Zevkiniz bol olsun ✨
Sekste erkeğin hızlı olmasını söylemek erkeği heyecanlandırır mı yoksa modunu mu düşürür?
Zevkiniz bol olsun ✨
Bence bu konu biraz muallak gibi..
sizlerin düşüncesi nedir? hoşunuza mı gider? Yoksa kadının zevk almadığını mı düşünürsünüz?
Düşüncelerinizi bekliyorum😌
Aslında onlara bırakmak gerek hani istedikleri yerde hızlı istedikleri yerde yavaş olmaları onların performansı için daha iyi mesela başlarda hızlı istese de olamaz ortalarda hızlı olur ama sonuna doğru yavaşlar Çünkü kadınlar sonuna yaklaştıkça hızlı olmasını isterim erkekler böyle değildir eğer ki biraz daha hızlanırsa çok fazla uyarım olacak boşalacak bunu bildiği için yapmaz😂 Ama tabii ki biraz da nasıl soyledigine bağlı mesela hızlı ol filan dersen adam yapmaz ama bunu daha tutkulu bir şekilde hızlı ol lütfen biraz daha hızlı ol gibi yalvarır derecede yaparsan o zaman daha iyi bir sonuç alabileceğini düşünüyorum gaza getirmek her zaman işe yarar😂😂😂😂
Tempoyu ben belirlemek istiyorum, bazen boşalacak duruma geliyorum yavaşlıyorum mesela hızlı hızlı diye telkinde bulunursa hızladığımda boşalacağımı biliyorum hızlanamam yani. Olumlu ya da olumsuz etkilemez boşuna demiş olur 😂
Cevap
15Cevap
Olay tamamen nasıl söylediğine bağlı. Bıkmış gibi söylersen modunu düşürür ama o an zevk aldığını belli ederek söylersen heyecanlandırır
Heyecanlandırır bence, her erkek kadının
“Ahh daha sert, daha hızlııı” diye inlemesinden hoşlanır diye düşünüyorum…
Beni olumlu yönde etkiliyor ama ben bildiğimi yapıyorum birde artık gelmem gerekiyorsa ve partnerimde çok istiyorsa o son dakikalar çok zevkli oluyor
o an kadinin sehvet ile soyledigi jer soz modu yukseltir heyecani artirir
hzılandırır ama kötü yanı seni fazla tecrübeli sanarsa ve özgüveni düşükse sıkıntı
Aksine çok hoşumuza gider. Bi de bunu argoyla birleştik..
Yönetmeyi tercih ederim yönetilmeyi değil.
Modu düşüyorsa kendine güvenmiyordur
Kesinlikle evet ama ses tonu da önemli
Iyi olur
Heyecan yapar
Beni etkilemez
Hic farketmezz
Taktik maktik yok bam bam bam
Soğutur igrenc
Kişiye göre değişir
hız önemli
heycanlandıırır
Tavrına göre değişir