemiyorum benim düşüncem tabi
Kadına ilgiyle erkeğe ilgi bir olmaz gibi. Bir de benim bölüm inşaat. Bu zamana kadar kadın görmedik bundan sonra da göreceğim ortamlarda bulunmam bulunsam da dediğim gibi erkeğe ilgi yok herkes işinde gücünde. Ama kadın sürekli mercek altında bi ilgi bi alaka bi çıkalım kahve içelim yemeği beraber yiyelim vs vs. Bu da ister istemez arada bi hissiyat oluşturuyor kimsenin kalbi taş değil herkes irade sahibi de değil benim eşimin nasıl bir kadın olduğunu da yıllar geçmeden bilemem haliyle. O yüzden böyle bir ortama içim ısınmıyor
Olur tabi sadece erkeklerle muhatap olmayacaksa çalışabilir. Ama şu bir gerçek kadınlık cidden zor çünkü evi çeviren onlar yemeği temizliği çamaşırı. Hem çalışıp hem bunları yapmak insanı yorar erken çökertir. Elbette erkek yardım eder ama bi yere kadar. Yani ben eve geldiğimde benim gibi yorgun bitkin yemeğin temizliğin çamaşırın halledilmesini isteyen bir eş istemem şahsen. Çünkü ben bunun için evlenmiyorum bana ilgili evini çevirecek bir eşe ihtiyaç duyuyorum. Paraya değil. Tabi herkesin düşüncesi farklı kimisi huzurdansa parayı tercih eder derin mevzular
Ya bunları illaki yaşamak gerek yok düşününce görünen şeyler zaten. O iş yüzünden evde huzur kaçacaksa ne yapayım o parayı. Ha erkek de eşi çalışsın ister o zaman kuzu kuzu geçinirler erkek de her şeye razı olur. Öyle erkek çok bu devirde 😊yeter ki para gelsin eşi nerde çalışırsa çalışsın
Şöyle eve gittiğimde işte derdimin dermanı diyebileceğim her zaman arkamda duracak derdimle dertlenecek bana rakip değil de yoldaş olacak yanında çekinmeyeceğim sıkılmayacağım bir eşle kendi halimde yaşamak. Aslında herkes aynı şeyi bekliyor da kimse kendinden ödün vermek istemiyor gurur kibir kin saygısızlık rekabet derken. Peki senin?
normalde mantıklı konuşabilen ve benimle iletişimi kuvettli olmasıni isterim kendi sözümü dinletme vs gibi bi kafa yapısında değilim her kararı beraber almak bana daha makul geliyor. fakat cinsellikte dominant olmak hoşuma gider. söz dinlemese bile dinletirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Burçların Cinselliğe Bakış Açıları Nasıldır? ↗
Her koç aynı oldgunu düşünmüyorum.. yumusak başlar sert bitirim
Koçum ama yorumlardaki gibi sert olmaktan yana değilim genel anlamda vücudu keşfetmek sevişmek önceliğim kadının kendini bırakmasını önemli yönlendirilmeyi sevmem
Aslında kast ettiğim bu baskın olmak, peki nasıl kadınlardan hoşlanorsın söz dinleyen uyumlu insanlardan mı
Koç zaten kendisi yönlendirmeyi baskın olmayı sever kendisi gibi bi kadınla anlaşamaz karşı taraf daha uyumlu sakin olaylara geniş bakan koçu sakinleştirecek birisi olmalı ben de öyle isterdim
Kesinlikle, akrep bi kadınla beraberliğin oldu mu
Yeni ayrıldık. Çünkü olmuyor iki baskın karakter çok üzülüyor
Ben de akrebim ama baskın değilim
Yükselenin ne
Oğlak
Oğlak da baskındır ama sen neden böyle oldun jdjd annem oğlak o da tehlikeli bi burç akrep de kdndj fena
Bilmiyorum tercih meselesi 🤣
Sen cinsellikte sert mi yumuşak mı taraftarısın
Sert ama arada yumuşak
Başta ve sonda yumuşak aralarda sert nasıl
Güzel
Küfredilmesi peki? Bana anlamsız geliyor ama hoşuna gider mi
Ne olduğuna bağlı çok pis şeyler sevmem ama biraz argo güzel
Makattan ilişki peki denenebilir mi
Ben istemiyorum
Makatı neden yaparlar ben de anlamıyorum daha güzel olana müsade edilmiş zaten. Ama kadınlar bu konudaki tutumlarını ilişki esnasında esnetebiliyorlar o an ki haz farklı deneyimler istiyor heralde. O yüzden sordum
Bana iğrenç geliyor zaten dini hassasiyetlersen dolayı da istemiyorum
Haklısın üzerine lanet edilen bir hareket. Sağlık açısından da sıkıntı. Her şey usulünce güzel
Kesinlikle, daha önce yaşadınız mı birliktelik
Hayır. 25 yıllık bir birikmişlik tabi insanı yoruyor 😂 hayal dünyam gelişiyor ama bu kadar geliştiği yeter jdjd siz yaşadınız mı
Hayır, karşınıza hayırlı biri çıkar inşallah
İnşallah. Bilmukabele
Allah razı olsun
Sizi tanıma şansımız yok heralde
Ben buradan tanışmayı uygun bulmuyorum aslında sadece bilmediklerimi öğrenmek istiyorum, bir şey merak ettim mesleğiniz nedir özel değilse
Burası günah yuvası olarak görülüyor heralde. Normalde inşaat mühendisiyim ama şu an askeri subayım
