Görücü usulü evlendim, eşim mikropenisi olduğunu söylemedi. Ne yapacağım?

Esimde mikropenis var inik hali 1 cm parmak ucu kadar seksten hic zevk alamiyorum 5 dakikada boşalip cikiyo hic tatmin olamiyorum bu durum piskolojimi etkiledi. Seks esnasinda kuruyken hissediyorum ıslak oldugum zaman hicbirsey hissetmiyorum gidiklaniyorum. Orgazm olamiyorum. Esim durumun farkinda umruna bile takmiyo 5 dakkika icinde boşalıp sırtını dönup yatiyor. Moralim bozuk oluyo ne oldu diye soruyor bide. Seks hayatimiz berbat ötesi. Haliyle canım vermek istemiyo ayda 1 gün yapıyoruz.
Ailemin zoruyla mantık evliligi yaptım evlilik öncesi cinsel birlesmemiz olmadi (bakireydim). Siz olsaniz naparsiniz lütfen ciddi yorumlar yazın. Kendinizi benim yerime koyun? Cocugum yok.

Güncellemeler
+1 yıl
Eşimi ifsalamak icin soru sormadim. Bu konuyu onunla konusmayi denedim. Ben birsey hissetmiyorum dedim. Islakligindan dolayidir dedi. Hicbir sekilde kabullenmiyor. Cocugumuz olmuyo ayrica.
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem bosanmama izin vermiyor tüp bebekle hamile kal diyorlar. Ailem modern bi aile degil el ar ne der diyen kisiler. Daha ne kadar dayanirim bilmem.
Görücü usulü evlendim, eşim mikropenisi olduğunu söylemedi. Ne yapacağım?