Birisinin size çok güzel veya çok yakışıklısın demesi sizi tatmin ediyor mu?

Birisinin size çok güzel veya çok yakışıklısın demesi sizi tatmin ediyor mu?
Kimseden begeni ilgi sevgi ne bileyim kıymet görmeyi beklemem isteyen bunları gösterir zaten 🙂 ben kendime yeterim kendi kendime değerde ilgide sevgide kıymet de veririm insanların verdiği hiç bir şey benj tatmin etmez heleki içten gelmiyor ve yapmacık ise bunlar 🙂
Hayır artık bu laflara karnım doyduğu için tatmin etmiyor artık sıradan geliyor, neredeyse 5 yaşımdan beri karşı cinsten sürekli duyduğum şeyler bunlar.
Sadece bir insanın demesi beni tatmin eder. O kişisi kendisini biliyor.
Ohhh 😍
Hoşuma gider tabi bir kızın iltifatı biz erkekler için baya uzun sürüyor etkili oluyor kadınlarda bu durum öyle değildir mesela onlar hergün alır iltifat takmazlar ama durum bizde farklı
Cevap
6Cevap
Tatmin ediyor tabi ki, ama çok kısa süreli. sonra yalnız olduğum için yine mutsuz oluyorum
Ben kendimi biliyorum zaten..
Yakışıklısın dediklerinde yalan söylediklerini ispatlıyorlar mesela.. 😄
Hep kandırıyorlar zaten 😂
Güzelsin derler ama bende kendimi beğeniyorum zaten... Birilerinin demesini de ihtiyaç duymuyorum😅
Cinsiyeti ne olursa olsun yakışıklı demesi hoşuma gider haliyle. Ama biri bana yakışıklı dedi diye tatmin olmam
Lafa inanmıyorum. Tatmin olmam için beni gördüğünde gözlerinin içinin parlaması lazım, beni duyduğunda yapma yanarız demesi lazım 😂😂
Hareketine , gözlerine her şeyine yansıması lazım söz yetmez
Hayır etmiyor çünkü ben zaten bunu biliyorum 😉😅😅
değilde kızın öffff demesi beğenmekten çok iğrenmek gibi olmuş
Hayır tatmin etmiyor.
Hiç etki etmiyor bana
Herkesin hoşuna gider bence :)
Ay yok, korkutuyor beni😨
tatmin değil tahrik ediyor
etmiyor ahshs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?