Evet öyle maalesef, kutsal bir göreviniz var Allah muvaffak etsin, askerliği çok mu istediniz
Sen de içindesin gibi. Hayır her türlü askerlik yapacaktım zaten en azından 12 aylık olsun maaşlı olsun dedim vatan borcu yani şu an meslek olarak değil
Mesleğini yapmayı düşünüyorsun yani
Farklı dönemlerdeyiz. İnşaat mühendisliği şart değil hayata nereden tutunursak kar. Sizin bölüm neydi okuyor musunuz
Evet iktisat okuyorum
Seviyor musun peki yoksa diplomam olsun için mi
Diploma için, peki evlendiğinde eşinin çalışmasını ister misin
Çoğu kişi farklı düşünebilir ama ben istemem. Mezun olunca ne düşünüyorsun
Bu zamanda geçinmek zor malum ama eşimin iyi bir geliri olursa belki çalışmam
Geçinmek zor ama devir de kötü bilmiyorum ben eşimin erkeklerin bulunduğu bir ortamda çalışmasına sıcak bakmıyorum dışarıda aldatmayan insan çok az bedenen olmasa bile zihnen. Buna da ortam hazırlamak istemiyorum benim düşüncem tabi
Yoksa bakıldığında tabi bi ek gelir olsa güzel olur
Ama sen de bi noktada dışarıda çalışacaksın bi kadınla illa muhattap olman gerekecek
Kadına ilgiyle erkeğe ilgi bir olmaz gibi. Bir de benim bölüm inşaat. Bu zamana kadar kadın görmedik bundan sonra da göreceğim ortamlarda bulunmam bulunsam da dediğim gibi erkeğe ilgi yok herkes işinde gücünde. Ama kadın sürekli mercek altında bi ilgi bi alaka bi çıkalım kahve içelim yemeği beraber yiyelim vs vs. Bu da ister istemez arada bi hissiyat oluşturuyor kimsenin kalbi taş değil herkes irade sahibi de değil benim eşimin nasıl bir kadın olduğunu da yıllar geçmeden bilemem haliyle. O yüzden böyle bir ortama içim ısınmıyor
Ortam uygun olursa olur diyor musun peki
Olur tabi sadece erkeklerle muhatap olmayacaksa çalışabilir. Ama şu bir gerçek kadınlık cidden zor çünkü evi çeviren onlar yemeği temizliği çamaşırı. Hem çalışıp hem bunları yapmak insanı yorar erken çökertir. Elbette erkek yardım eder ama bi yere kadar. Yani ben eve geldiğimde benim gibi yorgun bitkin yemeğin temizliğin çamaşırın halledilmesini isteyen bir eş istemem şahsen. Çünkü ben bunun için evlenmiyorum bana ilgili evini çevirecek bir eşe ihtiyaç duyuyorum. Paraya değil. Tabi herkesin düşüncesi farklı kimisi huzurdansa parayı tercih eder derin mevzular
Evet bir de işin stresi çok yorar , kadın daha çabuk yorulur ve stresi yansıtır eşiyle ilişkisine
Ya bunları illaki yaşamak gerek yok düşününce görünen şeyler zaten. O iş yüzünden evde huzur kaçacaksa ne yapayım o parayı. Ha erkek de eşi çalışsın ister o zaman kuzu kuzu geçinirler erkek de her şeye razı olur. Öyle erkek çok bu devirde 😊yeter ki para gelsin eşi nerde çalışırsa çalışsın
Evet doğru haklısın, peki beklentin nedir evlilikten
Şöyle eve gittiğimde işte derdimin dermanı diyebileceğim her zaman arkamda duracak derdimle dertlenecek bana rakip değil de yoldaş olacak yanında çekinmeyeceğim sıkılmayacağım bir eşle kendi halimde yaşamak. Aslında herkes aynı şeyi bekliyor da kimse kendinden ödün vermek istemiyor gurur kibir kin saygısızlık rekabet derken. Peki senin?
Ben de ömrüm boyunca beni sevecek anlayacak koruyacak birini isterdim
Neden olmasın ki
Kısmet bakalım
Bakalım
ben koç burcuyum. sert dominant olmayı severim
Karakter olarak daha söz dinleyen kadınlardab hoşlanıyosun o zaman
normalde mantıklı konuşabilen ve benimle iletişimi kuvettli olmasıni isterim kendi sözümü dinletme vs gibi bi kafa yapısında değilim her kararı beraber almak bana daha makul geliyor. fakat cinsellikte dominant olmak hoşuma gider. söz dinlemese bile dinletirim
Aslında kast ettiğim zorla yaptırma değil de hayatın içinde uyumlu olanlar kadınlar yani
aynen
Akrep bir kadınla oldun mı
hayır
Sert sever
Nereden biliyosun
Gördüm cunku
Kız arkadaşın mi
Aynen baya sert sever
Koç Burcu yum
Nasıl kadınlardan hoşlanırsın cinsellikte ve sosyal hayatta
Açık dekolteli şeyler giyinen ve rahat olan kızlar daha çok ilgimi çeker.
Ben tam tersiyim tüh🤣
Ama bizi kimsenin tanımadığı yerlerde olacak bu durum
Basıp geçer ilgisizlerdir
Kimden biliyosunuz
Bir partnerim deger gormediginden boynuzluyordu
Sana tam anlamıyla anlatabilirim
Senin burcun ne
İkizler kanka
Senin ne
Akrep, sevgilin mi oldu
Evet ondan dedim konuşalımm diye yazcaksan instaami vereyim
Verebilirsin