aga 15 yasimdan beri sevdigim kizla beraberim Şu an yasim 19 oldu bu surec biraz sikintili gecti benim icin ama sorun yok hala durum ayni bu yaz yazliğa kafa dinlemeye gittigimi soyledim baya degisiktim cunku bisileri pilanlamam lazimdi birikim sermaye vs napcagimin hesabini yapmak icin yanliz kalmak istedim oda İstanbul'a gitmisti akrabasini ziyarete benim arkadaslarim aradi falan gelelim mi diye sordular benimde kafam guzeldi tek kaldigimda cocuklugumdan beri karanliktan korkarim yani ondan yatmadan 3 5 bira icim dedim o ara aradilar gelelim falan diyince bende gelin dedim takiliriz falan ama sadece bizim arkadas gurubu olur sandim ben arkadaslarim kuzeni ve bi kac kiz daha gelmisti zaten hepsini taniyodum nasi tip olduklarini falan biliyodum ama muhabbetim yoktu neyse sabah geldi bunlar bende kahvalti falan hazirladim yedik vs deniz su bu derken gece oldu iciyoz ediyoz o ara baya alkolluydum kiz da benden faydalandi iliski yasadim sabah zaten farkettigimde cok gec olmustu icimi bi korku saldi tabi ulan tam herseyi yoluna soktum evlilik hayalimde vardi mk kizi aldatmisim ya vicdan azabi cekiyorum napcam bilmiyorum yani o gunden beri ihanet ediyomusum gibi yani baya zaman oldu galiba yaz biteli ama icim icimi yiyo desem terk etcek demesem yarin oburgun duysa gene etcek isin kotu yani seviyorum mk ya kaybetmek istemiyorum deliricem napcam bu kizi ben
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Empati yap. O aldatmış olsa bilmek ister miydin istemez miydin? Ona göre kararını ver
istemezdim bilsem zaten yol verir depresyona girerdim heralde lise askim sonucta ne bilim ya alkol icen kafami skm irademi kontrolmu edemedim ne yasadim ben pismanimda memnunda digilim yani
Ben bilmek isterdim. Ona göre ayrılır veya affederdim. Ama tabi karar senin bir şey diyemem
kiza gidip yazlikta takilirken alkolluydum kizin tekiyle birikte oldum ama sabah ayilinca farkettim bu konu sıkintı olur mu mu diyim xjejzuwjsjs oyle bi konustun ki
bunu desem kiz baya kufur eder ve vurur yani hakki tabi ama kaybedersem onu baya yasayamam heralde
O zaman susacaksın niye soruyorsun ki ne yapayım diye?
aslinda konuyu analatamam icime dert oldu bi yandan ondan
soruyada olabilirim
Püü yazıklar olsn
😞😔😔😔😔
Vicdan azabı çek bunu hak ediyorsn
aslında aldatmak demiyelim vicdan azabi cektigim konu irademi kaybetmem oldu bide kiza bunu iza edememek veya ogrenme olasiligi kaybetme korkusu beni sey ediyo
aci cektigim konu bu
eğer çok pişmansan ve o gunu gerçekten hatırlamıyorsan söyleme o da çok üzülür
hatirladigim tek konu yorgundum kiz bana yanasiyodu ben guluyodum falan sonra sizmisim odada bi uyandim kiza sarilmis uyuyom
ve kizada bunu nasi sorimyerde preze falan yasamistim iliski belliydi yani o yuzden sorgulamadim imali bakiyodu zaten bana bide gittim kiza yemek yaptim sabahin koru🤦♂️
Sus detay verme ya Allah cezasını versn
hxkwjzkwuzjaj reis icimi dokuyom bak anlatcak insan bulamadim hakkini helal et
Helal olsun da yine erkeklerden sogudum onu napcaz ahahha
hahahaha bilemiyorum valla
Vay be cocuk olursa napcan? Takmişmı kiz
aga preze kullanmisim heralde tam bilmiyom sabah tiribede girdim gittim aldim hap onumde icirttim olursada mk ne diyim ustume kalir yani