Acı sebebini değil, devam etme sebebini soruyorum. Görev bilinci mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Acı sebebini değil, devam etme sebebini soruyorum. Görev bilinci mi?
Erkeğinin temposunu düşürmemek adına, kendi canının acısını görmezden geliyordur. Bir yandan zevk alıyorken, diğer yandan bir an önce bitmesini istiyordur. Bu bir büyü gibidir aslında o an orada kesilse, sanki bir daha tekrarı olmayacak zevk dürtüsüdür.
@amortentiaa ; Terazinin bir ucunda acı varsa, diger ucunda da zevk vardır illa ki! ( Bu zevk, illede vajinada hissedilen değil, genel hazdan bahsediyorum). Ve bu tartıda '' o zevk için değer bi acı'' olarak değerlendirdiği için o sekse devam ediyordur! Ama o bahsedilen seks bana her ne kadar iğrenç gelsede anal ise, ya yapmamalı ya da yöntem değiştirmeli; normal seks ise vajinismus rahatsızlığı sebebiyle doktora başvurmalı :P
Acıdığını kim söyledi ki? Alınan hazzın, zevkin içsel, akılsal, ruhsal, bedensel çığlıklarıdır o sesler. Asıl devam etmenin sebebi budur. Yoksa acı hisseden kadının haliyle bunu bile bile katlanması işkence ve zulümdür. Sevgilimin acı çektiğini bile bile sekse asla devam etmem.
O an çünkü büyük ihtimal aldığı zevk acıdan fazla ve kişi acıdan da zevk alabilir.
Zevk almasa ve tecavüze uğramıyorsa neden devam etsin yoksa?
Cevap
27Cevap
Zevk aldığı için.
Acıdan zevk alıyoruz, örnek verecek olursaaamm mesela tırnağın kenarında kalkan küçük derileri canımız acısa da koparmak isteriz 😀
Çoğu kadının mazoşist yanı sadece cinsellikte ortaya çıkar.. Orası farklı bir dünya..
Sosyal hayatta en ufak bir sızıdan şikayet eden kadın, yatakta özellikle bunu arzular.. Acı, zevk karışır..
Sert sevdiği içindir. Seksten sonra acıyı hissedince onu çok severek yaptığını düşünür heralde
Acı ve zevk arasındaki çizgi çok incedir, ikisi arasında gidip geliyor olabilir, ikisini karışık yaşıyor olabilir. Acıya zevk eşlik etmiyorsa devam edeceğini sanmıyorum.
Canı acıyan kadın devam ediyorsa cinselliğin her anını yaşamasını bilen kadındır, cinsellikte acı olmazsa olmaz buradaki Püf nokta aldığın zevkin hissettiğini acının üstünü örtebilmesi
Zevk alırken acı umrunda olmaz. Zaten ruhsuz birsekilde yatiyorsa zaten zevk almiyor demektir.
Zevk ve haz duygusunu kesmek istemiyordur tam kivamina gelmiştir zevkten uçmak üzeredir acisa da hazzin doruğunu yaşamak istiyordur
Bazen libidolarının önüne geçemezsin daha baskın olur
yatakta acı argo kufur kadını daha cok ısteklı yapıo ama
Aslinda o dedigin gibi gorev bilinci olabilir ama yanlis yani
bilincli olmadigini sende biliyosundur diye tahmin ediyorjm 🙄
Bizim de canımız acıyor, biz bir şey diyoz mu
Çektiği acının zevkini yaşadığını vehmeder.
Cünkü o acidan zevk aliyoruz🥺❤️
Aldığı zevk acıdan önce gelir o yüzden
Seni ilgilendirmez
Acıdan zevk alıyordur
Zevk alıyor olamaz mı
O an acı da zevkli gelir
Cani acidigi icin de zevk alir canim
Zamanla geçeceği inancından olsa gerek.
Acının en zevkli halini yaşadığı için
Zevk ile acı birbirine girdiği için
Erkegini mutylu etme dusuncesi olabilir
Zevk almaya devam ettiği için