Yakın arkadaş grubunuzda hiç f*ck bady takılan seks tabuları olmayan kadın arkadaşlarınız oldu mu? 19 yaşımdan beri bakire değilim. İki ciddi ilişkim aralarda da bi kaç f*ck bady takıldığım kişiler oldu. 13 yıllık bir erkek arkadaşım (normal arkadaş) hiç o şekilde yaklaşmamışken bu sene sevgili olmak istedi. Yaklaşık 1 yıl oldu sevgili olalı ve neredeyse ilk haftadan beri birlikte olduk ve düzenli olarak seks yapıyoruz. Sevgiliyiz f*ck bady değil. Ama 1 yıl olacak ne durumdayız anlamıyorum. Düzenli seks var ama söz vs ya da geleceğe dair hiç bir şeyden konuşmuyor. Niyeti sadece seks olsa 13 yılda defalarca yapmak isterdi. f*ck bady olarak yaklaşırdı ya da. Bu şekilde anlamıyorum aramızda duygusal bağda var ama f*ck bady gibiyizde çünkü çok gelecek vaadeder bir duruşu da yok. Karakter olarak düzgün biri bu arada, niyeti seks olsa seks olsun sadece derdi. Uzatmalarda bir ilişkideyim gibi de ama. Ciddi bir ilişki aramızda duygusal bağ yok değil ama Ailesiyle vs tanışmadım, evlilik vs de hiç bahsetmiyor. İlet görüşlü biri kalkıp senin geçmişin böyle diyecek biri değil, olsa da sevgili olmaz direkt seks için bir araya gelelim derdi. Ama sevgili olalım dedi ve romantik ilerliyor her şey ben ne anlamalıyım tüm bu olanlardan
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fack bady birbirini tanımayan iki kişi mesela sen telefonla arıyorsun adam geliyor ilişki yaşayıp gidiyor adam dikici ile samimi olmuyorsun seni dışarıda görse bile tanımadan geliyor. Sizinki bu kategoriye girmez arkadaşlıktan sevgiliye ve fack dönüşmüş ilişki. Seninle ciddi olup olmadığının testini söyle yap yaptığınız ilişkiden 10 gün sonra hamileyim ayağına gir ne yapalım diye yüreğini hoplat bu çocuğu ne yapalım dogsunmu diye sor oradan hemen Nisan yapıp evlenelimmi diyecek bir test yap
01 Yorumla
Soran+1 yılf*ck için illa tanışmamak gerekmiyor. Üstelik öyle daha zor. Güvende lazım. Üniden arkadaşlarımdı onlar mesela. Öyle gelişti, keyif aldık. Yapalım bunu dedik ama duygusal olarak ilişki kurmadık amaç sadece birlikte keyif almaktı. Ama burada arkadaşlığımız varken romantik bir şekilde yaklaştı duyguları varmışçasına ve bir yıldır devam eden güzel bir ilişkimiz var e haliyle bende umut besliyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılkızlar sikis arkadaşı olmayı pek beceremiyor ya alıştıktan sonra duygusala bağlıyor ya da duygusala bağladığı için ama sevgili olmaya ikna edemediği için üstüne bırakamadığı için devam ediyor bu başka göremedim ben
03 Yorumla
Soran+1 yıl* arkadaşı değil sevgiliyiz
Soran+1 yılf*ck değiliz
- +1 yıl
valla yazıyı okumadım çok uzun geldi başlığa cevap verdim
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne pekmezim dökülsün nede tatsız olaylar olsun kafasında. kısaca hem arkadaş kalalım hemde arada vuruşalım kafası bu. kısaca vuruşma bitsede arkadaş kalacaksınız ilerisi olmayacak boşa ümitlenme
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sevgili olarak niye başladı. Çok kez baş başa kaldığımız oldu öncesinde. Niyeti o olsaydı o zamanda olurdu. Çok zamandır hoşlanıyordum ondan ama hiç sinyal vermemişti. Belki de yaşı geçiyor diye ilişki düşündü. Seks isteseydi sadece sadece seks için bir araya gelirdik
Soran+1 yılf*ck ilişkilerimde oldu. Sadece seks olsun mu demesine gerek yok ki. Çok kes başbaşa kaldık. Onu çok beğeniyordum ki bu belli de oluyordur bakışlarımdan. Hiç yeltenmedi. Sadece yeltenseydi seks yapardık keyfime bakardım sadece. Ama sevgili olalım mı dedi deneyelim dedi. Ben böyle duygusal olarak umutlandım. 1 yıl oldu beraber olalı. Her şey çok güzel çok mutluyuz. Ama elde var sadece düzenli seks ve keyifli vakitler. Gelecek vaadeder bi hali yok. Sadece birbirimizi tatmin edelim deseydi gelecekle ilgili umudum olmazdı
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Zaten ona bakire olarak gitmediğiniz için sizi evlenilecek kız olarak görmeyecektir. Üzgünüm ama ülke erkeklerinin büyük çoğunluğu böyle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılKanka o FB gibi görüyor olabilir eminim ki birbirinizi çok iyi tatmin ediyorsundur çünkü bende buna benzer bir şey yaşadım
012 Yorumla
Soran+1 yılFb görüyorsa neden amacı seks gibi yaklaşmadı sevgili olmayı deneyelim mi dedi
- +1 yıl
Çünkü sekse açık bı sevgili hayatı olacağını biliyordu sonuçta seni tanıyor
- +1 yıl
Bı de böyle düşün
Soran+1 yılAma bu zamana kadar neden öyle yaklaşmadı. Bir de neden 1 senedir devam ediyor ilişki. f*ck olmak istese umut bağlamazdım. Ama sevgili olalım deyince bir yılın sonunda söz nişan evlilik bir şey bekliyor insan. Demek ki benle gelecek düşünüyor ki sevgili olmak istedi diye düşünüyorum
- +1 yıl
Kanka bak bende senin yaşadığını yaşadım
- +1 yıl
Bire bir aynısı değil ama benzer
Soran+1 yılMağdur olan kim sizde peki
- +1 yıl
Bendim
- +1 yıl
Anlatmamı ister misin
- +1 yıl
Eğer yanlış anlamazsan
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yazdığım kaldırılmış
bir yıldır evlilik kelimesi gecmediyse bunun sonu olmayacak kendini kappptırma
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar temas halinde olduğu birinden insan hiç mi etkilenmez. Her zerremiz birbirine karıştı resmen. Bıraksa unutabilecek mi yaşananları..
+1 yılCanım sen safmısın adam bu şekilde davranıp seks ihtiyacını senle gideriyor
012 Yorumla
Soran+1 yılAma aramızda ki tek şey seks değil. Harika vakit geçiriyoruz. Çok mutluyuz beraberken (seks dışında da) bir de derdi seks olsa öyle yaklaşmak yerine neden duygusal yaklaştı
- +1 yıl
bu bazı erkeklerin bakış açısı ve yaklaşımıdır evlenmek tamam maliyetli ama en azından bunu seninle konuşa bilirdi diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet kadınları erkeklerden ayrı tutan seks tabuları olan bir milletiz. Ama o ve bizim gibi insanlar aştık bunları. Seks zaruri bir ihtiyaçtır. Daha önce benim de onun da seks yapması hiç bir şeyi değiştirmez. Sonuçta şu an beraberiz ve sadece birbirimizle yapıyoruz önemli olan bu değil mi? Geçmiş neden önümüze gölge düşürsün ki eski kafalı mıyız? Eskidendi bakire biriyle olma derdi. Şimdi okuyan herkes mutlu yaşayabileceği biriyle ömrünü birleştirir. Her şey yolunda da gidiyor. Sadece düzenli seks için bir yıl biriyle birlikte olmaz öyle değil mi bir insan?
- +1 yıl
inşallah istediğin gibi olur her şey...
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim bu durumu yaşayan bir çok kişiyle konuşmuşluğum var o yüzden sonuç hep aynı aslında
Soran+1 yılBeni bir yıldır kullanıyor mu yani? Bir erkek sırf seks için bir yıl bir kadınla beraber olur mu ki yaşı da 29
- +1 yıl
daha fazla kullanılanlarda var canım benim
Soran+1 yılNasıl yani zamanın bir önemi yok yani? Biri şey demişti. Erkekler seksizliğe dayanmaz o yüzden seninle ihtiyaç gideriyor diye. Eğer kullanıyorsa bu sebepten sadece bana değil ona da kötü gözle bakarlar arkadaş çevremiz. Uçkuru için arkadaş kullanmaya değer mi bu kadar mı büyük zaaf bu
- +1 yıl
karaktere bağlı birazda
Soran+1 yılNormalde tanısan çok iyi biridir. Karakterli düzgün biridir
Soran+1 yılYazabilirsin buradan
F. ck body olmuşsunuz işte işini görüyo neden evlensin
015 Yorumla
Soran+1 yılAma aramızda ki şey sadece seks değil. Romantizm de var. Seks için takılmıyoruz ilişkimizde seks de var
Soran+1 yılEvleninceye sik*ş oluyor. 1 yıl oldu aile kurmak çocuk sahibi olmak için evlilik olmadı gerekiyor ya o yüzden diyorum
Soran+1 yılEvlenince de
Soran+1 yılAnlamadım sevgiliyi s*kmek başka, karını s*kmek başka mı yani
Soran+1 yılİşini görmek ne ya? Evlenince işini gören karısını mı bırakıyor? Önemli olan beraber mutlu edecek biriyle yaşamak mı? Yoksa sadece evlendikten sonra seks yapacağın biriyle yaşamak mı?
Soran+1 yılNasıl kesebilirim ki bir anda en başında her şey normal ilerlerken neden şimdi vazgeçtin olmaz mı?
Soran+1 yılSöylemedim ama ima ettim. Biraz havada kaldı. İnşallah falan. Kuzenleriyle tanıştırdı ama ailesiyle tanışmadım hala
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti olsa evlenirdi. Istediğin aliyor böyle mutlu
05 Yorumla
Soran+1 yılAile olmak? Çocuk sahibi olmak? Sadece seks mi. Onlar için d evlenmek şart ya hani
- +1 yıl
O istemiyor demek ki
Soran+1 yılİstemiyorsa neden benimle sevgili oldu
- +1 yıl
Ülkede herkes sevgili.
Soran+1 yılAma bir yıldır sevgiliyiz bir kaç ay sürse neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılSessizce isini gören tiplerden bir bakmışsın habersizce söz nişan yapmis
Seninle evlenmez hele geçmişini biliyorsa019 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş neden bu kadar önemli. Önemli olan onunlayken sadece onunla olmam değil mi
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş bazen insanın önüne ödenmemiş ceza gibi cikar
Farklı düşüncelerede kapılmış olabilir takip etmek gerek ne yapmak istediğini
Soran+1 yılya da seks olayını tabu mu yapıyoruz? Sonuçta yemek içmek gibi bir ihtiyaç seks yapmak da.. önemli olan beraberken birbirimize olan sadakatimiz. Yaşanmışlıklar eskide kaldı.. neden ceza gibi çıksın. Yediğin yemekten Ne farkı var. Neyini takip edeceğim farklı düşüncelerden kastın nedir
Cevap sahibi+1 yılUzun lafın kısası o çocuk seninle evlenmez
Sana göre eskide kalmış olabilir ihtiyaç orası ayrı bi konu
Cocugun hal ve hareketlerini takip evlilik konusu aç gel iste beni de baskı yap bakalım biraz ne tepki verecek
Soran+1 yılBana olan tavrı çok hoş, romantik, duygulu. Yüzeysel bir ilişkimiz yok. Evlilik iması yaptım sadece. Bir de kuzenleriyle tanıştım. Bir yılda evlilik bahsini bir tek ben açıyorum bir şekilde havada kalıyor sadece
Cevap sahibi+1 yılİşte anla ne demek istediğimi
Soran+1 yılBelki bir anda gelir teklif? Bir yıl kısa bir süre değil ilişki için. Üstelik 13 yıllık arkadaşlığımız da var
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlık farklı bir kavramdır
Bir anda teklif gelmesi için aradığını bulamayınca gidecek yeri olmayınca yaş iyice geçmiş olması
İlişki için sürenin önemi yoktur
İşin içine cinsellik girince ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor ama oda şansına artık
Cevap sahibi+1 yılSonuc?
Soran+1 yılAçık konuşmak gerekirse benimle sevgili olduktan 4 ay sonra öğrendim ki bir kadına aşık olmuş. Kadın evli ve çocuğu var. Onu unutmak için benimle sevgili olmak istemiş. Sürekli hastalanıyordu aşık olduğu için rahatsızlanıyormuş. Bundan dolayı 1 aylık yıllık izin almış çalıştığı yerden çünkü kadından uzak durmak için kadın öğrencisi… öğrendiğimde başımdan kaynar sular döküldü sanki.. 13 yıllık arkadaşım. Çok vicdanlı merhametli biri hiç bir kötülüğünü görmedim. 1 yıl olacak neredeyse bu kadar süredir de sevgiliyiz. Daha sevgili olduğumuz ilk hafta beraber olduk. O kadına aşık olduğu halde benimle neden beraber oluyor bana mı bağlanmak istiyor onu unutmak için yoksa aklını mı oyalıyor unutmak için kafam karışıyor. Bazen adını sayıklıyor uyurken.. Unutturmaya çalışıyorum ama 1 yıl olacak neredeyse ilişkimiz çok güzel ilerliyor ama benimle bir gelecek planlıyor mu ilerisini göremiyorum ve onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılDuygusal olarak bağlanmaya çalışıyor onuda beceremiyor işinin görüldüğüne bakıyor
Soran+1 yılİşinin görüldüğüne bakıyor diyorsun ama birlikte çok eğleniyoruz aslında iyi vakit geçiriyoruz 1 yıl oldu neredeyse beni sevmiş olamaz mı bu süreçte
Cevap sahibi+1 yılO yollardan bizde geçtik geçirdik hala daha geçiyoruz yaş 30 oldu gerçi geçti artık da
Çok iyi eğlenme isini bağlanma olarak algılama bizlerde iyi vakit geçirdik ağladık güldük sonuç
Duygusallığa bağlamak bu anlamda tek taraflı platonik aşk oluyor o yüzden ayrı tutmak gerekir birbirinden
Cevap sahibi+1 yılNe oldu evlilik işi?
Soran+1 yılEvlilik yok askerliği var daha hem
Cevap sahibi+1 yılFikir düşünce degistirirsen haberim olsun
Soran+1 yılNiçin haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılSeni ben alayım
Cevap sahibi+1 yılGörücü gelebilirim
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kjmseyi bulamadik, birbirimjzle beraber olalim bari gibi bir sey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevgili olalım dedi ve romantik ilerliyorsa sorun yok demektir sevgilisiniz yani ama fazla öyle sekse çekmeyin biraz da gezin dolaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDin yok inanç yok kural yok. İsimler Türk kafalar ve hayatlar gavur gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece amaci seninle cinsellik onun disinda pek niyeti yok gibi
00 Yorumla
+1 yılOldu hakkında ne öğrenmek istersin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biriyle evlenir misin seversen eğer
- +1 yıl
Yani bu konu üzüm bir konu aslında mesaj olarak yaz bana sen ne öğrenmek istiyorsun anlat yardımcı olim ama okudum yazı gibi değil benim hayatım ama yinede fikir verebilirm
- +1 yıl
Soruna cvp olarak öncelikle ciddiyetini denerim öğrenirim
+1 yılTercih ettiğim ilişki türü
04 Yorumla
Soran+1 yılSevilmek daha güzel bence
- +1 yıl
Çok yoruyor çok
Soran+1 yılYoran şey ne
- +1 yıl
Davranışlar, istekler vs
+1 yılSevgili adı altında f*ck iste
011 Yorumla
Soran+1 yıl13 yıldır arkadaşız çok kere başabaşa kaldık. Niyeti seks olsaydı çok kere olurdu öncedende. Ki hiç öyle yönelmedi bana. Hoşlandığım bariz belli olduğu halde. Çok yakışıklı. Sokulsaydı başbaşayken çok kez verirdim. Ama yapmadı. Bir yıldır sevgiliyiz ama şimdi demek ki o da bir şeyler hissediyordu ki sokulmadı şimdi ciddi düşünüyor belki
- +1 yıl
Pek sanmam ama umdun gibidir umarım
Soran+1 yıl13 senedir bana öyle yeltenmeyen adam son bir yılda mı libidosu tavan yaptı da bir yıldır sevgili benimle? Erkekler olarak biraz garipsiniz
- +1 yıl
Garip oldumuz kesin yıllardır ilgi duymadım kankamı geçen yıl birlikte olduk 5 ay kadar
Soran+1 yılNeden öyle oldu mesela bizim hikayeye benziyor sanki. Neden bir anda beraber oldunuz
- +1 yıl
Ne bilim en az 6 senelik arkadaşım hiç öyle gözle bakmamistım
Soran+1 yılNormal bir ilişki mi seks de var mı
- +1 yıl
Sexle başladı sexle bitti
Soran+1 yılf*ck takıldınız yani
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılDemek ki canın seks istemiş. 5 ay ihtiyaç gidermişsin. Bizim bir sene oldu devam ediyoruz. Ciddi olmasa insan seks için katlanamaz birbirine
+1 yıl13 yıldır kimseyi bulamayınca senle sevgili olmuş
015 Yorumla
Soran+1 yılBulamayacak biri değil. Çok yakışıklı
- +1 yıl
sana göre öyle ama normalde değildir belki 13 yıldır birinin hiç mi sevgilisi olmaz demek bir sıkıntı var
- +1 yıl
@axiakrep valla yakısıklıysa kızlar peşini bırakmaz zaten bulamamış gitmiş buna teklif etmiş 13 senedir boş kalıyorsa anormal
Soran+1 yılMesleği gereği ona yazılan çok kız var yani. İstese çok kere olmuştu
- +1 yıl
ee şimdi neden istiyor o zaman duygusu olsa 13 senedir saklayamazdı yatacak kız bulamamış
- +1 yıl
@axiakrep evet ezik bir karakteri vardır muhtemelen en sonunda arkadaşım dediğine kalmış
Soran+1 yılAksine çok cool biri
- +1 yıl
hem cool diyorsun hem yakışıklı ama o kadar zamanda hiç kız arkadaşı olmuyor ve 13 sene sonra sana yavsıyor mantıklı mı sence bir çıkarı var demek 1 sene olmus bir de evlilik lafı aç bakalım anlarsın tepkilerden hatta ailennin tanısmak istediğini söyle kaçıyorsa amaç baskadır
Soran+1 yıl@axiakrep her şey yolunda. Sadece 1 sene oldu. Yolundayken neden adını koymuyoruz onu anlamadım. Evli gibiyiz zaten bir tek nikahımız eksik
- +1 yıl
sen zaten kendi ağzınla demşsin evli gibisin zaten bir tek nikah eksik neden evlenme gereği duysun ki senle erkekler yattıklarıyla evlenmez yaş kemale ermemişse eğer
Soran+1 yıl29 yaşında. İstediğini alıyor derken tamam seks yapıyoruz ama sonuçta aile kurmak istemeyecek mi. Yaşı gelmiş bence artık. Evlenmek istemede derdi seks ise f*ck takılmak isterdi sevgili olmak istedi
- +1 yıl
sevgilim var demek için sevgilisi yokmus işte sevgili de bir ihtiyaç sonuçta ama sen dediiğimi söyle kesin sonuç verir ordan anlarsın kabul ederse ciddi niyeti vardır her sevgili olan ciddi mi düşünüyor
takıldık sorun ne
012 Yorumla
Soran+1 yıl29
Soran+1 yılÖzel hissettiriyor. Zaten çok ince ruhlu biri. Arkadaşkende çok iyi anlaşıyorduk. Çok naif biri. Ama bi anda sevgili olalım dedi. Daha sevgili olduğumuzun haftasında da beraber olduk. Bakire olmadığımı bildiği için hızlı davrandı zannediyorsam yoksa böyle hızlı davranmazdı temkinli olurdu. İnciten hiç bir tarafı yok sadece 1 sene oldu sevgiliyiz ama sadece sevgiliyiz. Sanki ömür boyu sevgili olacakmışız gibi
Soran+1 yılSevgililerim, f*ck bodylerimi vs tanıyor. Arkadaş çevremiz hep aynı
Soran+1 yılBir senedir çok güzel bir denge kurduk ama. Niyeti sadece seks olsa romantik de olmaz diye düşündüm ve bir sene sürmez niyeti seks olsa
Soran+1 yılBuradan söylesen?
Soran+1 yılOndan değil zaten yeni sayılırım çok iyi kullanamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı olmasını isterdim
00 Yorumla Bı ben bulamadım fb ☺️😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılamma f. body bir ilişki
02 Yorumla
Soran+1 yılAmma body ilişki derken
Cevap sahibi+1 yılamma ne peki habire bodysel durumlar olmuş yanii
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme daha yaşınız var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılciddi iliski olmaz fb deb
00 Yorumla
+1 yılBenim oldu çok memnun kaldım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oldu ve çok oldu
014 Yorumla
Soran+1 yılSeversen ilerisini düşünür müsün peki onlardan biriyle mutluysan eğer
Soran+1 yılEğer beraber çok eğleniyorsanız
Soran+1 yılYani mutluysan evlenmeyi düşünmez misin
Soran+1 yılSevdiğim kadınla almadığın zevki başkasından nasıl alıyorsun ya. Seks en çok sevdiğinle yapılınca güzel
Soran+1 yılHayatında kimse yokken olması normal ama hayatında bir varken çok saçma. Benimde f*ck ilişkilerim onlar sevgili bulunca bitti mesela
Soran+1 yılKaraktersizlikten. Ne yani f*ck yaptığını eşiyle yapamıyor mu? Bak istediğinde sik*ş ister grup yap ama biriyle beraberken çok yanlış. Ha beraber olduğun kişi memnunsa ona bir şey diyemem
Soran+1 yılNeyin genişlediğini anlamasın diye
Fak bady
03 Yorumla
Soran+1 yılAfedersin :)
+1 yılboş ver mutluluğunu yaşa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Oldu
00 Yorumla
+1 yılFB takılıyor
00 Yorumla
+1 yılEvet oldu
00 Yorumlaparayı seven birini arıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapmak zormu ilk kez yapicaz da
039 Yorumla
Soran+1 yılNe konu bakımından
Cevap sahibi+1 yılKadın acı. Bakimindan
Soran+1 yılBence acı yok. Ama herkes için aynı şey geçerli değil tabi
Cevap sahibi+1 yılHangi pozisyon zevkli
Soran+1 yılOna da partnerinle karar ver bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl25
Cevap sahibi+1 yılYa erken boşalma korkusu var
Soran+1 yılÇok 31 çekiyorlar ondan olabilir
Soran+1 yılÇok 31 çekiyorsan
Cevap sahibi+1 yılEvet çok cekiyom
Soran+1 yılmastürbasyon zararlı o yüzden
Cevap sahibi+1 yılO nasıl tutabilirim o an
Soran+1 yılNeyi
Cevap sahibi+1 yılErken boşalmayı
Soran+1 yılBilmiyorum bana öyle biri denk gelmedi
Soran+1 yılDoktora danış
Cevap sahibi+1 yılKaç dk giriş çıkış olmalı
Soran+1 yılNe kadar uzun sürerse o kadar iyi. Benim ön sevişmeyle beraber 1 saat kadar sürüyor. Yaptıkça tecrübeyle o zaman daha da uzuyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHım ne iş yapıyon ne okudun merak ettim
Soran+1 yılGüzel sanatlar. Resim öğretmeniyim. Niye merak ettin
Cevap sahibi+1 yılHiç merak ettim atandinizmi
Soran+1 yılÜcretli öğretmenim niye merak ettin bunu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılHiç sadece merak ettim bu amacın yok ya ne güzel seks oluyonux bebde rahatça ilişki yaşasam iyi
Soran+1 yılKonu işime okuluma nereden nasıl geldi merak ettim de bende. Sen okuyor musun kaç yaşındasın.
Cevap sahibi+1 yılBen dış hekimiyim yaşım 26
Cevap sahibi+1 yılÇok heyecan var
Soran+1 yılİlginç şaşırdım hiç seks yapmamış olmama. Ben 25 yaşındayım 19 yaşımdan beri yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa dayandım artık patladım
Soran+1 yılBuradan yaz
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Cevap sahibi+1 yılİlk ilişki için hangi pozisyon iyi
Soran+1 yılOna sen değil o an karar veriyor. Ayarlamıyorsun ki
Cevap sahibi+1 yılHım senin en beğendiğin pozisyon hangisi
Soran+1 yılKöpek
Cevap sahibi+1 yılHim kucak zormu
Soran+1 yılKöpek daha keyifli daha sert oluyor
Cevap sahibi+1 yılHimmm iyimis oral zormu
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanal sayılıyor mu
00 Yorumla
+1 yılOldu
014 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
f*ck yaptım yni
Soran+1 yılİlerisini düşünür müsün f*ck eğer mutluysan onunla
- +1 yıl
Sanırım hayır
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Sonuçta zevk ile olan bir ilişki
Soran+1 yılNe güzel işte zevk olan bir beraberlik
- +1 yıl
Ama duygu anlamında değil sonuçta
Soran+1 yılİşte duygu da beslersen
- +1 yıl
Zor
Soran+1 yılO kadar temas halinde olduğun birine bir şey hissetmiyor musun gerçekten
- +1 yıl
Yani
Soran+1 yılSenin konuşma kabiliyetin yok sanıyorum ondan dolayı. İşini görüyor hayatına bakıyorsun muhabbet olmayınca sevgi tabi olmaz bomboş bir hayat yemek ye uyu iki seviş böyle yaşa gitsin demi 😅
- +1 yıl
Hahah olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılKankam ablamla öyle
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım