neyse ama ben ne kadar gizli profilde olsa eş ilişkilerinin anlatılmasına da anlatanada karşıyım anlatılacak varsa sadece bilmesi gerekene bilinmesi gerektiği kadarı anlatılır
Bilmiyorum, direkt ağzından duyunca biraz kötü hissetmeme neden oldu. Belki ondan dolayı, belki de ben fazla hassasımdır. Zaten çok duygusal bi yapım var benden dolayı da olabilir 😄
Yani belki çok özel olacak ama ilk küfür etmeni istediğinde direk ne dedi ki? Dengeyi ne kadar ayarladı merak ettim? :D Büyük ihtimal o.. pu dedi diye tahmin ediyorum ve haliyle duygusalsan fazla gelmiştir ama kocanın da bunu öngörüp biraz daha usul girmesi gerekirdi bence.
3 4 kez istedim aslında yapamam, kıyamam, söyleyemem diyordu. En sonuncusunda sıkıldı sanırım evet bunu söyledi devamında s**mek kelimesini 2 kez kullandı bunlar bana iğrenç geldi açıkçası. Düşüncesi güzel geliyordu gerçeği aynı olmuyormuş ben de anlamış oldum 😃
Ahaha iyi bari denemiş ve ögrenmiş olmussun :D Ama bunalmayla birlikte söylemesi de kötü olmuş bence onun da etkisi var :D İlişkinin tahriğinin yüksek olduğu, sertliğin konuştuğu ve senin kendinden geçtiğin anlarda dese belki daha etkili olur muydu ya da hoşuna gider miydi kim bilir? :D
Bence denerler o potansiyel var arkadaşlar ama cidden zamanlama kötü olmus :D Çünkü doğru zamanda söylenen argonun etki ettiğini gördüm ben ya, kadınlar duymadığı seviyo aslında. Günlük hayatta o dışarıya sundukları kadın profilinin yatakta kocalarına karşı başka olma düşüncesi mi artık bilemem genel de bir tahrik ediyor :D Ama işte erkeğinde bunu doğru demesi lazım. KAhvehane arkadaşına küfür eder gibi de olmaz yani, kadının ruhundan modundan anlamak lazım biraz :D
Cinsellik evliliğin yüzde 50sinden fazlasını oluştururken nasıl konusulmaz ki? Sonra insanlar neden evlilikte mutlu değiller. Her sebebi geçtim bu tek başına yeter. Umarım ben öyle biriyle evlenmem. Bana her konuda açık olsun isterim
Evet bak yukarda bı arkadaş boşanmış.. konuşulmuyor konusulamiyor yani. adam bişey istese kadın ona sapik gözüyle bakmaya başlıyor.. adam azdı kudurdu oluyo ve kadın yapmıyo. sonra adam gidip bunu kabul edenle yapio aldatmış oluyo. sonra kadın istese adam kadını kötü görüyor vs vs.. bizim toplumumuzun çoğunluğu böyle.. maalesef
Yani bu sitede ben evliyim, bosandım diyenlere pek inanmıyorum simdi yalan olmasın da. Malum amaçları niyetleri belli çoğunun. Varsayalım ki doğru. Ama işte evlenmeden önce tanımak lazım karşındakini. Yanlış evlilikler bunu getiriyor ki. Daha birbirine samimi olamıyorsan evlilik kişilerin neyine. Evet toplulumumuz sıkıntılı bir toplum ama bu toplumu oluşturanlarda biziz ve biz böyle olmasın izin veriyoruz. Kafa dengi olduğumuz kişilerle evlenmemiz lazım, düşüncelerimizin fikirlerimizin hislerimizin dünyaya bakış açımızın uyduğu insanlarla yoksa uyumsuzluk alır başını götürür.
Aynen bakış açımizi değiştirmeliyiz.. herkese laf söyleyince herkeste sana bunu söylemeyi hak görüyor yadirgamak vs bu şekilde oluyo.. ama bunu düzeltmek gerçekten zor..
Taniyamazsin aslında evlenmeden önce.. tanınmıyor yani.. o beğendiğin sevdiğin hoşlandığın insan başka biri oluyo aynı evin içinde.. yıllar sonra bosananlar var
Ben bu yüzden evlenmeden önce kesinlikle evleneceğim kadının üdşüncelerini anlamaya calısırım bu konuda. Zaten aksi takdirde evlilik bile teklif etmem yoluma bakarım. Çünkü bile bile biteceğini bildiğin şeye niye başlarsın? Evlilikte bir süre sonra normal seks can sıkabilir ve fanteziler isteyebilirsin bu doğal. Bunu anlatamayacaksam ya da o bana anlatamayacaksa niye varız ki? Bizim birbirimizi tatmin etmemiz lazım.
Yıllar içerisinde insanlar değişir ama şimdi. Fakat bu konudaki görüşünü anlarsın ya. Ben 10 yıl önce nasılsam bugün de öyleyim yani. Evlensem 10 yıl sonra da aynı olurum
İkimizinde karşısına öyle düşünen birileri çıksın :) Bu benim kadar senin için de önemli bir şey nihayetinde ve ikimiz de hakediyoruz fantezilerimizi yaşamayı.
Aynen.. benim şu an sorunum yok.. bende sen gibi düşünüyorum.. olmazsa da devam etmeye gerek yok.. heleki benim evliliğim cinsellik iyi gitmesede iyi olan hicbisey yok
O da sizin geminizi götürmenize yardımcı oluordur illa ki. O da kötü gitse tamamen bitecek belki. Özel olmazsa evlilikte yaşadığınız problem nedir diye sorabilir miyim? Cinselliğin iyi gitmesine de sevindim. Türkiye'de sıkıntılı mevzu biliyorsunuz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
aile arasında yaşananları yaşanması gerekenleri böyle bir şekilde yazmak doğru olur mu
Nasıl yani?
yani eşler arasında elbette fanteziler tatlar zevkler var ama herkesin görebildiği bir yerde eşini anlatmak uygunsuz olur
Gizlisin seni kimse tanımıyor farkında mısın? eşini de bilmiyoruz..
sen seninle cinsellik yaşayan birisinin seni tanımadığın birisine anlatması hoşuna gidermiydi
neyse ama ben ne kadar gizli profilde olsa eş ilişkilerinin anlatılmasına da anlatanada karşıyım anlatılacak varsa sadece bilmesi gerekene bilinmesi gerektiği kadarı anlatılır
Benim haberim yokken anlatiyosa yapabilecek biseyim yok. beni tanımayan birine anlatiyosa yine problem değil...
bence yaşanan herşeyn yaşandığı yerde kalması çok önemlidir ama bir tek şey var tadı damakta kalmalı
Bi kez küfür etmesini istemiştim, edince hoşuma gitmedi.
Senin istediğin tarzda edememiştir kesin..
Küfür var, yerinde, yerine göre argo kullanmak var.
Bilmiyorum, direkt ağzından duyunca biraz kötü hissetmeme neden oldu. Belki ondan dolayı, belki de ben fazla hassasımdır. Zaten çok duygusal bi yapım var benden dolayı da olabilir 😄
Yani belki çok özel olacak ama ilk küfür etmeni istediğinde direk ne dedi ki? Dengeyi ne kadar ayarladı merak ettim? :D
Büyük ihtimal o.. pu dedi diye tahmin ediyorum ve haliyle duygusalsan fazla gelmiştir ama kocanın da bunu öngörüp biraz daha usul girmesi gerekirdi bence.
😁😃
3 4 kez istedim aslında yapamam, kıyamam, söyleyemem diyordu. En sonuncusunda sıkıldı sanırım evet bunu söyledi devamında s**mek kelimesini 2 kez kullandı bunlar bana iğrenç geldi açıkçası. Düşüncesi güzel geliyordu gerçeği aynı olmuyormuş ben de anlamış oldum 😃
Ahaha 😂😂kötü olmuş, geçmiş olsun. baska biseyler dnersin artık 🙂
Ahaha iyi bari denemiş ve ögrenmiş olmussun :D Ama bunalmayla birlikte söylemesi de kötü olmuş bence onun da etkisi var :D İlişkinin tahriğinin yüksek olduğu, sertliğin konuştuğu ve senin kendinden geçtiğin anlarda dese belki daha etkili olur muydu ya da hoşuna gider miydi kim bilir? :D
@Teacherisback aynen zamansız olmuş.. boşluğa söylemiş gibi..😂 kötü deneyim..
Bence denerler o potansiyel var arkadaşlar ama cidden zamanlama kötü olmus :D Çünkü doğru zamanda söylenen argonun etki ettiğini gördüm ben ya, kadınlar duymadığı seviyo aslında. Günlük hayatta o dışarıya sundukları kadın profilinin yatakta kocalarına karşı başka olma düşüncesi mi artık bilemem genel de bir tahrik ediyor :D
Ama işte erkeğinde bunu doğru demesi lazım. KAhvehane arkadaşına küfür eder gibi de olmaz yani, kadının ruhundan modundan anlamak lazım biraz :D
, 🌸
Konuşamadığımız ve fantezileri kabul etmediği için boşandık.
Normal.. geçmiş olsun 🍀
Eyvallah
Karşılıklı ne istediğini net ifade edilen bir cinsellikte sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. 🌸
konuşmak gerek elbette
onuru ve sağlığı zedeleyici olmamak koşulu ile fanteziler konuşulup uygulanabilir
Evliler neden konuşmasınlar
Her evlilikte fantezi konuşulmuyor.. yadırganacak diye o yüzden
Evlenmemesi gereken insanlar evleniyor demek ki
Bence de.. ama durum bu.
Cinsellik evliliğin yüzde 50sinden fazlasını oluştururken nasıl konusulmaz ki? Sonra insanlar neden evlilikte mutlu değiller. Her sebebi geçtim bu tek başına yeter. Umarım ben öyle biriyle evlenmem. Bana her konuda açık olsun isterim
Evet bak yukarda bı arkadaş boşanmış.. konuşulmuyor konusulamiyor yani. adam bişey istese kadın ona sapik gözüyle bakmaya başlıyor.. adam azdı kudurdu oluyo ve kadın yapmıyo. sonra adam gidip bunu kabul edenle yapio aldatmış oluyo. sonra kadın istese adam kadını kötü görüyor vs vs.. bizim toplumumuzun çoğunluğu böyle.. maalesef
Aynen konusamadiktan sonra bı anlamı yok.
Yani bu sitede ben evliyim, bosandım diyenlere pek inanmıyorum simdi yalan olmasın da. Malum amaçları niyetleri belli çoğunun. Varsayalım ki doğru. Ama işte evlenmeden önce tanımak lazım karşındakini. Yanlış evlilikler bunu getiriyor ki. Daha birbirine samimi olamıyorsan evlilik kişilerin neyine.
Evet toplulumumuz sıkıntılı bir toplum ama bu toplumu oluşturanlarda biziz ve biz böyle olmasın izin veriyoruz. Kafa dengi olduğumuz kişilerle evlenmemiz lazım, düşüncelerimizin fikirlerimizin hislerimizin dünyaya bakış açımızın uyduğu insanlarla yoksa uyumsuzluk alır başını götürür.
Aynen bakış açımizi değiştirmeliyiz.. herkese laf söyleyince herkeste sana bunu söylemeyi hak görüyor yadirgamak vs bu şekilde oluyo.. ama bunu düzeltmek gerçekten zor..
Taniyamazsin aslında evlenmeden önce.. tanınmıyor yani.. o beğendiğin sevdiğin hoşlandığın insan başka biri oluyo aynı evin içinde.. yıllar sonra bosananlar var
Ben bu yüzden evlenmeden önce kesinlikle evleneceğim kadının üdşüncelerini anlamaya calısırım bu konuda. Zaten aksi takdirde evlilik bile teklif etmem yoluma bakarım. Çünkü bile bile biteceğini bildiğin şeye niye başlarsın?
Evlilikte bir süre sonra normal seks can sıkabilir ve fanteziler isteyebilirsin bu doğal. Bunu anlatamayacaksam ya da o bana anlatamayacaksa niye varız ki? Bizim birbirimizi tatmin etmemiz lazım.
Yıllar içerisinde insanlar değişir ama şimdi. Fakat bu konudaki görüşünü anlarsın ya. Ben 10 yıl önce nasılsam bugün de öyleyim yani. Evlensem 10 yıl sonra da aynı olurum
Aynen çok haklısın
Umarım karşına senin gibi düşünen biri çıkar 🍀
İkimizinde karşısına öyle düşünen birileri çıksın :) Bu benim kadar senin için de önemli bir şey nihayetinde ve ikimiz de hakediyoruz fantezilerimizi yaşamayı.
Aynen.. benim şu an sorunum yok.. bende sen gibi düşünüyorum.. olmazsa da devam etmeye gerek yok.. heleki benim evliliğim cinsellik iyi gitmesede iyi olan hicbisey yok
Sen evli misin? Ben anlamadım kusura bakma sonlara doğru ne demek istedin.
Evet evliyim.. aslında problemli bir evlilik ama cinsellik iyi gidiyo. yani evliliğim kötü karı koca olarak berbatiz ama aramızdaki cinsellik iyi
O da sizin geminizi götürmenize yardımcı oluordur illa ki. O da kötü gitse tamamen bitecek belki. Özel olmazsa evlilikte yaşadığınız problem nedir diye sorabilir miyim?
Cinselliğin iyi gitmesine de sevindim. Türkiye'de sıkıntılı mevzu biliyorsunuz :)
Grup fantezisi kuruyoruz
bekarım her türlü fanteziye açığım
Sen evli misin
Her türlü fanteziyi yapmaya çalışıyoruz karşılıklı sınırsız olmaya çalışıyoruz ☺️ sizin nasıl
Cokk denesigimiz varr azdirici geliyor
Hic yok raaatim
Yapmadığım kalmadı
Evet yaptık ve yapıyoruz da keyifke
Yaoamadiklarim aklimda
Peki sen
burdan söylemem