Bak bu olayla çok karşılaşan kadın gördüm ve gördümden kastım benle eğlendiklerimiz evet çok kötü bir durum seninki çoğu baskalariyla yatmayı tercih ediyor bu yüzden beni seçtiler çoğu beni seçende bu şekile olmuyuyor en iyisi ayrılıp kendime bir yuva kurmaktır çünkü bir gün bende evlenip gidecem herzaman hayatlarinda olmayacam yani demek istiyorum ki eğer aklindan başka biriyle mutlu olmak varsa cinsel anlamda önermiyorum senin amacın aldatmak değil cinsel ihtiyaclarinida karsilayacak huzurlu bir aile bu yüzden ayrılmanı tavsiye ederim ama yinede iyice düşün eşinin senden bu durumunu saklaması pek hoş bişey değil kim bilir daha neler sakliyor hem bide bildiği halde ne oldu diye soruyorsa hiç hoş değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBiyolojik olarak 8 cm altı penis zaten zevk vermeyecektir bu yüzden erekte halde 5 6 cm iken 10 saatte aynı şekilde kalıp devam etse yine de tatmin olamazsın.
Bu durumu evlenmeden söylememesi zaten büyük bir problem, ailenin bu kadar keskin boşanamazsın demesi daha başka sorun.
Burada yapacağın en temel şey kendine güvenip boşanmak ve gerekirse kendi ayaklarının üzerinde durarak çalışmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyacın olan şeyi veremiyorsa ve ilişkide senin ihtiyacını yeterince karşılayamıyorsa kusura bakmasın ama burada senin boşanma veya farklı bir adayla ihtiyacını giderme hakkın var. Bunu ama onunla boşandıktan sonra yaşarsın ama ondan gizli... Öyle, küçücük mikro şeyiyle de boşuna iyi şeyler başarıyorum sanmasın😒
00 Yorumla
Doktora direkt başvur, gitmiyorsa, Ailene net ve açık anlat, çözüm getiremiyorlarsa direkt boşanma davası açmak mantıklı, ömür geçmez böyle. Üstelik gelişime ve ileriye kapalı birey ise, seni bataklığa çeker. Adam da kusur yok, Allah böyle yaratmış ama tedavi şansı var demelisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel olarak tatmin olamadığın bir evlilik mutluluk getirmez, boşan..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan.. Keyifli geceler.
10 Yorumla
+1 yılOp. Dr Berk Karataş var çok iyinbir doktor o doktora ulaşıp eşinin penisine silikon yaptırabilirsin. Eşine bundan bahset. Doktoru arayın. Bilgi edinin. Doktor bey eşini mutlaka ikna edecektir. Eğer edemezse bir avukat ile görüş. Anlaşmali olarak ayrilabileceğininsakin unutma. Ailen seninle beraber yatak odasına girmiyor sonuçta. Sen zevk alamiyorsan onların cinsel hayatına müdehale etmeye hakkı yok. Evlilik ksrşilikli rızaya dayanan birşeydir. Sen evliliğinden memnun değilsen seni evli kalman icin zorlayamaz. Eğer eşin tedavi görmeyi reddederse ve Sen de boşanamazsan huzursuz bir evlilik mağdur eşi zina yapmaya teşvik eder. Bu durumda vicdanın rahat etmeyecektir. Estetik ameliyat olmak sanildiğinin aksine gayet doğal bir durumdur kimsenin yargılamasında gerek yoktur. Eşini ikna edebilirsin bence mutlaka doktor yardımı al
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonunun bekaretle falan alakası yok tatlım. Konu sevgisiz saygısız birinin olması. Durum normalin dışında, evlenmeden konuşulmalıydı bu. Cinsellik evlilik öncesi konuşmalarda çok önemlidir, oradan tavrını anlarsın, illa birlikte olmana gerek yok.
Ya eşin durumun farkında ve durumu dile getirmeyerek kendini avutuyor ya da cidden saygısız ve umursamaz.
Dinen de kanunen de boşanmak için geçerli sebebin var. Durumu düzeltmeniz mümkün değilse boşuna birde çocuk yapıp işi yokuşa sürmeyin.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik etin ete girmesi demek değildir. bunu zannedenler senin gibi mutsuz ve hayal kırıklıkları ile dolu. Tüm haz ve zevk noktalarımız sanılanın aksine zaten bedenimizin üzerinde, yani dışındadır. Penisin vajinaya sokulması sadece ve sadece kadını döllemek, sipermlerin yumurtayla buluşmasını sağlamak içindir. Bunun dışında sanıldığı kadar doyurucu, orgazma götüren, derin hisler ve duygular veren bir etkisi yoktur. Oral seks, elle uyarma, nefes, koku, dudak, dil ile yapılan temaslar fazlası ile doyurucu olacak ve sizi mutlu etmeye yarayacaktır. Eşiniz ile bu yönde konuşun ve hiç olmaz ise sizin ile orgazm olana kadar ilgilenmesini, dokunmasını sağlamış olun. Neden hep evlenmeden önce aşın bunları, konuşun, görün, tartışın diyoruz bu nedenlerle. Bir birini cinsel mana da hiç tanımayanların ilk gece ve sonrasın da büyük hayal kırıklıkları yaşamaları, cinsellikten ve eşlerinden soğumaları gibi bir çok sorunu da beraberin de getirmektedir.
31 Yorumla- +1 yıl
Tamamen doğru öyle olmasa lezbiyen kadınlar nasıl zevk alır ve bağıra bağıra orgazm olurlar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. inik hali önemli değildir. cinsellikte inik hal referans alınmaz
cinsel ortam hali yani kalkık hali referans alınır. çoğu erkek 2-3 cem oluyor inik hali ama kalkınca 1418 arası oluyor
inik halini söyleyerek adamı rencide etme kendini de acındırma
kalkık hali kaç cm
ayrıca bunları sormam seni sıkmak rencide etmek değil. çözümler sunacağım. çünkü cinsellik ilişki ve penis vajinadan ibaret değil. değişik çözümler sunacağım ama alcağım bilgilere göre13 Yorumla- +1 yıl
@Elfidasessiz
teşekkür ederim
Soran+1 yıl5 6 cm
+1 yılAşk sevgi bir yere kadar evliliğin temeli sağlıklı cinsel birliktelikten oluşur.
Eşinin sana verdiği bir değeri göremedim ben yazdıklarından bunu anladım.
Tek amacı kendini tatmin etmek, bu şekilde kendini değersiz ve kullanılmış hissediyorsundur.
Eşinle apaçık konuş, ilişki istediği zaman kendin tatmin oluyorsun beni düşünmüyorsun çok bencilsin de.
Evliliğimiz ilişkimiz için çabalamanı istiyorum de.
Bu şekilde devam ederse boşan, hayatını gençliğini heba etme.12 Yorumla- +1 yıl
Evliligin temeli sağlıklı cinsellik mi 😂 Bir de erkeklere sapik ve duygusuz derler.
- +1 yıl
@scorpion1903 Evliliğin yüzde 60, hatta 70 i cinselliktir, çünkü Türkiye'de evlilik seksin meşrulaştırılmasıdır. Tespit doğru, gülme. Bu ülkede insanların büyük çoğunluğu düzenli cinsel yaşam için evleniyor.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Durum kötü olmuş adam sana benimkinin kalmisi 5 cm diye söylemesi gerekirdi o kadar küçüğü bir işe yaramaz sana benimki gibi 18,5 cm olacaktı nasıl rahatlatırdi o kadar sürede kizligini bile bozamamiş iki ihtimal var eşinle konuş ya bosanin ya da birisiyle ilişki yapman için musade etmesi gerekir. dilerim iyi bir çözüm yolu bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik sorununa zaten kelimeler kifayetsiz kalıyor zaten. Çünkü bence bir ilişkinin olmazsa olmaz temel direklerindendir! Ama asıl konu, eşin sana değer vermiyor, kendindeki sorunu görmüyor ve bencil bir insan yani!
Yazında öyle bi çıkmazdasın ki, sanki kocanı aldatmaya dair seni cesaretlendirmemizi ister gibisin :/ Ne zaman istersen yazışabiliriz, belki penis müyütücü ( doktor tavsiyeli ) yurt dışı ilaçlarından önerebilirim :/
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyuncak alacaksınız onunla tatmin edecek seni. Ama anlattığın kadarıyla senin adamda öyle şeylerle uğraşacak, eşini mutlu etmek için bişeyler yapacak heves yok gibi. Sadece kendi işini görme derdinde. Baktın bunlara da yanaşmıyor boşan böyle ömür geçmez. Annene durumu olduğu gibi anlat kocalık görevini yerine getiremiyor de. Dinen de boşanmaya hakkın var. Aşk evliliği de değil ne için katlanacaksın ki. Çocuk da veremez sana
11 Yorumla- +1 yıl
Bosanamam diyor kız anlamıyor musun ailesi cahil biraz boşanmasını istemiyor normal bir aile olsa zaten tanımadığı bilmediği biriyle evlendirmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikte cinsel menfaat de vardır. Esin bunu yerine getirmiyor getiremiyor anladığım kadarıyla bı çabası da yok . Boşan bence bir ömür istemediğin bir evlilik mi yasayacaksin. Benim de ailem bosanmami istemiyordu ama ben boşandım. İki senedir laf ediyorlar. Ama elin evinde elin adaminin lafını çekeceğine evde annemin dirdirini tercih ederim. Zaten bikac ay sonra evden de gidiyorum. Benim çilem bitmek üzere darısı senin başına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan evlenmeden önce bu konularıda konuşmalı ama toplumdaki algı utangaçlık vs çok zor. Eşin seni takmıyorsa bu sorunu umursamıyorsa en iyisi boşanmak. Her şeyden önce senin isteklerine hislerine önem vermeyen birisi bu sadece cinsellik değil diğer konularda da böyle olur yol yakınken kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be neler varmış neler.. Benim 18 cm, kız arkadaşım ilk başta sekse dayanamıyordu ama zamanla alıştı şu an çok güzel ilerliyoruz ve doymak bilmiyoruz... Seninki alışılacak bir durum değil ki 5 cm hissetmezsin bile.. benim öyle olsaydı evlenmeye utanırdım :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma yine boşanma sebebi olarak görmüyorum bilemedim
Sana tavsiyem bunun için eşinle konuşman anlamıyorsa evlilik danışmanına gitmen onu da istemiyorsa çekmek zorunda değilsin dünyaya bir kere geliyorsun. Aile de bir yere kadar omurun gittikten sonra hevesin geçtikten sonra her şey için geç olacak. Bir mesleğin var mı en azından bir işe başvurmalısın. Kendine yetebilecek durumdaysan değmez hayat çok kısa kimse kimseyi düşünmüyor maalesef ailen de olsa
21 Yorumla- +1 yıl
Evet sende evlisin sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulüyle evlenmek nedir yaa tanımadığın etmedigin bir yabancı adamla bir ömür.. al sana evlilik şimdi çek bir ömür sevdigin adamla evlensen hiç değilse huyunuzu suyunuzu bilir mutlu olurdunuz. Allah yardımcın olsun
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni mutluluk kişiden kişiye değişir uzaktan kimse içlerinde ne olduğunu bilemez. Ama görücü usulü genelde aile baskısı ile olan bir şey. Ailesi istediği kişiyle evlenmezse evlatlıktan reddederim baskısı bile yapıyor çoğu kişinin. Bu yüzden istedikleri kişiyle evlenmek yerine ailelerin tanıştırdığı biriyle evlenenlerin evlilikte de pek söz hakkı geçmediği için bir ömür evli kalıyorlar
Soran+1 yılSagol aynen oyle oldu hanimefendu
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni benim eski sevgilimin ablası da görücü usulüyle evlenmişti. Bazıları da onu isteyen birini kabul ediyor evleneyim gideyim kafasında oluyor. Yani bir ömür aynı yastığa baş koymaktan bahsediyoruz adam hırlı da çıkar hırsız da kendi bilecekleri iş
+1 yılkadınları baskı altına alıp evlilik öncesi ilişkileri yasak günah diye durduran toplumun varacağı yer budur. umarım bunu bir çok kadın okur da kızlarını bu tabularla yetiştirmenin nereye vardığını anlarlar
00 YorumlaBu anlattıkların hiç kolay şeyler değil katlanılabilircek bir durum değil. Ne eşin anlıyor ne de ailen anlıyor seni. Böyle devam ederse yakın zamanda gözün dışarı kayar
10 YorumlaSeni umursamıyorsa boşan bence çabalamamış bile ömür boyu mutsuz yaşama öyle geçmez
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantık evliliği yaptım dedin biz de zengin bir şey falan sandık. galiba ailenin zoruyla Evlendiğin için sevmiyorsun da.
Boşanmak nasıl geliyor peki sana yani bu durum yüzünden boşanır mıydın. Ya da hiç düşündün mü20 Yorumla
+1 yılAilen biliyomu 1 cm penisi olduğunu
Kalkınca kaç cm oluyo 5 cm yeter seni boşaltmasın doğu kullanırsa seninde cinsellikte bilgi sahibi olman lazım kendini ve eşini tanıman lazım
00 Yorumla
+1 yılSen onu bir kere bile tatmin ediyorsan, oda seni etmek zorunda. Çek onu kendine yala de zorla. Bir kere dünyaya geliyorsun böyle bir şey den uzak yaşama. Her kadının tatması gereken duygular. Penisi büyük olsaydı bile bir şey hisstemezdin küçüklüğünü geç yaptığı saygısızlık. Sende ona saygısızlık yap. Memnun değilse o ayrılır en azından sen suçlu gibi görünmezsin. Lütfen yazılanları dikkate alıp hayatını kurtar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ailen ayrılmana izin vermiyor, eşin umursamıyor, sen çaresizsin.
Genel toplamına baktığımızda, muhtemelen aldatacaksın04 Yorumla
Soran+1 yıl4cü seneye giriyor evliligim. Artik gün gectikce umutsuzlugum coğaliyor
- +1 yıl
Sorunu okuyunca birsürü fikir geliyor insanın aklına. Fakat güncelleme bölümündeki görüşünü de okuyup değerlendirince, kapana sıkışmış fare gibi çaresizsin... Hani eşin dese ki, "özür dilerim. Sana yetersiz olduğumu söyleyemedim. Ama senin için çeşitli oyuncaklar kullanmaya, fantezilere açığım" o zaman anlayış gösterebilirdin. Ama hem kusurlu hem umursamıyor.. Bu çok itici bir durum
Soran+1 yılAllahim neydi günahim diyorum. Isyana giriyor oda.
Sağlam evliliğin sırrı yataktan geçer yatakta mutlu değilsen normal hayatına yansır. Bu seni psikolojik olarak çöküşe sürükler. Hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm doğrusu
kocanızın penisine uzunluğu için bir operasyon veya kalınlığı için bir yağ enjekte edilme durumlarını düşünün ve kocanızla bu düşünceleri paylaşın00 Yorumla
+1 yılEvlilik ve cinsellik bir bütün maalesef ve eğer cinsellik yoksa buna bir evlilik diyemiyoruz.. maalesef..
ki bu durum her şeyi etkileyeceği bariz
yol yakınken ayrılmanızı öneriyorum ben00 Yorumla
+1 yıl1 cm penis kendini bile tatmin edemez değilki seni tatmin edecek. Hiç vakit kaybetmeden bitir evliliği
03 Yorumla- +1 yıl
Ya olamaz zaten çocuğunuz, bunun için bile en az 5-7 cm penis gerekir
Soran+1 yılEreksiyon hali 5-6 santim.
- +1 yıl
Sana yetiyormu, yetmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılben olsam önceden bakardım ve baktım... arkadaşımın başına geldi 3 ay sonra boşandılar. kızlık zarı bile bozulmamış. fiziksel yetersizlik boşanma sebebidir
30 Yorumla
+1 yılMantik evliligi yaptim demistin. Bundan kastin nedir. Esin zengin oldugu icinmi mantik evliligi?
00 YorumlaYapacak bişey yok bosanacaksın ya da düzelmesini saglayacaksın baktın olmuyor umursamıyor sende hayatını yasa böylelerine mustahak
00 Yorumla
+1 yılYorumlara baktıktan sonra zerre kadar olan evlenme istediğim bile geri kaçtı.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin dusunceni ögrenebilirmiyim
- +1 yıl
Eşinin tavrından bağımsız konuşacak olursam, bu durum büyütülecek bir şey değil. Ne yani karımın göğüsleri küçük diye sevgim de bir azalma mi olacak? Düpedüz bencilce ve sığ bir düşünce bu. Evlilik ne demek insanlar gerçekten anlamını bilmiyor. Toplumun dayatması ve kendilerine bictikleri rollere göre bir hayat yaşıyorlar. En başta yaptığın hatanın sonuçlarını yaşıyorsun şuanda. Asıl problem eşinin penisinin ufaklığı değil, ona olan sevginin ufakligidir. Gerçekten seviyor ve değer veriyor olsaydın, bu durum problem dahi olmazdı senin için. Asıl çatlak bu.
+1 yılBende işe sabaha kadar 6/7 kez yapabilecek performans var, keşke tanissaydik veya aynı mahallede falan olsaydik
00 Yorumla
+1 yılMal misin sen arkadaşım. Evlilik sekse en uzak şeydir. Sen seks istemiyormuşsun ki evlenmişsin. Merak etme çocuk sahibi olmanıza engel degil bu durum.
00 Yorumla
+1 yılEn başta hamile kalma ve bir üroloji uzmanına gidin.
05 Yorumla
Soran+1 yılUroloji uzmani ne yapicak?
- +1 yıl
Bu işin uzmanı, belki kılcal damarlar tıkalıdır, kalkınca ne kadar?
Soran+1 yıl5 6 cm
- +1 yıl
Çok fena, kıyamıyorum bir üroloğa götür baksın, sonra kendi kararını ver
- +1 yıl
Kınamıyorum yazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman evlilik öncesi sınırlı da olsa cinselliği savunurum ki nedeni senin durumunla tekrar ortaya çıktı zor bir durum Allah kolaylık versin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu eşinle konuşup çözüm önerileri sunman gerekiyor aksi takdirde farklı şeyler doğurabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Senin onu aldatman gibi ihtiyaçlarını giderecek bişeyler yapman gibi ne bileyim çok farklı şeyler doğurabilir yani sonuçta insanın doğası gereği ihtiyacı olan bişey yani
Bunun tedavisini de görebilirsiniz - +1 yıl
İnanma buradaki şerefsiz insanlara dikkat et kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce herkes gir çık yapmaz ama en azından kaç cm, mastürbasyon , orgazm vs muhabbetleri olmali yoksa daha 1 ay olmadan boşanmaya kalkarsiniz böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHersey cinsellik degilll ask varsa duygusallik varsa bitirme cocuk olunca cinsellik bilecek zaten õlecek o tamam
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInsanlida onemli
Cevap sahibi+1 yılYerim cinselligi bn eeeee🤨🤸🏻♀️🤸🏻♀️
Anlatayım bir şeyler ama sonra siliyorlar. Dilersen özelden yaz, birkaç şey önereyim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Gerçekten durumuna üzüldüm tatmin olmalısın artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma seçenek değil. Bi kaç oyuncak al onlarla kendini idare et başka yol yok
00 Yorumla
+1 yılnasil soylemesi gerekiyor du ki bunu snaa ve bos ver bu gun azla yetine eyen cokla kanat edemezmis
00 Yorumla
+1 yılBence senin kızlık zarı duruyordur yerinde daha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok kötü ya valla çok üzüldüm illa penis değil ama başka Şekilde sseni tatmin edebilir
00 YorumlaBence de dayan fırsat bulduğun da başkasına verirsin
00 Yorumla
+1 yılIntikali nedir ya ibik haliyle bir işin yok kalkık hali Seni tatmin eder inkali değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Boşanman karşındakini rencide etsede hayat senin hayatın. Hiçbirşeye katlanmak zorunda değilsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce söylemesi gerekirdi. Allah uardımcın olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat mı geçer böylesiyle ilginç ben utancımdan evlenmem kadının günahına giremem asla gerçekten üzüldüm, benimki 19 cm umarım senin gibi istekli bir kadınla evlenirim ilerde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani ya idare edeceksin yasa ayrılacaksın ya da kendi kendini okşayıp tatmin edeceksin zor yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Adam micro- soft 'ta çalışıyormuş, senin bunu anlaman gerekirdi 🤣
00 YorumlaAileniz izin vermiyor ise psikolog eşliğinde ikna edip boşanın.
Çekilmez böyle hayat.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam boşanırdm yani sonuçta cinsellik evliliğin en önemli unsurudur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılKaderine küs ya da başka birini bul onunla doyur açlığını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında yapacağın çok şey varda bu olumsuz tabloyu değiştirmek senin elinde ama değiştirmeyi istermisin şüphe li
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlat
Cevap sahibi+1 yılBuradan anlatılacak gibi değil uzun hikaye
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bebek seyi gibi desene, ii ki o durumda degilim..!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Penis kılıfı dene dedim ya büyümüyorsa zengin mi kocan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılaldat mi diyelim istiyorsun :)
bosan iste :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yapcak bişi yok 3 ihtimal var ya boşancaksın
ya eline mahkum olacaksın durumu kabul edip
ya da başka bi partner bulcaksın seçim senin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemnun değilsin ve düşünceli bir kocan olmadığı için, boşanmalısın.
20 YorumlaHerkese Günaydın evliliğin 100 de 90 nı cinsellik bence. Ama onemli olan erkegin pipisi degil onun seni tahmin etmesi. Ben de evli 1 çocuk babası 5 senedir evliyim tam tersine. Ben cok isterim seks ama esim hiç istemez. Çocuk var diye boşanamiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar