4 yıl jiletle aldım şimdi 3 aydır düzenli olarak ağdaya gidiyorum fakat ağda yaptırmam rengini pek açmadı hala koyu renk.
Beyazlatıcı kremlere baktım cildime her kimyasalı sürmediğim için en doğal olanları çok pahalı bende öğrenciyim o kadar param olmuyor. Renginin açılması için evde yapabileceğim bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKararma için çeşit çeşit kür var ama , simdi senin acaba şunları soylemen lazim z
Vajinan kuru mu? Vajinan dış dudakları nasıl büyük mu? Vajinan regl olmadan normal zaman da koku yapıyor mu? birde terleme çok oluyor mu? Birde bayanlarda bazen vajinasinda beyaz toz gibi lekeler olabiliyor elinle sürünce geçiyor o varmk? Bunlara göre çok etkili kur var ben aktarciyjm
01 Yorumla
Soran+1 yılgenelde vajinam ıslak oluyor dış dudakları büyük ve koku problemi yaşamıyorum. terleme de olmuyor. o dediğiniz lekelerden yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEn doğru ve sağlıklı yöntem lazer terapisi Bunun haricinde kullanılacak ve evde uygulanacak yöntemler istenilen sonucu vermeyecektir
17 Yorumla
Soran+1 yıllazer terapisi rengini açmak için mi kullanılıyor yoksa bildiğimiz lazer epilasyon mu
- +1 yıl
Hayır lazerin şiddeti ve yoğunluğu farklı kullanıldığında tüy döker farklı kullanıldığında renk tonunu açar
Soran+1 yılbu konuda pek bir bilgim yok renk tonunu açan lazerin bir ismi var mı?
- +1 yıl
Lazer epilasyon yapan yani Tüy dökmek işlemi yapan güzellik merkezlerinin birçoğu aynı zamanda koltuk altı ya da vajinal kararmalar için uygulama yapıyor çünkü aynı cihaz
Soran+1 yılhıı anladım cihaz farklı sandım ben
teşekkür ederim açıkladığın için
Soran+1 yılama onun içinde para yok djlepwğssn
- +1 yıl
Hayır cihaz aynı Sadece lazer süresi dalga boyu ve şiddet fark ediyor
+1 yılMerhaba, genital bolge kararmasi birçok kadının ortak problemidir. Bunun için bir kimyasal kullanmak vajinanin ph dengesini bozar, evde yapılan bazı yontemler var, ancak onlarda pek sağlıklı değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde rengini beyazlatamazsın, estetik amaçlı uygulamalar yapılıyor evet ama kesin sonuç verir mi bilemeyiz, bence gerekde yok, temiz olman yeterli. Ne sıklıkla ağda yapıyorsun
017 Yorumla
Soran+1 yıl20 günde bir
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişki yaşamıyorsan bu süreyi uzatabilirsin, zaten havalarda soğuyor koku vs olmaz merak etme. Cildini biraz dinlendir
Soran+1 yılkuaförde aldırdığım için süreyi uzatamıyorum maalesef
Cevap sahibi+1 yılUzatabilirsin bir sorun olmaz, ayrıca utanılacak durumda yok bunda. Kılların çok uzadığını düşün, gerekirse önce makas ile kısaltırlar sen takılma, yoğunum gelemedim vs dersin, işleri o
Soran+1 yılerkeklerin hepsi jiletle mi alıyor
Cevap sahibi+1 yılJilet kullanıyorum evet, sadece penis kök kısmını makine ile alıyorum
Cevap sahibi+1 yılKararma çoğu kızda var, sen ona takılma
Cevap sahibi+1 yılTen rengin ne ve vajinan şu an ne renk
Soran+1 yılesmerim ve vajinam kara
Cevap sahibi+1 yılEsmer ten güzel oluyor ve göze batmaz bu durum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasin, seninde merak ettiklerin vardır, sor çekinme
Cevap sahibi+1 yılUyuma 😊😀
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılBana kızdın mı susuyorsun
Cevap sahibi+1 yılSelam, kaliteli iç çamaşırı kullanıyor musun
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔😘
Cevap sahibi+1 yılNerdesin, noldu
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAgda jilet tuy dokucu kullanmak kararma yapar eldivenle alman kendi elinle koparman gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılağdaya zor dayanıyorum eldiven daha fena acıtıyor
- +1 yıl
Eldivenle ama kararma olmaz iste agda kararma yapar eldivenle bir yerden sonra acimaz ve azalmasi konusunda daha etkili
+1 yılÇok mu karardı kapkara mı iç dudakları felan da karardı mı
010 Yorumla
Soran+1 yıliç dudakları kararmadı dış dudakları kara
- +1 yıl
Hmmm iç dudakları küçük içerde kalmış iyicene bakmamış olabilirsin bence
Soran+1 yılbakacak ne var iç dudaklar içerde zaten pembe olan kısmı gözükmüyor bile
- +1 yıl
Tamam işte senin iç dudaklar küçük dışarı çıkmamış şanslısın
Soran+1 yıl18 yaşındayım bu yaşta bide bu yaşta sarkmayla uğraşmayayım
- +1 yıl
Sarkma değil o iç dudaklar kocaman olabiliyor bazılarında 40-50 çeşit vajina var yani
Soran+1 yılsarkmayla ortaya çıkıyor sanıyordum ben
- +1 yıl
Yok be senin vajinan şimdi şekil almıştır Zaten değişecek hali yok ama beyazlatma olayına takılma önemli olan ıslak ve sıcak olması içinin ve dar olması erkeğe zevk veren o dur
Soran+1 yılhenüz cinsel hayatım yok. başlayınca ve ilişkiye girdikçe içinin genişlememesi için yapabileceğim bir şey var mı
- +1 yıl
Vajina elastiktir eski haline döner canım
Gizli Üye(18-24)+1 yılKararma cok mu fazla peki. Genellikle artmasinin nedenleri kullandigin ic camasiri pamuklu degilse jiletle aliyorsan ve vajina bolgen fazla havasiz kalip nemli kaliyorsa kararma artabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDermokil cilt beyazlatici dene. Çok pahalı değildir. Bunu da alacak gücün yoksa ben sana getiririm.
06 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılo cilt beyazlatıcı ya bikini bölgesine uygulamam onu
Cevap sahibi+1 yılVajina kısmına uygula sadece
Soran+1 yılcilde sürülen şey kafana göre başka yere sürülmez vajinaya hiç olmaz ph dengesini bozar
Cevap sahibi+1 yılBozmaz bozmaz. Eklesene beni
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 er ay boyunca kesmeyerek. Uzayan kılları makine ile keserek.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCanım o üstteki ölüderitabakası solaryum falan yap
00 Yorumla
+1 yılRengi açılana kadar oral falan yapabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boşveerr o öylede güzel takma kafaana 😋😋
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Çok kararmadıysa krem harici bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğda açmaz bende de aynı aorun var lazet
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBendeki baya kötü ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılRengini bu kadar dert etmene gerek var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Pempe değilse olmaz
00 Yorumla
+1 yılLimon
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar tabiki
30 Yorumla
+1 yılBunun çözümü yok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHindistan cevizi yağı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka genetiktiir belkii hepinizdee
00 YorumlaKara olsa ne olacak
011 Yorumla
Soran+1 yılgörüntüsü çirkin
Soran+1 yılkonu nerden bir erkeğin beni almasına geldi? görüntüsü çirkin diyorum rahatsız oluyorum diyorum
Soran+1 yılof siz erkekler ne anlarsınız ki
Soran+1 yılkara olunca beğenmiyorsunuz ama
Soran+1 yıltüm erkekler
Soran+1 yılpembe mi diye soruyorlar
limon sür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözümü var ki
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi