Sevgilim ile 5 yıldır sevgiliyiz artık onunla cinsel ilişki düşündügümü söylelelimiyim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevişmekten mi seks yapmaktan mı bahsediyorsun Eğer sevişmekten bahsediyorsan 5 yıldır sevişmediyseniz bundan sonra da olacağını zannetmiyorum muhtemelen kendini evliliğe saklıyordur ancak seks yapmaktan bahsediyorsan açık açık sürtünürken falan söyleyebilirsin artık içine girmek istiyorum diye veya sevişmeden hemen önce oturup konuşabilirsin artık seninle beraberlik yaşamak istiyorum sen ne düşünüyorsun diye ama fazla ısrar etme çünkü cinsel konularda ısrarcı erkekler gerçekten kadınları çok uzaklaştırıyor 5 yıllık sevgilin de olsa 5 yıllık karın da olsa Eğer ısrar edersen senden uzaklaşacaktır çünkü bir tiksinti oluşuyor ve maalesef bir insan birine karşı tiksinti duyuyorsa bir daha asla normale dönemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmak istiyorum
Kızlar Ne Diyor
5
ee tabii ki soyle ama lutfen bunu hoduk gibi belli etme gozunu seveyim kibar bir sekilde soyleyebilirsin hayir derse hic usteleme kadinlar bundan asla hoslanmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa 5 senede olmamış zaten söylesen ne olcak kız kabul etmez hem kızın aklında öyle bisi yoktur olsa 5 senedir verirdi bence o kız evlenmeden vermez o kadar beklediniz evlenin öyle girin
09 Yorumla
Soran+1 yılVerir kanka neden vermesin bir ara geçen sene söyledide ben yok dedim şimdide benim canım istiyor
Cevap sahibi+1 yılKanka evlenin helalinden yapın o sana sen ona helal olsun 5 sene sakladınız nefsinizi az daha durun haram sevdalardan hayırlı olur
Soran+1 yılKanka 17 yaşından belli sevgilim yaş 22 evlilik için biraz erken
Cevap sahibi+1 yıl2 sene daha tutun kendinizi girmeyin günaha boş yere 5 senedir tuttunuz zaten ha illa diyosan git bisiler yaşamak istiyorum De fikir alma boş yere ne desek bahane
Soran+1 yılHmm bakalım senin oldumu hiç
Cevap sahibi+1 yılBenim 2 senedir sevgilim var biz harama bulaşmadan sevmeyi tercih ediyoruz ama öteki dünyayı düşünerek karşı tarafın fikri yani bende istemem kendimi kocama saklamak isterim ortak karar yaapmicaz
Soran+1 yılEn doğrusu neyse hayırlısı olsun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılBende teşekkür ederim sizin icinde
Soran+1 yılHayırlı akşamlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılşaka mı bu ya? 5 yıl boyunca olmadıysa daha da olmaz evlenmeden sevişmez o kız hatta vajinusmus falan çıkar benden söylemesi
11 Yorumla
Soran+1 yılVajinumus ne oluyordu tam hatırlayamadım
+1 yılBeş yıldır sevgilisin evlenme teklifi et evlen
00 Yorumla
+1 yılSöyle kurtul of
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kızlar, Kız arkadaşıma artık cinsel ilişki yaşamak istediğimi söylemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat