Eskiden merak ederdim şimdi midemi bulandırıyor hiç yaşamak istemiyorum aşırı sogdum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eskiden merak ederdim şimdi midemi bulandırıyor hiç yaşamak istemiyorum aşırı sogdum
hiç yaşamadığın şeyden nasıl soğuyorsun o zevki tatmamış bir insanın böyle düşünmesi çok saçma, sevdiğin insanla olursa hele aşk güven zevk aidiyet çok yüksek duygular yaşatır yaşayınca görürsün :DDD
Yok ya cicden istemiyorum artık olmasın dünyanin en güzel kizida gelse istemiyorum
Kimse sana iste diye baskı yapmıyor zaten o işin güzellikle de pek alakası yok çok tecrübesiz olduğun belli. Sadece kendini cinsellikten soğutan hayatın başka tatlarından iyi şeylerinden de soğutur saçma geldi
Sogdum zaten beni anlayan dinleyen yok kabul eden yok yani artık buna alışmam lazım. Allah benim imtihanımi böyle yazmiş karşı cinsle anlasamasin demiş ya da kimse bunu sevmesin demiş
hm anladım beta erkeksin
Beta noluyo
boş ver ya njdsjdj
Bak kadın erkeklik beraberlikle olacaksa olmasın ben sadece beni seven kadına saklıyorum kendimi
öyle şekilden şekle girmem
e ona göre birini bulursun
Cevap
3Cevap
Soğudum bende
Ben de soğudum
Niye noldu
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?