Aslında erkeklerin sevdiği özgür olmak sınırları sevmiyoruz, sevmeyen kadında ya işinde iyi olmayan bir partnerle kötü bir tecrübe yaşamış ve büyük bir acıya maruz kalmış ya da korkuyo ama iyi bir partner anal kadını anal bağımlısı yapar
ben haz aldığım için seviyorum ama kadınlar ise karşı tarafın tutum davranış bazı aksilikler ve isteksiz yapmaya başlaması tam hazırlanamama odaklanamadığı için sevmiyor olabilir
Erkek daha dar olduğu için penisi iyice sardığı için sevebilir kadında acıdan dolayı istemeyebilir ama her erkek ve kadın aynı değil yani sevmeyen erkekler de var aşırı zevk alan kadınlar da var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kadınların canı yandığı için sevmez
Aslında erkeklerin sevdiği özgür olmak sınırları sevmiyoruz, sevmeyen kadında ya işinde iyi olmayan bir partnerle kötü bir tecrübe yaşamış ve büyük bir acıya maruz kalmış ya da korkuyo ama iyi bir partner anal kadını anal bağımlısı yapar
ben haz aldığım için seviyorum ama kadınlar ise karşı tarafın tutum davranış bazı aksilikler ve isteksiz yapmaya başlaması tam hazırlanamama odaklanamadığı için sevmiyor olabilir
Erkek daha dar olduğu için penisi iyice sardığı için sevebilir kadında acıdan dolayı istemeyebilir ama her erkek ve kadın aynı değil yani sevmeyen erkekler de var aşırı zevk alan kadınlar da var
Erkek olarak bize yoğun haz verir dapdar olduğu. Kadınlarda da bence yapmayı bilmeyen sok Çıkar yapanlar yüzünden sevmiyorlar diye düşünüyorum.
Çok dar olduğu için caniniz yaniyor galiba kadinlar. Bizim için de penisimizi daha güzel sariyor dar olunca diye
Tam bir sapkınlıktır başka bir açıklaması olamaz , kadının bürün bedeni helal kılınmış yetmedi de b@k yolu mu kaldı haramdır ve kadına hakarettir
Seven kadın çok. Kendini çok kasma direk zevkini alirsjn
Dar olan Hissiyatı daha çok verir geniş olan gir çık boşa kürek çeker misali
Kişiden kişiye değişir, illaki zevk alanlar varki yapılıyor
Pozisyon güzel çünkü
Bide domaltıp arkadan saçlarını tutacaksın ve şaplak atacaksın
Benim eşim analda çok seviyor anal yaparken vajinasından inanılmaz derecede zevk suyu geliyor
Bana da kocaman bir şey girse ben de istemezdim asdjdk
Anal dar ve kurudur. Erkeklere 2 katı zevk kadınlara da acı verir
Daha dar olduğu, girmek çok zevkli ama, kadın istemezse yapmam, isterse ancak.
Kadınlar acıdan sevmez erkeklerse darlığından sever
Analı çekici bulduğu kızlarda ister bir erkek ama sevdiği kadın için aklına bile getirmez.
Erkeğe girsin bak erkek seviyormu asıl o zaman adil olur 🤣🤣
Erkeklere giren çıkan bişey yok da ondan.
Anal yapmaktansa oral yapmayi tercih ederimmm.
Analda kadının zevk almayıp erkeğin aldığı söyleniyor
Yanlis
Bence çoğul kullanma nefret ediyorum ben asla yapmam asla da yapmadım
Daha dar diye bence ama ince penisliler kendini avutsun diye de anal yapılmaz..
Anal yapıp kendilerini tatmin edeckler diye düşünüyorum 😂😅
Can yakıcı çünkü denemez olaydım...
Yapan malmış bodozlama girmiş ondan canım kimse anal yaparken vajinayı okşayarak kadın çok çabuk ve zevkle orgazm oluyor
Dar delik sevdası
kadınlar analdan zevk almazlar
O ya rak bizede girse bizde sevmek mk
Şahsen ve bilakis ben de sevmem😀
kadının yerinde erkek olsa erkek de sevmez
Çok mu acıyor
@Pars288 bilmem acıyordur
Öyle bir yazmışın ki sanki deneyimlemiş gibiydin asddfg
@Pars288 vxbsbs
Herkes için geçerli değil
Denemedim denemeyide dusunmuyorum
acıdığı için ve sağlıklı değil