5 yıllık sevgilim vardı. Hayatımda ilk sevgilimdi. Elimi tutmaya kıyamıyor diye seviyordum onu. Üniversiteye gittiğim zaman şehir dışına yanıma geldi bana destek olmak için. O gün erkenden yurda dönünce trip attı günü onunla geçirdim. Saati kaçırdım mecbur aynı yerde kaldık. Sadece uyuyalım dedim. İlk sarıldı sonra zorla gögüsümü tutup emmeye çalıştı yapma diye kaçtım. Elimi kendi penisine attı. Böyle yapacaksın buranın ismi şu diye anlattı. Zorla ağzıma vermeye çalıştı. Ön veya arkadan ilişkiye girmedi görmedi dokunmadı da. Gögüsümü de karanlıkt olduğu için görmedi. Bi ara duşa girdi bekledi baya çıkınca da yanıma gelmeni istedim niye gelmedin vs dedi. Ordan çıktıgım an ayrıldım. Banyoda kendimi kaç defa yıkadım keseledim bilmiyorum. Vücudumu koparıp atmak istiyorum. Hatta kendimi asmak. Çok ciddiyim. Kendimi kirlenmiş ve iğrenç hissediyorum. Ne yapmalıyım. İntihar çözüm müdür kirlenmiş mi oldum. Birde ilk sevgilimdi
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Ek Olarak : Hayatın her bir alanında mücadele vardır evde sokakta işte aklınıza neresi geliyor ise tam olarak orada insanın, olduğu yerde bu olur bakın ekmeği dahi ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz saniye midemize gidiyor bu dahi bir çaba gerektiriyor nihayetin de üstelik nefes alıp veriyorsak anlarız ki hikayemiz halen daha devam ediyor o halde geç kalmayız, her ne varsa bunun farkındalığı ile davranmak en sağlıklısı.
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız öncelikle teşekkür ederim ama benim takıldıgım ilerde bir eşim olursa onun gözünde kullanılmış kirli gibi gözükmek
Soran+1 yılBöyle durmuyor mu
- +1 yıl
Hayır.
Henüz kaç yaşındasınız bilgim yok ama bakın siz zaten karşı çıkmışsınız aksine kendinize ona bıraksaydınız ve teslim olsaydınız o zaman, cinsellik yaşamış olacaktınız ama geri adım atmışsınız.
İnsan yaşayarak görüyor anlıyor bir çok durumu takılmayın, buna aldırış etmeyin önünüze bakarak kendinize odaklanarak ilerleyin.
Soran+1 yıl21 yaşındayım Allah bizden razı olsun. Kafayı yiyip duruyordum. Bir erkeğin böyle düşünmesi beni çok rahat ettirdi. Çok teşekkür ederim. Son bir şey daha sorabilir miyim
- +1 yıl
Allah sizden de razı olsun.
Elbette tabi ki buyrun?
Soran+1 yılBiraz garip bir soru olacak ama ben bu şeyden sonra bir anda eşim bakire olduğumu anlar mı diye çok takıntı yapmaya başladım. Kan gelmese bile anlar mı erkekler illaki gelir ama ya gelmese de anlar mı
- +1 yıl
Bakire olduğunuzu anlar, gönlünüz ferah olsun.
Siz ilişkiye girmemişsiniz zaten, bu tür bir düşünceye kapılmayın..
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim. Yani ilişki esnasında anlaşılır dimi
- +1 yıl
Elbette anlaşılır mutlaka.
Siz kendinize olan inancı, güveni kaybetmeyin.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tekrardan
- +1 yıl
Rica ederim..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuçta sevdiğin kişi değil mi 5 yıl olmuş çok süre kullanmak istese ilk günden zorlardı seni, epey beklemiş zaman geçmiş pişman olmana gerek yok sonuçta çok ileri gitmemiş bir duygusu olmasa beklemezdi
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsonuçta karşılıklı sevgi varsa zaten karşı koyamaz insan duygularına , sen onu sevmiyor musun veya korkuların var cinsellik
Soran+1 yılPeki kullanılmış gibi olmuyor muyum kirlenmiş gibi
Cevap sahibi+1 yılhayır iki birbirini seven insan sonuçta sende ona karşı arzu yok mu insan sevdiğine dokunmak ister, seni hiç sevgi emek vermeden , hemen ilişki istese kullanılmış olurdun ,5 yıl sevgi emek vermezdi kullanmak isteyen insan, kullanmak isteyen merak etmez arayıp, ileriye yönelik bir şeyler düşünüyor mu , aileni merak ediyor mu, fikirlerini , iltifat ediyordur , seven insan farklı gözle bakar arkadaş olarak gören insan alıcı gözüyle bakmaz, sahiplenici ve kıskançlığını belli etmemeye çalışıyorsa, eli ayağına dolaşıyor, heyecanlanıyorsa, çocuk gibi ) seviyordur gizlemeye çalışıyordur, uzun süreler vakit geçirmeye çalışır, sürekli telefonu kapatmak istemez, zarf at bakalım şu ünlüden çok hoşlanıyorum diye uzun uzun ne tepki verecek ölç.
https://www.youtube.com/watch?v=QZE5uA0NvIY
https://www.youtube.com/watch?v=jnRk0OFfYUg
https://www.youtube.com/watch?v=vvFo9dQ5SDQ
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılMerhaba, kesinlikle bir çözüm değildir bahsettiğin şey. Sen bir tecrübe yasamissin, ilişkine ve sana zerre saygı duymayan birinin, gerçek yüzünü görmüşsün. Ne ilişki nede farkli bir durum yaşanmış, ayrılmakla en doğru kararı vermissin. Sana ve senin düşüncelerine saygı göstermesi gerekirdi. Kendine haksızlık etme bis yere.
14 Yorumla
Soran+1 yılKendim kirlenmiş olmuyor muyum yani bunu yaşayan kızlara öyle diyorlar genelde
- +1 yıl
Yaşadıkların senin isteğin dışında olan şeyler, bunu bilerek isteyerek yaşamak ayrı, zorla yaşamak ayrı.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🤗🤗
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılHayir elbette. Sakin uzulmeyin, bunu yapan karaktersiz uzulsun. Zamanla unutursunuz umarim. :/
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
- +1 yıl
Rica ederim. 🙏
+1 yılBu psikolojiden kurtul kirlenmiş olmuyorsun. Ona bir daha yaklaşma sevgili olarak görmüyor istemiyorsan.
111 Yorumla
Soran+1 yılAsla yaklaşmam. zaten ayrıldım. Ama benim kimseyle çıkmazken ilk sevgilimde bunları yaşamam sanki kendimi genel ev kadınları ya da her haltı yiyen kızlar gibi hissetmeme sebep verdi
- +1 yıl
5 yıllık sevgili diyorsun o anki düşünceni söyleseydin
Soran+1 yılSöyledim ama bunlar normal insanlar 3 günde tanıştığı ile yapıyor dedi
- +1 yıl
Günümüz öyle maalesef
Soran+1 yılBenim maruz kaldığım da iğrenç bir durum dimi. Yani kirlenmek ne demek
- +1 yıl
Rızan yoksa igrenç bir durum
- +1 yıl
Ama 5 yıllık bir geçmiş ve ileriye dönük hayaller varsa oda bu durumdan dolayı adım atmıştır
Soran+1 yılYa peki ben şu an ayrıldım ondan ama ilerde sevgilim eşim olunca ona bunu anlatmalı mıyım. Cinsel ilişkin oldu mu dediğinde evet mi demem gerekiyor
- +1 yıl
Cinsel ilişki yaşamamışsın. O nedenle anlatılacak bir şey yok.
Soran+1 yılYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Sevgili degilmiş o sevgili olsaydı sana böyle sapıkca davranmazdı sevgili dedigin kıyamaz sakınır kadına zorbalık yapmaz
113 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Soran+1 yılOysaki o hep derdi ki seninle düşündüğüm için böyleyim
Soran+1 yılBeni o bırakmadı ki bana bunu yaptığı için ben onu bıraktım
Soran+1 yılYaa😂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten iyi geldiniz
Soran+1 yılYok hayır ama atıyorum şimdi
+1 yılYa manyakmisin sen belliki gayet namusuna duskunsun ne mutlu senin gibiler varmış hatta sevin o kişinin gerçek yüzünü tanıdın
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim böyle düşünmeniz için. Yani bir erkek gözünde kullanılmış bir kız gibi değil mi
+1 yılKendi rızanla olmadı kirli olan nefistir beden değil sen istesen kirliydin ama şu an değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek gözünden kirli olmuyor mu
- +1 yıl
Bak herkes erkeğin namusu göz kapağıdır vs diyor ama kısmen doğru kısmen yanlış anlaşılma
Eger p*rno sitesine girer bakarsa çıplak kadınlara veya yolda giden yarı çıplak kadınlara öküzün trene baktığı gibi bakarsa elbette kirlenir
Yolda otobuste metroda aç vucudu sok adamın gözüne adam gözü kapalımı gidecek bu yanlış
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞunu bir kıza zorla yapan erkekler varya gurursuz onursuz hayvanın tekiler sizde boyle hayvanları nerden bulup seviyorsunuz ki..
112 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl ya, öyle düzgün bir çocuktu ki anlatamam
Cevap sahibi+1 yılNeyse sen kendini yine çok şey etme daha ilersi olmadi die şükür et birdaha da sakın ha sakın buluşma görüşme heryerden engelle
Soran+1 yılÖyle yaptım ama beni aptallığın şu ki benimle ısrarla ülke dışına tatile gitmek istiyordu. Reddedince küsüyordu bana güvenmiyor musun diyordu
Cevap sahibi+1 yılGuvenmemkle demekki hakliymişsin
Soran+1 yılEvet aynenn öyle
Cevap sahibi+1 yılErkenden kurtuldun die otur şükür et
Soran+1 yılŞükürler olsun, yani bide kendimi kirlenmiş kullanılan biri gibi hissetmesem o da iyi olacak
Cevap sahibi+1 yılYani bunu böyle his etmen bile güzel herkes gibi basite almadın herkes yapıyor demedin kendine yakistirmadin ya bu da çok güzel
Soran+1 yılGerçekten mi ya, doğru olanı bu değil mi zaten ciddi soruyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğru olan tabi bu sen başkasına bakma ama bunda da senin suçun yok sen istemeden olan şeyler bu başkalarının rahatlığı da bizi ilgilenidrmez
Soran+1 yılHaklısınız gercekten aklıma takılan tek şey ben kirlendim bir erkek gözande de öyle duruyor kullanılmış gibi duruyorum sanıyordum. İçimi çok rahat ettirdiniz çok sağolun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
kanka saçmalama sen sevmek günah degil ki insaniz bende de olmuştu sen oraya seks icin gitmemissin ki o cocuk ... sa bu senin suçun degil gusul abdesti al yoluna bak boş ver
13 Yorumla
Soran+1 yılAldım kanka ama kendimi iğrenç sanki kullanılmış gibi hissediyordum. Hani bir erkeğin gözünde kullanılmış gibi mi
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💓
+1 yılKendinden igrenmen o cocuggun sana yaptiginda cok daha buyuk bir hata ve asla bunu yapma. Baskasinin sucu sana karsu islemis olmasi senin de suclu oldugun anlamina gelmiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi pis hissediyorum gercekten sanki bir erkek gözünden kullanılan bir kız gibi mi duruyorum yani kirlenmiş dediğiniz kızlardan
- +1 yıl
Sacmalama kirlenmek se. KS yalmakla olmaz. Kirlenmek kalbinin kirlenmesi ile olur.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılBacağımın kenarına
- +1 yıl
Ariyormu seni hala
Soran+1 yılEvet it gibi peşimde
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
Bence bundan bi ders ç8kartmalısın burada senin bi suçun var o da güvenmek bi erkeğe asla güvenme bundan sonra evlilik gününe kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılAsla güvenmiyordum bir anlık mecburiyete denk geldi. İğrenç hissediyorum. Kirlenmiş mi oldum
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu demeniz beni biraz rahatlattı. Günlerdir kirlendim diye geziyorum
Ne kadar abartıyorsun ya yapmasın biter yani Kov gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım tek takıldığım kirlenmiş mi oldum
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Saçmalama kötü olmuş ama kadınların yüzde 50 si senin bu yaşadığını yaşıyor yaşandı bitti yola devam diceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılHerkes mi yaşıyor
- +1 yıl
Bende yaşadım kuzum inan hepsi geçiyor biz kirlenmedik onlar kirliydi.. üzme kendini ve bunu düşünme ❤️🌺
Soran+1 yıl@damlooşşşş sen ne güzel birisin Allah inşallah kalbin kadar güzel bir hayat versin. Benim gibi böyle istemediğin halde mi zorladı cinsel birliktelik mi yaşadınız
- +1 yıl
Yaaa kuşumm benim teşekkür ediyorum o senin güzel görüşünden kaynaklı❤️ zorla olmaya çalıştı evet bende cebelleştim ayaklarımla ittim üstüme çıkmıştı istek at istersen konuşalım aşkım
- +1 yıl
Ben senin gönlünü ferahlatırım belki rahatlarsın dertleşirsen
Soran+1 yıl@damlooşşşş atıyorum mesaj da attım
Soran+1 yıl@damlooşşşş atamadım istek atabildim
- +1 yıl
Bende yazdım kuzum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş daha fazla kendini üzme.
011 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Kirlenmedin sadece yanlış bir kişiye değer vermişsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel görüşünüz icin. Ama benim gibi şeyler yaşayanlara kirli artık gözüyle bakmıyorlar mı yoksa cinsel birliktelik yaşayıp da terk edilenlere mi diyorlar
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Bir şeyler yaşadığında kirlenmiş olmuyorsun tabi senin yaşadığın travmayı tahmin edebiliyorum sonuçta zorlama vardı
Soran+1 yılAynen öyle zorlama beni bunu düşündürüyor
- +1 yıl
Ne zaman oldu bu olay?
Soran+1 yıl2 ay
- +1 yıl
Yeni olmuş zamanla daha fazla önemsememeye başlarsın
Soran+1 yılİnşallah dediğiniz gibi olur ve alışırım normal karşılarım
- +1 yıl
Kafanı dağıtacak farklı şeyler yap intihar gibi bir saçmalığı düşünme bile
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama sen kirlenmedin ki güçlü ve temizsin
026 Yorumla
Soran+1 yılBir erkek gözünden kullanılan bir kız gibi durmuyor mu ama bunu tesilli icin demeyin doğrusu neyse onu diyin
Cevap sahibi+1 yılBenim için asla teselli değil
Cevap sahibi+1 yılSana böyleymiş gibi düşündürenler utansın
Soran+1 yılGenel olarak peki?
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeylere inanma
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak kimseye zararı olmayan kimseyi kıramayan
Cevap sahibi+1 yılVe olmayan şeylere inanıyorsun bence eski sen ile aynısın kirlenmedin değişmedin
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim
Soran+1 yılSiz cok iyisiniz ciddiyim. Çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim sende iyisin hatta senin gibi insan da çok kalmadı biliyor musun
Cevap sahibi+1 yılHayatında değişiklik dene boş olayları bir rüya gibi gör
Cevap sahibi+1 yılYeniden sayfa aç
Soran+1 yılAllah kalbini gibi güzel bir hayatt versin sizin gibisi de kalmadı inşallah hiç üzülmezsiniz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler beni düşünme ben hep destek olurum
Cevap sahibi+1 yılÖnemli olan sensin kendi geleceğin
Cevap sahibi+1 yılMesela gelecek planların falan
Cevap sahibi+1 yılBunlar baya etkiler onun için takılma
Cevap sahibi+1 yılGünaydin
Cevap sahibi+1 yılGüne stressiz başla mal insanlardan uzak
Soran+1 yılGünaydın teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
Cevap sahibi+1 yılGelecekte çok iyi konumda soru soracağını biliyorum umarım en kısa sürede olur senin gibi iyi insanlar
Cevap sahibi+1 yılHuzur veriyor
Soran+1 yılSenin gibi de öyle
Cevap sahibi+1 yılUmarım
Cevap sahibi+1 yılŞu an üniversite mi
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saçmalama
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle durmuyor mu
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen Konyalı misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır niye
Cevap sahibi+1 yılÖylesine
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini çok fazla dertleme