Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı. ne kadar çok istekliyim diyen kadın gördümse fos çıktı. 3-5 boşalmada yığıldılar kaldılar. anlatımlarına göre ben 1 saatin üzerinde coşkulu anlar yaşarız sanıyorum ama bakıyorum daha en fazla 5. boşalmasında üzerime yığılıp kalıyor yoruldum diye.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Başımızın tacı olur her tür severim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşime gelir çünkü günde 3-4 defa otuzbir çekiyorum ve anca doyuyorum 🤭🙊
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaa
Cevap sahibi+1 yılEvet, Çok istekliyim, Elimde değil, Kendiliğinden durup dururken istekleniyorum, Bir gün otuzbir çekmesem dașaklarım ağrıyo bide, O da var :(
Cevap sahibi+1 yılBöyle oluyorum işte :(
+1 yıl7/24 seks düşünmesin. Ben isteğine kayıtsız kalamam tamam ama iş ve spor performansimi olumsuz etkiler. Haftada 4 yeter. 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılEmredersin 😂
- +1 yıl
Ben kendi isteğimi ve hayatıma giren için söylüyorum. Sen üstüne alınma pembiş😃
Soran+1 yılTamam öyle yapar işte
Soran+1 yılÜzerime alındığım yok 😀
- +1 yıl
👍😌
+1 yılHerkes şimdi öve öve bitiremez ama aşırısı kötü bence. Yorgun oluyorsun, müsait olamıyorsun ve o sırada kadınını tatmin edememek bence kötü.
048 Yorumla
Soran+1 yılTatmin etmek isteyip yorgun olduğundan edememesi sorun değil ama hiç tatmin etmek istememesi kötü
- +1 yıl
Bak evet bu zaten anlayışsızlık, kadınını umursamamazlık. Yoksa istekli ve farklı şeylere açık kadın bence güzeldir. Ama o kadının da kendi gibi birini bulması onun için büyük şans ve önemdir.
Soran+1 yılBen de kendim gibi istekli bir erkek bulamam diye korkuyorum. Çünkü benim isteğim öyle bitecek gibi değil, hormonlarla da ilgisi yok. Sürekli yükseğim 🙈
- +1 yıl
Yani haklı bir korku şimdi. Çoğu kadın bundan muzdarip olduğunu düşünürsek. geçenlerde evli biri bundan şikayet ediyordu hatta. Düşünsene haftada 1 kere yapıyorlarmış İşkence gibi resmen.
Kadın olarak bazısı evlenene kadar bakire bekliyorlar ve karşılaştığın senaryo bu düşünsene. o. O
Sürekli yüksek olmakta zor ya ne diyim bilemedim kolay gelsin :D
Soran+1 yılHahah sağol 😄
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :D Elden gelen bu olur :D
yok mu erkek arkadaş falan ya da şafakta bir damat adayı haha :D Bazı insanlar kadın erkek ortalama üstünde isteği olabiliyor ya bu normal bir şey ve doğru partnerle kesinlikle büyük bir lütuf ve şans bence
Soran+1 yılHayır yalnızım ve bu daha da zor 🙈 üstüne üstlük seçiciyim 😅 yani libidom yüksek diye her önüme gelen erkekle sevgili olmuyorum 😅
- +1 yıl
Yani onu da yapma canım sende :D O zaman hem adın çıkar hem de kalbin çok kırılır. Kullanılıyor gibi hissettirmeye başlar.
Doğru partnneri bir de seçici olmadan nasıl bulacaksın :D Ne zamandır yalnızsın ben gibi 3 sene olmamıstır haha
Soran+1 yıl8 aydır yalnızım ahaha 😄
- +1 yıl
Ohoo senin daha yeni :D Benim yerimde değilsin sen dua et ahaha :D Damattan sen neden ayrıldın noldu haha :D
Soran+1 yılSaygısızlıktan dolayı ayrıldım kabul edemeyeceğim laflar etti bende çat diye bitirdim. Üstelik ciddi olarak ilk ilişkimdi 😄
- +1 yıl
Ayıp etmiş ya, kaç aylık ilişkiydi ya da yıllık? Ama takdir ettim bak ve saygım arttı sana şimdi. Saygısızlığa göz yummayıp bitirmeyi bilen kadınlar el üstünde tutulmalı. Ne istedğini ve istemediğini bilen kişilersiniz :D
Valla o kaybetmişi kişi hayatındaki kadına düzgün davranmalı ve saygılı olmalı. SAdece sekste saygısızca konuşup el kaldıraiblir bence haha :D
Kadına el kalkmaz yatak hariç derim hep o mevzu 😂😂
Soran+1 yılAhaha teşekkür ederim 😂 2 buçuk seneydi benim için çok zor oldu ama bıçak gibi kestim 😄 çok ağladım çok zırladım ama asla dönmedim. O beni hep mutlu sandı arkasından gözyaşı döktüğümü asla bilmedi 😄 saygısızlığa gerçekten tahammül edemem
- +1 yıl
Aferin kız valla takdir ettim aferim sana :D Kaç yıllık ilişkimmiş, çok seviyorummuşum falan demeden kesip atabilmek cidden büyük bir güç istiyor. Çok istekliyim falan demen değil ama bak bunu demen cidden takdirimi kazandırdı (Gerçi benim takdirimi kazanmak sana ne kadar fayda saglıcak o da tartışılır da ahahah :D )
Onurlu bir kadını kaçırmış hayatından arkadaş.
Soran+1 yılÖyle gizliden hikayelerime bakıyo artık bununla yetiniyo avucunu yalasın bundan sonra ahahah 😄 aaa istekli olmam niye takdirini kazandırmadı o da önemli 😂
- +1 yıl
Benim için bir kadında daha önemli şeyler var :D Bir kadının bekareti, isteği falan ilişkide önem kazanan şeyler (ki bekaret tamamen önemsiz benim için ama genel için konusuyorum şimdi :D ) ve ilişkiye girmeden, sevgili olmadan önce yani normal muhabbet içerisinde bir kadının karakteri, hayata karşı bakışı, duruşu bence daha önemli :D O yüzden istekli olmaktansa bu karakterli duruşun daha çok takdirimi kazandı :D İstekli oluşun erkek arkadaşın için büyük bir bonus ;) :D
Soran+1 yılEvet haklısın kesinlikle. Sadece istek fos bir şey. Benim için de zeki olması önceliğim. Oturmasını kalkmasını bilmesi, bir duruşunun hedefinin olması, beynini kullanabilmesi lazım. Yoksa libido kurtarmıyo😂
- +1 yıl
Bak işte bu yüzden daha çok takdir ettim ya :D Sadece istek yoksa embesil, 50 IQ birinde de olabilir ama onunla hayatını geçirmek istemezsin yani :D Adamın IQ 50 ama penisi diyelim 18 cmi kalın falan seksi de uzun tatmin edici ama sadece seksle ne kadar gider bu adamla :D :D Bir süre sonra seks bitince yine aslında yalnız olduğunu farkedeceksin. Benim için kadınla da aynı bu. Evet istekli olması güzel de aynı düşüncelerimiz yoksa, beaber vakit geçirmiyor, yanıma yakışmıyorsa yani benimle aynı şeyleri yapmaktan zevk almayıp bearber vakit geçiremiyor sürekli farklı şeyler yapıyorsak ve ortak noktamız, konusacak konumuz yoksa yine yalnızız ki
Soran+1 yılYa evet öyle. Zekadan tahrik oluyorum ben sapyoseksüelim yani ahaha 😂 Dediğin gibi ortak yerde buluşmak önemli. İki konuda da aynı şekilde
- +1 yıl
I like how you think ahaha :d Düşünceni sevdim aynı bakıyoruz olaya ve bunları takdir ediyorum hep ben ayrı ayrı :D Benden baya takdir puanı topladın alışverişte harcayabilirsin chip puan olarak 😂😂
Soran+1 yılYa baak yükselirim sana bu kadar takdir etme beni hahajha 😂
- +1 yıl
Ahahaha Bana yükselme sen boş ver sonra sürekli yükseklerde gezmek zorunda kalırsın 😂😂Valla akıllı bir kadın olmak senin suçun benim değil :D Ben gördüğünü söyleyen biriyim o kadar şimdi :D
Soran+1 yılYüksekten aşağı attın şu anda beniii hiç mi için sızlamadı vicdonsiiiz 🥺😂 Akıllı kadının halinden akıllı erkek anlar 😂 teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 Yükseklere çıkarmak lazım ki inişi sağlam olsun etkisini görsün derler hahahah :D
Sende benim totoyu kaldırıon simdi akıllı erkek diye :D :D Ben de teşekkür ederim :D
Soran+1 yılkalkan toto olsun başka yer kalkarsa sıkıntı ahahaha 😂 Rica ederim, ben de gördüğümü söylüyorum 😄
- +1 yıl
Böyle görmene sevindim :D Valla şimdi konu sapsın da istemem de onun kalkması da işinize geliyor siz kadınlar olarak öellikle istekli bir kadın olarak senin gelir ahahah 😂😂😂 ama totom kalktı Şu an dont worry ahahah
Soran+1 yılHahahah işimize gelsin tabiki onu kaldırabilmek bi marifet 😂 tamam sapmasın örtmeniiim 😂
- +1 yıl
O rüzgara da kalkıyor marifet bence onu indirebilmek 🤣🤣🤣 Yani şimdi gülüp egleniyoruz hoş muhabbet oluyor tadı kaçmasın diye :D Adımız erkekler olarak cok hızlı abazana cıkıyor biliyorsun :D ahah
Soran+1 yılSende bundan mı korkuyosun 😄
- +1 yıl
Yani korkmakta haklı değil miyim :D Güzel bir muhabbetin canına bundan okunması kötü olur bence :D 🤣🤣
Soran+1 yılKorkma ama rahat ol ben öyle düşünmem 😂
- +1 yıl
Olsun ben yine işimi sağlama almış olayım da :D haha :D Ama öyle düşünmemene de sevindim :D Akıllı kadının hali başka ılıyor işte :D
Soran+1 yılAkıllı kadın abaza erkekle abaza olmayan erkeği ayırt edebilir ahaha 😄
- +1 yıl
😂 Bak o da doğru :D Sende de ışık yüksek baya :D Tek yüksek olan toto ve libido değil belli ki 🤣
Soran+1 yılHahahah neymiş başka yüksek olan 🤣
- +1 yıl
Akılda var yani diyorum :D Ne dediğini bilen, aklı başı yerinde birisin :D Bana sorarsan seni daha kadınsı yapan bir şey bu ahaha
Bir yemeğin bir dış görünüşü kadar tadı önemlidir. Dış görünüşünü bilmem ama muhabbetinintadı gayet güzel :D
Soran+1 yılYaa mutlu oldum bak şimdi 😄 dış görünüşüm de bi o kadar güzelmiş öyle diyolar ben öyle diyenlerin yalancısıyım ahaha 😄
- +1 yıl
Ben gördüğüme inanırım çünkü Aristo şunu diyor derler : Beauty is in the eye of beholder. Güzellik görenin gözlerindedir, kime güzelsin kime değilsin şimdi bu öznel bir kavram :D Ama kesinlikle sıkıcı bir kadın değilsin bu kesin bunu diyebilirim :D
Soran+1 yılGenel güzellik algısına uyuyorum diyelim 😄 Tofidik bir burun renkli gözler beyaz ten falan ahaha 😄 Teşekkür ederim sen de değilsin ☺️ sıkıcı olsaydık zaten sohbet bu kadar akıcı olmazdı diye düşünüyorumm 😅
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum :D Ben karşımdaki kişi cidden böyle neşeli, yerinde duramayan kafa biri olunca güzel muhabbete devam edebiliyorum :D Ama işte bundaki etken sensin yani sıkıcı, soğuk bir kadın değilsin, cana yakınsın belli ki :D Karşılıklı besliyoruz güzel bu muhabbeti :D
Seni gördüğümde ben de derim ne kadar güzel benim gözümden diye 😂 But you may need to pm me first :D - +1 yıl
Bak nazar değdi sen ortalıktan bir kayboldun 🤣
- +1 yıl
Ayp edecek bir şey mi dedim yoksa sen mi sırra kadem bastın bilemedim 😅
Soran+1 yılYa bana dün bildirim gelmemiş şu an görüyorum hepsini. Bende düşündüm neden yazmadı acaba diye 😅
Soran+1 yılBiz tanışıyo olabiliriz biliyo musun ahaha😄
- +1 yıl
Harbi mi? :D :D Ben bilemem şmdi buradan 🤣 ama olabilir muhabbet ettğim insanlar oldu yani :D
- +1 yıl
Gene mi bildirim gitmedi ya :D
- +1 yıl
Yorumumu sildiler hemen aahaah
- +1 yıl
Helloooo😅
Rezil bir durum her yerde ıslak ıslak gezer ıyyy iğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılmükemmel bir şey ama istekli oluşu sadece bir seferlik değilse bazı şeyler için şahaneleri yaşatır
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyler vardır ki içerisinde gerçekleri barındırır ve bu gerçekleri severek zevk alarak yapan birisi ile sende tek seferlik çok istekli değilsen saatlere yayılan anları mükemmele dönüştürecek bir kız olacaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim isteğimi artiriyorsa iyidir yok bende yaprak kimildatmiyorsa hiç bir önemi yoktur.
Not: yaprak ağaç yaprağı değil, erkek yaprağı. 😎😎
00 YorumlaBence çok güzel, çok istekli ateşli kadin tatlidir cilvelidir seksidir fantazilidir bence.
00 Yorumla
+1 yılHerşeyin fazlası zarar eğer erkek onu doyuyamzsa kadın mutsuz oluyor ve aldatma olur
00 YorumlaCinsellik konusunda 956 cevap paylaştı. İstekli olmak önemlidir. daha hoşuma gider benim
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar isteklisin peki haftada kac defa birlikte olabilirsin mesela
06 Yorumla
Soran+1 yılHaftada mı?
Cevap sahibi+1 yılEvet haftada ya da günde kac defa birlikte olabilirsin
Soran+1 yılHer gün olurum 2-3 defa
Cevap sahibi+1 yılBakire misin peki
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı konuşabilir miyiz biraz
+1 yılNe kadar istekli olursa iki katı istek bende de olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşman başına diyodu erkek arkadasım djjfkf iliğimi kuruttun diyodu
22 Yorumla
Soran+1 yılKıymet bilsin bizden az var ahdjsjsk
Cevap sahibi+1 yılBiliyor 🥰 allah gönlüme göre verdi der hep 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılığını alabiliyorsan evet çok iyi yoksa hayal kırıklığı.
00 Yorumla
+1 yılİyide bana gelmez knk genelde bı denk gelse dünyanin en mutlu iki insanı olucaz ama artık hevesimde ölüyor herğün
02 Yorumla
Soran+1 yılUmudunu kaybetme
- +1 yıl
Ya umutmu kalmış artık yanlizliktan mutsuzluktan nalet olsun ya kaç sene oldu biliyomusun hayatıma biri görmeyeli bukadar zor güç bu ülkede her şey bir zor olmak zorunda yani herşeyimiz kavramlarının çok farkli
evet bayaa iyidir
10 Yorumla
+1 yılSevgili isem zor evli isem iyi olur
10 Yorumla
+1 yılFena bayılıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Senmisin o
Soran+1 yılEvet 🙈
- +1 yıl
Senden bana da lazım
+1 yılo ıstek hıc bıtmıyormu pekı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBitmiyor
- +1 yıl
doyumsuzlukmu var yanı sende?
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHem de nasıl... şu sıralar en çok istediğim şey.
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa da yesek...
00 Yorumla Ben doyumsuzum seni bilmem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğine bağlı parsa ise iyi değil 😅
00 Yorumla Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. İi de nerden bulucaz
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sahip olmayı istediğim şey
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya belli süre sonra bayiyor
00 Yorumla
+1 yılEşin cevap verebiliyorsa iyidir
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir mutlu edemem
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanın kendisini bilmesi de güzel
- +1 yıl
Aynen hocam
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyidir😋
10 Yorumla
+1 yılEvet iyidir
10 YorumlaCinsellik konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyidir tabi nie kötü olsun ki
00 Yorumla
+1 yılTabii ki açık olur fantezilere de
00 YorumlaCinsellik konusunda 591 cevap paylaştı. Karşılıklı olması lazım
00 Yorumla
+1 yılöf * doyamam
03 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
- +1 yıl
sen öyle misin :)
Soran+1 yılEvet 😄
- Cinsellik konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben korkarım😨
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden 😂
Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı. iyidir
10 Yorumla
+1 yılTabikideeee
00 Yorumla
+1 yılBana nefes aldırmazsa aç kalırız
00 YorumlaBayılırım, o hatun beni bulmalı
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİyidir
00 Yorumla
+1 yılAşırısı bunaltir
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi.
00 Yorumla
+1 yılAşırı iyi benim içim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet 24 cm köküne kadar alabilirse
00 Yorumla
+1 yılBaş tacıdır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiykide iyidir neden
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHic sevmem
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBayılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaş tacıdır
00 Yorumla
+1 yılSakamisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem