Cinsel Yaşam Meme emildikçe rengi değişir ve rengi kalıcı mı olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Meme emildikce rengi değişir mi ve rengi kalıcı mı olur?#cinsel Meme emildikçe rengi değişir ve rengi kalıcı mı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Rengi koyulaşır ama. kalici olmaz örnek vereyim boyunu emdikten sonra morarir ama sonra düzelir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay oldu biraz azaldı ama geçmiyor nedendir Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Sağlıkçı olarak yorum yapayım.Kan yoğuştuğu için öyledir ve geçer ama süreç uzundur Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Uzun uzun emdiği için olabilir Yorumla Soran +1 yıl Evet bu defa cok fazla emdi normalde çabuk iyilesirdi 2 haftaya falan ama bu defa geçmiyor eczaneden hirudoid aldım kullanıyorum geçiyor gibi oluyor ama sonra yine aynı oluyor bu durum cok rahatsız etmeye başladı öneriniz varsa söyler misiniz Yorumla Soran +1 yıl Yani mor gibi de değil kırmızımsı morumsu durumda Şu an koyu bi morluk değil Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Kanka önerim masaj yapıp kan yoğunluğunu dağıtman lazım Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Aynen aynne kanka biliyorum o durumu Yorumla Soran +1 yıl Ya peki bu cok uzun sürer mi böyle 1 ayi geçti ya korkuyorum kalıcı olur diye Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Detaylı şekilde ne yapman gerektiğini anlatayım Yorumla
Berkatıcı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Öyle bir şey yok kan toplanmasından olabilir ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanmam. Belki hafif koyulaşma ama pigmentlerle alakalı durum sanırım 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Neresini emdi? 0 0 Yorumla
BilginXd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Çok uzun süre mi emdi? İsirdiysa zor gever 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet sanırım 1 ay oldu duzelmedi Yorumla BilginXd +1 yıl Kaç dk emdi? İki göğüs birden mi oldu Yorumla
Blgchassan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hayır kalıcı olmaz cok farklı kiside denedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benimde öyleydi ama bu defa geçmiyor nedendir acaba Yorumla Blgchassan +1 yıl Dm gel anlatayım Yorumla Blgchassan +1 yıl Kötü anlamda demedim bunu Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. hıhım srnse yakat 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
MrFantastic75 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. hayır kan toplandıgı ıcın morarır sadece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Rengi koyulaşır ama. kalici olmaz örnek vereyim boyunu emdikten sonra morarir ama sonra düzelir
1 ay oldu biraz azaldı ama geçmiyor nedendir
Sağlıkçı olarak yorum yapayım.
Kan yoğuştuğu için öyledir ve geçer ama süreç uzundur
Uzun uzun emdiği için olabilir
Evet bu defa cok fazla emdi normalde çabuk iyilesirdi 2 haftaya falan ama bu defa geçmiyor eczaneden hirudoid aldım kullanıyorum geçiyor gibi oluyor ama sonra yine aynı oluyor bu durum cok rahatsız etmeye başladı öneriniz varsa söyler misiniz
Yani mor gibi de değil kırmızımsı morumsu durumda Şu an koyu bi morluk değil
Kanka önerim masaj yapıp kan yoğunluğunu dağıtman lazım
Aynen aynne kanka biliyorum o durumu
Ya peki bu cok uzun sürer mi böyle 1 ayi geçti ya korkuyorum kalıcı olur diye
Detaylı şekilde ne yapman gerektiğini anlatayım
Öyle bir şey yok kan toplanmasından olabilir ama
Sanmam. Belki hafif koyulaşma ama pigmentlerle alakalı durum sanırım
Rengi değişir ama kalıcı olmaz
morartma durumu dışında olmaz
Meme bulursak inşallah
degismez hafif acılır sadec oakdar
No conteks fizyoloji