Antidepresana baslicam.. (psikiyatrist verdi kaygılarım için).. ben şimdi bunu kullanınca çok fazla para harcar mıyım? ya da çok rahat olup kılımı tüyümü almadan sevgilimin yanına gider miyim? Ya da önüme gelenle yatar mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılHayır ilk etapta antideprasn kullanımdan kaynaklı mide bulantısı vs tarzı şeyler yaşarsınız. Yani aslında önüne gelenle yatıp yatmamak antidepresana değil tamamen sana bağlı hayatım. Kılını tüyünü almadan gitme kısmını gelince bu senin hijyen temizlik konusuna bakışınla ilgili yani temiz olmayı seviyorsan yine temiz olursun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin yanına kılımı tüyümü almadan gider miyim peki
- +1 yıl
Normalde kılını tüyünü almadan gidiyor musun?
En İyi Cevaplar
Aa detayı okuyunca liseden bi arkadaşım geldi aklıma. Çok güzel bir kızdı, çok süslüydü en yakin arkadaslarimdandi. Bizim bilmedigimiz bi olaylar yaşadı sinir krizi falan geçiriyodu hocalar sakinleştiriyidu bayiliyodu falan. Biz de özelini kurcalamamak için çok sormuyorduk o da anlatmak istemiyordu. Sonra antidepresan kullanmaya başladı çok çirkin giyinmeye ozensiz davranmaya ve inanilmaz umursamaz olmaya başladı arkadasligi bitirdim bi kere kusmustum barismak için çok yalvarmisti aglamisti vs o zaman soğuduğum için uzak durunca o da bana yanaşmadı bi daha dunya umrunda degildi dayi gonlegi gibi gomlekler hirkalarla geliyodu sac baş özensizdi demek antidepresandanmış.
Yani çok bakımlı bi kizdi asla makyaj yapmamaya sacina ozen vermemeye falan başladı ve herkesten uzakti dunya yansa umru degildi sanki..
Bilemiyorum, umarim sen hayat enerjini kaybetmezsin. Ama kaygı için verilen antidepresanlar ayridir ya sadece sakinleştirir bence. Onun sinir krizi vardi00 Yorumla
+1 yılHayır bence sadece sakinleşmek için ve sorunların üstesinden gelmeyi kolaylaştırmak için kullanırsınız. Öyle bi etki yapmaz tabi ki çünkü aklınız hala sizinle beraber olacak
02 Yorumla
- +1 yıl
Hayır bunun farkındasın ve farkindaligin devam ettiği icin öyle bi şey yapmazsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
Hayır tamamen bilincini yitirmiyorsun bazı yan etkileri olabiliyor fazla uyku tarzı :)
01 Yorumla
ne alaka ya akşam alacaksın uyucaksın sabahda dinç kalkacaksın. normal hayatına devam ediceksin sadece aşırı takmalardan kurtulacaksın
00 Yorumlaantideprasan sana fahiişelik yükleyen bi ilaç değil. Seninki doğuştan geliyo
10 YorumlaHayattan soğutuyor cinsel istek kalmıyor ev den dışarı çıkası gelmiyor insanın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen antidepresan kullaniyorum ve onume gelenle yatmadim. Hatta kimseyle. Veya abuk subuk bir hareket yapmadim. Kendini buna sartlama
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAntidepresan sandigin gibi birsey degil
+1 yılHayır öyle bişey yok antidepresan dozuna göre seni bir nebze yatıştırmak için çok azginsan bile yatisirsin
02 Yorumla
- +1 yıl
Gitmezsin temiz ol yalamaz yoksa
+1 yılKullandım öyle bir şey olmadı 😀
04 Yorumla
- +1 yıl
Gitmezsin.
Soran+1 yılEmin misin ya
- +1 yıl
Eminim son kararım
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Alakası yok olmaz merak etme
02 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılanitdepresan libidonu öldürür merak etme
02 Yorumla
- +1 yıl
hayır o bakımsızlığın içine düşmezsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne alakası var be yahu
02 Yorumla
Hayır öyle olmayacak.
10 Yorumla
+1 yılAntidepresanlar isteksizlik yapıyor diye biliyorum
00 Yorumla