Cinsel isteksizliğimi nasıl aşarım?

Sevgilimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz çok nadir görüştüğümüz için düzenli seks hayatımız yok buluştuğumuzda birlikte oluyoruz ama ben hiç zevk almıyorum zaten ön sevişmeyi çok kısa tutuyoruz oral falan yapıyor ama o bile zevk vermiyor yapamıyormuş gibi hissediyorum zaten çok kısa yapıyor 2-3 dakika anca isteksiz yapıyormuş gibi Ama ben ona uzun uzun oral yapayım istiyor parmağını soktuğunda çok ıslak olduğunu söylüyor gerçekten de ıslanıyorum aşırı kaygan oluyorum boşalmışsın işte diyor ama ben boşalıp boşalmadığımı bilmiyorum anlayamıyorum orgazm olduğumu anlayamıyorum zevk alıyormuş gibi yapıyorum ama aslında almıyorum onun bir an önce boşalmasını ve bitmesini istiyorum alsam bile beni deliye döndürecek kadar değil o yüzden cinsellikten soğuduğumu hissediyorum bazen yapasım gelmiyor çok isteksiz oluyorum bu sefer kızıyor beni özlemiyor musun istemiyor musun diye napıcam sorun ne? Bir şeyleri yanlış mı yapıyoruz ya da ben bir şeyleri yanlış mı biliyorum yukarıda doğru mu anlatmışım yani?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de şöyle bir durum var ben onun cinselliği çok basit bir olay olarak gördüğünü düşünüyorum ama bana göre öyle değil ve olur olmadık zamanlarda yapmak istiyor mesela sabahın köründe işe gitmeden istiyor daha gözümü açamamışım zaten sonra isteksiz davranınca kızıyor ee söyledim zaten istemediğimi hep o ne zaman isterse o zaman olsun istiyor
Cinsel isteksizliğimi nasıl aşarım?