• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Cinsellikten her geçen gün soğuyorum. Sebebi ne olabilir?

Egitimcııı
Egitimcııı Takip Et
Bilge Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
532

Eskiden çok istekli idim. Ama artık basitleşiyor gözümde. Nedeni nedir sizce?

Nedir Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
37 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Derya Alageyik
Derya Alageyik Takip Et
Aile İlişki Danışmanı
  • Cinsellik sadece beden dayalı, güdüsel çiftleşme eylemi olarak yaşanırsa bir müddet sonra, bedenler ve eylemler aynı olduğu için duyarsızlaşma yaşamanıza sebep olur.
    Bu yaşamda bir çok alanda nesnel hedefinizde en üst nokta diye belirlediğimiz yere gelmenizle yaşanabilir bir durumdur.
    Bunu değiştirecek kararlar alma ve eylemlere geçme vaktiniz gelmiş demektir.
    Ne mi?
    Ruhsal, duygusal seks. İnsanlar beşeri düzlemde tatmin sizlik, yetersizlik duygusu hissettiğinde transpersonel terapi dediğimiz, BENDEN ÖTE kısmına yol almaya başlar. Ruhunun arzu ettiği ve duygusal anlamda paylaşımda bulunacağınız, skor ya da sonuç odaklı olmayan sevişmeler, size yardımcı olacaktır. Partnerinizle erotik masaj, gözleriniz kapalı çıplak, dans, tat, doku ritüelleri uygulayabilirsiniz. Faydası olacaktır. Bunları nereden bulabilirim diye sorunuzu duyar gibiyim. Bu konuda bana başvurabilirsiniz. Keyfiniz bol, yaşantınız mucizelerle dolsun.

Psk. Özüm Derya Alageyik

15
    4 Yorumla
    • FotoModel
      FotoModel
      +1 yıl

Soruya cevabınız çok güzel. Tabiki siz de öyle.

Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      +1 yıl

Demekki cinsel hayatın kötü

Yorumla
    • FotoModel
      FotoModel
      +1 yıl

@06sevda Soruyu soran kişi cinsel heyecanını kaybetmiş bence.

Yorumla
    • sozdemir
      sozdemir
      +1 yıl

yani diyorsunuz ki klasik seks'ten uzaklaşıp , daha yaratıcı senaryolar üretmek lazım canlı tutumak için?

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Genel olarak tatmin duygusu hem fiziksel hem zihinsel hazzı içerir. Örneğin yemek yemeyi verelim; en lezzet aldığınız şeyi dahi her yediğinizde size aynı hazzı vermez. Çok açsanız daha lezzetli gelir. Bunda olduğu gibi ruh haliniz her şeyden edindiğiniz hazzı artırabilir veya çoğaltabilir. Duygu kısmındaki körelme genel olarak bakış açınızı etkileyen dış bildirimler ile aldığınız bilgiler yüzünden de olabilir. Günümüzde internet üzerinden akan bilgi (TV de aynı bunun gibidir) temiz bilgi değil dezenforme yani bozulmuş bilgileri yoğun olarak içerir. Bunları sürekli duymak/okumak yargı ve algılarınızda bozulmaya neden olur çünkü bilinç altı bunlardan kendine mahsus çıkarımlar yapar ve sizin bunlar üzerinde kontrolünüz yoktur. Bozulma ruhsal boyutta sizi etkilemeye başladığında haz duygusunda eksilmeleri algılamaya başlarsınız ve bu negatif yönde sizi manipüle eder. Bilinç altınız için bu hatalı çıkarımları için bir onay olmuş olur ve kontrolü daha fazla ele geçirir. Sorun böylece her geçen gün büyür. Psikolojinizdeki bu bozukluğu giderebilmenin yolları da vardır. Bir terapist ile bu sorunları çözebilmeniz mümkün, eşiniz ile birlikte çift terapisi işinizi görebilecektir. Fakat bütüncül psikoterapi uygulayan uzmanları tercih etmelisiniz. Çünkü bir yöntemden yeterli verimlilik alınmadığında uygulanan tedavi yöntemini değiştirerek sizin için en uygun yöntemi bulabileceklerdir. Duygusal sağlık konusunu ciddiye alırsanız bu sorunu doğru destek ile kesinlikle çözebilirsiniz. Umursamaz veya geciktirirseniz durum çok daha kötüye gidecektir çünkü bilinç altınız çıkarımlarına her yeni onayı aldığında yeni ve daha büyük problemler üretmeye devam edecektir...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• çoktaumurumda
    çoktaumurumda Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 98%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.

uzun uzun yazıp kafa karıştırmaya hiç gerek yok, siz fazla kasmayın kendinizi bunda tek suçlu erkekler, zira bu kadar bencil düşüncesiz erkek toplumundan başka şey beklenmez, kendini düşünen (her konuda) maalesef kadın hayal kırklıkları sornası vazgeçmelere başlıyor, ben merkezci olmayan düzgün insanlarla kaşrılaşmanızı umuyorum

1
    0 Yorumla
  • hayalimatmazel
    hayalimatmazel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Günümüz insanının proble eşya tüketir gibi insan tüketmektir.
    Cinsellikte çok fazla kişiyle birden fazla yaşanırsa basitleşir bir değeri kalmaz.
    Cinsellikten soğumayan insanda başka zevklere yönelmek ister.
    İşte insana ve kendimize değer vermemizin önemi

8
    0 Yorumla
  • alicelosangeles
    alicelosangeles Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

yaşayıp soğuduysan partnerdendir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

92

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Belki isteğiniz azalıyordur.

0
    0 Yorumla
  • eylulbassak
    eylulbassak Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Bu duruma cinsel isteksizlik de denebilir aslında. Cinsel İstek sağlığın bir parçasıdır. Cinsel olarak istekli olmak fiziksel ve zihinsel sağlığın bir sonucudur. Cinsel isteğin ana kaynağı hormonlardır. Cinsel isteğin az olması ya da hiç olmaması ‘Cinsel İsteksizlik’ olarak adlandırılır. Kişinin hem partneriyle olan cinsel aktiviteye karşı bir ilgisi yoktur hem de mastürbasyon gibi cinselliğe olan ilgisi kaybolur.

Bu kısa süreli bir durum olabilir fakat 6 aydan uzun sürdüyse ya da partnerinizle olan ilişkinizi etkileyecek bir hale geldiyse artık cinsel isteksizlik sorunundan bahsedebiliriz ve uzmana danışılması gerekir.

Kişiler ilk önce cinsellik hakkında düşünmeyi bırakırlar, azalan cinsel düşünceler cinsel ilgiyi azaltır ve kişiler zamanla cinsel aktivitede bulunmaktan kaçarlar. Partnerlerine karşı bahaneler sunmaya başlarlar. Örneğin; başım ağrıyor, çok yoğun ve yorucu bir gündü, bugün modumda değilim vb bahanelerle cinsellikten kaçmaya çalışırlar.

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çünkü hiç bir özeli kalmadı.
    Hatta hiç bir ciddiyeti.
    İlişkilerin var olma ve yok olması artık onun üzerine kurulmuş durumda.
    Kabul görmesede.
    Hal böyle olduğu içinde bir rutin içinde önemini kaybetmiş durumda.
    Tamam hiç olmasın demek değil benim dediğim ama bu kadar da suyunu çıkartmak niye.
    Sadece ilişkiye girmek için tanımadigi erkeği/kadını evine alanlar, bir kahve ya da sahilde yürüyüş yapma teklifine korktuklarını dile getiriyorlar..
    Dedim ya hayat sadece tek birşeye baglanmis ve kendilerine bunu inandiran insanlarla dolup taşmış.
    Bir kısım insan kendilerini buna o kadar inandirmis ki o aktivite mutlu olanlar iyi bir ilişki için ideal erkek/ kadın seçtiklerini düşünür olmuşlar.

1
    0 Yorumla
  • -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl

Bunun sebebi başta senin her farklılığı partnerinden bekliyor oluşun olabilir ilişkinde farklılık yenilik şehvetsel konuşmalara yer verdiğinde bunları yapmak istediğinde harekete geçirerek yeniden heyecan duymaya başlayabilirsin. Partnerini yönlendirmekten çekünmemelisin.

1
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.

Çünkü seni doyuma ulaştıramıyor. Sen orgazm ve zevk almadıkça günden güne istememeye başlıyorsun. Arada aşk yoksa bitmiş ise, daha fazla isteksiz oluyorsun. Cinsel hayatınız renkli değil ise, durum sadece gir çık işlemi ise. Bu sana artık çok sıkıcı gelmiştir. Seks hayatınıza heyecan katmanız gerekiyor. Anladığım kadarıyla onu çekici bulmuyor eskisi kadar arzulamıyorsun.

2
    2 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Doğru tespit. Biliyorsunuz bu işi

Yorumla
    • FotoModel
      FotoModel
      +1 yıl

Erkek sadece gir çık yaparsa olmaz @Siyahkadife nin dediği gibi.
      Kadın vücudu Engin bir deniz gibidir. Yüzmesini bileceksin. Yatakta zevk veremediğin kadına aslında sahip değilsin. Sevgi, sahiplenme, vs diğer duygular hep yardımcı eleman. Seks vücudumuzun ve ruhumuzun temel taşı. Önce temeller sağlam olacak. Kadın nasıl seksten hoşlanıyorsa erkek bunu sormadan bilecek, hissedecek, hakkını da verecek. İnsanlar işine geldiği zaman her şeyi biliyor öğreniyor. Seksin sonunda sadece bedenen değil, ruhende boşalmalı, orgazm olmalı kadın. Kadına bunu yaşatan erkek zaten her anlamda orgazm olur. Kadına zevk veremeyip sadece sen kendini düşünüp orgazm olmak istiyorsan git 31 çek. Mesele boşalmak değil seksin derin felsefesini yaşamak ve yaşatmak….

Yorumla
  • KaramelMacchiato_
    KaramelMacchiato_ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Bir kere bu konuda doyuma ulaşamazsın bazı arkadaşlar öyle söylemiş ama cinsellik hayat boyu süren bir şeydir. Partnerinden kaynaklı soğumuş olabilirsin. Ya da cinselliği çok yaşadıysan bu gözünde basitleşmiş olabilir. Aslında ihtiyacın olan şey duygusal bir cinsellik. Duygusal ve tutkulu bir cinsellik yaşarsan eski isteğin yerine gelecektir.

3
    0 Yorumla
  • 1omerryildirimm
    1omerryildirimm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl

yani yeterince yaşayıp fakat bir türlü doyuma ulaşmamak istediğin hazzı yaşayamamak sadece görev gibi yaşamak belli bir noktadan sonra girip çıkılan gereksiz efor sarf edilen bir aktivite haline gelir bu konuda bir süre diyet kendine getirebilir seni eski istekli günlerine dönersin umarım

1
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Strestendir. Birde azalma başlayınca neden azalıyor bu anksiyetesine girmişsindir. Erkeklerdeki psikolojik iktidarsızlık gibi.

Diğer bir neden de beslenme olabilir. Yetersiz ya da yanlış beslenme de cinsel dürtülerin körelmesine neden olabiliyor.

Hayatına sporu kat. Beslenme ve uykuna dikkat ederek stresten uzak dur. Tekrar yerine gelecektir. ;)

1
    0 Yorumla
  • NoShow
    NoShow Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı.

Olaya biraz daha yaratıcı bakmanızı öneririm. Sanırım basitleşme sebebi tekdüzeleşmesi ve aynı şeyin (pozisyon olabilir, ortam olabilir) tekrarlanması. Biraz daha yaratıcı ve fantezi dünyanızı tetikleyecek şekilde yaklaşırsanız renklenecektir diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • Erhancanlar
    Erhancanlar Takip Et
    Master Yaş: 55 , eic 94%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Çünkü paradan başka kıriteri olmayan kadın içim her şey bu uğurda feda edilebilmek te. Yala ve iki yüzlülükle yapılmış sevgili, aşk rolleri ile aslında ne kadar da boş ve duygusuz cinselliğe sebep olduklarını da hiç farketmiyorlar. Kadını kadın olmayan her cinsellik önemsiz, sıradan ve ucuzdur. Aşık değil iseniz yatmayın. Aşkın olmadığı hiç bir cinsellikten zaten gereken hazzı da alamayacaksınız hiç bir zaman...

0
    0 Yorumla
  • TarantulaKml
    TarantulaKml Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.

Hormon yoğunluğu azalıyor gençliğindeki hormonları tekrar alirsan yine çok arzu dolu olursun yoğun cinsel isteksizlik te endokrinoloji ye baş vurarak sağlıklı ve arzulu bir cinsel yasama kavuşmak mümkün diger sebep piskolojik bir buhran veya travma olabilir

0
    0 Yorumla
  • Bearcan
    Bearcan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

seks yaşandıkça zevk azalır. Sıradanlaşır. Ve ortalama bir karşı cinsten zevk alınmaz. Hep daha iyisini, daha farklısını ister. Sonra seks shop rantına köle olur. Ya da fetişizme köle olur.(grup, swinger..) O da yetmezse eşcinsellik ya da aseksuallik başlar.
    Yani iffet gerçekten önemli. Yoksa insan sevdiği ile tanıştığında Seksi iyi değil diye ayrılıyor.
    Halbuki sadece bir üreme eylemi.

0
    0 Yorumla
  • zirkonn
    zirkonn Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.

her insanın bi doyum noktası vardır sende belkide o noktaya yaklaştığın için olabilir belkide yanlış insanlarda doğrularını aramış olduğun için olabilir bi sürü sebebi war bunun, belkide psikolojik tamamen, belki geçici, belki kalıcı bilemeyiz ki

0
    0 Yorumla
  • Drk06
    Drk06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Salt tek bir cevap yok. Bunun sebebini bilmek için en başta kaç kişi ile birlikte olduğun, birliktelik periyodunun ne olduğu ve partnerinin seni ne kadar tatmin edebildiği, etmek istemesi ve asıl önemlisi senin kendini ne kadar tanıdığın?

0
    0 Yorumla
  • qolokisP
    qolokisP Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 35%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.

Bunları Oku Belki biraz içini ısıtır :)

0
    0 Yorumla
  • Bitterligill
    Bitterligill Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 85%
    +1 yıl

Geçici bir süreç olduğuna inanıyorum. Her insanın dönem dönem bu anları yaşadığına eminim.

3
    1 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

İnş öyledir

Yorumla
  • barbied
    barbied Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

hayatina girenlerden dolayi olabilir sogutmuslar seni

2
    3 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Eşim

Yorumla
    • barbied
      barbied
      +1 yıl

sen istemeden seninle birlikte mi oldu

Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Hayır olmadı

Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.

bir çok sebebi olabilr. içinde yaşadığın psikolik durum falan. cinselliği yeteri kadar keşfedememiş vya partner konusnda yüzün gülmemiş olabilir

0
    0 Yorumla
  • fena1234
    fena1234 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46 , eic 45%
    +1 yıl

karşı cinsle alakalı bir konudur , nedenini bulmadan çözümünü bulmadan çok zor , bunun içinde konuşman gerek farklı bir bakış açısıyla bakan biri belkide sorunu tespit edebilir

0
    0 Yorumla
  • Karikatür3434
    Karikatür3434 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 95%
    +1 yıl

Aynı şeyleri yaşamak dan olabilir günümüz ilişkiler gir çık bitti olmuş ne bir fantezi var nede bir anlayan var her şey aynı kopyala yapıştır misali tabi sogur insan

0
    0 Yorumla
  • atmc123
    atmc123 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.

Hem olgunlasiyorsun hemde ve en onemlisi ilgini cekecek ne bir partner ve ilgini cekecek o an baska boyut atlatacak davranislari yapan biri yok.

1
    0 Yorumla
  • Olgunadam23
    Olgunadam23 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 39%
    +1 yıl

Çok sık yapıyorsan artık heyecanı kalmamıştır ya azalt ya da yeni partner dene evli değilsen

1
    0 Yorumla
  • Barbarosakman
    Barbarosakman Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sıradan şeyler yaptığın içindir farklılık iyi gelecektir. Bunun icin Zeki yaratıcı sinir tanımayan bir sevgilin olması lazım

0
    0 Yorumla
  • atesbeylikduzu
    atesbeylikduzu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 90%
    +1 yıl

Farklı fanteziler denemelisin cinselliği renklendirmek daha keyifli hal alamasını sağlamak sizin elinizde ;)

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Cinselliği diri tutan şey heyecandır heyecan yoksa cinsellik monotonlaşır ve yaşamak istemezsin zamanla çözümü ise fantezi derim

0
    0 Yorumla
  • Yahyaayaa
    Yahyaayaa Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Yaş almış başını gitmiş. Eğer evlenmediysen bu düşüncelere girmen normal. 35 den sonra daha da fenalaşırsın

0
    0 Yorumla
  • Murat_karas
    Murat_karas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Çok sık yapıyorsundur, hızlı yapıyorsunuzdur, rahat ortamda yapmıyorsundur. Kaçamak yapıyorsundur vb.

0
    0 Yorumla
  • macerasever
    macerasever Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43
    +1 yıl

Yaşadığınız cinsellik sıradanlaşıyor fantezilerle yol alın evliysenizde bekarsanızda partnerinizin sizi fantazilerle uçurması gerek 8 yıllık evliyim ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu söyler eşim

0
    0 Yorumla
  • Ekatinnnn
    Ekatinnnn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Sürekli standart şeyleri yaşıyorsan sıkar insanı.

0
    0 Yorumla
  • hakankerem2020
    hakankerem2020 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Farklı şeyler deneyebilirsiniz. Bu partnerle karşılıklı etkileşimli olması gereken bir şey.

0
    0 Yorumla
  • Kokusucilek
    Kokusucilek Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.

Son ilişkimin berbatlığından sonra bende de aynı durum var... Böyle mi gidecek acaba ya

0
    0 Yorumla
  • YorgunnKRAL
    YorgunnKRAL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Partnerin ya da partnerlerinden kaynaklıdır

0
    0 Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    +1 yıl

Cinselliği Yaşayamıyorsun. Yaşayabillsen asla soğumazsın

0
    0 Yorumla
  • Korayby3434
    Korayby3434 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Çevrendeki insanlar yüzünden Seçimlerin yanlış demektir bu

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Zaman zaman olur öyle. Kafaya takma. Erkeklerde bile oluyor sizde daha bir normal.

0
    0 Yorumla
  • ogeday4
    ogeday4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Ya çok uçlardasın nirvanaya ulaşıp doygunsun ya da daha en yükseği görmedin

0
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı.

Kişiliğiniz oturuyor yavaştan. Cinselliğin gerçek tadını almaya başlayacaksınız

0
    0 Yorumla
  • Sanal_Adam
    Sanal_Adam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.

Beklediğini bulamadın bence. Hayal kırıklığı isteğini köreltiyor

0
    0 Yorumla
  • OrtaSehpa
    OrtaSehpa Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Al benden de o kadar. Artık midem bulanıyor 🤦‍♂️

0
    0 Yorumla
  • lerner
    lerner Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.

yaşında genç daha neden soğudun ki. özel değilse evli misin

0
    0 Yorumla
  • CarelerCaresizzz
    CarelerCaresizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Sevindim senin adına..

Çünkü baya baya bağımlılık. Soğuman simdilik iyiye işaret :)

0
    0 Yorumla
  • DareDevil_
    DareDevil_ Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Demekki basit bir şekilde yaşıyorsun. Mesela hangi pozisyonlarda yaptın? Bi sürü pozisyon var..

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Ağzına layık bulamıyorsun belki

1
    2 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Hmm

Yorumla
    • Mustafasedef
      Mustafasedef
      +1 yıl

Azına layık derken

Yorumla
  • BaklavalıKahveee
    BaklavalıKahveee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

cinsellik yapacak insan sayısı çok azaldı

1
    1 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Güven yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Hevesini aldıkça basitleşir. Hele birde duygusuz seks yapan erkeklerle birlikte olursan hepten soğursun.

1
    0 Yorumla
  • VeryWell
    VeryWell Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.

performansının hakkını verecek partnere denk gelmediğin için sıradanlaşıyor. kıymet bilen senin değerini bilen birileri ile yapmalısın

0
    0 Yorumla
  • ayddemx
    ayddemx Takip Et
    Yoda Yaş: 51
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Cünkü hayatin sadece cinsellikten ibaret olmadığını farkettin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Monotonlaştığı için, farklı şeyler deneme vakti gelmiştir

1
    0 Yorumla
  • gone_with_the_wind
    gone_with_the_wind Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Önsevişmede iyi uyarılmıyorsun bence. Önsevişme sanattır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

belirli biseyler yasayinca ve bunu tatsiz tuzsuz biriyle yasayinca olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Paylaşmadığın için olabilir biriyle o hislerini vs çok içerde tutmakta öyle yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

hakettiğin değeri ilgiyi saygıyı göremediğin için olabilir

0
    0 Yorumla
  • aliakarrr
    aliakarrr Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Hayalinden daha kötü deneyimler yaşadığın için olabilir

0
    0 Yorumla
  • Fatih_0319
    Fatih_0319 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.

Tam istediğin gibi olmjyordur sende tatmin olmuyorsun dur kısa sürüyordur

0
    0 Yorumla
  • YelizPırıl2_
    YelizPırıl2_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Eskisi kadar zevk almıyorsundur

2
    1 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Gerçektenmi yaa. Zekanı neye borçlusun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Partnerden kaynaklı olabilir, ben de soğumuştum bir ara

2
    3 Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Nasıl ısındın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevdiğim birisiyle beraberim şu an, eskisinden daha da istekliyim

Yorumla
    • Egitimcııı
      Egitimcııı
      +1 yıl

Süperrr

Yorumla
  • tetik06
    tetik06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Sebebi çok basit canım karşına benim gibi bir adam çıkmadığı için 😎😎

0
    0 Yorumla
  • Hitch82
    Hitch82 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

İçinde fantezi olmayan cinsellik, cinsellik degıldır zaman mekan önemli degıl çok şey var

0
    0 Yorumla
  • AtesiOlmayanEjderha
    AtesiOlmayanEjderha Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

bazen olur oyle şeyler merak etme yine eskisi gibi olursun

0
    0 Yorumla
  • asmira16
    asmira16 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 80%
    +1 yıl

İhtiyarlıyorsun. Erken menepoz.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikten her geçen gün soğuyorum. Sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Cinsellikle kafayı takmış durumdayım, bunun sebebi ne? 26 cevap verildi
Cinsellikten tiksiniyorum neden olabilir? 6 cevap verildi
Cinsellikten iğreniyorum. Normal mi bu? 18 cevap verildi
Cinsellikten sonra soğuyorum. Sebebi ne olabilir? 15 cevap verildi
Cinsellikten neden iğreniyorum? 22 cevap verildi
Cinsellik konusunda sürekli acabalarım var neden sizce? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Müslüman biri kiliseye gidip Allah'a dua edebilir mi 💒 🤲?
  • En son kimin elini tuttun, en son kimin elini tutarken duygulandın?
  • Büstiyer ya da crop denilen şeyler sadece sevgiliye giyilmesi gerekmiyor mu 🤔🤔?
  • Sizin de tamamen gereksiz ama acayip iyi olduğunuz saçma bir yeteneğiniz var mı?
  • Duş jeli alırken vazgeçemediğiniz favori marka ve ürün hangisi?
  • Kadınlarda yaş ilerlese de güzelliğini kaybetmeyen bölge hangisidir?
  • Gerçekten kim daha çok aldatır, erkekler mi kadınlar mı ve psikiyatristler ne diyor?
  • Sizce günün en güzel yemek öğünü hangisi ve neden kahvaltı, öğle ya da akşam?
  • Dedikodu yapıyor musunuz?
  • Hafta sonu planınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