Yeni boşandım kocamla iyi bir seks hayatımız vardı ama daha büyük problemlerimizde vardır onu özlemiyorum ama bir erkek bedeni istiyorum yani üstümde ara ara böyle sıcka bir bedene sarılma isteği geliyor normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hormonal mi acaba? Erkek isteği dersen hepimizin aklına cinsellik gelir. Sevmek, sevilmek dersen o zaman iş değişir. Ben işin ten teması kısmını severim. Fikir vermek adına yardımcı olabilir miyim bilmem. Dinlerim dersen bana yazabilirsin. Belki kendini tatmin ederek idare edebilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiye alışmış birisi elbette bunu bir şekilde devam edecek sekste bir ihtiyaçtır yaşında çok genç libidonda bu yaşta yüksek olması insan ister istemez bir şeyler yaşamak ister gizlilik içinde güvenli birisiyle bir süre idare edebilirsin veyahut riske girmem dersen biriyle sexting ile ihtiyaç karşılamak mümkün istersen bunu başarmak mümkün
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal tabii, olmaması anormal olurdu. Neticede rutin seks hayatın vardı ve artık vücudun istiyor bunu. Çok normal.
00 Yorumla
+1 yılEvet çok normal ne var bunda yanında eşte istersin partnerde
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
67Cevap
Gizli Üye aynı durumdayım hoşlandım evlı bır kadın var oda benden hoslanıyor ne yapcamı bılmıom ekonomık özgurlugu olmadın için boşanamıyor kocasıyla ayrı 7 senedır kocası annesınde kadın kızıyla kendı evınde bana senle iyi anlasıyoruz dedı cinsel ilşki teklıf etsem kabul edermı yada7 senedır seks yapmadan nasıl durdu
00 Yorumla
+1 yılKanka bak ben sana arkadaşça yaklaşayım evet istemek hakkına dini yönünden bahsetmiyorum. Ama istediğin kişi kaliteli olsun ağzı laf yapmasın dile düşme pişmanlık yaşama
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bişey yaşamam bukonuda netim sadece istek geliyor ara ara düzenli seks hayatından çıkınca böyle oluyor
- +1 yıl
İllaki öyle olur eğer sanal istiyorsan çok rahat bulabilirsin reel de güven biraz uğraştırır
Normal hayatın bir anda en büyük zevkinden mahrum kalıyorsun hem bedenin hem beynin hem arzun isteğin bir anda çöküyor normal bir an önce birini bul ve hayatını normale sok
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçta belli bir düzeniniz varmış normal bence
20 Yorumla
+1 yılHaa şunu bileydiniz ya gayet normal bir şey istemen. fikir vermek için yardımcı olmak isterdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal sağlıklı her kadın ve erkek düzenli cinsellik ister. Erkeklerde kadın istiyor bunda garip bir durum yok...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli bir cinsel hayatınız var iken şimdi onun eksikliğini hissediyorsunuz durum tam olarak bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 2015 yılında boşandım bende yeni yeni başlıyor kadın isteği 👍 aynen dediğin gibi altımda güzel kokan bir kadın istiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç sene olmuş daha ynei istihorsan bi sorun vardır
Cevap sahibi+1 yılBirden fazla sorun var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada herkes kınamış ama herkes de dm den erkek seçip sanalda şıkır şıkır fotoğraf atıyor. Doğası gereği isteğinden arzularından bahsetmiş eleştiri değil yorum bekliyor!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence normal, bazen eski kocalarda bu işi görüyor
00 YorumlaElbetteki gayet normal mutlu olmaya bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eski kocayla fb olan kadınlar bu yüzden oluyor demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. alismislik var normaldir. o ten ve iliski hasreti oluyor herkeste
00 Yorumla
+1 yılgayet normal istek. herkes karşı cinsin tenine dokunmak ihtiyacı hissediyor
00 YorumlaAh şu ostrojen ve testesteron dünyayı karıştıran bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki normal, bundan daha normal ne olabilir?
00 Yorumla Kanka sana tavsiyem. Eski eşinle yap. Em güvenli liman
00 Yorumlaçok normal neden normal değilmiş izlemine kapıldınki
00 Yorumlaİhtiyaç doğal olarak. Ne kadar zamandır boşandın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere tadını alınca hep eksikliğini hissedecskin
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
İlk boşanan sen değilsin son boşanan da sen olmayacaksın
Soran+1 yılTabiki ama her insanın travması zor geçer
- +1 yıl
Kesinlikle kolay değil ama zamandan başka ilacı yok bunun
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜf bu kızların işi gücü ilgi ulan bir erkek olmadan bi B*k yapamazsınız erkeklere muhtaç olmaktan sıkılmadınızmı
03 Yorumla
Soran+1 yılErkeğe muhtaç değilim kendi ayaklarının üzerinde duran güçlü bir kadınım ama sonuçta seks de doğal bi ihtiyaç heşeki düzenli bir seks hayatındna çıkıp evliliği bitiren biri için
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüm içimi yaktın bee derdini s
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok normal. Ben de sorf eşim bunu istemiyor böyle hissetmiyor diye kendimi eksik hissediyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSırf*
Soran+1 yılEvliykende sürekli ben giderdim
Cevap sahibi+1 yılO zaman birbirimizi anlarız. Arzulanmak ne kadar önemli ve ne kadar eksik bırakıldık bu konuda. Dimi
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. normal tabi nie olmasın insanın canı bi partner çekmesi kadar doğal bişi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki normal güvenilir belirli aralıklarla görüşebileceğin bir arkadaş edinebilirsin kendine sonuçta özgürsün kime neeee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok istiyorum bayan partner sırf bu sebeple evlenilir mi acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE normaldir genç erkeklere yönel çıkarmadan 3 atanlara
00 Yorumla
+1 yılBence normal çünkü ihttiysöların var. Fiziği de iyi bi erkek bul bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Gayet normal düzenli bi cinsel hayattan çıktıktan sonra
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılCok normal ihtiyaç ve dolu olman sır saklayan doyumsuz sınırsız bir erkeği al hayatina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli cinsel hayat sonrası çok normal ama gizliliğe dikkat et.. ağzı gevşek biriyle yaşama
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyaşadın mı
Soran+1 yılHayır yaşamamda
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden mi olmaz yoksa ciddi ilişki olmadan mı?
Soran+1 yılHr ikiside
Cevap sahibi+1 yılo zaman tek çare mastr mu kalıyor? aklında biri var mı sevgili olabiliriz dediğin
+1 yılNormal dul kadınların düzenli seks hayatından çıktığı
İçin boşta kalınca çok istiyorsun00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bir kızla bu ihtiyacını karşılamayı düşünmüyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen gayet normal bi insanım çünkü kadın erkek ilişkisi yaşayan normal insan
Cevap sahibi+1 yılben de öyleyim ama bu sana bişey kaybettirmez eşcinsel olmazsın mesela hemen
Soran+1 yılYok adı bile midemi bulandırıyor🤮
Cevap sahibi+1 yıltam olarak ne hayal ettin ki miden bulandı. amacım ikna değil anlamanı istiyorum
Soran+1 yılBoşuna uğraşıyorsun ben lgbt düşmanıyım konuştukçada midemi bulandırıyosun oyüzden sus
+1 yılNe kadar saçma bir soru yaa.
022 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar saçma bi cevap yaaa heleki snein gibi seks düşkünü bir adama
- +1 yıl
Herkes seks düşkünüdür ama bu ülkede mastürbasyon yapar p*rno izler dışarıya ise aseksüel imajı çizer.
Soran+1 yılSenin gibi yani😉eskiden baya baya seksepalite bir erkektin noldu 😉
- +1 yıl
Hala öyleyim. Ben senin seks istemene söylemedim ki bu lafı. Normal mi diye sormana dedim , bundan daha normal ne olabilir ki ?
Soran+1 yılPeki niye ne saçma soru diyosun ozaman doğal karşılıyorsan
- +1 yıl
Dedim ya işte normal mi diye sormana. Tabi ki normal ve en doğal hakkın. Bunu normal mi diye sorman saçma olan.
Soran+1 yılBunu sen düşünüyorsun ama ben değil kadınlara göre daha ayıp karşılanır ya ondan
- +1 yıl
Bizim cahil yobaz milletin bos beleş laflarını ciddiye mi aliyorsun hala?
Soran+1 yılBen almasam dahi dışardaki insanlar ciddiyete alıyor
- +1 yıl
Sana ne onlardan. O hayvan sürüsünün bizi 20 yilda getirdikleri yer ortada. Onlar kim ki seni yargılayacak , kim yani kim?
Soran+1 yılYa ben takılmıyorum mesele o değil ama sırf iki hormon yüzünden de kimseyle yatacak değilim
- +1 yıl
Ne alaka yaaa madem sadece 2 hormondu eski kocanla neden yattın?
Soran+1 yılKocamla evlenmeden seks yapmadım ki sevdim evlendim yaptım anlaaşamdık bitti onun harici kimseyle yaşamadım yani
- +1 yıl
Ne alaka yaaa evlenmeden seks yapamaz mısın? Madem seks sadece 2 hormondan ibaret neden evlenince yaptın ne gerek vardı?
Soran+1 yılTmmm şampiyon her gördüğün kozı bir elden geçir😀bana ters sadece
- +1 yıl
Sen bu kafayı degisti4medigin surece asla mutlu olamazsın benden söylemesi.
Soran+1 yılSeksle mi mutlu olucam sadece
- +1 yıl
Ask seks eğlence duygu... Canın ne istiyorsa seni mutlu eden ve o an istediğin neyse. Yani hangisini istersen iste asla ve asla bunlar için evlenmek zorunda degilsin
Soran+1 yılSende buyüzden mi evlenmiyorsun
- +1 yıl
Yaşım 44.5 ve 14.5 yildir evliyim.
Soran+1 yılOha sne mi evlisin aldattınmı hiç karını
- +1 yıl
Tamam da sen gizlisin ben açığım neden özelimi burada herkesin önünde anlatayım
+1 yılSen daha iyi bilirsin
033 Yorumla
Soran+1 yılGeçiştirilmiş cevap
- +1 yıl
Ben normal değil dersem bu isteğin geçecek mi?
ya da normal dersem, bunu yapacakmısın?
O yüzden bizim fikirlerimizden çok senin ne düşündüğün ne hissettiğin önemli.. geçiştirmedim..
Soran+1 yılKendimi normal hissedicem tabiki burdakileirn sözüyle hareket edip gidip bi adamla yatmıcam
- +1 yıl
Ama işin doğasına bakarsak.. İstek ve arzular insan var olduğu sürece devam edecek.. Yani normal karşılarım.
Soran+1 yılKeşke bunu başta yazsaydın😅
- +1 yıl
Yemek yemek, gezmek, uyumak nasıl bir gereklilikse insan hayatında, ayıp denmiş, bastırılmış, belli kalıplara sokulmuş cinsellikte gerekliliktir.. cinsellikte en çok Hayallerinde özgürdür insan.. Kendini ayıplamazsın, çok uç noktada bişey yaşamış olsan bile hayalinde..
Soran+1 yılÇok derin konuştun şampiyon
- +1 yıl
😂 ama yine en baştaki geçerli oluyor.. yani konu başlığı, sen daha iyi bilirsin demek..
Soran+1 yılPiki😉
- +1 yıl
Derin hissedince derin konuşuyorsun.. Çünkü herkes gibi bende gereklilik duyuyorum.. Hayallerimde özgürüm.. Hatta hayallerimin gerçekleşmesi imkansız 😂
- +1 yıl
Peki 😉🙋🏼♂️
Soran+1 yılBence erkekelrin kadınlar agör bazı şeyleri yaşaması daha kolay en basitinden bir arkadaş yapar iki gğn sonra yataga atarsın ama benim gibi bir kadın asla evlenmeden yapmaz mesela kendini avutur sadece
- +1 yıl
O yüzden hayalleri ön planda tuttum.. Ayrıca kendini kendine kapatmış erkeklerde var.. Hayalleriyle avunan, sadece orada özgür olan.. Bunu erkek kadın diye ayırmıyorum o yüzden..
Soran+1 yılBişeylerden vazgeçmen için bişeyler yaşaman lazım niye hayallere sıgınıyorsun gerçekte yaşaması varken
- +1 yıl
Belkide yaşanmışlıkların vermiş olduğu o bitkinlik, yıpranış..
Soran+1 yılSend emi ayrıldın yoksa
- +1 yıl
İnsanın kendine kapanması.. hayallerine sığınmaktan ziyade, orada özgür olması..
Soran+1 yılUu sen uçmulsun ya hayallerinde başarılar😅
- +1 yıl
Öyle bişey değil benimki.. ayrılmak için önce evlenmek gerek.. o yolda ilerlerken biten bişey.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılYaaa oda kötü boşanmak gibi bişey ama boşanmada sevgi saygı bitiyor oyüzden sadece boşanmayı atlatıyorsun öbür türlü içini alıp götürüyor biliyorum
- +1 yıl
Hayatımda dürüst biri olmadı benim sorunum bu.. birileri bana ulaşma çabasında elinden geleni yaptı..
- +1 yıl
Yalan, dolan, kalleşlik vs
Soran+1 yılNiye sana ulaşmak istiyorlar anlamadım ulaşılmaz birimisin
- +1 yıl
Öyle değil.. kırmızı çizgilerim var..
- +1 yıl
Ulaşılmaz olduğum için değil.. bende normal bir insanım yani, herhangi bir özelliğim yok.
Soran+1 yılİşte kırmızı çizgileirn oldugu için yalana dolana başvuruyorlar esnek olsan herşeyi anlatırlar
- +1 yıl
Evet bu sebeple bana ulaşmak için dedim.. Ve neyi istemediysem onlar geldi başıma 😏
Soran+1 yılAldatıldınmı
Soran+1 yılNiye bukadar zorluyorsun ki instagrma değil burası
- +1 yıl
Sistem öyle işliyor ya da ben bilmiyorum
Soran+1 yılBence sen bilmiyorsun bi bak
- +1 yıl
Denermisin şimdi
çok normal şefkate ihtiyacın var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence ben sana destek olmak isterim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ihtiyaç bu, sakıncası yoksa yaz
00 Yorumla
+1 yıltadına bakan bırakamıo eroın gıbı
00 Yorumladuygusal boşluktasın gibi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılİstemen gayet normal, bulursunda ama işte
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEski kocanla yap o zaman.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal bir insani istek.
00 Yorumla
+1 yıltam benliksin o zaman
00 Yorumla
+1 yılNormal ve olur nedn olmasinn
00 Yorumla
+1 yılKendi seçimin bişey diyemem.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nirmal tabi insanin cani ceker
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHangi şehirde olduğun önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal, kadınsın ve zevk ihtiyaç bu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki normal. İnsani bir duygu bu.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Tadını alan kadın bir daha vazgeçemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok normal bu sekilde birini de kesin bulacaksin
00 Yorumla
+1 yılİstemek hakın tabii
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla normal
00 YorumlaBence normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur
00 Yorumla
+1 yılBundan normal ne var
00 Yorumlanormal tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Taabiiki normall
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal tabiki
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih