Akil verebilcek abi abla falan var mı boyle olay yasayan?

aga 15 yasimdan beri sevdigim kizla beraberim Şu an yasim 19 oldu bu surec biraz sikintili gecti benim icin ama sorun yok hala durum ayni bu yaz yazliğa kafa dinlemeye gittigimi soyledim baya degisiktim cunku bisileri pilanlamam lazimdi birikim sermaye vs napcagimin hesabini yapmak icin yanliz kalmak istedim oda İstanbul'a gitmisti akrabasini ziyarete benim arkadaslarim aradi falan gelelim mi diye sordular benimde kafam guzeldi tek kaldigimda cocuklugumdan beri karanliktan korkarim yani ondan yatmadan 3 5 bira icim dedim o ara aradilar gelelim falan diyince bende gelin dedim takiliriz falan ama sadece bizim arkadas gurubu olur sandim ben arkadaslarim kuzeni ve bi kac kiz daha gelmisti zaten hepsini taniyodum nasi tip olduklarini falan biliyodum ama muhabbetim yoktu neyse sabah geldi bunlar bende kahvalti falan hazirladim yedik vs deniz su bu derken gece oldu iciyoz ediyoz o ara baya alkolluydum kiz da benden faydalandi iliski yasadim sabah zaten farkettigimde cok gec olmustu icimi bi korku saldi tabi ulan tam herseyi yoluna soktum evlilik hayalimde vardi mk kizi aldatmisim ya vicdan azabi cekiyorum napcam bilmiyorum yani o gunden beri ihanet ediyomusum gibi yani baya zaman oldu galiba yaz biteli ama icim icimi yiyo desem terk etcek demesem yarin oburgun duysa gene etcek isin kotu yani seviyorum mk ya kaybetmek istemiyorum deliricem napcam bu kizi ben
Akil verebilcek abi abla falan var mı boyle olay yasayan?