Bi erkek s**kste neden kibar davranır? Yani ben açıkçası sert seviyorum. Sevismede de s**kste de. Ama sevgilim bana çok kibar davrandı. Ve ilk kez s**KS yaptım biriyle. Çok narin davrandı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu söyle açıkça ilk olduğu için olabilir sert seviyorum dersen sert davranır konuşun nelerden zevk aldığınızı açık açık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazı erkeklerimiz ilişki de kadın kesiliyor maalesef... Geçmiş olsun, umarım son kötü tecrüben olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğazınızı sıkınca da ağlıyorsunuz hemen tokat atınca saçını çekince de canımı acıtıyorsun bırak diye bağırıyorsunuz sonra ilk ilişkiden ürkütmemek lazım diye yapmıştır belki ben acımazdım doğrusu
12 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle dediğimize bakma. Sen devam edeceksin.. Fantazisi o bu işin. Yapma etme der kızlar ama ister yani.
Cevap sahibi+1 yılHer partner bir olmuyor maalesef keşke dediğin gibi olsa...
Acimasin diye, bir de dar girişliyseniz. Ama sert seviyorsaniz acimiyorsa sert girmek lazim hatta poponuzu tokatlayarak
00 YorumlaEşin ne iş yapıyor
Saat tamircisi felansa kırılır diye korkmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılGece gece güldürdün ahahaha
+1 yılo sert sevmiyor galiba ama ben olsam serti hardı görürdün :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende dayanamıyorum özellikle memeler dudaklarimdayken kalçası avuclarimdayken dayanamıyorum sıkıyorum tokatlanıyorum iyice azdirio
00 Yorumla
+1 yılHard sebip boğazını sıksın tokat atsın istiyon demi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka s@l@k mısın? İlk ilişkinde çocuğun sert olmasını mı bekliyordun? Bide neden diye sormuşsun buraya
012 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 ne insanlar var ya
Soran+1 yılYa aptal mısın? Tamam seks olmasa bile sevişme de de kibar davrandı doğru algılar mısın sorumu
- +1 yıl
Sen o zaman sert yapan birini bul tecrübeli olursa daha rahat edersin merak etme o çocuğun elinden o kadar geliyormuş yapacak bişey yok 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılGayet doğru algıladım, kimse bu zamana kadar ilk sevişen bi kıza sertlik uygulamaz hangi hayal dünyasında yaşıyorsun sen? Herhalde çocuğu kibar biri diye düşünüp kendi vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. 'Off çok kibardı bana yanlıss yapmaz, aşık olduğu için böyle kesn' diye düşünürsün. Taze Feriha
Cevap sahibi+1 yılAyrıca soruda seviştim diye belirtmemişsin, seks demişsin kelime haznende sıkıntı var senin. İkisinin arasında dağlar kadar fark var. Anca sevişmek için kullanılırsın bu kafayla
- +1 yıl
Bu kafayla önüne gelen bunu tost eder 🤷♂️😂
Soran+1 yılNe diyorsun sen ya alspwowpwopwpw ne anlatıyon cidden
Cevap sahibi+1 yılSus @ğlama ergen s€ks yapmış ya kıyamam yorulmadın inş
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yılIyyy ne kezban birine denk gelmis sorum... Çok yanlıs bi kitleye düşmüş. Askım ben 22 yasında genç bi kızım ve bi kadının da bir erkek kadar hatta belki onlardan daha fazla buna ihtiyac duyabileceğimizin bunu yasayabileceğimizin bilincinde bir bireyim. Bu kadar çok karşı isen bedensel ilişkilere sen yapma:D sen ve senin gibi insanlar ilişkide bu tarz şeyleri yaşayanlara karşı o sığ düşünceleriyle "aa seni kullanıyo seni sevmiyo" der... Oysa bununla bi ilgisi yok bu yaşanılanların. Bu kadar anlam yükleme baya safsın.
Cevap sahibi+1 yılAşkım yalnız ben yaşanmasına karşıyım diye bir şey demedim çarpıtma😋 senin sorduğun soru o kadar saçmaki ve yanlış izah etmişsin kendini buda cabası. Benim kullanılmaktan kastım o bilmemezliğinden sebep seni her isteyen kandırır istediğini yapar. Bir kadın istediğiyle istediğini yaşayabilir lakin sen istediğinden değil kandırıldığından yaşayacaksın😄
Soran+1 yılAynen kanka kandırıldım bapwjspwjsojw kanka senin gibiler ancak duygusal bi seyler hissettiği kisilerle yaşar böyle şeyleri ama ben öyle değilim. Duygularıma göre hareket etmem anı yaşarım ve o an mutluysam yaparım. Bunu yaşamam için birinin sevgilim olmasına da gerek yok benim için. O yüzden bu konuda kandırılmaya ihtiyacım yok. Kartlar açık olur karsımdakinin hep. Ama asıl kandırılan sen olursun. "Sevgili" adı altında sana her şeyi yapma fırsatı verebilecek bi tipe benzettim seni. Herkesi kendin gibi sanma. Duygularıyla hareket edebilen bi eziksin bence. Ve sırf biri seninle bu tarz şeyler yaşayabilmek için yalanlar söyler kartları kapalı oynar. Oysa bana oynamalarına gerek yok. Birinden hoslandıysam ilk görüsmede bile yaparım. Bu da benim tercihim şimdi yol al
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ayı gibi davransa bu seferde canım acıdı zewk alamadım dicektin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek gibi s.. k de. S.. kemezsen düt başka birini bulurum de.
00 YorumlaYeterince kudurtmuş olsaydın içinden geçerdi senin
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin ama baya etkilenmiş görünüyordu ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sert tavsiye edilir! tadini alan birakamaz
10 Yorumlayanlış yapmış narin seksin bir önemi yok
00 YorumlaDusman sever gibi sever sahsen
00 Yorumla
+1 yılİçimizden öyle geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBacım. bi dur alış
serte de geçer.
00 Yorumla
+1 yılBiri şunun kafasın sert s... ci atsın.
00 Yorumla
+1 yılİşi bilmediğindendir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılGit ona söyle o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna sert sevdiğini söyle, ebeni görürsün o zaman😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert sevdiğini söyledin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen narin bilmem aksine çok sertim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ona belli et erkekler sert yapmaya bayılır
00 Yorumla ürkütmemek için
10 Yorumla
+1 yılAcemi miydi
00 Yorumla
+1 yıldaha yenidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkinde sert ki istedin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılağlama diye :D
00 Yorumla
+1 yılİlk olduğun için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem