Cinsel Yaşam Hic memesi silikonlu bir kadinla beraber oldunuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapaylik hissettiniz mi? Zevk aldiniz mi? Bende yaptircam da Hic memesi silikonlu bir kadinla beraber oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ya iyi değil fark ediliyor diyorlar. Ben de küçük memeden bıktım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sorma ya bende ama yorumlar cok kotu Yorumla Meredian +1 yıl Kaç bedensin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl çok zevksiz hele kötü bir doktor yaptıysa dikiş izleri aşırı itici 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gercekten mi? Onun dikis izleri ne taraftaydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iki göğüsteydi alt kısım yarım ay şeklinde. Bir diğerinde göğüs hareleri çevresindeydi. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Oldum, ilk anda güzel gibi görünse de ameliyat izleri zevkimi azaltmıştı, bence yaptırma... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes oyle diyo ya :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yara izleri yakından bakınca keyif kaçırıyor Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 2 kadınla oldum silikonu olan belli oluyor gerçek olmadığı ve zevk alamıyorsun 0 0 Yorumla
hayatınboşkalanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hiç zevkli olmaz bence seninkiler küçük ve sarkık diyemi yaptırmak istiyorsun 0 0 Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dolgunluk yok mu sende? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Cok az ya Yorumla Keynesyen +1 yıl minikk seven de çok ama bak. Yorumla Soran +1 yıl Ben sevmiyorum ki baskasi naisl sevsin Yorumla Keynesyen +1 yıl Cok mu minik duruyor ki? Yorumla Soran +1 yıl Regl donemimde biraz siser ondan sonra iner yani sutyensiz kiyafet giyemem oda dolgulu Yorumla Keynesyen +1 yıl Anladimm.. peki fiziğine oranla göğüslerin küçük mü kaliyor? Yani kalça genisligive boyuna göre Yorumla Soran +1 yıl Yok ince biriyim minyonum kalcamda buyuk degil mememde kendimi hic kadinsi his etmiorum saçim var En azindan 😂🤦🏽♀️ Yorumla Keynesyen +1 yıl Ahahahah 😅😅😅 en azindan memem olsun diyosun.. Yorumla Soran +1 yıl Yani olsa iyi olurdu ama herkes tiksinç yazmis onu da yapmicam galiba :/ Yorumla Keynesyen +1 yıl Neden tiksinc olsun ki? Fiziğini görebilsem detayli yorum yapardik yaptır ya da yaptrima diye. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bri doktor olarak sorayım neden yaptırıcaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Cunku cok kucukler ve kendimi hic kadinsi hisetmiyorum.. ama his kaybindan da cok korkuyorum Cevap sahibi +1 yıl canım kesinlikle zararını ömür boyu çekersin. bak sana daha açık konuşayım mı? Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl göğüslerini hiç öpen oldu mu
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl yani meme memedir sonuçta her türlü zevk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memesi ellerimde patladı... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yav espiri yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok ciddiyim Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kucuk olsun ama doğal olsun 0 0 Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır olmadım gerçi bakirim 😂 0 0 Yorumla
Galatalibey Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Yaptır da bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara bakilirsa biraz daha dusunmem gerekicek Galatalibey +1 yıl Neden
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayir olmadim 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. olmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ya iyi değil fark ediliyor diyorlar. Ben de küçük memeden bıktım
Sorma ya bende ama yorumlar cok kotu
Kaç bedensin
çok zevksiz hele kötü bir doktor yaptıysa dikiş izleri aşırı itici
Gercekten mi? Onun dikis izleri ne taraftaydi
iki göğüsteydi alt kısım yarım ay şeklinde. Bir diğerinde göğüs hareleri çevresindeydi.
Oldum, ilk anda güzel gibi görünse de ameliyat izleri zevkimi azaltmıştı, bence yaptırma...
Herkes oyle diyo ya :/
Yara izleri yakından bakınca keyif kaçırıyor
2 kadınla oldum silikonu olan belli oluyor gerçek olmadığı ve zevk alamıyorsun
Hiç zevkli olmaz bence seninkiler küçük ve sarkık diyemi yaptırmak istiyorsun
Dolgunluk yok mu sende?
Cok az ya
minikk seven de çok ama bak.
Ben sevmiyorum ki baskasi naisl sevsin
Cok mu minik duruyor ki?
Regl donemimde biraz siser ondan sonra iner yani sutyensiz kiyafet giyemem oda dolgulu
Anladimm.. peki fiziğine oranla göğüslerin küçük mü kaliyor? Yani kalça genisligive boyuna göre
Yok ince biriyim minyonum kalcamda buyuk degil mememde kendimi hic kadinsi his etmiorum saçim var En azindan 😂🤦🏽♀️
Ahahahah 😅😅😅 en azindan memem olsun diyosun..
Yani olsa iyi olurdu ama herkes tiksinç yazmis onu da yapmicam galiba :/
Neden tiksinc olsun ki? Fiziğini görebilsem detayli yorum yapardik yaptır ya da yaptrima diye.
bri doktor olarak sorayım neden yaptırıcaksın
Cunku cok kucukler ve kendimi hic kadinsi hisetmiyorum.. ama his kaybindan da cok korkuyorum
canım kesinlikle zararını ömür boyu çekersin. bak sana daha açık konuşayım mı?
Evet
göğüslerini hiç öpen oldu mu
Yapay olunca sıkarsak patlarmi
Orjinali gibi olmuyor
yani meme memedir sonuçta her türlü zevk verir
Memesi ellerimde patladı...
Yav espiri yapma
Çok ciddiyim
Kucuk olsun ama doğal olsun
Hayır olmadım gerçi bakirim 😂
Yaptır da bakalım
Yorumlara bakilirsa biraz daha dusunmem gerekicek