F*ck bady ilişkileriniz oldu mu, f*ck bady takılan arkadaşlarınız oldu mu ya da ?

Yakın arkadaş grubunuzda hiç f*ck bady takılan seks tabuları olmayan kadın arkadaşlarınız oldu mu? 19 yaşımdan beri bakire değilim. İki ciddi ilişkim aralarda da bi kaç f*ck bady takıldığım kişiler oldu. 13 yıllık bir erkek arkadaşım (normal arkadaş) hiç o şekilde yaklaşmamışken bu sene sevgili olmak istedi. Yaklaşık 1 yıl oldu sevgili olalı ve neredeyse ilk haftadan beri birlikte olduk ve düzenli olarak seks yapıyoruz. Sevgiliyiz f*ck bady değil. Ama 1 yıl olacak ne durumdayız anlamıyorum. Düzenli seks var ama söz vs ya da geleceğe dair hiç bir şeyden konuşmuyor. Niyeti sadece seks olsa 13 yılda defalarca yapmak isterdi. f*ck bady olarak yaklaşırdı ya da. Bu şekilde anlamıyorum aramızda duygusal bağda var ama f*ck bady gibiyizde çünkü çok gelecek vaadeder bir duruşu da yok. Karakter olarak düzgün biri bu arada, niyeti seks olsa seks olsun sadece derdi. Uzatmalarda bir ilişkideyim gibi de ama. Ciddi bir ilişki aramızda duygusal bağ yok değil ama Ailesiyle vs tanışmadım, evlilik vs de hiç bahsetmiyor. İlet görüşlü biri kalkıp senin geçmişin böyle diyecek biri değil, olsa da sevgili olmaz direkt seks için bir araya gelelim derdi. Ama sevgili olalım dedi ve romantik ilerliyor her şey ben ne anlamalıyım tüm bu olanlardan

F*ck bady ilişkileriniz oldu mu, f*ck bady takılan arkadaşlarınız oldu mu ya da ?